Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717762 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

niye püskürüyorsunuz ben kızmadım :D olur bazen böyle gecikmeler yaşayabiliriz insanlık hali berbat trafik vardı kenara çekip resimleride yollayamadım  :utan
1 nisan şakasını gökhan yapmış herhalde kapasite işi doğru haber değil zaten kapasite arttırımı kapalıdanmı olur orda parmak sokacak yer yok hadi yeni açık dese eski açık dese acaba diyeceğimde kapalı duyduğumda hiç inandırıcı gelmedi biraz sağı solu yokladık alakası yokmuş :D

Çevrimdışı Haldun

sanki anladim :) ama ne biliyim sasirdim yedim acikcasi :)
demek ki başarılı oynamışım uzatacaktım da yüreğim el vermedi :)

Çevrimdışı Haldun

niye püskürüyorsunuz ben kızmadım :D olur bazen böyle gecikmeler yaşayabiliriz insanlık hali berbat trafik vardı kenara çekip resimleride yollayamadım  :utan
1 nisan şakasını gökhan yapmış herhalde kapasite işi doğru haber değil zaten kapasite arttırımı kapalıdanmı olur orda parmak sokacak yer yok hadi yeni açık dese eski açık dese acaba diyeceğimde kapalı duyduğumda hiç inandırıcı gelmedi biraz sağı solu yokladık alakası yokmuş :D
yapma abi ya ben de ilkim zannediyordum demek geç kalmışım  :icool:

Çevrimiçi Necmi

yapma abi ya ben de ilkim zannediyordum demek geç kalmışım  :icool:
ben size neler yapardımda dua edin bu gün forumdan uzaktım :D

Çevrimdışı Altuğ

Mabet gelse de bi sızıntı şakası yapsa

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı kry83

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta 1 tane takılmadık çatı kolonu kaldı 14 adet numaralıda var tahminimce 29 yada 28 adet takılmadık kolon kaldı toplamda  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

stadta yağmur başladı yarın işleri etkilemese bağre hava soğuyacak biraz yağış sıkıntı yaratmasın yeterli  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

stadta yağmur başladı yarın işleri etkilemese bağre hava soğuyacak biraz yağış sıkıntı yaratmasın yeterli  :)
Abi yagmuru nereden anladin... Kamera siyah beyaz 5 dakka baktim cozemedim, sahada ki su birikintisinden bi tek belli oluyor..Oradan mi cozdun...Bayrampasa'da suan hizlandi baya yagmur bu arada...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

Bugün İstanbul'da yağış bekleniyordu zaten :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Yarin cok kuvvetli yagis gelecekmis calisma olmaz yine prekastta ve catida.ince iscilik devam..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Altuğ

Haber sitesine mobilden neden giremiyorum

@kry83  Merhaba haber sitesi veya forum ile ilgili sıkıntıları paylaşacağımız nokta burası değil. Sorunuza buradan yanıt vereceğim ama mod veya yönetim ekibi tarafından sorunuz silinebilirdi ve cevapsız kalabilirdi. İlgili konuya yazarsanız daha çabuk sürede size yardımcı olabiliriz.

Kullandığınız mobil cihazın tarayıcı geçmişini silerek haber portalına yeniden erişim sağlayabilirsiniz dün sunucu taşıma işlemi yapıldı muhtemelen çerezleriniz eski sunucumuza erişmeye çalışıyor ve web sitesi gelmiyordur. Sorun devam ettiği taktirde bana özel mesaj veya aşağıdaki ilgili konuya yazarak cevap bulabilirsiniz.

http://besiktasarena.com/oneri-istek-ve-forum-kullanimi-hakkinda/haber-sitemiz-ile-ilgili-oneri-ve-istekleriniz/

Çevrimdışı Efe

ufak tablada beton sürüyor son tablada betonlandı perdelerle savaş devam ediyor eski açık rampada :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yarin cok kuvvetli yagis gelecekmis calisma olmaz yine prekastta ve catida.ince iscilik devam..
8-17 arası yağmasında ondan sonra gök delinebilir :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

kameradan goruldugu uzere ıcerlerde dolasanlar var acaba ınce ıslerde calısmamıı varr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Deniz

8-17 arası yağmasında ondan sonra gök delinebilir :icool:
Sabah yagacak diyorlar :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Kapalı ve yeni açık tribünde çatı kolonları takılmış. :ok: :ok:

Numaralı tribün ve eski açıkta çok az bir yer kalmış takılmayan  :)

Çevrimdışı TØLGA

ben bu küfekicileri sevdim yaa baya hızlı çıktılar bence beklentim stadyum açıldıgında bitmezdi ama bitecek gibi duruyor  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Kapalı ve yeni açık tribünde çatı kolonları takılmış. :ok: :ok:

Numaralı tribün ve eski açıkta çok az bir yer kalmış takılmayan  :)
numaralıda hiç takılmadı daha
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

numaralıda hiç takılmadı daha
Eski açıkta az bir yere takıldı şu ana kadar numaralıya hiç takılmadı ben de onu diyorum zaten :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

Eski açıkta az bir yere takıldı şu ana kadar numaralıya hiç takılmadı ben de onu diyorum zaten :biggrinking:
valla ikisi aynı cümle içinde geçinçe öyle anlaşılıyo neyse bitsin biran önce artık yiterrrrrrrrrr  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

valla ikisi aynı cümle içinde geçinçe öyle anlaşılıyo neyse bitsin biran önce artık yiterrrrrrrrrr  :evillol: :evillol:
:kop: :kop:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet  Ağabey yeni açık arkasındaki ve saha içerisindeki kullanılmayan malzemeler ne zaman kaldırılacak? Biliyorum pek önemi yok şuan için ama temizlensin artık sağ sol :D
malzemeler tırlar ile hergün saha dışarısına alınıyor.
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kapasite artarsa acaba ne kadar artar @bjk_mabet i buraya bekliyorum :D
kapasite artımı yok nereden çıktı bu konu?
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.