@ALI RIZA seni sevmeyecek yanlış dedin
biz ona bunu bir senedir anlatamıyoruz bu arada bizdede standartlar var zaten stadlarda UEFA standartlarına uymak zorundayız. Bizdeki standartlarda zaten onu karşılıyor ve Boşaltma konusunda oldukça iyi değerlere sahip şu an aklıma gelmedi ama açıklanmıştı mimar tarafından sadece o değil koltuklarla tuvaletler arasındaki mesafeden tutun tuvalette kullanılan klozet ve lavaboların ebatlarına kadar standardı var ama çatal merdivenin hayati önemi var bizde 3 tribün tünel çıkışı balkona çok yakın ve çıkışta bir bariyer olmak zorunda orda çok fazla itmeler olur ve insanları alt kattan toplarız bariyer koymanın tek yoluda çatal merdiven yapmak orda 39 derece diklik var o çıkışların önüne bariyer konmazsa stad güvenlik onayından büyük ihtimal geçemez tutmuşlar estetik kaygılarını güvenlik riskinin önüne koyuyorlar kaldıki estetikte tartışılır bana görede çatal merdiven düz olandan çok daha estetik hemde tünellerin önüne koltuk geleceği için tünelleride gizleyecek öbür türlü kabak gibi ortada kalacaklar çatalın tribün bütünlüğünü böldüğünü düşünüyorlar ama tam tersi düz olan bölüyor aslında

Bu çatal merdiven konusunun ne kadar ciddi tartışıldığını forumu misafir olarak takip ettiğim süreçten biliyorum zaten. Benim gözlemim, biz toplum olarak ortak paydalarda birleşen olmak yerine ortak ayrıştıranlar üzerine yoğunlaştığımızdan, tartışmalarımız çok hararetli geçiyor :iscrewy:
Bence sen konuya hakim olan biri olarak o kadar net açıkladın ki, güvenlik meseleriyle, artık tartışılmasının da, bana göre, bi mantığı yok... Ama bi:z tartışmacı bi toplumuz:) Tek eksiğimiz tartışmalardan akılcı sonuçlar çıkartmak yerine kendi aklımızda olanı tartışma partnerimize kabul ettirmeye çalışmak;-)
Umarım
@ALI RIZA benden nefret etmez, zira ben de onun gibi Beşiktaş için en iyi, en doğru olanı istiyorum...