Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5709916 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

valla 2 dk baktım

tek fark ıslanmaları gibi geldi :D
yanlis saymadiysam 13 tane prekast takilmis abi paletli loca prekastlarini takti  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

16 yada 17 prekast takılmış Bugün @martin40 eline sağlık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bursa'nın stadını ben de beğeniyorum lakin tek özelliği kale arkalarının tek kat olması. Şu görselde kale arkalarının tek kat değil de ara katlarının olduğunu düşünürseniz Konya stadının kopyası. Statları sadece görsel olarak karşılaştırmak çok doğru olmaz. Özellikleri de önemli.
                                    Vodafone Arena                                              Timsah Arena
1. Hibrit çim                           +                                                                 -
2. Ulaşım                               +                                                                 -
3. Konum                               +                                                                 -
4. Teknoloji                            +                                                                 -
5. Çatı                                   +                                                                 -
6. Gelir                                  +                                                                 -
7. Loca Sayısı                         +                                                                 -
8. Tek kat tribün                      -                                                                 +
9. Çıkış kapıları                        -                                                                 +                     

Örnekleri çoğaltabilirsiniz. Çoğaltılan her örnekte de Vodafone tarafına bir artı yazılacaktır büyük ihtimalle.
ilk 7 bütün taraftarların isteyeceği, hemfikir olacağı şeyler ama Tek kat tribün herkes için geçerli değil mesela ingilizlerin ve ispanyolların pek isteyeceğini düşünmüyorum. Görüş açısına daha çok önem vereceklerdir. O özellik de toplumdan topluma, kişiden kişiye değişir.
:claps: :claps: :claps:
Her hattıyla Hem Tokiden hemde Timsahtan ustun bir Stadımız var , Dediğin gibi dahada çogaltılabilir bu örnekler ve çogaldıkçada dahada on plana çıkan stad Vodafone Arena olur , Herşeyi geç Stadıum Vision Teknolojisi var Stadıum vision !!! Dünyada 8-10 tane stadda ya var ya yok bu özellik..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

olabilirdi tabi ama merdiven in merdiven çık olayı var birde tribünlerin önünde yeterli alan varmı bunun için bizim yer sorunumuz var sanırım altı metre o iş için yeterli olmaz san mamesde tribün ile taç çizgisi arasındaki mesafeye bakmak lazım tribünleri bir metre geçip merdiven çıkışı başlatmak lazım yüksekliğin en az üç metre olacağını düşünürsek orda beş metre civarı bir merdiven gerekir buda altı metrelik bir alanı kaplar taç çizgisinden çıkarsın en az yedi yedibuçuk metre gibi bir alana ihtiyaç duyulur sanırım san mamesin tribün taç çizgisi arasındaki mesafeyi bilen varmı @ahmetx

san mames te 6,5 m @Necmi abi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Factatum

Timsah Arena'nın koltuk dizaynı hiç olmamış. O dalgalı desenler çok sakil duruyor. Oysa stadları gayet güzel. Koltuk olayında başından beri bir beceriksizlik ve bir şansızlık yaşıyorlar.

Umarım, bizim koltukları takacak ve dizaynı yapacak firma işinin ehlidir. 

Çevrimdışı riza calli

Yeni yapilan statların cogunlugu  iki katli ve iki kat arasina loca olarak yapiliyo.kadikoyde numaralida bir mac izledim alt katta ust kattakileri goremedim bile.bizimkindede ayni olacak heralde.bana gore bulunduğu mekan dışında biyere yapilsa siradan bi stat

Çevrimdışı Serjo

Futbol ülkesi İngiltere
İtalya bu kapasite'de oynuyor
40-45 bin kapasite'ye oynayınca ezik mi oluyorlar şimdi?
Liverpool,Chelsea,Juventus,Milan vs. köy takımı mı oluyor bu durumda?  :alala: :alala:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeni yapilan statların cogunlugu  iki katli ve iki kat arasina loca olarak yapiliyo.kadikoyde numaralida bir mac izledim alt katta ust kattakileri goremedim bile.bizimkindede ayni olacak heralde.bana gore bulunduğu mekan dışında biyere yapilsa siradan bi stat
Abi yanlış anlamada senin iyi bir yorumunu göremedim iletilerinde.
Bu kadar mı nefret ediyosun stadımızdan?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ibi_39

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

san mames te 6,5 m @Necmi abi

Ahmet arkadasla biz bu konuyu tartismistik onceden. Bahsettigi gibi o cikis kapisi San Mames'teki gibi yapilabilirdi.

Çevrimdışı 19ali03

stadların katlı olması bencede ambians olarak daha güzel ve bizim stadımız timsah arenadan  kat ve kat daha güzel olacak arkadaşlar...Tamam biz bu stadı yokluk çektiğimiz zaman yapıyoruz ama bu yoklukta bile en güzelini yapıyoruz.Eleştirelim tabiki ama yönetimin hakkınıda verelim hem maddi sıkıntılar hemde siyasi sıkıntılar içerisinde bu stadı bir yılda bu hale getirmeyi başardılar   :claps:

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

hikmet karamana gecen bir programda..hangi stata futbolculariniz cok baski altinda kaliyor diye soru soruldu..kadiköy dedi..nedenide..tüm tribünler sahanin icinde oldugu icin baya etkili oluyor dedi..tt arenada futbolcular cok baski hissetmiyromus..cünkü stat büyük ve yayvan diye..simdi bizim stat fenerin stadindan cok daha yakin ve dik olacak..onun icin sadece negativ yorum yapan abim..stat bitiginde herkez neyin ne oldugunu cok iyi görecek..siradan hangi stat görecez :)

Çevrimdışı Efe

16 yada 17 prekast takılmış Bugün @martin40 eline sağlık
4 tane fazla saymisisin benden :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

4 tane fazla saymisisin benden :icool:

15 e çektim şimdi onu :) paletli dün 2 tane takmış balkona onuda eklemişim

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Vodafone arena tüm ayrıntıları düşünülmüş bir stadyum. :super:
2 yıldır her ayrıntısına dikkat ediyorum ancak 4 tane gözümü tırmalayan şey bulabiliyorum  :D

1.Futbolcu çıkış tüneli.(Alttan verilebilir miydi?)
2. @ALI RIZA iyi bilir  :D kapalı alttaki ortadaki merdiven ve çıkış (kapalı ortaya vip koltuk koyup çıkışları ve merdivenleri aynen numaralı vipteki gibi yapıp bu problem çözülebilir miydi?)
3.Eski açık köşedeki yırtıkların üzerindeki çıkışlar
4.Eski açık da kolonların seyrekleşmesi

çatal merdivenler bile artık gözüme kötü görünmüyor. :lol:

1- Yapilabilirdi.

2- Onu yapacagina, ortadaki 1 locayi iptal edip cikis kapisi verilebilirdi.

3- Ayni sekilde Kapali-Eski  Numarali-Eski  alt kavisteki cikis kapilari  1'er loca iptal edilerek yukardan verilebilirdi.

4- Projelerde genis araliklar 8' di, ama 12 yaptilar. Ben henuz karar veremedim hangisi daha guzel.  Acaba Yeni acik arka gibi SIK kolon olsa nasil olurdu.

5- Eski acik ilerde izin alindiginda yukselecek :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

15 e çektim şimdi onu :) paletli dün 2 tane takmış balkona onuda eklemişim
iyi o zaman ortalamada devam etmisler hergun 15 prekast yeterli gibi gorunuyor beyaz vincte merdivenleri koyuyor yeterli gibi simdilik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı riza calli

Abi yanlış anlamada senin iyi bir yorumunu göremedim iletilerinde.
Bu kadar mı nefret ediyosun stadımızdan?
Ciktigi hafta aldim vodafone arenadan kombinemi.
Begenmeme sebebim ise daha guzeli daha iyisi olabilirdi diye eleştiriyorum.

Çevrimdışı Efe

bunu cok konustuk ama artik stad bu daha guzelini yapalim derken berbat biseyde olabilirdi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Rasim

Stadimiz güzel arkadaş tek negatif yani eski acigin yüksekliği yoksa mükemmel bir stad oluyor :ok:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

1- Yapilabilirdi.

2- Onu yapacagina, ortadaki 1 locayi iptal edip cikis kapisi verilebilirdi.

3- Ayni sekilde Kapali-Eski  Numarali-Eski  alt kavisteki cikis kapilari  1'er loca iptal edilerek yukardan verilebilirdi.

4- Projelerde genis araliklar 8' di, ama 12 yaptilar. Ben henuz karar veremedim hangisi daha guzel.  Acaba Yeni acik arka gibi SIK kolon olsa nasil olurdu.

5- Eski acik ilerde izin alindiginda yukselecek :D

@Serkan_KaNaDa
2.kapalıda localar yok ki 1903 tribünü var.bende numaralıdaki gibi 1903 ün arasından loungeya çıkış verilirdi diyorum zaten.
3.Aslında loca iptal etmeden 1. kat locaları 15 cm daraltsan bile çıkış için yer açılır senin dediğin şekilde.
4.Yeni açık kesinlikle daha güzel görünüyor sık kolonlarla.
5.Sonra değilde şimdi yükselseydi bi daha bi daha uğraşmazdık.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

Afrikadan bi adam getirin gözlerini kapatin sadece tribune oturunca acin gozlerini toki kertenkele vodafone hangisini begenir sizce
Zaten küfenkiyi boşa yaptırıyoruz. Bence

Çevrimdışı TØLGA

stadyumu stadyum yapan taraftardır beşiktaş taraftarı o stadı boş koltuk kalmıyacak şekilde doldursun türkiye'de ki en güzel stadyum bizimkidir.NOKTA
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK