2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878616 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Dün Ali Ece güzel dedi Ozan eğer 12 seviyesine çıkacaksa ver ı parayı Aranquiz e müthiş oyuncu diye :cool:

Adam biliyor işi

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı kralkartal

Zaten takas olursa eger yani pektemek ve ismail veya necip falan yaninda verilirse eger 5milyon verilir ozana onun disinda en fazla 2-3 milyon verilir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

valla ben 6+pektemek ismail den birisine razıyım ömer de olabilir
Yazık gunah o paralara , Ozan bu paralara Asla degmez , etmez !!
Ederi olsa bile ben Bursaya bu paraları kazandirtmam..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

6ya iyi araştırılsın iki tane ileride 10 a satacağın balkan ya da güney amerikadan iki tane genç alırsın

Hayır altı vereceksen Tolga ciğerci var daha ucuzu alman altyapısı olan ona ver 5 direk sende

Çevrimdışı brkntcnr

Bence gereksiz derecede fazla. 6 kulübe ver adama da 1,5 civarı ver. pektemeği düş yine 6m civarı nakit para etmez. Ha rhodolfodaki gibi taksit taksit 1,5 1,5 2 yapıyorlarsa tamam. Sonradan satıştan pay da vermeyeceksin tabiki. Tolgay ı aldık 1m maliyetle allah için yapmayın 6m çok bana göre. Tabi sizin fikriniz ayrı saygı duyarım

Çevrimdışı TALAT

6ya iyi araştırılsın iki tane ileride 10 a satacağın balkan ya da güney amerikadan iki tane genç alırsın

Hayır altı vereceksen Tolga ciğerci var daha ucuzu alman altyapısı olan ona ver 5 direk sende

eğer öyle adamlar var ise alalım ama benim söylediğim inler yerine ozanı tercih ederim.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

eğer öyle adamlar var ise alalım ama benim söylediğim inler yerine ozanı tercih ederim.
Neden Ozani tercih edelim Inler varken ??
Gencliginden bahsediyorsan Eğer Gokhan inler , Ozan Gibi 3 tane adami cebinden cikarir !
Ayrica Yasi 31 , 3 sene maximum verim aliriz sonrasi Allah Kerim...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Öyle adam olmaz mı hiç adamlardan her zaman çıkıyor dediğim gibi öyle paralar vereceksen daha hazır ve Alman olan Tolga var

Çevrimdışı ilhan mansız

Gomez Beşiktaşımıza hayırlı oldun. Inşallah çok gol atar. Ozan o bence kesinlikle 6 milyon euro falan verip almaya kalkmasınlar. Bursa turlusunu kursun. Zaten bizim başkan öyle bir para kesinlikle harcamaz

Çevrimdışı kralkartal

Yönetimin burda amacı sadece ozani almak olmamali fazla maaş yukundende kurtulmak icin 2019a kadar sozlesmwsi olan pektemek ve necipten kurtulmali he hic olmadi ismail ve ömer sismani vermeli. O sekilde 5milyon verilebilir.

Çevrimdışı Ozan E.

Eurosport Türkiye - 43 dakika önce
İtalyan medyası, Leicester City'nin Gökhan İnler için teklifini yaptığını duyurdu.

İtalya'da çıkan haberlere göre İngiliz kulübü, Gökhan İnler için 4.2 milyon Sterlin'lik bir teklifte bulundu. Leichester'ın bu teklifinin Napoli cephesini tarafından kabul gördüğü ve bu transfer için artık ufak pürüzlerin kaldığı iddia edildi.

Serie A ekibi Napoli'nin de İnler'i göndermekte istekli olduğunun belirtildiği haberde, Leicester City'nin Esteban Cambiasso'nun gidişinden sonra oluşan boşluğu, Türk asıllı İsviçreli yıldızla doldurulacağı konuşuluyor.

Premier lig ekibinin ismi daha önce Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Selçuk İnan'la da anılmıştı.

