Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5713651 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Merhabalar, bir suredir takip ediyordum yazmak bugune kismetmis. Cok guzel bilgiler iceren bir forum, ellerinize yureginize saglik. Umarim nice guzel gunler, basarilar, sampiyonluk bizim olur bu guzel stadta.
hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı FARUK

Merhabalar, bir suredir takip ediyordum yazmak bugune kismetmis. Cok guzel bilgiler iceren bir forum, ellerinize yureginize saglik. Umarim nice guzel gunler, basarilar, sampiyonluk bizim olur bu guzel stadta.

merhaba ,aramıza hoşgeldiniz  :claps:

Çevrimdışı martin40

:hosgeldin

Prekastlar bitse, kamera numaraliya geçse, saha bosaltilsa, gözümüz aydinlanir yaaa

Çevrimdışı sallapati

kaba + prekast + otopark için son 3 gün

otopark bitti , kaba rampa hariç bitti , prekast için en az 20 gün daha var  :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı sallapati

yeni sezonun açılmasına 140 gün var   :by2:

Çevrimdışı Balasagun

@bjk_mabet  Ağabey yeni açık arkasındaki ve saha içerisindeki kullanılmayan malzemeler ne zaman kaldırılacak? Biliyorum pek önemi yok şuan için ama temizlensin artık sağ sol :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Küfekiyi yapan firmayı çok beğeniyorum.. sessiz ve hızlı çalışıyorlar  :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@bjk_mabet  Ağabey yeni açık arkasındaki ve saha içerisindeki kullanılmayan malzemeler ne zaman kaldırılacak? Biliyorum pek önemi yok şuan için ama temizlensin artık sağ sol :D
Yeni açık arkasındaki malzemelerin çıkması çok önemli aslında , Çatı kirişleri ve kolonları Artık yeni açığa geldi ve Oradan takılacak ama Obitaşın malzemeleri Çatıcıları etkiliyor şuan maalesef :by2: @Balasagun
Obitaş bi boşaltsa alanı da Çatıcılarda Gerine gerine çalışsa bizde :ishock: :ishock: :ishock: Olsak :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ZEKI

:hosgeldin Serhan Mete

Çevrimdışı ozan062

iyi bare türkiyeye giriş yapmış nisan ayıyla beraber peyder pey stada getirirler özellikle halatlar kısa süre sonra stada gelir düşüncesindeyim ay sonu halat işlerinde gelişmeler olabilir prekast 25 gün içinde bitince halatların önü açılıyor  :icool:

necmi abinin soylediğine gore halatlarda dahil hepsi burdaymıs catı malzemelerinin:)) burda derken türkiyede
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Kufeki işi Hepimizd Göre hızlı gidiyor gibi ama Bu işten en iyi anlayan kişi @Necmi abi ve Oda yavaş gidiyorlar nu hızda devam ederse açılışa yetişmez diyor :by2: @sallapati

Çevrimdışı ozan062

yeni sezonun açılmasına 140 gün var   :by2:

bak işte bana boyle seylerle gelin
en dogru geri sayma budur işte :super: :ok:

Çevrimdışı Efe

necmi abinin soylediğine gore halatlarda dahil hepsi burdaymıs catı malzemelerinin:)) burda derken türkiyede

evt söylemişti bi duyum aldım demişti :icool: doğruymuş 'artık işler geri dönülemez bi hal aldı' yüzüklerin efendisinden alıntı  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

evt söylemişti bi duyum aldım demişti :icool: doğruymuş 'artık işler geri dönülemez bi hal aldı' yüzüklerin efendisinden alıntı  :lol:

aynen top artık onlarda kacarı yok :hiho:

Çevrimiçi murat

onların işine şu an için çok engel olan birşey yok.birbirini takip etmek isteyen işleri böyle zor bir bölgede ve kısıtlı sürede yapmak zor.stadın yapım süresi 3 yıl olsaydı.stad 3 yıl sürerdi belki ama çalışan firmalar kendi yapacakları işleri çok daha kısa sürede bitirebilirlerdi.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimiçi murat

sen ona biraz daha ekle bence :D @sallapati
yeni sezon açılışı demiş stadın açılışı dememiş :D

Çevrimdışı Necmi

yeni sezon açılışı demiş stadın açılışı dememiş :D
:alala: :alala: :alala:  @sallapati  de bizimle kafa buluyor artık :bandit:

Çevrimdışı sallapati

Sıcak bir günde açamayacağız stadı sanırım.. Soğuk bir kış akşamı olur heralde açılış... Barcelona da yalan olur o zaman