2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853658 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2015, 23:22:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Denemeden sipariş ettim vallahi formayı :) İnşallah olur abi. @Çağrı

Hadi güle güle eskit maçlarda umarım olur  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2015, 23:39:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Mevcut yayın ihalesi yıllık 300 milyon dolardı.

2017'DE TAM 750 MİLYON DOLAR OLması bekleniyor.

Artık el insaf. İnanılmaz para dönüyor kulüpler bu kadar beyinsiz olmamalı birileri şu işi düzenlesin bu paralar çöp olmasın bari.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2015, 23:40:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Slaven Bilic'in sezon sonunda ayrılacağına yönelik iddiaları değerlendiren Çebi, "Gideceğini düşünmuyorum. Ancak giderse de teknik direktörsüz kalmayız" dedi.

Bu söz ben Bilic'i gönderir Şenol Güneş'i getiririm demek benim gözümde sağlam gözdağı vermiş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Slaven Bilic'in sezon sonunda ayrılacağına yönelik iddiaları değerlendiren Çebi, "Gideceğini düşünmuyorum. Ancak giderse de teknik direktörsüz kalmayız" dedi.

Bu söz ben Bilic'i gönderir Şenol Güneş'i getiririm demek benim gözümde sağlam gözdağı vermiş.
Şampiyon yapamazsa gidecek zaten bu çok açık bir şekilde ortada :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Mevcut yayın ihalesi yıllık 300 milyon dolardı.

2017'DE TAM 750 MİLYON DOLAR OLması bekleniyor.

Artık el insaf. İnanılmaz para dönüyor kulüpler bu kadar beyinsiz olmamalı birileri şu işi düzenlesin bu paralar çöp olmasın bari.
Evet çok büyük paralar bunlar hakikaten de kulüpler biraz akıllı yönetilseler Anadolu'dan başka şampiyonlar da çıkabilir ama tam tersi oluyor bizde.

Gelirler ne kadar artarsa kulüpler o kadar fazla borçlanıyorlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2015, 23:50:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Evet çok büyük paralar bunlar hakikaten de kulüpler biraz akıllı yönetilseler Anadolu'dan başka şampiyonlar da çıkabilir ama tam tersi oluyor bizde.

Gelirler ne kadar artarsa kulüpler o kadar fazla borçlanıyorlar.

Ya bildiğin 2.5 katı.

Yani biz şuan 30 milyon dolar alıyorduk bu olacak 75.

75 ne demek İspanya'da valencia 66 alıyor en çok kazanan 3. takım hem de.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ya bildiğin 2.5 katı.

Yani biz şuan 30 milyon dolar alıyorduk bu olacak 75.

75 ne demek İspanya'da valencia 66 alıyor en çok kazanan 3. takım hem de.
Aynen öyle bu gelirler gerçekten de çok iyi ama doğru ve planlı kullanan kulüpler için tabi :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2015, 23:55:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Aynen öyle bu gelirler gerçekten de çok iyi ama doğru ve planlı kullanan kulüpler için tabi :)

Biz aslında 30^ün üstünü yok saysak her sene 45 borçtan düşse 5 yılda borç kalmaz  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Biz aslında 30^ün üstünü yok saysak her sene 45 borçtan düşse 5 yılda borç kalmaz  :icool:
:kop: :kop: Plan güzel ama uygulayabilirsek :steamed:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 00:02:08
  • Beşiktaş / Bodrum
:kop: :kop: Plan güzel ama uygulayabilirsek :steamed:

Tabi ki hayır  :icool:

O fazladan 4 ile 36 yaşında Ibrahimovic ve 35 yaşında Ronaldo gelecek  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tabi ki hayır  :icool:

O fazladan 4 ile 36 yaşında Ibrahimovic ve 35 yaşında Ronaldo gelecek  :kop:
39 yaşındaki Messi'yi unuttun :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Milli maç arası da olunca insan futboldan iyice soğuyor :icool:

Neyse Cumartesi'nden sonra tekrardan futbol havasına gireriz :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 00:15:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Milli maç arası da olunca insan futboldan iyice soğuyor :icool:

Neyse Cumartesi'nden sonra tekrardan futbol havasına gireriz :evillol:

Ben günleri şaşırıyorum maç olmayınca yarın Cuma mı şimdi  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben günleri şaşırıyorum maç olmayınca yarın Cuma mı şimdi  :icool:
Cuma oldu işte anlamadan :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 00:20:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Köybaşı artı para verip Ali Adnan'ı sol beke yedek olarak alsak nasıl olur?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Köybaşı artı para verip Ali Adnan'ı sol beke yedek olarak alsak nasıl olur?
İsmail'den daha iyi oyuncu olduğu kesin de şimdi Ali Adnan'ı alırsak 3-4 sene sol bek almayız o yüzden bilemedim :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 00:24:23
  • Beşiktaş / Bodrum
İsmail'den daha iyi oyuncu olduğu kesin de şimdi Ali Adnan'ı alırsak 3-4 sene sol bek almayız o yüzden bilemedim :D

O  yüzden yedek dedim o zaman kalsın o kadar potansiyeli yok :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Danny'i sormak istiyorum sizce faydalı olur mu transfer edilse :)

Çevrimdışı Tolga

O  yüzden yedek dedim o zaman kalsın o kadar potansiyeli yok :D
:kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 00:25:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Danny'i sormak istiyorum sizce faydalı olur mu transfer edilse :)

Adam iyi de ben ikinci Simao olur diye korkuyorum açıkçası.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Adam iyi de ben ikinci Simao olur diye korkuyorum açıkçası.
Gerçi bize gelen her kaliteli oyuncunun belli bir zamandan sonra performansı düşüyor.

Danny'de de aynısı olabilir tabi ama sol kanat için Ayew falan olmuyorsa alınabilir diye düşünüyorum :icool:

Çevrimdışı Dogan

Uzun zamandır yazmiyodum.Taraftar olarak şu an büyük bi ümitsizlik içine kapıldığımız gerçeği var.Stad yok,takım saatli bomba,gelecek sezon telaşı,liderlik elden kaçtı vs.
Fb maçından sonra daha yeni yeni kendime geliyorum.Suan bu satırları yazarken bile kadro planlamisindaki yanlışlığın bu denli körü körüne yapılmasının nefretini yaşıyorum.Şampiyonluğa oynayan bi takımda geri 5li nin bu kadar kotuyken sayın futbol komitesinin hala israrla bu yanlisi devam ettirmesi benim sabrimi fena halde taşırdı.Bi tane saglam adam yok geride ve gidip pektemek ersan gibi aadamlarla sözleşme yenilendi.(hakkımı helal etmiyorum)
Arkadaslar bu sene sampiyon olduk olduk olamazsak sneye fazla hayal kurmayin.Ama bu kaybettigimiz derbilerin faturası cok ağır sene sonu belli olur zaten.Gece gündüz takımın halini düşünüyorum ama işin icinsen bi türlü çıkamıyorum. Pedroyu satmazsak eger bize kaleci dahil savunmaya 4 adam lazim satarsak 5 onu gectim orta sahaya 1 adam atiba imzalarsa sol açığa bi adam aliriz kabaca bize seneye 5 tane direk 11 oyuncusu lazım.Samp. olursak alinir olmazsak hayal...
Maxi-Abate.Vlaar.Samba.De jong.Mavuba.Mbia.Gignac.Ayew gibi adamları ii bi imza parasiyla aliriz bu takima lakin sampiyonluk şart.smp. ligi şart anca oyle gelirler.bu sene sampiyon olamazsak bunun sorumlularini basta bilic asla affetmicem.tarihin dönüm noktası olabilir bizim icin bu sene herseyden daha degerli görüyorum.Ama kaybettigimiz 3 lanet derbide ben o ruhu oyuncularda göremedim.neyse içim cok dolu.pektemek ve ersani bu takimda tuttunuz ismaili tutmazsaniz haksızlık edersiniz....

Kaboul Prödl  vs. bu oyuncularin hic birini vodafone arenada gormek istemiyorum yakınından bile gecmesinler bize adam gibi futbolcu lazim arkadas sunu bi anlayin artik ha bire sakatlari topluyolar takima kafayi sıyıracam valla bu nasil bi iştir bu kadar amatör ce davranilmaz ya  :s20:

Çevrimdışı Dogan

Cech-Abate-Vlaar-Pedro-Sol bek-Mbia-Veli-Ayew-Adi batasica Sosa-Töre-Demba Ba

6 tane adam lazım bu takıma ama zor artık hayalini bile kuramiyoruz işte...

Çevrimdışı TØLGA

Nigel de Jong, yillik 5.500.000 € karsiliginda Trabzonspor'da! diyolaaaaaaaaaa  :o_o: :o_o: :o_o: :duman:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Dogan

Bana kalsa seneye Ba yi satar gignaci alirdim.Sosayi bi sekilde iteler 3-5 koyup Ganso yu alirdim.Cech ve Abate Pastanın kremasi Khedira.Böyle bi vizyon yapicak yönetim varmi acaba lafim degerli fikret ormana degil ona saygim sonsuz ama artik biseyler yapmanin zamani geldi.Khedira yi alamazsan git mbia yi al .Smp ligi bi adamlarin anahtari yeni staf coşkusu ve bu kadro tarih yazar...