2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914394 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'ndan Marsilya'nın hocası Marcelo Bielsa'ya inanılmaz teklif.

Suudi Arabistan'ın Bielsa'ya 2022 yılında Katar'da düzenlenecek olan Dünya Futbol Şampiyonası'na kadar yılda 10 milyon Euro olmak üzere toplam 80 milyon Euro teklif ettiği iddia edildi.

Suudi Arabistan basınına göre Marsilya hocası Bielsa'nın bu teklife evet cevabı verdiği belirtildi. Arjantinli teknik adamın lig bitiminde Marsilya'dan ayrılarak Suudi Arabistan Milli Takımı'nın başına geçeceği ifade edildi.

forumda küfür yasak olmasa bişey derdimde neyse siz anlayın
koy koy koy hemen gitsin yani zaten  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 00:40:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Localı stadlar, ateş pahası formalar, film yıldızından bozma oyuncular, akıl almaz paralar kazanan futbolcular.

Ulan daha 40 yıl önce maçtan çıkıp madende çalışmaya gidiyormuş bu adamlar İngiltere'de hem de.

Öldürün iyice hiç yaşamasın küçük ülke takımları.

Hiç haketmememize rağmen Hollanda, Belçika takımlarının çok önünde olacağız 10 yıl içinde.

Resmen ekonomi oldu futbol. Ülke popülasyonu ve iş hacmi büyükse lig ve takımlar da o kadar büyümüş olacak 2024 yılı geldiğinde.

İstediğin kadar planlama yap. Elindekini çıkarıp 15 milyona şak diye alabilecek 50 tane takım varken başarı filan hikaye.

Artık Norveç, İsveç, Slovak, Sırp takımı görürsek şaşıracağız Şampiyonlar liginde. Uefa buna hizmet ediyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Localı stadlar, ateş pahası formalar, film yıldızından bozma oyuncular, akıl almaz paralar kazanan futbolcular.

Ulan daha 40 yıl önce maçtan çıkıp madende çalışmaya gidiyormuş bu adamlar İngiltere'de hem de.

Öldürün iyice hiç yaşamasın küçük ülke takımları.

Hiç haketmememize rağmen Hollanda, Belçika takımlarının çok önünde olacağız 10 yıl içinde.

Resmen ekonomi oldu futbol. Ülke popülasyonu ve iş hacmi büyükse lig ve takımlar da o kadar büyümüş olacak 2024 yılı geldiğinde.

İstediğin kadar planlama yap. Elindekini çıkarıp 15 milyona şak diye alabilecek 50 tane takım varken başarı filan hikaye.

Artık Norveç, İsveç, Slovak, Sırp takımı görürsek şaşıracağız Şampiyonlar liginde. Uefa buna hizmet ediyor.
İşte şu kısım çok önemli.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 00:46:53
  • Beşiktaş / Bodrum
İşte şu kısım çok önemli.

Ya yemişim açıkçası Ronaldo'sunu Balotelli'sini.

Adamların halleri hareketlerine bakın kendini ilah sanıyorlar.

Adamlık konusunda biri Figonun diğeri Tottinin yanından geçemez her yaptıkları olay. Altı üstü top oynuyorsun.

Dünyaları kazansan da yaptığın tek şey bu.

90'ların maçlarını izliyorum ara ara Dünya Kupası özellikle müthiş heyecan veriyordu.

Milletçilik duygusu vardı şimdi o da show business oldu. Şampiyonlar liginde Rosenborg Real Madrid Göteborg Barcelona maçları hep olağandı.

Şimdi bu takımlar Uefa'ya giremiyor ne oldu? Bu takımlar mı çok küçüldü? Hayır sadece para işin içine girince dışarıda kaldılar.

Sırada Celtic, Feyenoord gibi takımlar var. Onların da başına gelecek olan bu.

