Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5709913 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALBATROS

bursanın tribünlerini ben de beğeniyorum bunun dış cepheyle alakası yok bizim dış cephe estetik harikasıyka eski açık tribün ne oluyor estetik faciasımı?

Çevrimdışı ahmetx

sanırım twitter, facebook, youtube kapatılmış arkadaşlar.
seçim beyannamesinde vardı twitter,mivitır hepsinin kökünü kazıyacağız deniyordu... :biggrinking:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Diyecek söz bulamıyorum gerçekten Bulamıyorum , O dışı beton şeklinde bırakılan , Estetik Duşmanı stadı Nasıl bizim staddan güzel bulursunuz aklım almıyor Aklıma Trollenmeye çalışıldıgımızdan başka bir şey gelmiyor !
İnanınki Ş.Şaraçoglunun Dış Cephesi Toki Arena nın Dış cephesinden 10 Kat daha güzel, En azından Estetik duruyor , DıŞ Cephe gayet güzel bir şekilde kaplanmış ve Kirişler belli olmuyor ama Tokide ne kaplama var nede boya , Beton Şeklinde bırakılmış İnanılmaz kotu duruyor , Gidip yakından görün anlarsınız ne kadar kotu bir stad olduğunu.. @riza calli @heartbroker
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı siyah-1903

Milleti kötüleyen yok kimsenin havaya uçacağı da yok ben yapılan mevcut stadla yeterince havaya uçuyorum.
Mevcut yere böyle bir stad yapılması fizik kurallarına aykırı zaten o stad bizim araziye sığmayacağı için tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
Vodafone Arenadan başka hangi proje yapılsa daha fazla sevinirim diyorum.San Mamesden başkası yanına bile yanaşamaz diyorum.
Oraya bir san mames yapmadıkları sürece en iyisi vodafone arena.

dışarıdan bakan birinin gözüyle bakarak konuşuyorum..
kime ne anıtlar kurulundan, kime ne kısıtlardan...
adam gelecek önce bir stada bakacak, sonra diğerine bakacak, sonucu değerlendirecek...
yok gs devlete yaptırmış, yok bursaya belediye el etmiş.. maça giden adamın ne kadar umrunda olacak ki böyle şeyler..
en güzel stad değil bizimkisi...
evet içinde en fazla emek olan, en özlemle beklenen, en büyük ortamın olacağı, kalbimizin en orta yerinde bir sey.. ama bırakın dünyayı türkiyedeki en güzel stad bile değil.
bu gerçek neden rahatsız etsin ki bizi..
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

stadın lokasyonu olarak bizim stadı tabiki dünyada geçecek bir stad yok, çevre uyumluluğu hakkında da lafım yok lakin tribün yapısı olarak konuşuyorum. bursa'nın stadını daha çok beğeniyorum. yoksa yok metroyla ulaşımı gidişi dönüşü zor oluşundan filan bahsetmiyorum. hem kapasitesi fazla hem daha çok taraftarın isteğini göz önüne alarak yaptılar stadı.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Olimpiyat stadına bile ruh katan bir taraftar grubuyuz. İstedikleri kadar güzel stat yapsınlar içine ruh katmadıktan sonra hepsi bir beton yığınıdır. Her stadın kendine göre güzel yanları var ama her takımın bizim gibi taraftarı yok  :money:  :ok:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmetx

adam gelecek önce bir stada bakacak, sonra diğerine bakacak, sonucu değerlendirecek...
yok gs devlete yaptırmış, yok bursaya belediye el etmiş.. maça giden adamın ne kadar umrunda olacak ki böyle şeyler..
evet içinde en fazla emek olan, en özlemle beklenen, en büyük ortamın olacağı, kalbimizin en orta yerinde bir sey.. ama bırakın dünyayı türkiyedeki en güzel stad bile değil.
bakış açın doğru ama stadyum bitince tüm fikirlerin değişecek bence ...

Çevrimdışı ZEKI

Dunyanin en guzel yerinde yapildigini gorulmesi gerekn en iyi 10 stadtan biri oldugunu yabancilar yaziyor bu sizi niye rahatsiz ediyor bende onu anlamadim.

Çevrimdışı riza calli

Afrikadan bi adam getirin gözlerini kapatin sadece tribune oturunca acin gozlerini toki kertenkele vodafone hangisini begenir sizce

Çevrimdışı ahmetx

Afrikadan bi adam getirin gözlerini kapatin sadece tribune oturunca acin gozlerini toki kertenkele vodafone hangisini begenir sizce
vodafone ve kertenkeleyi beğenir ama adamı futbol kültürü olan İngiltereden getirmek lazım  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hangisinin sahasında Demba Ba varsa :super: :kop:
Vay gardaşımda burdaymış :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZEKI

Niye avrupadan amerikadan degilde afrikadan, Afrikada futbol cok mu ileriki oradan gelecek bir taraftar tribun ozellikleirni anlayabilecek.

bursanın tribünlerini ben de beğeniyorum bunun dış cepheyle alakası yok bizim dış cephe estetik harikasıyka eski açık tribün ne oluyor estetik faciasımı?
Hem estetik ten bahsedip hemde Estetigi katlediyorsunuz :iscrewy:
Tek tip Tribün yapısı olsa daha mı iyi ?? Bu 1
2) Eski açıgın alçak olması ve tam karşısındaki yeni açıgın locasız ve daha büyük olması stada estetik ve görsel açıdan Fark katıyor bunu Çozememişsiniz .
3) bütün tribunleri standart boy olan bir stad mı Yoksa Bir tribünü Locasız ve devasa diğer tribünü localı ve alçak diğer tribünleri Eşit stad mı daha dikkat çeker ??? Asimetrik olması çok daha dikkat çekici ve Estetik açık ve net !
4) Sadece Çatı ve Dış cephe Tasarımımız Türkiye standartlarının çok üzerinde Bir stadımızın olduğunun açık kanıtıdır @ALBATROS
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2015, 14:32:00 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı FARUK

hocam kimi getirirseniz getirin ben beğenmiyorum bunu değiştirmeyecek herhangi birşey
aynı şekilde bende sizin görüşünüzü değiştiremeyeğim

tek fark siz sürekli genel geçer bir yargıya varmaya çalışıyorsunuz
estetik ve görsellik tamamen göreceli

çatı yüksekliği derseniz kıstas bu matematik olarak ispatlanabilir ama çatısı daha güzel derseniz sizin görüşünüz olur bu

Çevrimdışı riza calli

Niye avrupadan amerikadan degilde afrikadan, Afrikada futbol cok mu ileriki oradan gelecek bir taraftar tribun ozellikleirni anlayabilecek.
Abi göz zevki bakimindan dedim

Çevrimdışı Sutlas

Dış cephesi timsah figürü olan bir stad ile Vodafone Arena'yı karşılaştırmak?

Bursa'da timsah mı var? Bursa'yı geçtim Anadolu'da timsah mı var? Florida mı burası?

15 sene önce futbolcunun biri timsah sevinci yaptı diye timsahı kendi sembolü kabul edenlerin köksüzlüklerini tescil etmesidir Sürüngen Arena stadı.

Çevrimdışı salih

Hem estetik ten bahsedip hemde Estetigi katlediyorsunuz :iscrewy:
Tek tip Tribün yapısı olsa daha mı iyi ?? Bu 1
2) Eski açıgın alçak olması ve tam karşısındaki yeni açıgın locasız ve daha büyük olması stada estetik ve görsel açıdan Fark katıyor bunu Çozememişsiniz .
3) bütün tribunleri standart boy olan bir stad mı Yoksa Bir tribünü locası devasa diğer tribünü localı ve alçak diğer tribünleri Eşit stad mı daha dikkat çeker ??? Asimetrik olması çok daha dikkat çekici ve Estetik açık ve net !
4) Sadece Çatı ve Dış cephe Tasarımımız Türkiye standartlarının çok üzerinde Bir stadımızın olduğunun açık lanıtıdır @ALBATROS
5.ek olarak 2. kat eğim ve sahaya yakınlık
6.ayrıca çatının en üst basamağa yakınlığı vede çatının toki gibi demir yığını olmaması
daha istiyorlarsa sayabilirizz.. :)

Çevrimdışı siyah-1903

Dunyanin en guzel yerinde yapildigini gorulmesi gerekn en iyi 10 stadtan biri oldugunu yabancilar yaziyor bu sizi niye rahatsiz ediyor bende onu anlamadim.

abi beni neden rahatsız etsin. 3 yaşından beri inönüye giden, 3 nesildir hasta Beşiktaşlı bir ailede yetişmiş hasta Beşiktaşlı bir adamım. senin dediğin mantıklı mı şimdi.. tartışmada üste çıkmak için insanları yalan yanlış itham etmek senin yaşına yakışıyor mu?
neyse meseleye dönecek olursak 2 kat loca yapmak için yeterince büyük bir stad olmadığını düşünüyorum öncelikle, bu sebeple alt kat üst kat uyumu sadece yeni açıkta olacak..
hee biz tek tribünle bile gs nin dandik taraftarını cepten çıkartırız ama stadımızın en iyi stad olmadığı gerçeğini bu durum da değiştirmiyor
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı SDemirsoy

Tebrik edecegimize , Bahane uretiyoruz :iscrewy:
Adamlar Bu sezon en yüksek Taraftar ortalamsına oynayan Takım Ben Açıkçası tebrik ediyorum Kpnya taraftarını , Şehre , Stada ve takımlarına sahip çıkıyorlar :claps: :claps: :claps: Kareografi ve Tribün Şhowlarıda oldukça başarılı...
Ama şu detayı da vereyim Konya Muhafazakar bir şehir ve Passoya karş değil , Bununda etkisi yadsınamaz @Oktay Abi
konumuz değil uzatmakta istemiyorum ama passoya karşı olmanın muhafazakarlık ile ne alakası var Yunus

5.ek olarak 2. kat eğim ve sahaya yakınlık
6.ayrıca çatının en üst basamağa yakınlığı vede çatının toki gibi demir yığını olmaması
daha istiyorlarsa sayabilirizz.. :)
:ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı ALBATROS

bugüne kadar bir sürü forumda stadımızla ilgili yorumlar okudum eski açığın göze hoş geldiğini ilk defa birinden duyuyorum ama herkesin görüşü kendine tabi  :money:

Çevrimdışı salih

abi beni neden rahatsız etsin. 3 yaşından beri inönüye giden, 3 nesildir hasta Beşiktaşlı bir ailede yetişmiş hasta Beşiktaşlı bir adamım. senin dediğin mantıklı mı şimdi.. tartışmada üste çıkmak için insanları yalan yanlış itham etmek senin yaşına yakışıyor mu?
neyse meseleye dönecek olursak 2 kat loca yapmak için yeterince büyük bir stad olmadığını düşünüyorum öncelikle, bu sebeple alt kat üst kat uyumu sadece yeni açıkta olacak..
hee biz tek tribünle bile gs nin dandik taraftarını cepten çıkartırız ama stadımızın en iyi stad olmadığı gerçeğini bu durum da değiştirmiyor
hocam 2 kat için küçük diyorsun ama .sıra sayısı az olsa hem kapalı hem numaralı tamam diyecem ama alt kat 26 sıradan fazla üst kat 22 sıradan fazla niye böyle bir düşünceye kapıldınız açıklayabilirmisinz??

Çevrimdışı Fatih

Bu kadar cok degerlendirmeyi stad maketi, bir kac fotograf ve @FARUK hocamin yaptigi cizimler sonucunda mi ulastiniz? Daha stad bitmedi stada don bictiniz...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı siyah-1903

Dış cephesi timsah figürü olan bir stad ile Vodafone Arena'yı karşılaştırmak?

Bursa'da timsah mı var? Bursa'yı geçtim Anadolu'da timsah mı var? Florida mı burası?

15 sene önce futbolcunun biri timsah sevinci yaptı diye timsahı kendi sembolü kabul edenlerin köksüzlüklerini tescil etmesidir Sürüngen Arena stadı.

Beşiktaş da kartalların diyarı zaten.. milleti kötülemek için kendini çürütüyorusun...
sembol böyle birşeydir zaten, takıla takıla timsaha mı takıldın koskoca stadda  :D