2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878619 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Yanlız Gomez den çok aşırı birşeyler beklerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız adamın geçirdiği sakatlıklar kronik olmasada ağır sakatlıklar ha zatn bunları geçirmese bizimle adı geçmezdi ama

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı cursedofdragon

Gomez Beşiktaş tarihinin 11. Alman futbolcusu oldu. 11 oyuncudan oluşan ilk 11 !

Çevrimdışı brkntcnr

Öyle bir piyasa yok:)
Valla alper potuk, tarık çamdal, veysel vs. geliyor aklıma. Sonra hiçbirşey diyorum :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi COB

Orta sahaya Granero kiralik olabilir mi?

Çevrimdışı kralkartal

töre bize gelmek istediği için ve takımına bu direk belirttiği için o fiyata alabildik. yoksa satın alma opsiyonu 7 milyon euroydu. eğer töre oynamıcam burda ben beşiktaşta oynucam demeseydi 7m'u seve seve bayılacaktık. 7 ya 4,5 adamın piyasası şimd 15 civarı ki töre bizdeki performansı sonrası milli takımda 11 oynadı.

gelelim ozana. kaçıncıya söylüyorum bilmiyorum ama adamın şu an avrupadaki piyasası 5m civarı. direk 11 milli takım oyuncusu. bence yetenekli dikine de oynayabiliyor. 20 yaşında. ayrıca şenol hoca ondan nasıl performans alacağını tam olarak biliyor. 5-6'ya alınıp 1-2 sene içinde 12 civarına rahatlıkla satarsın. satmak istemesen de eğer senle devam etmek isterse 10 sene kapat o bölgeyi ki bence kapatabilir eğer mental olarak gerilemez ise.
Ozana su an yabanci sinirida kalmisken en fazla 3,5m verilir. Onun disinda bursada kalir ve hic kimseye bir faydasi dokunmamis olur bence.

Çevrimdışı atalay

şeye benzemiş.
bir gün hiç unutmam askerdeyken albaya bir kafa atmışım :D

...Sonra bir ışık oluştu.  :D

Belki menejerinin yaptığı montaj cd'yi izlemiştir .
Kaleye  estaban'a ne diyorsun.. boşta galiba.

Çok izlemedim. Alkmaar'da iken beğenmezdim. Oraya bir transfer yapacaksak (yapmalıyız) eldekilerden ez 1 tık iyisi lazım.

Çevrimdışı TALAT

Valla alper potuk, tarık çamdal, veysel vs. geliyor aklıma. Sonra hiçbirşey diyorum :)

bu adamlarla ozanı karşılaştırmayın. bu adamların o kadar para etmeyeceği belliydi. onları fiyatı yabancı sınırlamasında dolayı şişti. ama ozanın reel piyasası 5 civarı. sen ister alırsın istersen seneye avrupada seyredersin
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kadir G.

Atibayı şu kadroya nasıl yazabiliyorsunuz?

Çevrimdışı TØLGA

napak elde adam mı var ortasaha'da  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yorumlari gerçekten Hayretle okuyorum.
Ne Ozanmış Arkadaş , Adami Bi Xavi ilan etmediginiz kaldi ,korkarim yakinda Ozan Xaviden bile daha iyi diyen bile çıkacaktır :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı brkntcnr

bu adamlarla ozanı karşılaştırmayın. bu adamların o kadar para etmeyeceği belliydi. onları fiyatı yabancı sınırlamasında dolayı şişti. ama ozanın reel piyasası 5 civarı. sen ister alırsın istersen seneye avrupada seyredersin
Valla 5 verilir ama adamlar 5 istemiyor ki. Piyasası 6-7 m olan Cenk tosun üstüne üstlük birde 6m istiyorlar. Bunun adı dalga geçmektir. Töre ye 4,5 verdik biz. Tamam töre kendi gelmek istedi de Şenol Hoca arasa gel seni Beşiktas ta istiyorum dese hayır mı diyecek? Uçarak gelir Ozan bundan eminim.

Atiba bu ligde her takimin 11 nde Banko oynar !

Çevrimdışı TALAT

Yorumlari gerçekten Hayretle okuyorum.
Ne Ozanmış Arkadaş , Adami Bi Xavi ilan etmediginiz kaldi ,korkarim yakinda Ozan Xaviden bile daha iyi diyen bile çıkacaktır :steamed: :steamed:

bunu senin söylemen gerçekten düşündürücü. 1 ay quaresma diye ömrümüzü yedin burda :D

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Kadir G.

napak elde adam mı var ortasaha'da  :evillol: :evillol:

Gomez dahi gelmiş niye küçük düşünüyoruz ki? Algı oluşsun transferlerde ciddi önem veriyor yönetim. Bonservis ücreti 7 milyon bile değil harcama limitimiz nerdeyse 10 milyon euro. (Nakit olmasa da limit var) 2 orta saha 1 forvet veya 1 stoper 1 orta 1 forvet için bastırılması lazım.

Bu üçü alınsın hedefin uefa kupası olur ve gerçekçi bir hedef olur. :)

*imla

Çevrimdışı TALAT

Valla 5 verilir ama adamlar 5 istemiyor ki. Piyasası 6-7 m olan Cenk tosun üstüne üstlük birde 6m istiyorlar. Bunun adı dalga geçmektir. Töre ye 4,5 verdik biz. Tamam töre kendi gelmek istedi de Şenol Hoca arasa gel seni Beşiktas ta istiyorum dese hayır mı diyecek? Uçarak gelir Ozan bundan eminim.

ben de zaten cenk tosunu vermeyiz dedim. ara yol bulunacaktır.

Çevrimdışı beşiktaşk

Niye herkes kaleci istiyor bence kaleden yana sıkıntımız yok kaleci transferide olmayacak. şunu unutmayalim en iyi kaleciler en iyi defans hatları ile öne çıkarlar valdes denen adam senelerce barcanin kaleciligini yapti. Bence takim uyumu saglandimi kaleci sorunu kalmaz . Senol hoca kaleciler icin ekstra arti. Orta saha lazim alirlarsa bal olur olmazsa bu 5 transfer büyük başarı

bunu senin söylemen gerçekten düşündürücü. 1 ay quaresma diye ömrümüzü yedin burda :D
Ozan inanilmaz abartılıyor adamin hicbir artisi ekstrasi yok 5 milyon bile fazla bence ...

Çevrimdışı TØLGA

Gomez dahi gelmiş niye küçük düşünüyoruz ki? Algı oluşsun transferlerde ciddi önem veriyor yönetim. Bonservis ücreti 7 milyın bile değil harcama limitimiz nerdeyse 10 milyon euro. (Nakit olmasa da limit var) 2 orta saha 1 forvet veya 1 stoper 1 orta 1 forvet için bastırılması lazım.

Bu üçü alınsın hedefin uefa kupası olur ve gerçekçi bir hedef olur. :)
katılıyorum tabiki bunlara ama ortasaha hariç başka transfer yapılmayacağını sende biliyorsun keşke olsa :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı brkntcnr

ben de zaten cenk tosunu vermeyiz dedim. ara yol bulunacaktır.
5m euro para yeterli. Takasla oyuncuya falan da gerek yok.

Çevrimiçi Necmi

Hayır merak ediyorum bizimkiler sadece 6M lik orta saha araştırsalar
kimbilir ne isimler çıkar..
6 vereceklerse 15 liklere bakalım başkan anca 15 isteyenlere altı verir :D

Çevrimdışı Kadir G.

katılıyorum tabiki bunlara ama ortasaha hariç başka transfer yapılmayacağını sende biliyorsun keşke olsa :)

Ben inler, ozan ve ndoye alınacak diyorum bakalım hangimiz haklı çıkacak. :)

Çevrimdışı TALAT

5m euro para yeterli. Takasla oyuncuya falan da gerek yok.

valla ben 6+pektemek ismail den birisine razıyım ömer de olabilir