Yazık gerçekten. Yakında Fransa'nın tamamı siyah oyunculardan oluşur artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bielsa,futbol derinliği olan,kendi oyun felsefesini yaratan,saygın ve kategori edilemeyecek bir futbol adamı ama koşarak gelse istemem.Arjantin yıllarından bu yana Şili de Atletic Club'da bence başarısız olmadı lakin "bitirme" konusunda sıkıntılı.Problemin de ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum zira tuhaf bir esnekliği var.Esnek olmasına esnek fakat kendi sınırlarında...

Ve yolu Türkiye'den geçmez bu adamın.

Çevrimdışı talha

Küreselleşme ayağına işin suyu çıktı.

Hiçbir milli takımda hiçbir yabancı oyuncu oynayamamalı, hiçbir yabancı antrenör hiçbir yabancı milli takımı çalıştıramamalı.

Ne bu ya böyle? Fransa'da İngiltere'de siyah oyuncular Almanya'da Türkler, Polonyalılar.

Kulüp takımı mı milli takım mı belli değil parayı bastıran işini görüyor.

Bizimkilerin Fernandao Donk Tellesi falan devşirmek istemesine ne demeli:D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 00:50:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizimkilerin Fernandao Donk Tellesi falan devşirmek istemesine ne demeli:D

Ya abi yani ne denir :D

Ya Ozan Tufan işte. 2 senede oldu bu çocuk. Sende böyle 250 tane oyuncu vardır bekleyen abartısız söylüyorum.

Potansiyeli kullanabilseler bu ülke darphaneye döner. En basit Anadolu takımı seneden 15 milyonluk satış yapar.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Adamlık konusunda biri Figonun diğeri Tottinin yanından geçemez her yaptıkları olay. Altı üstü top oynuyorsun.

90'ların maçlarını izliyorum ara ara Dünya Kupası özellikle müthiş heyecan veriyordu.

Milletçilik duygusu vardı şimdi o da show business oldu. Şampiyonlar liginde Rosenborg Real Madrid Göteborg Barcelona maçları hep olağandı.

Şimdi bu takımlar Uefa'ya giremiyor ne oldu? Bu takımlar mı çok küçüldü? Hayır sadece para işin içine girince dışarıda kaldılar.

2004-2005'ten itibaren hiçbir kupadan ya da ligden zevk almamaya başladım.

Futbolun eski tadı yok artık dediğin gibi eskiden bu kadar uçurum yoktu takımlar arasında gün geçtikçe ara daha da açılıyor.

Zamanında Porto-Monaco Ş.Ligi finali oynadılar şimdi bu mümkün mü.

Bayern-Real-Barca-Chelsea-City-PSG-M.Utd parayı basıp istediği oyuncuyu fahiş fiyatlara alıyorlar.

Ne zevk kalıyor ne de rekabet tabi rekabet olsa da bu takımlar arasında oluyor.

Çevrimdışı talha

Ya abi yani ne denir :D

Ya Ozan Tufan işte. 2 senede oldu bu çocuk. Sende böyle 250 tane oyuncu vardır bekleyen abartısız söylüyorum.

Potansiyeli kullanabilseler bu ülke darphaneye döner. En basit Anadolu takımı seneden 15 milyonluk satış yapar.

Türklere futbol geni yok diyorlar ya bence en büyük ihanettir ya. Bizimkiler böylesine salaş bir eğitim almalarına rağmen birşeyler yapabiliyorlarsa saygı duyulmalı. :)

Çevrimdışı Deniz

Danny gelirse mükemmel transfer olur.O adam gerçekten 1. sınıf.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 00:56:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Futbol bu. Bu yıllarda bir yerde öldü.

Şu çimin rengi suni çime değişilmez. Ya da şu ateşli ortam en güzel localı stada.

Maradona'yı izleyememiş olanlar için full maç. Ben de hayal meyal hatırlıyorum izlediğim ilk maçlardan biriydi.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 00:59:18
  • Beşiktaş / Bodrum
2004-2005'ten itibaren hiçbir kupadan ya da ligden zevk almamaya başladım.

Futbolun eski tadı yok artık dediğin gibi eskiden bu kadar uçurum yoktu takımlar arasında gün geçtikçe ara daha da açılıyor.

Zamanında Porto-Monaco Ş.Ligi finali oynadılar şimdi bu mümkün mü.

Bayern-Real-Barca-Chelsea-City-PSG-M.Utd parayı basıp istediği oyuncuyu fahiş fiyatlara alıyorlar.

Ne zevk kalıyor ne de rekabet tabi rekabet olsa da bu takımlar arasında oluyor.

Aynen öyle Tolga aynen.

Ben 2004 Avrupa Kupasını çok heyecansız izlemiştim. Son zevk aldığım kupa 2002 Dünya Kupası ve o yılların Real Madrid ile Juventus'u.

Oradan sonra çıkan yeni yetmeler sadece zibidi gözümde abartısız söylüyorum futbolcu filan değiller.

Messi'yi ayırayım biraz ki o bile liderlik olarak sıfır gözümde. Maradona Figo Zidane görmüş göz Messi'yi karizmatık göremiyor. Mümkün değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Eskiden meşale yakma, konfeti vb. futbolun diğer sporlardan farkını gösteren şeyler vardı hepsi engellendi.

Tabi meşale olayını sahaya atılıyor diye yasakladılar ama ne biliyim futbolun içerisinde böyle şeyler olması benim hoşuma gidiyordu. :)

Gerçi zaman zaman meşale falan sokuluyor statlara bazen de konfeti ama eskiye oranla baya azaldı.

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle Tolga aynen.

Ben 2004 Avrupa Kupasını çok heyecansız izlemiştim. Son zevk aldığım kupa 2002 Dünya Kupası ve o yılların Real Madrid ile Juventus'u.

Oradan sonra çıkan yeni yetmeler sadece zibidi gözümde abartısız söylüyorum futbolcu filan değiller.

Messi'yi ayırayım biraz ki o bile liderlik olarak sıfır gözümde. Maradona Figo Zidane görmüş göz Messi'yi karizmatık göremiyor. Mümkün değil.
Zamanında Pepsi reklamlarında R.Carlos-Rivaldo-Ronaldo-Zidane-Figo-Raul-Beckham-Henry gibi oyuncular oynardı yani top class oyuncular vardı. :icool:

Şimdi baktığımızda bu seviyede 2-3 tane oyuncu sayabiliyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 01:03:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Eskiden meşale yakma, konfeti vb. futbolun diğer sporlardan farkını gösteren şeyler vardı hepsi engellendi.

Tabi meşale olayını sahaya atılıyor diye yasakladılar ama ne biliyim futbolun içerisinde böyle şeyler olması benim hoşuma gidiyordu. :)

Gerçi zaman zaman meşale falan sokuluyor statlara bazen de konfeti ama eskiye oranla baya azaldı.

Evet. Tehlikeli filan olayı değil bu tamamen zenginlerin etkilenmemesi için stadlarda.

Ya olmuyor böyle. Herkes asker gibi. Futbolcular da bir acayip zaten.

İzlenecek bir yanı kalmadı işin. Cillop gibi stadlar yaparak olacağını sanıyorlar. Evet mesele paraysa olacak.

Ama hiçbir zaman eski tadı olmayacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Ben ilk DKyı 98 zamanı hatırlarım o zaman daha farklıydı sanki 2002 2006 2010 izlemişimdir 2002 dışındakilerden hariç pek zevk almadım. Valla bu sene bir nebzr zevkliydi onun nedenide Şili Colombiya gibi takımların atak yapmalarıydı ama bir Arjantin yabda Brezilyanın zorlaya zorlaya finallere götürülmesi midemi bulandırmıştı benim. Maalesef endüstriyelleştikçe futbol oyuncular tek düze olmaya başladılar be. O eski Figo Zidane Ronaldolar yok. Bugün star diye gezinen Neymara bakıyorum birde zamanında ki Ronaldo ya peh diyorum 

Çevrimdışı Tolga

Evet. Tehlikeli filan olayı değil bu tamamen zenginlerin etkilenmemesi için stadlarda.

