@denilanz bence kesinlikle doğru bir mantık yürütme... Ki dediğin gibi seçilmeyen logo perspektif olarak, en azından yatay düzlemlerde, çok daha doğru...
Bu gece Son olarak şunu da eklemek isterim.... Burada hepimiz abi/kardeş, arkadaşız o nedenle bana yazılan postlar da "siz" yerine "sen" diye hitap edilirse bunu kendi payıma samimiyet ve dostluk olarak görürüm, çünkü ben de herkese "sen" diye hitap etmek isterim aynı nedenden dolayı...
Herkese merhaba! Öncelikle bu foruma yeni üye olan herkes gibi

ben de 7-8 aydır ziyaretçi olarak takip ediyordum, bugün dayanamadım üye oldum.
Logoyla ilgili konuya gelince:
@Cengo abinin eğitim/tecrübe/kariyerine sonsuz saygı duyarım ve yazdığı yazıyı sonuna kadar da okudum. Teknik bir kariyeri olan birisi olarak söylüyorum anlatmak istediği her detayı da anladım. Bir logodaki simgelerin aynı düzlemde olma zorunluluğunu çıkarırsak (ki bunu bilmiyordum, bence gereksiz, daha özgür olunabilmeli) bu logoyu ben sevdim. Tabi ki önümüze sunulan bu 2 seçenek içerisinde diğerine göre daha çok sevdim. Daha iyisi yapılabilirdi tabi ki, yapılmalıydı da. Tahmin edeceğiniz üzere ben bu logoya oy vermiştim, sanıyorum ki çoğunluk da öyle düşünmüş ki seçtiler. Her neyse niye sevdiğimi de söyleyeyim bari

Bana göre bize yakın olan 3 çizgi kartal pençesini simgeliyor ama herkes onu stadın bir parçası sanıyor. Bu benim hoşuma gitti. Bu arada
@Cengo abinin de dediği gibi şu her yere kartal figürü koymaktan artık vazgeçelim. Forma armasındaki kartal simgesi (bir ara vardı şimdi neyse ki yok) bence hiç hoş görünmüyor. Tek başına armamız çok daha asil ve kaliteli duruyor.
Logoyu sevmemin diğer sebebi ise (tabi bize sunulan logolar içerisinde) tek düze olmaması, bizim ki biraz farklı olmalı. Örneğin yeni stadımızda köşelerin biraz daha alçak olması (daha önce bir çok kişi bunu belirtmişti,
@Necmi abi de olabilir) benim de hoşuma gidiyor. Daha estetik görünüyor.
Çok uzattım kusura bakmayın. Bu arada
@Necmi abinin hayranıyım

Söylediği her şeyin altına imzamı atarım.