Beşiktaş'ın da transfer listesinde bulunan Gökhan İnler 166 kez giydiği İsviçre Milli Takımı forması altında 13 gol kaydetti. Gökhan İnler 2011 yılında Napoli'ye katılmıştı.

Çevrimdışı ilhan mansız

Ozan a 6 milyon euro vermek saçmalık, Bursa satmasın elinde patlar

Çevrimdışı Tolga

Ozan'a 5-6 m euro verilecekse bu yaşının 20 olmasından ve Avrupa'da piyasasının olmasından dolayı ileride satılabilme ihtimalindendir.

Yani Ozan dışında başka bir orta saha oyuncusuna yönetimin bu rakamları vereceğeni sanmıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Evren %99 inler Beşiktaşta dedi. Adamın bu dönem bizle alakalı dediği her şey çıktı.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TALAT

burda quaresma savunucuları gibi oldum :D ama tekrar açıklayayım.

şu an için konuşulan isimler inler ve ozan. inlerin son yılları, ayrıca maliyeti de düşük değil. inler maliyetinin biraz daha fazlasına 20 yaşındaki ozanı almak bana daha mantıklı geliyor. ayrıca ileride iyi paralara satacağımızı da düşünüyorum.

ozanı beğenmeyenler olabilir ama ben beğeniyorum gelişmesi gereken yönleri olmakla birlikte takımda tolgayın yarattığı gibi bir fark yaratacaktır.

fiyatına gelince katılmayanlar elbet olacak ama bana 6m + tosun ve kerim hariç bir oyuncu (pektemek, ismail, ömer) makul geliyor.

ayrıca oyuncuyu şenol hoca biliyor bu bence bir garanti eğer o istiyorsa gözüm kapalı alırım.

daha ucuza alınabilecek aynı yetenekte güney  amerikadan ya da almanyadan daha iyi oyuncular var ise ben takip etmediğim için bilmiyorum. eğer daha fazla yarar sağlayacaksa onlar da olabilir hayır demem.

Çevrimdışı Tolga

Hiç Ozan ile uğraşmaya gerek yok.

G.İnler'e yoğunlaşmak lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı WoodGryn

Ozan hikaye 6 milyon euro bonservis verilmez o adama
İnler daha iyi bide N Doye tadından yenmez.

Çevrimdışı kralkartal

Gerçi 6 milyona fikret orman neler neler bulur getirir arkadaş ne ozanı. Ama pektemek gidicekyaa insan istiyor iste..
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2015, 19:20:12 kralkartal ]

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Kerim gokhan pedro milo tolgay gunay cenk omer bunlrin hepsini gelecekte degerlendirip satabiliriz. Ozanda o kategoriye giriyor. Ama ozani 6 ya aldik diyelim en fazla seneye 12 ye satacagiz. Inler olursa bizi sampiyon yapar. Sampiyonlr liginde emin olun 6 dan cok fazla kazanacagiz. Zaten elimizde cok genc var. ozan ve inler olursa ok ama tek ortasaha alinacaksa inler olmali. Ozan sinif atlatamaz ama inler atlatir sampiyonda yapar.

Çevrimdışı Kadir G.

Bakalım bu kadar deneyimli kadro derbilerde ne yapacak.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Bakalım bu kadar deneyimli kadro derbilerde ne yapacak.
Inlerde gelirse ortasahada cok tecrubeli olacagiz. Bence ortasahaya inler gibi biri lazim. Ozan bizi kesmez.

Çevrimdışı TALAT

hee bu arada başgan inler ve ozanı birlikte alabilirse allah derim sadece :D

Çevrimdışı Kadir G.

Inlerde gelirse ortasahada cok tecrubeli olacagiz. Bence ortasahaya inler gibi biri lazim. Ozan bizi kesmez.

İkisi birlikte gelir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Ergin1903

Gecen sene tecrubesizlilten yakınıyorduk. İnler inde gelmesiyle baya tecrubeli bir kadromuz olcak. umarim bunun faydasini görürüRz