2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12847072 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Tolga , Ersan , Pedro , Oğuzhan , Pektemek , Ömer Şişmanoğlu

satışa çıkarsanız ne kadar paraya satılırlar ?

Yorumlarınız ?

Tolga = 3
Ersan = 3
Pedro =4
Oğuzhan = 4
Pektemek =3
Ömer = 3

yapsak 20 ederler

n ( Cenk)

Serdar ( Opare)           Zouma (Atınç)            x (Milo)              Motta (İsmail)

Veli ( Tolgay)               y  ( Necip)

Töre (Kerim)                              Sosa (m)                        Olcay ( Kerim iki yönlü)

BA ( Tosun)

15 m euro bütçemiz olsa, 20 m euro da satıştan gelse,

35 m euroya   n-x-y-m ve forvetede Babacar koyularak doldurulabilir.

Çevrimdışı Kemal

Tolga = 3
Ersan = 3
Pedro =4
Oğuzhan = 4
Pektemek =3
Ömer = 3

yapsak 20 ederler

n ( Cenk)

Serdar ( Opare)           Zouma (Atınç)            x (Milo)              Motta (İsmail)

Veli ( Tolgay)               y  ( Necip)

Töre (Kerim)                              Sosa (m)                        Olcay ( Kerim iki yönlü)

BA ( Tosun)

15 m euro bütçemiz olsa, 20 m euro da satıştan gelse,

35 m euroya   n-x-y-m ve forvetede Babacar koyularak doldurulabilir.

+ zouma olacak

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Tolga , Ersan , Pedro , Oğuzhan , Pektemek , Ömer Şişmanoğlu

satışa çıkarsanız ne kadar paraya satılırlar ?

Yorumlarınız ?

Tolga bedelsiz Trabzona gider.
Ersan elde kalır Pedro satılmaz.
Oğuzhan avrupa maçlarında çok boy gösteremedi yurt dışından talibi olacağını sanmıyorum.
Pektemek bizim olmazsa olmazımız asla satılamaz  :D
Ömer zaten anca Anadolu klübüne gider oda çok para etmez.
kAos

Çevrimdışı Kemal

Tolga bedelsiz Trabzona gider.
Ersan elde kalır Pedro satılmaz.
Oğuzhan avrupa maçlarında çok boy gösteremedi yurt dışından talibi olacağını sanmıyorum.
Pektemek bizim olmazsa olmazımız asla satılamaz  :D
Ömer zaten anca Anadolu klübüne gider oda çok para etmez.

gerçekleri yüzüme vurdun , çok moralim bozuldu  :) :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Biz en son hangi oyuncudan kayda değer para kazandık onu sorgulamak lazım tabii
Mcgregor'u hatırlıyorum
Var mı başka?

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

gerçekleri yüzüme vurdun , çok moralim bozuldu  :) :D

@Kemal Est. hocam.  :icool:

Ayrıca şöyle bir habere bir ayrıntı eklemek istiyorum ;

Çek Milli Takımı ve Chelsea’nin tecrübeli file bekçisi Peter Cech’in bağlı bulunduğu menajerlik şirketi Sport Invest International’in ortaklarından, FIFA menajeri Mithat Halis Beşiktaş’ın başarılı kaleci için kendileri ya da Chelsea’ye bir teklifte bulunmadığını söyledi.

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Halis, “Beşiktaş Cech’i istemedi. İki tane kalecisi var. Tolga ve Cenk iyi kaleciler. Beşiktaş’ın kaleci ihtiyacı yok. O pozisyonda bir ihtiyaçları ya da sıkıntıları yok. Beşiktaş’ı neden suçlayalım. Genel anlamdaki sıkıntısı başka. Beşiktaş’ın Cech’le ilgilenmiyor. Cech’in de Türkiye’ye gelme düşüncesi yok” dedi.
kAos

Çevrimdışı ozan062

O zaman istifasını verecek;iş yapmadan para kazanmak bu.bknz:Önder Özen istifasını verdi.

olurmu canım
sonra nasıl hesap verecekler bize,,orda temsilide olsa birileri barınmalıki duzen varmıs havası verilsin
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Hangisini dedin @Çağrı abi De Jong mu Mavuba mı?
De Jong'u diyor ki bende artık zor olduğunu düşünüyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Bundan n'aber sürekli sözleşmesi bitiyor bu arkadaşın.

-Bizim ihtiyacımız bu aslında da;yedirmezler işte...
Koy stoper,ön libero oynasın.Sevilla da hücum yönünü de çok geliştirdi,baya da gol atıyor.

-Böylede bir tip :ok:

Çevrimdışı GÖRKEM

1 Oyuncu haricinde bonservis ödemeyecegimiz 5 yeni Transferli önümüzdeki sezonun Kadrosu. gercekci olursak bizim kurabilecegimiz en iyi ve dengeli Kadro asagi yukari böyle olur :

Beto  (Cenk, Günay)

Yabanci veya Opare, Sener

Vlaar, Prödl, Ersan, Pedro

Motta, Ismail

Mavuba, Necip, Veli, Tolgay, Sosa

Töre, Olcay, Kerim

Ba, Tosun, Pektemek

yolcular : Tolga, Ugur, Sivok, Serdar, Hutchinson

kiraya verilenler : Oguzhan, Atinc

Milosevic ve Opare'de duruma göre karar.

Çevrimdışı Yusuf

1 Oyuncu haricinde bonservis ödemeyecegimiz 5 yeni Transferli önümüzdeki sezonun Kadrosu. gercekci olursak bizim kurabilecegimiz en iyi ve dengeli Kadro asagi yukari böyle olur :

Beto  (Cenk, Günay)

Yabanci veya Opare, Sener

Vlaar, Prödl, Ersan, Pedro

Motta, Ismail

Mavuba, Necip, Veli, Tolgay, Sosa

Töre, Olcay, Kerim

Ba, Tosun, Pektemek

yolcular : Tolga, Ugur, Sivok, Serdar, Hutchinson

kiraya verilenler : Oguzhan, Atinc

Milosevic ve Opare'de duruma göre karar.

Bu kadroyla yine bu sezon yaşadığımız şeyleri yaşarız. En az 4 tane kaliteli transfer yapmamız lazım. Bonservissiz Maxi,Ayew,Mavuba,Vlaar hemen hemen herkesi tatmin eder ama büyük ihtimalle 2-3 tane gereksiz takviyeyle sezona başlarız.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu kadroyla yine bu sezon yaşadığımız şeyleri yaşarız. En az 4 tane kaliteli transfer yapmamız lazım. Bonservissiz Maxi,Ayew,Mavuba,Vlaar hemen hemen herkesi tatmin eder ama büyük ihtimalle 2-3 tane gereksiz takviyeyle sezona başlarız.

tamam iste sag bek Opare tutmazsa baska bir yabanci alacaksin. yalniz Maxi ile Ayew zor gözüküyor. bunlar olmak zorunda diye bir kayde yok. bunlarin bir tik altinda olan daha mütevazi oyuncular da bize faydali olur.

Çevrimdışı GÖRKEM

tamam iste sag bek Opare tutmazsa baska bir yabanci alacaksin. yalniz Maxi ile Ayew zor gözüküyor. bunlar olmak zorunda diye bir kayde yok. bunlarin bir tik altinda olan daha mütevazi oyuncular da bize faydali olur.

sol acik bölgesi o kadar acil de degil. Kerim, Tosun veya Pektemek de oynayabilir orda.

Çevrimdışı Yusuf

Faydalı olur kısmına katılıyorum ama artık faydalı olması yetmez bizim için,aynı zamanda lider özellikli ve tecrübeli olmalı. Zaten elimizde yeterli sayıda faydalı oyuncu var,kaliteyi üst seviyeye çekecek oyuncu alma zamanı geldi.

Çevrimdışı ozan062

Bundan n'aber sürekli sözleşmesi bitiyor bu arkadaşın.

-Bizim ihtiyacımız bu aslında da;yedirmezler işte...
Koy stoper,ön libero oynasın.Sevilla da hücum yönünü de çok geliştirdi,baya da gol atıyor.

-Böylede bir tip :ok:

sezon bası dusunuldu ama cok maas istemiş
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf

sol acik bölgesi o kadar acil de degil. Kerim, Tosun veya Pektemek de oynayabilir orda.

Bence sol açık bölgesi çok acil güçlendirilmeli. Olcay'ın Avrupa Ligi'nde ne kadar yetersiz olduğunu gördük. Dripling yaparken topu arkasında bırakan bir kanat oyuncusuyla Şampiyonlar Ligi'nde ilerlememiz mümkün değil. Takımın sadece sağ kanattan atak yapabilmesi hücum varyasyonlarını çok kısıtlıyor. Oraya üst seviye bir oyuncu mutlaka alınmalı.

Çevrimdışı Türkay

Hiç görmemiştim bu fotoyu.  :bandit:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Alman basınının Beşiktaş'ın 3 yıllık bir sözleşme önerdiğini duyurduğu Werder Bremen'li Sebastian Prödl'den itiraf geldi. Avusturyalı oyuncu siyah-beyazlıların ilgisini doğrularken, "Henüz imzalar atılmadı\" ifadelerini kullandı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Werder Bremen Sportif Direktörü Thomas Eichin ise, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncularına son bir teklif sunduklarını belirtirken, "Daha fazla yapabileceğimiz bir şey yok\" şeklindeki umutsuz sözleri ile ayrılığın fitilini ateşledi. Öte yandan Alman basını, Jannik Vestergaard, Alejandro Galvez ve Assani Lukimya gibi 3 tecrübeli stoperi bulunduğu kaydedilen Werder'in, Prödl ile yollarını ayırmaya da hazır olduğunu vurguladı.

7 YILDIR WERDER BREMEN'DE!

Werder Bremen kariyerinde 170 maça çıkan 1,94'lük stoper, 13 kez ağları sarsarken, 6 da asist yaptı. Bu sezon ortasında yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık 10 maç kaçıran 1987 doğumlu isim, 16 maçta oynadı ve 3 gol attı. Werder Bremen'in 2008 yılında Sturm Graz'dan renklerine bağladığı ve 7 yıldır Alman ekibinde oynayan 27 yaşındaki oyuncunun peşinde, Serie A ekiplerinden Lazio'nun da olduğu konuşulmakta...
kAos

Çevrimdışı GÖRKEM

Faydalı olur kısmına katılıyorum ama artık faydalı olması yetmez bizim için,aynı zamanda lider özellikli ve tecrübeli olmalı. Zaten elimizde yeterli sayıda faydalı oyuncu var,kaliteyi üst seviyeye çekecek oyuncu alma zamanı geldi.

faydali derken Olcay'dan daha faydalisini demek istedim. Ayew kadar taninmis olmasa da benzer veya ona yakin kalitede oyuncu alsak bile bizi güclendirebilir.

Bence sol açık bölgesi çok acil güçlendirilmeli. Olcay'ın Avrupa Ligi'nde ne kadar yetersiz olduğunu gördük. Dripling yaparken topu arkasında bırakan bir kanat oyuncusuyla Şampiyonlar Ligi'nde ilerlememiz mümkün değil. Takımın sadece sağ kanattan atak yapabilmesi hücum varyasyonlarını çok kısıtlıyor. Oraya üst seviye bir oyuncu mutlaka alınmalı.

Bütcemiz Sampiyonluga bagli. Sampiyon olamazsak oraya iyi Transfer yapmamiz zor. Bu durumda Kerim'in bir an önce oraya adapte olmaya baslamasi bizi rahatlatabilir. Kerim cok yetenekli bir oyuncu. biraz da fizik gücünü ve topsuz oyun anlayisini arttirirsa bizim icin mümkün olan en iyi Transferler'den biri olur.

Kerim Frei oraya adapte olmasi lazim

Çevrimdışı Türkay

Ben Ozi'nin çoğu kişinin aksine satılmaması gerektiğini düşünüyorum. Çok büyük potansiyel var bu adamda. Bizde kendini geliştiremiyor eğer ki Töre gibi olabilseydi şuan talipleri sıradaydı. Bi Alman veya EPL de oynayabileceği bi takıma kiralık gönderilmeli. Bir de 10 milyon euro opsiyon koyulmalı.

Çevrimdışı Türkay

Sol açıkta alınmayacaksa artık Olcay'ın yerine Kerim'in monte edilmesi gerektiğini düşünüyorum oraya. Oynaya oynaya gelişecek Kerim de.

Çevrimdışı Türkay

Milosevic'e çok üzülüyorum. Lazio dahil 1-2 kaç kulüp daha onu almaya çalışırken bizi seçti ve gerçekten isteyerek geldi ama gelesiye Opare gibi takım ile kaynaşamadı. Ardından sakatlandı. Fırsat bulamadı, 6 aylık süreçte rotasyon olarak kullanıp Pedro'nun yerine (Eğer ki satılırsa) koyabilirdik belki de.

Şimdi Prödl de gelince + birde tecrübeli savunma gelebilir. Atınç kiralık gönderilmeli, Sivok zaten yolcu - Prödl, Ersan, Milo, X) arasında stoperde forma yarışı kızışacak gibi. İnşallah kazanan Milo olur  :bandit:

Çevrimdışı leylileyli

Bizim icin en büyük transfer Benficanin eski futbol direktörü António Carraça olur. Gercekleri konusmaktan korkmaz ve kimseden cekinmez, onun Benfica futbol direktörlü cekilmez sebebi beni cok büyük etkiledi. Önder Özen gideli halen bir dogru düzgün futbol direktörü bekliyorum. Mustafa Pektemek kontrati gibi, transfer başarısızlıgi, gelecek futbol kararli ve saire ve saire futbol direktör olmadan Besiktas dogru yoldan düser.

Çevrimdışı Serkan P.

Denemeden sipariş ettim vallahi formayı :) İnşallah olur abi. @Çağrı