Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5715686 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

kamera ayarlarından düşük çözünürlükte çekmesini sağlarsan problem olmaz  :ok:
Bunu yazacaktım sen yazmışsın  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı keremfrat1

kamera ayarlarından düşük çözünürlükte çekmesini sağlarsan problem olmaz  :ok:
oo bak hic aklima gelmedi yaw  :bawling:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı keremfrat1

evet ama tamamımı yoksa belli kısmımı  :alala:
benim ruyamda :) tamami dedi bir fisilti ama bence tamamidir :) @Necmi

Çevrimdışı ZEKI

o video bu foruma gelecek @keremfrat1 1400 dakikada da yuklense gelecek  :kop: :kop:

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Oktay

Bunu söyleyeceğim Hiç aklıma gelmezdi , Bütün Milliyetçi duygularıma rağmen soyluyorum , Milli takım Vodafone Arenada oynamasın !!
Biz Bu Ülkede hep itilip kakıldık , Bu Federasyon Türkiye Cumhıriyetinin İlk kurulan Kulubune , 112 Yıllık asırlık Çınara , Armasında Türk Bayaragı taşıma Şerefi Verilmiş tek Türk takımına , Maç Yapacak Stadyum tahsis edemiyorsa , Bu Başta Devlet daha sonra Tff ve Renklilerin Suçudur , Bu Utanç hepsinin!!!! Bu mu Vefa Bu mu Ezeli rekabet Ebedi dostluk, Fb ve Gs Yıllarca İnonu stadında oynadılar maçlarını ama Bize Sahalarında 2 Maç Oynamamızı çok gördüler, Keser döner Sap döner Gün gelir hesap döner !
Vodafone Arena hariç Nerede oynarsa oynasın Milli takım , Konyada , Mersinde oynanabilir Gayet güzel stadlar...
malesef milli maç oynanamaya karar verirlerse senden izin almalarına gerek yok en kibar tarifle,kuzu-kuzu vereceksin statdını

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1  1. adımda sol altta ayarlara tıklayınca 2. adımda video çözünürlüğü kısmından seçersin

buna bakınca sileyim sonra
tamamdir anladim :) hic degistirmemistim oyuzden farkinda degildim ama tamamdir :) teşekkürler @FARUK

Çevrimdışı ugurkartalizma

Şu vinçler tamamen kalkaaydı artık bi

Çevrimdışı ZEKI

Bu gece su anda 231 ziyaretci arkadasimiz bizi izliyor, buyrun gelin sizinde paylasmak istediginiz bilgileriniz merak ettiginiz konular olabilir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

malesef milli maç oynanamaya karar verirlerse senden izin almalarına gerek yok en kibar tarifle,kuzu-kuzu vereceksin statdını
Ne bileyim Çim bahane edilsin , Müze bahane edilsin , İnce işlerdeki eksikliker bahane edilsin , Güvenlik onlemlerinden bahane edilsin En önemlisi kufeki ye Sprey yazılmasından korkulduğu bahane edilsin @Oktay abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Oktay

Ne bileyim Çim bahane edilsin , Müze bahane edilsin , İnce işlerdeki eksikliker bahane edilsin , Güvenlik onlemlerinden bahane edilsin En önemlisi kufeki ye Sprey yazılmasından korkulduğu bahane edilsin @Oktay abi
bahane yok prosedür var eğer stat maç oynanma prosedürüne uygunsa bahane hikaye

Çevrimiçi murat

birde şöyle düşün önünde emre ve volkan var ve stadının kapanma tehlikesi yok :D

:s20: :s20: :s20: :bawling: :bawling:

birde şöyle düşün önünde emre ve volkan var ve stadının kapanma tehlikesi yok :D
Oley Oley Volkan Demirel Küfür yasak Volkan demirel :sevinc :sevinc :ishock: :ishock: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anıl

:ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimiçi murat

iki maçtan sonra bir daha maç vermezler :lol:

Çevrimdışı ZEKI

20 numara dmeek istedin degil mi  :biggrinking:
Stada gelebileceigni hic sanmiyorum gelse bile kapattırmak icin, provakasyona  gelir..

Çevrimdışı Deniz

aynen devlet istedi mi vermiyoruz diye birşey diyemezsin.stadın tapusu sende olsa bile devlet istiyorsa vermek zorundasın.
ama gidip federasyona konuyla ilgili hassasiyetleri,zeminin daha oturmadığını,stadda eksikler oldugunu vs söyler bir kaç maç oynatmazsın.
Tabi daha sonra oynamak isterse devlet oynar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

iki maçtan sonra bir daha maç vermezler :lol:
Fikir Degiştirdim , Stad açılınca ilk maçı Vodafone Arenaya versinler ozaman @MURAT Abi :bandit:
Ayva Çiçek Açmış Yaz mı Geleceeek , Volkan , 20 Numara :akuma: Vodafone Arenaya Nasıl gelecek :evillol: :evillol:

Çevrimiçi murat

20 numara dmeek istedin degil mi  :biggrinking:
Stada gelebileceigni hic sanmiyorum gelse bile kapattırmak icin, provakasyona  gelir..
milli maç konumuz :D

Çevrimdışı Deniz

20 numara değil stada gelmek uzun bir süre Beşiktaş semtinden uzak durur  :icool:

20 numara değil stada gelmek uzun bir süre Beşiktaş semtinden uzak durur  :icool:
Yok yahu 1 Kere gelsin Bişey deniycezz :evillol: :evillol: @Deniz