2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12921617 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 11:03:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş'tan olaylı şekilde ayrılan Ricardo Quaresma yeniden gündeme geldi.

Ersoy ÖZDEM

Son olarak Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Bayern Münih’e attığı iki golle yıldızlaşan 31 yaşındaki futbolcu, bir kez daha Beşiktaş’ın gündemine geldi. Yabancı sınırının kalkması nedeniyle oyuncu arayan siyah-beyazlı yöneticilere Quaresma önerildi. Sezon sonunda Porto ile sözleşmesi bitiyordu. Beşiktaşlı taraftarlara Vofafone Arena için verilecek en güzel hediyelerden biriydi. Hemen girişimler başladı. Quaresma ile temas kuruldu. “Yarım kalan bir işimi tamamlamaya hazırım” yanıtı alınınca iş ciddileşti. Başkan Fikret Orman’ın olumlu yanıt vermesi halinde Quaresma ile pazarlıklar resmen başlayacak.

Bize uzak olsun..

Güne gülerek başladım atmada sınır yok  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

bilmiyorumki yani tamam merak güzeldir fakat neden sosaya yapılmadı? neden atibaya yapılmadı:))
cnk onlara o paralar verilmiyor diyemi?:)) yada klansman farkı var diyemi bence yinede yanlıs bir düzen
ha gerci bu getirdiklerimiz sozlesmesi biten topcular yani klüpten satın aldıklarımızı tesise getirmedik
gittik yüksek ihtimal videolarla anlattık...
bilmiyorum garip geliyor bana
Yapılmadığını nerden biliyoruz ki :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 11:11:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada; "Bugün basın yayın organlarında yer alan, Teknik Direktör Şenol Güneş ile temasa geçildiği ve Porto'da forma giyen eski oyuncumuz Quaresma'nın transfer edileceği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Ayrıca Portekizli oyuncu Daniel Alves ile görüşme yapıldığı, Emir Spahic ve Sylvester'in de transfer gündemimizde yer aldığı iddiaları asılsızdır. Şampiyonluk yolunda mücadelesine devam eden takımımızın, bu hedefe ulaşması dışında şu anda başka bir gündemimiz olmadığını tekrar hatırlatırız." ifadeleri kullandı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Senol gunesi yalanlamasaydik iyiydi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 11:23:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Senol gunesi yalanlamasaydik iyiydi :)

Adı geçmeye başlaması bile iyidir ;)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Adı geçmeye başlaması bile iyidir ;)
Ters tepmesin de :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Attila

Sadece Quaresma da yetmez! Yaninda Fernandes, Guti, Almeida, Simao, Schuster, bir de hepsinin adini hatirlayamadigim Alves, Bebe.......vs gibi 4-5 tane hic oynatamadan milyonlarca euro bayildigimiz oyunculari da tekrardan getirelim ki yeni stadin ilk yarisinda 17'de 17 yapip, "simart bizi baskan, cikart bizi bastan" pankarti acabilelim.

Zira, Fikret Orman doneminde 5.'lige oynamadigimiz ve stad konusunda yillarca bir sey yapmak yerine maas, bonservis, kira, araba gibi toplamda 100 milyon euroyu Portekiz cetesine bayilmadigimiz icin Fikret Orman'in fazla seveni yok.

He bu arada bu Carsi meselesine hic girmek istemiyordum. Taraftarlarin yillarca susturulmalari, agizlarini acanlarin tartaklanmalari, forumlardan atilmalari, stad yapilmiyor, takim basarisizliktan dibe vurmus ve dunya kadar borc yapip, iflas bayragini cekiyorken, Yildirim Demiroren'e beles bilet karsiliginda gogsunu siper eden adamlarin, isyan eden taraftara "yangin mi var?" deyislerini bir turlu unutamiyorum.

Ayni adamlar bugun, yedikleri haltlarin ve cevirdikleri dolaplarin tapeleri bir bir ortaya cikmisken, Reza hakkinda basin toplantisi yapip, tapelerden ve stadin gecikmesinden bahsediyorlar ve hem forumlarinda hem de twitter'larinda Carsi adina aciklamalar yapiyorlar.

