Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717743 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Yesin de böyle mi olacak önemli olan bu  :bandit:
böyle şeffaf olmayacak ona garanti veririm. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı KUMANOVALI

gökhan türmen foto atmış kapasite arttırma için ölçüm yapıyoruz falan diye :D

bu arada @yigitcan1903  nerelerde  :alala:

bu işi BAŞKAN halleder  @bjk_mabet

paket bitti  :duman: :duman:

teşekkürler gökhan...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ALI RIZA

Prekast işi iyi ilerliyor...!
Kapalıda halatlar serileceği yere tahtalar bırakmışlar...!
saha içinde firmaların malzemeleri dolu...!
Yeni açıgın dikliği hissediliyor mu kameradan...!  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Türkmenin bana verdiği cevap   :D ''şimdilik koltuk artırılıcak diyim başka bilgi veremem''.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

kapasite arttırma işini sordum Gökhan'a biz ölçümü yaptık obitaş olarak daha fazla bilgim yok dedi kafam iyice karıştı şaka falan olmadığını söyledi  :steamed: ha bu arada kulüpten geliyorum bir kaç maket resmi atayım bari birazdan :evillol:
Samet stadin altinda tarihi eser varmis diyorlar ??
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 15:06:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
gökhan türmen foto atmış kapasite arttırma için ölçüm yapıyoruz falan diye :D

bu arada @yigitcan1903  nerelerde  :alala:

:halay: :halay: :halay:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 15:07:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Türkmenin bana verdiği cevap   :D ''şimdilik koltuk artırılıcak diyim başka bilgi veremem''.

Koltuk artınca kapasite artmış olmuyor mu zaten  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 15:07:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Koltuk artınca kapasite artmış olmuyor mu zaten  :icool:
aynen.Safları sıkıştırıp kapasiteyi arttırıyorlar anlaşılan.

Çevrimdışı Tolga

Kapasite artarsa acaba ne kadar artar @bjk_mabet i buraya bekliyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

öyle birşey planlanıyorsa o hesabı obitaş niye yapıyor anlamadım ki

Çevrimdışı ahmetx

öyle birşey planlanıyorsa o hesabı obitaş niye yapıyor anlamadım ki

obitaş değildir bence

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 15:13:57
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
kapasite 41903 den az mı çıktı da artırılıyor yoksa 41903 üstü bi rakam mı hedefleniyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 15:16:24
  • Beşiktaş / Bodrum

Şimdi anlamadığım şu Ahmet abi.

Kapasite kısıtlamasında temel ölçek bu adamlar 42.000 üzerinde izin vermemesiydi trafiği bahane ederek.

Diyelim ki daralttık 47.000 oldu ki olma ihtimali var. Bu durumda bu kuralı mı yumuşattılar?

Hadi eski açık yüksekliğinin sınırını anladık. Ki onu da anlayamadık aslında. Bilezik ile zaten eski açık yüksek oraya kadar koltuk koysan da koymasan da yüksek.

Yazarken bile saçmalıyor insan o kadar saçma kurallar var ki 50 bin olmasın diye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Rizzi

Alt siralar 29 siraydi. Daha sonra 25 -26 ya dusurulmustu. O yuzden dikkat ederseniz loca alt katin tavani 2. Kat locanin tavanindan daha yuksek kaldi. Muhtemelen oraya ek sira yerlestirecekler. Benim beklentim stadyumun kapasitesinin 45bin olacagi yonunde.

Çevrimdışı KUMANOVALI

@Ahmet son sıraya bir sıra daha eklenip loca koltukları biraz yukarıda tutuulamazmı ?!

müthiş fotoşok çalışmamla anlatayım  :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 15:19:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim içimden geçen hep 45.000'di çok ideal çünkü.

50.000 hiçbir takım her zaman dolduramaz. Anadolu maçları ortalaması 40 bindir. 5 bin koltukta boşluk yaratmaz.

Ama 55 bin olunca 40 bin geldiğinde 3 te biri boş kalıyor stadın. 45 bin olursa her maç full oynayabiliriz diye düşünüyorum.

En başta da stada ulaşım kolay olduğu için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kapasite kısıtlamasında temel ölçek bu adamlar 42.000 üzerinde izin vermemesiydi trafiği bahane ederek.

Diyelim ki daralttık 47.000 oldu ki olma ihtimali var. Bu durumda bu kuralı mı yumuşattılar?

Hadi eski açık yüksekliğinin sınırını anladık. Ki onu da anlayamadık aslında. Bilezik ile zaten eski açık yüksek oraya kadar koltuk koysan da koymasan da yüksek.

Yazarken bile saçmalıyor insan o kadar saçma kurallar var ki 50 bin olmasın diye.
50.000 olmasın diye bugüne kadar herşeyi yaptılar hakikaten.

45.000 üzeri olursa bile bence iyidir şu şartlarda.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Çağrı bence koltuk sayısı ile bilet sayısı önce aynı olmayacak, sonra memleketi biliyorsun bir çözümü bulunacak. :D

Çevrimdışı Fatih

@ahmet türker abiye kotu birsey olmadi di mi? Ben cok fazla bakamadim eski mesajlara...Abinin mesajlarini gormuyorum ne zamandir...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

@Ahmet son sıraya bir sıra daha eklenip loca koltukları biraz yukarıda tutuulamazmı ?!

müthiş fotoşok çalışmamla anlatayım  :biggrinking:
localarda insanlar sıcak locasından maç izlemek isteyebilir ama orası 1903 tribünü dediğin mümkün uğraşmazlar onunla koltukları yakınlaştırır geçer giderler.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 15:25:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Cisco'nun yapacağı ses yalıtımı ve atmosfer hakkında bir gelişme var mı?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

@ahmet türker abiye kotu birsey olmadi di mi? Ben cok fazla bakamadim eski mesajlara...Abinin mesajlarini gormuyorum ne zamandir...
Ahmet abi Üyeliğinin silinmesini talep etti...! @Fatih
detayları @Necmi abiden alabilirsin...!

Çevrimdışı ahmetx

Cisco'nun yapacağı ses yalıtımı ve atmosfer hakkında bir gelişme var mı?
çatı havaya kaltıktan sonra yaparlar onu