Ya olmuyor böyle. Herkes asker gibi. Futbolcular da bir acayip zaten.

İzlenecek bir yanı kalmadı işin. Cillop gibi stadlar yaparak olacağını sanıyorlar. Evet mesele paraysa olacak.

Ama hiçbir zaman eski tadı olmayacak.
Tamamıyla endüstriyelleşti futbol maalesef bu yüzden de futbolun özü kayboldu ve zevki kaçmaya başladı.

Çevrimdışı tomannie

güzel konuşuyorsun doğru da bana göre söylediklerin ama çok genel sorunlara değiniyorsun aslında bu sadece futbolun değil tüm dünyadaki alanlarda böyle.hiçbir şey durağan değil 100 yıl önceki dünyayla şimdiki nasıl bir değilse yüz yıl sonraki de şimdikiyle aynı olmayacak.bizim yaşadığımız sıkıntı değişimin hissedilmeye başladığı yıllara denk gelmemiz ve değişimin eski zamanlara göre çok hızlı olması..
evet millet kavramı da ileride var olabilecek mi göreceğiz.nasıl abdde beyazlar 2050den sonra azınlık olacakca fransanın milli takımı siyahilerden, mağribilerden oluşacak,hollandada bir zaman sonra müslümanlar çogunluk olacak afellay tarzı adamları daha çok göreceğiz.geleneksel yapısı diğer avrupa ülkelerine göre daha baskın olan italyada bile siyahi oyuncular altypılarda yer almaya başladı.
ne celtic ne rangers kalacak onları ingiltere federasyonu 2000'li yıllarda bu kulüpler istedikleri halde premier lige almayarak kaderlerine terk etti

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 01:06:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Zamanında Pepsi reklamlarında R.Carlos-Rivaldo-Ronaldo-Zidane-Figo-Raul-Beckham-Henry gibi oyuncular oynardı yani top class oyuncular vardı. :icool:

Şimdi baktığımızda bu seviyede 2-3 tane oyuncu sayabiliyoruz.

Dünya kadar sayardık ve yıldız olduğunu kimse inkar edemezdi.

Şuan Dünyanın en iyi stoperi kim desen Thiago Silva der çoğunluk o seviyede 2-3 adam daha sayar.

Biz o zaman Nesta Stam Maldini diye bir girip Thuram'dan Hierro'dan Hyypia'dan çıkıyorduk.

Gerçek Ronaldo forvetse ben şimdikilere ne denir bilmiyorum  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Tamamıyla endüstriyelleşti futbol maalesef bu yüzden de futbolun özü kayboldu ve zevki kaçmaya başladı.

O eski futbolcuya özgü yaratıcılık silindi be. Ve bunu zorla sildiler sanki. Zidane ı izlerim ara ara. Adam yürüyen beyinmiş be. Ama bu kadar klas oynayan bir adam dünyaya bir daha gelemez.

Çevrimdışı Tolga

Dünya kadar sayardık ve yıldız olduğunu kimse inkar edemezdi.

Şuan Dünyanın en iyi stoperi kim desen Thiago Silva der çoğunluk o seviyede 2-3 adam daha sayar.

Biz o zaman Nesta Stam Maldini diye bir girip Thuram'dan Hierro'dan Hyypia'dan çıkıyorduk.

Gerçek Ronaldo forvetse ben şimdikilere ne denir bilmiyorum  :D
Thuram-Stam-Maldini-Hierro-Helguera vay be ne oyunculardı biz Costacurta'yı bile son yıllarında görebildik yani :D :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 01:09:49
  • Beşiktaş / Bodrum
güzel konuşuyorsun doğru da bana göre söylediklerin ama çok genel sorunlara değiniyorsun aslında bu sadece futbolun değil tüm dünyadaki alanlarda böyle.hiçbir şey durağan değil 100 yıl önceki dünyayla şimdiki nasıl bir değilse yüz yıl sonraki de şimdikiyle aynı olmayacak.bizim yaşadığımız sıkıntı değişimin hissedilmeye başladığı yıllara denk gelmemiz ve değişimin eski zamanlara göre çok hızlı olması..
evet millet kavramı da ileride var olabilecek mi göreceğiz.nasıl abdde beyazlar 2050den sonra azınlık olacakca fransanın milli takımı siyahilerden, mağribilerden oluşacak,hollandada bir zaman sonra müslümanlar çogunluk olacak afellay tarzı adamları daha çok göreceğiz.geleneksel yapısı diğer avrupa ülkelerine göre daha baskın olan italyada bile siyahi oyuncular altypılarda yer almaya başladı.
ne celtic ne rangers kalacak onları ingiltere federasyonu 2000'li yıllarda bu kulüpler istedikleri halde premier lige almayarak kaderlerine terk etti

Haklısın her alanda böyle genellleştirmedim sadece.

Yoksa yapılan müzikten çekilen filmlere kadar götürürüz bu olayı.

Ama futbolda malesef çok belirgin.

Bu kadar zevk vermesinin sebebi her yerden her kesimden takımların olmasıydı bu kupalarda.

Celtic Larsson'a sahip olabiliyordu o zaman. Şuan Ibrahimovic'e sahip olması gibi bir şey.

Bizim paramız yine çoktu ama alamıyorduk adam çünkü gelmiyordu adamlar.

Şimdi resmen parayı veren istediğini ayağına getiriyor. İnsanın izleyesi gelmiyor artık.

Daha da olacaktır artık resmen en iyi karmayı kim kurarsa o kazanırsa dönecek yani tamamen organizasyon ve para.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

O eski futbolcuya özgü yaratıcılık silindi be. Ve bunu zorla sildiler sanki. Zidane ı izlerim ara ara. Adam yürüyen beyinmiş be. Ama bu kadar klas oynayan bir adam dünyaya bir daha gelemez.
Zidane gibisi kolay kolay gelmez bir daha.

2002'de B.Leverkusen ile oynanan Ş.Ligi maçında attığı o golü hala hatırlarım :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 01:11:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Thuram-Stam-Maldini-Hierro-Helguera vay be ne oyunculardı biz Costacurta'yı bile son yıllarında görebildik yani :D :D

Roberto Carlos ve Cafuyu beklerde Ronaldo, Rivaldo ve Ronaldinho'yu forvette  aynı milli takımda izlemiş gözlere Neymar'ı Marcelo'yu yıldız diye satmaya kalkıyorlar :D

Ya adamlar bir kere en başta fizik ya. Neymar Messi hep aynı tip ince çabuk oyuncular.

Ronaldo Rivaldo hem ayı gibiydi hem hızlı hem bunlardan daha tekniklerdi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Roberto Carlos ve Cafuyu beklerde Ronaldo, Rivaldo ve Ronaldinho'yu forvette  aynı milli takımda izlemiş gözlere Neymar'ı Marcelo'yu yıldız diye satmaya kalkıyorlar :D

Ya adamlar bir kere en başta fizik ya. Neymar Messi hep aynı tip ince çabuk oyuncular.

Ronaldo Rivaldo hem ayı gibiydi hem hızlı hem bunlardan daha tekniklerdi.
Ronaldo ağır gibi gözükürdü ama geniş alanda rakip savunmacıyı bir yakaladı mı rüzgar gibi yanından geçerdi ne olduğunu anlamazdın gerçekten çok usta ve kaliteli bir oyuncuydu :)