Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5710084 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İrfan

Bizim Stadın Dış cephesi ve Çatısındada Işıklandırma olacak zaten :bandit:
Tabi bu Işıklandırma Alianz ve San mamesdeki kadar Şatapatlı olmayacaktır , Tarihi dokuya daha uygun bi ışıklandırma olacaktır :tabe:
Şimdiden Söyleyeyim @Necmi abi şimdi gelip nereden aldın bu bilgileri yine sallıyorsun diyecektir oyuzden açıklayayım : Çatıda Işıklandırma olacağını yani Işık oyunları gorsel show olacagını bizzat Başkanımız Fikret Orman soyledi :tabe:
Dış sutunlarda ışıklandırma olacağı gorsellerden belli ayrıca kufeki kaplamadan önce sutunlara Elektirk kabloları doşendi bu da bunun ispatı @İrfan

Işıklandırmamız olacağını biliyorum @Yunus Emre Dökmeci hocam çokta güzel soft göz yormayan bir görüntüsü olacak stadımızın orası ayrı :)

Ama bana Allianz Arena olsun Polonya Ulusal Staduyumu olsun filan böyle dışı komple ışıklı renkli filan olan yapılar daha çekici geliyor :sevinc

Yoksa onların alayına mabedimizin 1 küfekisini değişmem :)
We are Electric..!

Çevrimdışı ALI RIZA

Masaustu olarak da cok guzel duruyor @ahmetx koltuk dizayni keske böyle olsa hem sade hemde anlamli
Yönetim bunu yapmaz...! Yönetim Önce 10 gün sonra oynananacak fener maçı ertelenmesine tepki versin...!  :iscrewy: :iscrewy:
Sadece susuyorum @ZEKI hocam  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Işıklandırmamız olacağını biliyorum @Yunus Emre Dökmeci hocam çokta güzel soft göz yormayan bir görüntüsü olacak stadımızın orası ayrı :)

Ama bana Allianz Arena olsun Polonya Ulusal Staduyumu olsun filan böyle dışı komple ışıklı renkli filan olan yapılar daha çekici geliyor :sevinc

Belki Çatıda olabilir O Rengarenk ışıklandırma ama Kufekideki gibi sadede olabilir onu zaman gösterecek tabi :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

şaka biyanada sahada 2 günlük prekast anca var gibi yarından itibaren acil prekast takviyesi yapılması lazım

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı İrfan

şaka biyanada sahada 2 günlük prekast anca var gibi yarından itibaren acil prekast takviyesi yapılması lazım

Oktay abi saygılar  :halay: :icool:
We are Electric..!

Çevrimdışı ahmetx

Bundan iyisi Bilbao'da :)
gerçekten de öyle ama bizim dış kabuk süper yahu tam bir collesium görüntüsü oluşturacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Açıkçası benimde çok hoşuma gidiyor o tarz Giydirme ve Işıklandırmalı yapılar :bandit:
Sanırım Gaziantep arenanın dış Cephesi de bu şekilde olacak eğer proje degişmediyse tabi :icool: Dışı tıpkı Alianz arena gibi Işıl ışıl çok da güzel duruyor bakalım nasıl olacak

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı tedd

dışarıdan bakan birinin gözüyle bakarak konuşuyorum..
kime ne anıtlar kurulundan, kime ne kısıtlardan...
adam gelecek önce bir stada bakacak, sonra diğerine bakacak, sonucu değerlendirecek...
yok gs devlete yaptırmış, yok bursaya belediye el etmiş.. maça giden adamın ne kadar umrunda olacak ki böyle şeyler..
en güzel stad değil bizimkisi...
evet içinde en fazla emek olan, en özlemle beklenen, en büyük ortamın olacağı, kalbimizin en orta yerinde bir sey.. ama bırakın dünyayı türkiyedeki en güzel stad bile değil.
bu gerçek neden rahatsız etsin ki bizi..

Yorumlarına birebir katılıyorum kardeşim. Meseleyi çok güzel özetlemişsin.
Ne en büyüğü ne de en güzeli bizim stad.
Eski İnönü'den daha iyi getirisi olacak olan teknolojik bir stad.
Semtimizde olacak, semt havası bozulmayacak. Bu yönleriyle kesinlikle harika.

Ancak TR'deki en iyi stad iddiası gerçeklikten çok çok öte.
Dünyanın en güzel stadı demek de çok komik oluyor.
Yöneticilerimiz çıkıp bu tarz söylemlerde bulunmasın lütfen:)
Ha dünyanın en güzel yerlerinden birindeki stad ibaresi doğru. Buna kimse karşı çıkamaz.
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı İrfan

gerçekten de öyle ama bizim dış kabuk süper yahu tam bir collesium görüntüsü oluşturacak.

Abi hay çok yaşa... ama ben burda stadı collesiuma benzetiyorum dedim 5-6 ay önce beni tefe koydulardı neresi benziyo diye :lol: :kop:
We are Electric..!

Abi hay çok yaşa... ama ben burda stadı collesiuma benzetiyorum dedim 5-6 ay önce beni tefe koydulardı neresi benziyo diye :lol: :kop:
Neden Tefe koydular anlamadım :alala: :alala:
Vodafone Arena Resmi sitesinde bile Coliseum dış cephe diye yazıyor zaten :bandit:
Ki Coliseum havası fazlasıyla var ve oldukça benziyor @İrfan

Çevrimdışı Deniz

Yorumlarına birebir katılıyorum kardeşim. Meseleyi çok güzel özetlemişsin.
Ne en büyüğü ne de en güzeli bizim stad.
Eski İnönü'den daha iyi getirisi olacak olan teknolojik bir stad.
Semtimizde olacak, semt havası bozulmayacak. Bu yönleriyle kesinlikle harika.

Ancak TR'deki en iyi stad iddiası gerçeklikten çok çok öte.
Dünyanın en güzel stadı demek de çok komik oluyor.
Yöneticilerimiz çıkıp bu tarz söylemlerde bulunmasın lütfen:)
Ha dünyanın en güzel yerlerinden birindeki stad ibaresi doğru. Buna kimse karşı çıkamaz.
Sizce Türkiyedeki en güzel stad hangisi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy sordugun soruyu Cevapladım, Okudunmu ??
okudum konu uzamasın diye cevap vermedim @Yunus Emre Dökmeci ancak görüşlerine katılmıyorum :)

Çevrimdışı TØLGA

çatı yatay kirişleri geldimi ya fotolara baktımda göremedim takılmaya müsait çatı koymuşlar destekleri falan  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı İrfan

Neden Tefe koydular anlamadım :alala: :alala:
Vodafone Arena Resmi sitesinde bile Coliseum dış cephe diye yazıyor zaten :bandit:
Ki Coliseum havası fazlasıyla var ve oldukça benziyor @İrfan

Ah bi bilsem  :kop:
We are Electric..!

okudum konu uzamasın diye cevap vermedim @Yunus Emre Dökmeci ancak görüşlerine katılmıyorum :)
:ok: :ok:
Herkesin Goruşune Saygım var , Benim görüşümde bu şekilde :ok: @SDemirsoy

Çevrimdışı Oktay

Oktay abi saygılar  :halay: :icool:
saygılar bizden kardeşim  :ok: :ok: izmirde havalar nasıl fuar zamanı yaklaşıyomu :evillol: :evillol:

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Sarı vinç öğleden sonra neden işi bıraktı yoksa prekast mı bitti neler oluyor lütfen bilgi verin...

Çevrimdışı keremfrat1

Neyse hadi bakalım havalar güzelleşsin öyle  :ok:
Sormayı unutmuştum @keremfrat1 yeni açıkta üst kata prekast altına yotung örülecek büfeler mi kuruluyor acaba ? dükkan mı olacak oralar tamamı  :alala:
bqzi yerler kantin olucak evet :) @ALI RIZA

Çevrimdışı ahmetx

Vodafone arena tüm ayrıntıları düşünülmüş bir stadyum. :super:
2 yıldır her ayrıntısına dikkat ediyorum ancak 4 tane gözümü tırmalayan şey bulabiliyorum  :D

1.Futbolcu çıkış tüneli.(Alttan verilebilir miydi?)
2. @ALI RIZA iyi bilir  :D kapalı alttaki ortadaki merdiven ve çıkış (kapalı ortaya vip koltuk koyup çıkışları ve merdivenleri aynen numaralı vipteki gibi yapıp bu problem çözülebilir miydi?)
3.Eski açık köşedeki yırtıkların üzerindeki çıkışlar
4.Eski açık da kolonların seyrekleşmesi

çatal merdivenler bile artık gözüme kötü görünmüyor. :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALBATROS

tribün ısıtması olmayacağı kesinleştimi belki eklerler projeye  :iscrewy: