2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12850317 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serkan P.

Nigel de Jong, yillik 5.500.000 € karsiliginda Trabzonspor'da! diyolaaaaaaaaaa  :o_o: :o_o: :o_o: :duman:
Ahahahaha adam hayatinin vurgununu yapti

Çevrimdışı Tolga

Nigel de Jong, yillik 5.500.000 € karsiliginda Trabzonspor'da! diyolaaaaaaaaaa  :o_o: :o_o: :o_o: :duman:
Trabzon verir şaşırmam yani doğruysa hayırlı olsun diyelim :)

Yıllık 5.5 m euro'ymuş yanlış okumuşum :biggrinking:

Yalandır o zaman bu haber :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2015, 01:16:09 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

ts verir de o parayı kaç ay bu adamı tutabilir :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 01:38:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Oh oh oh hayırlı olsun o zaman iyi kazık yerler biz Mavuba'ya dönelim :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 01:40:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Adı son günlerde Trabzonspor'la anılan Milan'ın Hollandalı oyuncusu Nigel De Jong'un, M.United'la ön protokol imzaladığı bildirildi.

İngiliz Metro gazetesi, Schalke'nin de uzun süredir istediği Hollandalı oyuncuyu M.Uneted'ın Hollandalı teknik direktörü Louis van Gaal'in bizzat ikna ettiği belirtildi.

Haberde ayrıca United'ın De Jong'a yılda 5.5 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme karşılığında ön protokol imzaladığını açıkladı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı alimm

Slaven Bilic'in sezon sonunda ayrılacağına yönelik iddiaları değerlendiren Çebi, "Gideceğini düşünmuyorum. Ancak giderse de teknik direktörsüz kalmayız" dedi.

Bu söz ben Bilic'i gönderir Şenol Güneş'i getiririm demek benim gözümde sağlam gözdağı vermiş.

ŞENOL GÜNEŞ basın toplantısında gelecek sene için henüz karar vermediğini ve başka klüplerle görüştüğünü bildirdi...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı TØLGA

Adı son günlerde Trabzonspor'la anılan Milan'ın Hollandalı oyuncusu Nigel De Jong'un, M.United'la ön protokol imzaladığı bildirildi.

İngiliz Metro gazetesi, Schalke'nin de uzun süredir istediği Hollandalı oyuncuyu M.Uneted'ın Hollandalı teknik direktörü Louis van Gaal'in bizzat ikna ettiği belirtildi.

Haberde ayrıca United'ın De Jong'a yılda 5.5 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme karşılığında ön protokol imzaladığını açıkladı.

valla kime giderse hayırlısı olsun artık ben devre arasında duymuştum van gaalin bagladıgını
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

valla kime giderse hayırlısı olsun artık ben devre arasında duymuştum van gaalin bagladıgını
Oraya gitmesi muhtemel tıpkı Vlaar gibi :)

De Jong'u almak istiyorsak daha önceden bitirmeliydik bu işi ama ya hiç düşünülmedi ya da çok fazla para istedi.

Bu saatten sonra en iyi tercih Mavuba'dır :ok:

Çevrimdışı Serkan P.

O degilde Mustafa yi satip uzerine biraz para ekleyip Ayew in kardesi Jordan Ayew i alirsak iyi is olur. Ba ile ikisi muthis ikili olur.

Çevrimdışı Kemal

Bu TS daha neden batmadı anlamış değilim

Çevrimdışı Attila

Arkadaslar, forumun bir cok sayfasinda Senol Gunes ve yonetimle ilgili iletiler goruyorum. Boyle bir duyum mu var? Tamam aciktan gorusmeleri dogru olmaz da, Twitter'da ya da baska kaynaklarda dedikodular falan mi var?
Senol Gunes

Çevrimiçi Rasim

ŞENOL GÜNEŞ basın toplantısında gelecek sene için henüz karar vermediğini ve başka klüplerle görüştüğünü bildirdi...
gelsin abi bu adam bize :super:
Beşiktaş!

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu TS daha neden batmadı anlamış değilim
Bitmeyen kaynak bulmuşlar

Çevrimdışı Tolga

Arkadaslar, forumun bir cok sayfasinda Senol Gunes ve yonetimle ilgili iletiler goruyorum. Boyle bir duyum mu var? Tamam aciktan gorusmeleri dogru olmaz da, Twitter'da ya da baska kaynaklarda dedikodular falan mi var?
Bilic giderse Şenol Güneş'in gelme ihtimali yüksek en azından ANÇ'nin getirmek istediği kişi oymuş deniyor :)

Çevrimdışı TØLGA

bizim kişisel görüşümüz ve önceden duyduğumuz dedikodulara dayalı sadece inanmayın tabiki beşiktaş bu
sadece ahmer nur çebinin türk antrenör isteği var diye biliyorum ve şenol güneş ismi geçiyordu  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

I
Mevcut yayın ihalesi yıllık 300 milyon dolardı.

2017'DE TAM 750 MİLYON DOLAR OLması bekleniyor.

Artık el insaf. İnanılmaz para dönüyor kulüpler bu kadar beyinsiz olmamalı birileri şu işi düzenlesin bu paralar çöp olmasın bari.

Ya aklima Karabuk baskaninin bir demeci geldi biz yerliye yatirim yapiyoruz ama o paralara ben balkanlardan ve afrikadan onlarca adam getiririm diye. Adamlarin kafa yapisi belli. 75 m gectim 200 m ver isler ayni sekilde yuriyecektie.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serkan P.

Jordan Ayew diyorum baska bir sey demiyorum..

Çevrimdışı Serkan P.

@Çağrı abi bu arada kartal yuvasindan Yurtici kargo kac gunde geldi sana? Kargoya teslim edilmis ama takip no. vermediler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 17:53:10
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı abi bu arada kartal yuvasindan Yurtici kargo kac gunde geldi sana? Kargoya teslim edilmis ama takip no. vermediler.

2-3 gün en geç @Serkan P.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Jordan Ayew diyorum baska bir sey demiyorum..
Ayew candır :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ozan062

Ayew candır :evillol: :evillol:

ayew gibi bi acık almak lazım cnk bizim olcayla falan olmuyor evet belki goller atıyor yardım ediyor fakat 50 macta 8 maca etki ediyor
derken bide 90 dakikayı işgal ediyor:)) yani zaman dakikaya vurursak baya bana gore verimsiz oluyor. onun için misal 30 maç oynasın 8 maça etki etmesiyle bide ayev 20 maçta 8 maça etki ettiğinde
bize geri donusu daha iyi olacaktır boyle bir takviye ihtiyac var
kerim son donemde baya düştü baslarda bizi baya rahatlatıyordu o erciyes macını nerdeyse alıyordu bize o sırada baya bi sıcrayıs yaptı devamı gelmedi.. gibi yani oyle bir takviye sart
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serkan P.

Abi kusura bakma hep seni etiketliyorumda kimin baktigini bilmiyorum. Yeni mobil surumden cevap yazamiyorum. Yardimci olurmusunuz?

Çevrimdışı Serkan P.

Abi kusura bakma hep seni etiketliyorumda kimin baktigini bilmiyorum. Yeni mobil surumden cevap yazamiyorum. Yardimci olurmusunuz?
Etiketlemeyi unutmusum  :evillol: @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Nisan 2015, 00:57:48
  • Beşiktaş / Bodrum

@Altuğ  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Altuğ

İlgileneceğim çözmeye çalışacağım bildirim için teşekkürler.