Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717621 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

ben bu küfekicileri sevdim yaa baya hızlı çıktılar bence beklentim stadyum açıldıgında bitmezdi ama bitecek gibi duruyor  :biggrinking:

bence  bu ay sonu numaralıya geçerler böylle giderse kaba inşaattan  önce bitirecekler  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

bu işi BAŞKAN halleder  @bjk_mabet

paket bitti  :duman: :duman:

teşekkürler gökhan...
böyle bir artış yok...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

bilet şansımı denedim ve aldım. Ben Ankarada biletimi devrettiğim için yırttım. Ben girebiliyorumuşum. Numaralı alt ,c sıra :1, koltuk 13. gelecek varsa konuşalım. Passo daki çocuk, abi bak sen uymadın onlara ceza yemedin dedi :D @Necmi , @ZEKI , @bjk_mabet , @Oktay@Geovani 
valla iki tane küfür sallamıştım ben :D

Çevrimdışı Efe

Abi yagmuru nereden anladin... Kamera siyah beyaz 5 dakka baktim cozemedim, sahada ki su birikintisinden bi tek belli oluyor..Oradan mi cozdun...Bayrampasa'da suan hizlandi baya yagmur bu arada...

yok daha başladığı an tribünlerin rengi değişiyor açık renk koyulaşıyor ordan hemen anlıyorum @Fatih  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

Kapalı ve yeni açık tribünde çatı kolonları takılmış. :ok: :ok:

Numaralı tribün ve eski açıkta çok az bir yer kalmış takılmayan  :)

28-29 tane falan bi kaç günde takarlarda gerek yok kirişleri takmaları  lazım artık yeteri kadar kolon taktılar sıra kirişlerde 5-10 arası  kiriş bekliyorum yakın zamanda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

kapasite artımı yok nereden çıktı bu konu?
Ne biliyim ortaya atıldı bugün ben de sana sorayım dedim  :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı bjk_mabet

Ne biliyim ortaya atıldı bugün ben de sana sorayım dedim  :D
canı sıkılan kapasiteye sarıyor desenya  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

canı sıkılan kapasiteye sarıyor desenya  :)
Daha doğrusu Gökhan Türkmen bugün twitter'dan kapalı da kapasite arttırma çalışmaları var deyince bugün baya konuşuldu ama öyle birşey yokmuş zaten :icool:

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı asi_kartal

gökhan 1 nisan şakası derse  :steamed: :steamed: :steamed:

Sızıntıyı bekliyoz..  Ama tek ricam var saat 00.00 geçsin 2 Nisan olsun.  :icool:

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Efe

prekastçıları seven tek kişiyim heralde  :D işlerini iyi yapıyorlar bu ay bitirip giderler sahadan küfekicilerde king çatıcılarda 3.sırada şuan  heran 1.olabilirler :icool:

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

prekastçıları seven tek kişiyim heralde  :D işlerini iyi yapıyorlar bu ay bitirip giderler sahadan küfekicilerde king çatıcılarda 3.sırada şuan  heran 1.olabilirler :icool:

@Necmi abi yavaş gidiyor dese de bence hızları hiç fena değil küfekicilerin :icool:

Çevrimdışı riza calli

Abi ne sizintisi ya makette ne görüyorsan aynisi yapiliyor işte.cati haric

Çevrimdışı ALI RIZA

@Efe bende seviyorum stat a girdikten sonra usta nın anlattıklarından sonra hakverdim  :super: :super:

Çevrimdışı ozan062

@Efe bende seviyorum stat a girdikten sonra usta nın anlattıklarından sonra hakverdim  :super: :super:

ustalara kaldıysak:)) onlar bu işin piri:))
herturlu sıyrılırlar onun için benim oralarda gozum yok bizim parayı verenler ne dusunuyor onemli olan o :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

ustalara kaldıysak:)) onlar bu işin piri:))
herturlu sıyrılırlar onun için benim oralarda gozum yok bizim parayı verenler ne dusunuyor onemli olan o :icool:
Öyle deme Ustaların UStası...! Her dedikleri doğru...! gittim gördüm izledim test ettim onayladım..! üstüne sigara yaktık  :evillol: :evillol:
Not: Sıgara Kullanmayan birisiyim ama stat girince  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ozan062

Öyle deme Ustaların UStası...! Her dedikleri doğru...! gittim gördüm izledim test ettim onayladım..! üstüne sigara yaktık  :evillol: :evillol:

büyüsüne kapılıyorsun tabi  :evillol:

bu arada o deminki  bizim resimlerin kuculmesi hakikaten olmadı eskiye dondugu iyi oldu  :eyes

Çevrimiçi Necmi

:alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

büyüsüne kapılıyorsun tabi  :evillol:

bu arada o deminki  bizim resimlerin kuculmesi hakikaten olmadı eskiye dondugu iyi oldu  :eyes
Aynen Hayallere Kapılıyor insan görmek ayrı bir dünya...!
Orta çıkış kapısı hala karşıyım...!
Resimlere gelince ben görmedim  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı ALI RIZA

:alala:
yak yak bişe olmaz dediler, oturduk VİP koltuklara mabet e bakarak çektik çay ocakta demleniyordu o sırada @Necmi abi
Bir ara neden Başlamayayım dedim  :kop: :kop: bitene kadar bende biterim dedim  :bandit: :bandit:
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2015, 23:43:28 ALI RIZA ]