Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717657 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

hee bir gun hepimiz olecegiz de.. biraz pozitif olun yaw. :evillol:
20 nisana kadar numaralı prekast bitermi diyelim :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmet türken

Günaydın arkadaşlar. Birde ben maça girme şansımı deneyim :D

Çevrimdışı Efe

Günaydın Arkadaşlar.Prekastlar ve çatı kolon+kirişleri 20 nisana kadar biter mi ?
ay sonuna yuksek ihtimal 30 nisana kadar sure verdim onlara :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Adem abi pozitif olarak düşünürsek bu ay sonu prekastlar bitecek diye ümit ediyoruz :D @AdemG

Çevrimdışı Efe

Ben prekast ve cati islerinin bugun itibariyle daha seri devam edecegini dusunuyorum psikolojik aylar geldi artik onlar icinde eger saha disi etkenler olmazsa ay sonuna iyi duzeyde olur tum isler halatlari gormek icin gun sayiyoruz artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

aynen abi 15 nisanda çatı havaya kalkacak :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 10:13:15
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
numaralı üst prekastta başlanmış nihayet...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmet türken

bilet şansımı denedim ve aldım. Ben Ankarada biletimi devrettiğim için yırttım. Ben girebiliyorumuşum. Numaralı alt ,c sıra :1, koltuk 13. gelecek varsa konuşalım. Passo daki çocuk, abi bak sen uymadın onlara ceza yemedin dedi :D @Necmi , @ZEKI , @bjk_mabet , @Oktay@Geovani 

Çevrimdışı ahmet türken

bilet şansımı denedim ve aldım. Ben Ankarada biletimi devrettiğim için yırttım. Ben girebiliyorumuşum. Numaralı alt ,c sıra :1, koltuk 13. gelecek varsa konuşalım. Passo daki çocuk, abi bak sen uymadın onlara ceza yemedin dedi :D @Necmi , @ZEKI , @bjk_mabet , @Oktay@Geovani 
@MURAT ve @Mehmet i yazmamışım :D Zaten bende giremesem Mehmet efendi çocuktur küfür etmemiştir kedi etmiştir kedi diyip yinede şansımı deneyecektim

Çevrimdışı serdart

çatı halatları geldi sanırım yolda gördüm kamyonu.

Çevrimdışı Fatih

Çatıyı stratosferin en üst noktasına koymuşlar heralde...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı SDemirsoy

abi naptın sen offfffffffff  :evillol:

Çevrimdışı ErsinA.

Günaydın ahali.

Bu ay hayırlısıyla yoğun bir tempoda geçsin. 

30 Nisan'da prekast bitmiş, çatı kolonları takılmış ve çatı kirişleri %90 bitmiş olsun.

%10 u Mayısa sarksa da olur. :evillol:

Çevrimdışı Easthanbool

Açmayın beyler korkunçlu karı  :kop:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ahmetx

geliyor yolda endişelenmeyin

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı keremd

günaydın..

ne zaman canlı yayına girsem kamera eski açığa doğru gidiyor.. numaralının tam ortasından başlıyor. ne biçim bir tesadüftür anlamadım gitti oysaki ben yeni açıktaki yamaları merak ediyorum 1.5 tur beklemem gerekıyor. 1-2 gün değil 1 yıldır böyle bu

Çevrimdışı ErsinA.

yeni açıkta çatı kolonu montajı yapılıyor..

Çevrimdışı mert_

bazı bölümlerde testere kirişlerde sorun yok, oralara denk geldiği zaman prekastları takır takır yerleştiriyorlar ancak bazı yerlerde sanırım düzleştirme zaman alıyor o bölümlerde bazen 1 prekast için yarım gün uğraştıkları oluyor.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ZEKI

bazı bölümlerde testere kirişlerde sorun yok, oralara denk geldiği zaman prekastları takır takır yerleştiriyorlar ancak bazı yerlerde sanırım düzleştirme zaman alıyor o bölümlerde bazen 1 prekast için yarım gün uğraştıkları oluyor.
Hazir kalip kulanilmadigi veya isi hızlandirmak adina dikkatli calisilmadigindan fazladan betonlar dokulmus onlarla ugrasiyorlar

Çevrimdışı SDemirsoy

sanırım fazla dökülen betonlar yüzünden oluyor abi köşeler en sıkıntılı yerler numaralıda takır takır gider inşallah @kcptl

Çevrimdışı mert_

Hazir kalip kulanilmadigi veya isi hızlandirmak adina dikkatli calisilmadigindan fazladan betonlar dokulmus onlarla ugrasiyorlar
sanırım fazla dökülen betonlar yüzünden oluyor abi köşeler en sıkıntılı yerler numaralıda takır takır gider inşallah @kcptl
aynen, inşallah numaralıyı seri bir şekilde bitireceklerdir. @ZEKI @SDemirsoy

Çevrimdışı ErsinA.

Numaralı testere kirişlerde hazır kalıp kullanılmıştı. Göreceğiz aradaki farkı inşallah.

Çevrimdışı SDemirsoy

Numaralı testere kirişlerde hazır kalıp kullanılmıştı. Göreceğiz aradaki farkı inşallah.
sorun çıkarsa eski açık numaralı köşesinde çıkabilir ama şimdilikde gözükmüyor @Birisi

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Patronun vefatı prekastçıları çok etkiledi işler bariz yavaşladı kolay değil tabi ki moralleri bozuk.