Uzun zamandır yazmiyodum.Taraftar olarak şu an büyük bi ümitsizlik içine kapıldığımız gerçeği var.Stad yok,takım saatli bomba,gelecek sezon telaşı,liderlik elden kaçtı vs.
Fb maçından sonra daha yeni yeni kendime geliyorum.Suan bu satırları yazarken bile kadro planlamisindaki yanlışlığın bu denli körü körüne yapılmasının nefretini yaşıyorum.Şampiyonluğa oynayan bi takımda geri 5li nin bu kadar kotuyken sayın futbol komitesinin hala israrla bu yanlisi devam ettirmesi benim sabrimi fena halde taşırdı.Bi tane saglam adam yok geride ve gidip pektemek ersan gibi aadamlarla sözleşme yenilendi.(hakkımı helal etmiyorum)
Arkadaslar bu sene sampiyon olduk olduk olamazsak sneye fazla hayal kurmayin.Ama bu kaybettigimiz derbilerin faturası cok ağır sene sonu belli olur zaten.Gece gündüz takımın halini düşünüyorum ama işin icinsen bi türlü çıkamıyorum. Pedroyu satmazsak eger bize kaleci dahil savunmaya 4 adam lazim satarsak 5 onu gectim orta sahaya 1 adam atiba imzalarsa sol açığa bi adam aliriz kabaca bize seneye 5 tane direk 11 oyuncusu lazım.Samp. olursak alinir olmazsak hayal...
Maxi-Abate.Vlaar.Samba.De jong.Mavuba.Mbia.Gignac.Ayew gibi adamları ii bi imza parasiyla aliriz bu takima lakin sampiyonluk şart.smp. ligi şart anca oyle gelirler.bu sene sampiyon olamazsak bunun sorumlularini basta bilic asla affetmicem.tarihin dönüm noktası olabilir bizim icin bu sene herseyden daha degerli görüyorum.Ama kaybettigimiz 3 lanet derbide ben o ruhu oyuncularda göremedim.neyse içim cok dolu.pektemek ve ersani bu takimda tuttunuz ismaili tutmazsaniz haksızlık edersiniz....
Kaboul Prödl vs. bu oyuncularin hic birini vodafone arenada gormek istemiyorum yakınından bile gecmesinler bize adam gibi futbolcu lazim arkadas sunu bi anlayin artik ha bire sakatlari topluyolar takima kafayi sıyıracam valla bu nasil bi iştir bu kadar amatör ce davranilmaz ya