Yazacak daha cok sey var, cok doluyum ama. Forumun kurallarina aykiri oldugu icin yazmiyorum. Yalniz bu Quaresma haberlerini cikartanlar belli. Olay, tamamen taraftari, yonetime karsi kiskirtmakla ilgili.
Senol Gunes

Çevrimdışı Tolga

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada; "Bugün basın yayın organlarında yer alan, Teknik Direktör Şenol Güneş ile temasa geçildiği ve Porto'da forma giyen eski oyuncumuz Quaresma'nın transfer edileceği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Ayrıca Portekizli oyuncu Daniel Alves ile görüşme yapıldığı, Emir Spahic ve Sylvester'in de transfer gündemimizde yer aldığı iddiaları asılsızdır. Şampiyonluk yolunda mücadelesine devam eden takımımızın, bu hedefe ulaşması dışında şu anda başka bir gündemimiz olmadığını tekrar hatırlatırız." ifadeleri kullandı.
:alala: :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Danny Miguel diye bildiğimiz için böyle görünce şaşırdım @anilt :evillol: :evillol:
Aynen :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 14:06:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Samet Ç

ayew zu roma  :bandit:
Bu Roma ne ayak bir türlü çözemedim  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

Roma boşta beni bulsa alacak  :kop:
orda bi adam var transferin başında walter sabatini
saf yetenek ol senide alır o adam  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2015, 14:44:28 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

adamlar stad yapıyor ama durdurak yok catır catır adam kovalıyorlar:(((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 15:05:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol hocayı istemeyenler tekrar düşünsün.

Kapanan takıma rezil bir ilk yarıdan sonra bu kadar eli değer bir antrenörün ancak.

Sildiler sahadan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Kapanan takıma rezil bir ilk yarıdan sonra bu kadar eli değer bir antrenörün ancak.

Sildiler sahadan.
ahahah  :uhohu: :uhohu:@ozan062
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Sildiler sahadan.
Sıcak bakmaya başladım desem yalan olur. :)

Çevrimdışı Tolga

Sildiler sahadan.
Aynen öyle Başakşehir'in savunmasını yerle bir ettiler.

Ben taraftar olarak böyle oynayan bir Beşiktaş izlemek istiyorum :)

@Çağrı konu dışı yapıyorsun bu arada dikkatimi çekti de :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 15:37:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Aynen öyle Başakşehir'in savunmasını yerle bir ettiler.

Ben taraftar olarak böyle oynayan bir Beşiktaş izlemek istiyorum :)

@Çağrı konu dışı yapıyorsun bu arada dikkatimi çekti de :kop: :kop:

Konu Şenol Güneş  :steamed:  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ozan062

Sildiler sahadan.

gs maçlarına fener maçlarına cok degiyor sagolsun derbileri kazanmaktan oluyor
yahu elin arabıyla hamzası su iki senede total aldıkalrı derbilerin sayısı koca senol gunesi 2ye katlar be
bırakın bu hayranlıgı
banane adamın anadolu takımlarına karsı aldıgı farklı galibiyetten bana buyuk mac alsın
sonrasında maçtan yenik ayrıldıysa hemencecik hakeme sallayan aglasan bir adamdan hayır gelmezz

unutmayın kaçkere gsden 6 yedi bu adam
onun için biz daha 6 yiyen bir hocaya sahip olmadık

bak nasılda guzel sıyrılırım ama
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2015, 15:42:39 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 15:47:22
  • Beşiktaş / Bodrum
gs maçlarına fener maçlarına cok degiyor sagolsun derbileri kazanmaktan oluyor
yahu elin arabıyla hamzası su iki senede total aldıkalrı derbilerin sayısı koca senol gunesi 2ye katlar be
bırakın bu hayranlıgı
banane adamın anadolu takımlarına karsı aldıgı farklı galibiyetten bana buyuk mac alsın
sonrasında maçtan yenik ayrıldıysa hemencecik hakeme sallayan aglasan bir adamdan hayır gelmezz

unutmayın kaçkere gsden 6 yedi bu adam
onun için biz daha 6 yiyen bir hocaya sahip olmadık

bak nasılda guzel sıyrılırım ama

Valla buna cevap vermeyeceğim Ozan hiç olmamış kusura bakma nereden tutarsan elinde kalır yorumun  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli