2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878623 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

@evrenmanchester: ++ varan 4 icin hazir miyoz derken yakinda zaten aciklanacak ..

Çevrimdışı Akif Çakıcı

Haftasonu veya Haftaya İnler açıklanır. İnşallah İnler'in yanına bir kişi ya da onun yerine N'Doye alırlar.

*İnler'de açıklanır dememin sebebi Evren'dir. En isabetli konuşan kişi Beşiktaş hakkında.
İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL

Çevrimdışı can1903

Yaş ortalamamız artıyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

kartalbaz01

• Ziyaretçi

İkisi birlikte gelir diye düşünüyorum.
Hocam bana cok uzak geliyor yaw. Her sene 3-4 transfer demisti baskan. Ortasahayla 6 olacak. 7 yi alirmi bilmiyorum. Bide kadro cok sisecek ve unutmayinki biz sakat oyuncularada pra veriyoruz. Keske dedigin gibi olsa ikisini birden alsak. Ama tolgay veli geldiginde 6 ortasahamiz olacak. Necip atiba veli tolgaydan kimseyi gondereceginide dusunmuyorum. Hepsi sozlesmeli oyuncular necip haricinde de hepsi yararli oyuncular. Ama dedigim gibi ikisinide alirsa bayram olur bayram.

Çevrimdışı can1903

G.İnler - Douglas - M'Villa - Ndoye - Lawal

Hepsi ıslık çalsak gelicek oyuncular şuan.

İnler 2.2 Bonsevis diye tahmin ediyorum. Dağlıs 1.5 M € yıllık. Mvilla 1.9 M € Ndoye anlaşıldı. Lawal hazır  :photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Savaş

Necip takas edilmeden çift orta saha, Pektemek takas edilmeden çift forvet alınmaz. Gerçekçi olalım.

Napıcaz 6 orta sahayi? Napıcaz 4 forveti. Bunlardan biri gitmeden yenileri alınmaz.

Olursa Gökhan İnler'i alıp transferi kapatiriz. Gökhan olmazsa Aquilani veya Cambiasso gelir muhtemelen.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kartalbaz01

• Ziyaretçi

G.İnler - Douglas - M'Villa - Ndoye - Lawal

Hepsi ıslık çalsak gelicek oyuncular şuan.

İnler 2.2 Bonsevis diye tahmin ediyorum. Dağlıs 1.5 M € yıllık. Mvilla 1.9 M € Ndoye anlaşıldı. Lawal hazır  :photo:
Yillik 8 milyon euro civari maasi var bunlarin :) elindeki oyuncularida nasil cikartacagiz? Sezerle gokhan suzenle ugrasiyoz hala. Bunlari alsak digerlerinide gondersek zaten hic oynamayalim ligin tozunu attiririz. Ama tff bizi yakti iste. Tff ye guvenip sozlesme imzalarsan boyle elin kolun bagli kalir. Fenerde hepsini gonderir.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Necip takas edilmeden çift orta saha, Pektemek takas edilmeden çift forvet alınmaz. Gerçekçi olalım.

Napıcaz 6 orta sahayi? Napıcaz 4 forveti. Bunlardan biri gitmeden yenileri alınmaz.

Olursa Gökhan İnler'i alıp transferi kapatiriz. Gökhan olmazsa Aquilani veya Cambiasso gelir muhtemelen.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen kardesim. Sabahtan beri anlatmaya calisiyorum bende :)

Çevrimdışı Kadir G.

Hocam bana cok uzak geliyor yaw. Her sene 3-4 transfer demisti baskan. Ortasahayla 6 olacak. 7 yi alirmi bilmiyorum. Bide kadro cok sisecek ve unutmayinki biz sakat oyuncularada pra veriyoruz. Keske dedigin gibi olsa ikisini birden alsak. Ama tolgay veli geldiginde 6 ortasahamiz olacak. Necip atiba veli tolgaydan kimseyi gondereceginide dusunmuyorum. Hepsi sozlesmeli oyuncular necip haricinde de hepsi yararli oyuncular. Ama dedigim gibi ikisinide alirsa bayram olur bayram.

2 liberolu sistem oynayacaksan 2 si üst seviye 2 si onların bir tık altı oyuncu 1 tane de joker diye tabir ettiğimiz oyunculardan olması lazım.

Seneye Tolgay İnler Ozan Atiba/Veli olur bu ikisi alınırsa. Büyük takımsan hedeflerinde büyük olacak. Bu sene 40 maç oynattığın adamları gelecek sene kulübeye çekecek transferleri yapman lazım.

Şimdi gelecek sezon tolgay ozan inler hangisi yedek başlayacak diye sorulabilir. Anadolu maçlarına tolgay-ozan derbilere ve avrupa finallerine tolgay-inler çıkarsın olur biter. Pektemek denen adama 1.7 verip yedek oturtabiliyorsak inlere 1.8 verip yine kulübeye koyabiliriz.

Çevrimdışı can1903

Yillik 8 milyon euro civari maasi var bunlarin :) elindeki oyuncularida nasil cikartacagiz? Sezerle gokhan suzenle ugrasiyoz hala. Bunlari alsak digerlerinide gondersek zaten hic oynamayalim ligin tozunu attiririz. Ama tff bizi yakti iste. Tff ye guvenip sozlesme imzalarsan boyle elin kolun bagli kalir. Fenerde hepsini gonderir.

Yok zaten bunların içinden 3 oyuncu isterim ben.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

2 liberolu sistem oynayacaksan 2 si üst seviye 2 si onların bir tık altı oyuncu 1 tane de joker diye tabir ettiğimiz oyunculardan olması lazım.

Seneye Tolgay İnler Ozan Atiba/Veli olur bu ikisi alınırsa. Büyük takımsan hedeflerinde büyük olacak. Bu sene 40 maç oynattığın adamları gelecek sene kulübeye çekecek transferleri yapman lazım.

Şimdi gelecek sezon tolgay ozan inler hangisi yedek başlayacak diye sorulabilir. Anadolu maçlarına tolgay-ozan derbilere ve avrupa finallerine tolgay-inler çıkarsın olur biter. Pektemek denen adama 1.7 verip yedek oturtabiliyorsak inlere 1.8 verip yine kulübeye koyabiliriz.
Haklisin kardesim ama o butce yok. Insallah stad acildiktan ve sampiyonluklat geldiktrn sonra boyle kadrolar kurabiliriz.

Çevrimdışı can1903

İnler-Dağlıs-Ndoye al!

ŞAMPİYO.

Çevrimdışı Kadir G.

Haklisin kardesim ama o butce yok. Insallah stad acildiktan ve sampiyonluklat geldiktrn sonra boyle kadrolar kurabiliriz.

Bütçe var aslında. Şu an nakit 10 milyonumuz yok fakat harcama limitimiz var. Büyük paralar takside dökülüyor. Mesela ozan için konuşulan 6 milyon minimum 3 takside bölünür. Böylece bir sonraki takside gelene kadar çeşitli yerlerden (maç hasılatı, ürün vs) elde ettiğin geliri kullanabilirsin.

Ozan>>>>6
İnler>>>>>2.2
Ndoye>>>3

Çevrimdışı tayfunyasar

o değil de şenol hoca'nın başını yersek bu takımı kime emanet edeceğiz? biliç bir şanstı takımın gençleştirilmesinde, belli bir düzeyde modern futbol oynamasında katkısı oldu. şenol hoca'dan beklentimiz o kadronun tecrübelilerle harmanlanıp şampiyonluğa yürümesi. Farzedelim yürüyemedi, onunla bununla derken klupten koptu gitti. Ben şu an ne Türkiye'de ne Avrupa'da alternatif olacak bir hoca göremiyorum.

Neden bunları yazıyorum? OZan isteniyor eyvallah, genç oyuncu satılabilir falan. Son 10 yılın gelen giden bonservis bilançosu incelendi mi? ben inceledim 143 milyon €'a 43 milyon €. Klubun geçmişinde oyuncu satmak bir gelenek değil. Satışın ilk üçünde demba - carew - Atınç var. toplam 25 milyon € değerinde. on seneden bu seneyi çıkar içler acısı bir istatistik var ortada.

Ozan'ı alalım yüzde yüz satarız mantığını kavrayamıyorum. İnler o konuşlan maliyetlerdeyse alınmasının hiç bir anlamı yok? Koskoca dünyada oyunun iki yanını oynayan atibanın bir üst tıklısı oyuncu yoksa eğer eslemi oynatalım satarız. Madem bir rüzgar yakaladık takımdaki genç oyuncu mevcudunu öldürmeden kullanalım.

Rhodolfo + Gomez + Quaresma + Beck = 30 + 30 + 31 + 28 ortalama 29 küsür yaş hatta 30. Bir trasnferin daha yaşlı yapılmasının anlamı yok. İnler'e karşıyım. Ozan gibi Bursa altyapısı görmüş birisinin alınmasına karşıyım. Bursadan çıkıp başarılı olan bir baljic var o da bir sene. 23-26 bandında dolu adam var. ama alınabilir olanlar belli üç aşağı beş yukarı. m'villa diye bağıran arkadaşları tebrik etmek lazım. en uygun karakter o. Ozana'a verilecek para bu arkadaşa verilirse hem satılabilir bir oyuncu hem de elde tutulabilir gencimtrak elde ederiz. kaç par aulan bir m'villa?
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Ozan E.

Kaleci lazim bize orta saha ve kaleci. Eger saglam bir kalecimiz olmazsa emekler bosa gidecek diye korkuyorum

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Akil alir gibi degil, Tolgay'i 450 bin euroya, Oguzhan'i 500 bine almisiz. Tutup durum buyken Ozan 6-8-10 milyon eder diyenler var. Elbette Gokhan Inler Ozan arasinda tercih sansimiz varsa Gokhan'i isteyecegiz en azindan kariyeri basarilari belli yasi da 31. Ya tutarsa diye bu kacinci Anadolu futbolcusu olacak? Ismail ve Pektemek de boyle oldu, simdiki hallerine bakin. Ya tutarsa diye alinacak adam 500 bin olur, 1 milyon olur Tolgay ya da Oguzhan gibi. 8-10 milyon bonservis verilecek adam tutmasi garanti, kariyeri basarili bir adam olmasi lazim. Ozan dun bir bugun iki, neye gore bu paralari ediyor ya?

Gerci burada tartismanin manasi yok, baskan akilli, gidip bu paralari Ozan'a gomecek degil gulup gecmistir Bursa baskaninin cevabina.

Çevrimdışı TALAT

Akil alir gibi degil, Tolgay'i 450 bin euroya, Oguzhan'i 500 bine almisiz. Tutup durum buyken Ozan 6-8-10 milyon eder diyenler var. Elbette Gokhan Inler Ozan arasinda tercih sansimiz varsa Gokhan'i isteyecegiz en azindan kariyeri basarilari belli yasi da 31. Ya tutarsa diye bu kacinci Anadolu futbolcusu olacak? Ismail ve Pektemek de boyle oldu, simdiki hallerine bakin. Ya tutarsa diye alinacak adam 500 bin olur, 1 milyon olur Tolgay ya da Oguzhan gibi. 8-10 milyon bonservis verilecek adam tutmasi garanti, kariyeri basarili bir adam olmasi lazim. Ozan dun bir bugun iki, neye gore bu paralari ediyor ya?

Gerci burada tartismanin manasi yok, baskan akilli, gidip bu paralari Ozan'a gomecek degil gulup gecmistir Bursa baskaninin cevabina.

ozan ya tutarsa transferi değildir. adamı sevmezsen sevme ama bu kadar da gömmeyin. tolgay'ı da sözleşmesinin son 6 ayı olmasa alırdın 500bine
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağatay

6 vereceklerse 15 liklere bakalım başkan anca 15 isteyenlere altı verir :D

Abi
bizim başkan=necromancer :)
adam önce öldürüyor sonra diriltip bonservisini alıyor :D

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ozan E.

Orta sahaya Aquilani gelsin isteyecegi yillik ucreti verebiliriz diye dusunuyorum

Çevrimdışı brkntcnr

Bence de ozan inler mvilla içinden en mantıklı tercih mvilla. Üstelik evrenin dedigine göre maliyeti 2-3 m birşey yapıyor o da yıllık ücreti dahil. Opsiyonuyla kirala adamı. Bir sonraki sene gelince tolgay alırsın bonservisini şu ligin en iyi ikilisini kurmuş olursun.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 19:56:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Bu kadar tek taraflı bakılmaz.

Bu oyuncunun fiyatı sadece bize bu kadar değil. Valencia 7 verdi alamadı 9 istediler Valencia da mı aptal?

Oyuncunun ederi bu zaten. Ozan'ı iyice Selçuk Şahin yaptınız.

Süper oyuncu değil ama her şeyden biraz olan şuanki kalitesi bile bu lig için yeterli üstüne çıktığında yıldız olabilecek bir çift yönlü ortasaha bu oyuncu.

Tolgay'ı sözleşmesi bitiyor diye aldın o paraya bitmiyor olsa 5 ten aşağı alamazdın. Oğuzhan'ı aldığında profesyonel liglerde 1 maç bile tecrübesi yoktu bildiğin alt yapıdan aldın getirdin.

Elma ile armudu kıyaslamayın. Oğuzhan sadece potansiyeldi o zaman Ozan'ın yarısı olmuş yarısı potansiyel. Şuan sen Oğuzhan'ı kaça satmak istersen Bursa da Ozan'ı ona satmak istiyor bu kadar basit.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

o değil de şenol hoca'nın başını yersek bu takımı kime emanet edeceğiz? biliç bir şanstı takımın gençleştirilmesinde, belli bir düzeyde modern futbol oynamasında katkısı oldu. şenol hoca'dan beklentimiz o kadronun tecrübelilerle harmanlanıp şampiyonluğa yürümesi. Farzedelim yürüyemedi, onunla bununla derken klupten koptu gitti. Ben şu an ne Türkiye'de ne Avrupa'da alternatif olacak bir hoca göremiyorum.

Neden bunları yazıyorum? OZan isteniyor eyvallah, genç oyuncu satılabilir falan. Son 10 yılın gelen giden bonservis bilançosu incelendi mi? ben inceledim 143 milyon €'a 43 milyon €. Klubun geçmişinde oyuncu satmak bir gelenek değil. Satışın ilk üçünde demba - carew - Atınç var. toplam 25 milyon € değerinde. on seneden bu seneyi çıkar içler acısı bir istatistik var ortada.

Ozan'ı alalım yüzde yüz satarız mantığını kavrayamıyorum. İnler o konuşlan maliyetlerdeyse alınmasının hiç bir anlamı yok? Koskoca dünyada oyunun iki yanını oynayan atibanın bir üst tıklısı oyuncu yoksa eğer eslemi oynatalım satarız. Madem bir rüzgar yakaladık takımdaki genç oyuncu mevcudunu öldürmeden kullanalım.

Rhodolfo + Gomez + Quaresma + Beck = 30 + 30 + 31 + 28 ortalama 29 küsür yaş hatta 30. Bir trasnferin daha yaşlı yapılmasının anlamı yok. İnler'e karşıyım. Ozan gibi Bursa altyapısı görmüş birisinin alınmasına karşıyım. Bursadan çıkıp başarılı olan bir baljic var o da bir sene. 23-26 bandında dolu adam var. ama alınabilir olanlar belli üç aşağı beş yukarı. m'villa diye bağıran arkadaşları tebrik etmek lazım. en uygun karakter o. Ozana'a verilecek para bu arkadaşa verilirse hem satılabilir bir oyuncu hem de elde tutulabilir gencimtrak elde ederiz. kaç par aulan bir m'villa?

ozanın satılabilme ihtimali şu an avrupa klüpleri tarafından ciddi ciddi takip edilmesi hatta istenmesi. eslem de büyük potansiyel olabilir ama daha lig maçına bile kaç defa çıktı ben bilmiyorum 1 ya da 2. nasıl eslemi oynatalım satarız denir ben de bunu anlamıyorum

ayrıca takım artık eskisi gibi adam satamayan takım değil. bu sene sattığımız ba ve atınçdan farklı olarka bir çok oyuncumuza teklif geldi. seneye de muhtemelen töre gidici duruyor. olaya böyle bakarsan oyuncu satmada eskisi gibi sönük olmadığımızı anlarsın

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 19:58:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
+ olarak konuşulan isimlerin hepsi çok kaliteli.

Aqua, Ozan, Mvilla, İnler hangisi gelirse gelsin içimiz rahat edecek o yüzden strese de gerek yok.

Seneye hangisi gelirse Tolgay ile süper bir göbek olacak bunun keyfini çıkarmak gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Mbemba, 27 yaşındaymış.

20 diye aldı Newcastle.  :D

Çevrimdışı TALAT

Mbemba, 27 yaşındaymış.

20 diye aldı Newcastle.  :D

:kop: :kop: :kop: