Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5714443 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Yok yahu 1 Kere gelsin Bişey deniycezz :evillol: :evillol: @Deniz
20 numara olarak gelir ama kaç numara olarak çıkar bilmiyorum  :icool: :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

20 numara olarak gelir ama kaç numara olarak çıkar bilmiyorum  :icool: :icool:
:bandit: :bandit: :bandit:
edit: sakin ol @Yunus Emre Dökmeci 20 numara dava açar sonra :icool: :ishock: :ishock:
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2015, 00:32:57 Deniz ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

Bunu söyleyeceğim Hiç aklıma gelmezdi , Bütün Milliyetçi duygularıma rağmen soyluyorum , Milli takım Vodafone Arenada oynamasın !!
Biz Bu Ülkede hep itilip kakıldık , Bu Federasyon Türkiye Cumhıriyetinin İlk kurulan Kulubune , 112 Yıllık asırlık Çınara , Armasında Türk Bayaragı taşıma Şerefi Verilmiş tek Türk takımına , Maç Yapacak Stadyum tahsis edemiyorsa , Bu Başta Devlet daha sonra Tff ve Renklilerin Suçudur , Bu Utanç hepsinin!!!! Bu mu Vefa Bu mu Ezeli rekabet Ebedi dostluk, Fb ve Gs Yıllarca İnonu stadında oynadılar maçlarını ama Bize Sahalarında 2 Maç Oynamamızı çok gördüler, Keser döner Sap döner Gün gelir hesap döner !
Vodafone Arena hariç Nerede oynarsa oynasın Milli takım , Konyada , Mersinde oynanabilir Gayet güzel stadlar...

baskanın cok sevdiği fatih terim zaten burda oynamak istiyoruz demişti:)bi bizde bi bursada oynarlar
hatta emrede oynasın :super: :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

acılıs macının olma ihtimalini ben bastan beridir imkan vermiyorum hakikaten cok acauip olacak
zaten lige baslayamayız bilmiyorum o sinerjiyi etkilicekmi.. benim uzun zamandır kafamı kurcalıyor bu
özlem var evet ama tam olmayan detaylardan dolayı sinerjiyi yakalayamazsak
misal acılıs ve hoca gibi etkenler hatta ileride yonetimde eklenebilir.. malum sabır yok
yavastan bu konuları konusmakta fayda var diyorum...

Çevrimdışı Deniz

:steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
Konu 20 Numara ve Sakin olayım :alala: :alala:
bizim gerilmemize gerek yok ,hele o inönünün çimlerine bir bassın onu yield noktasına kadar gereriz sonra nereden kopar Allah kerim  :bandit: :bandit: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

iki maçtan sonra bir daha maç vermezler :lol:
ilk maçın bile tamamlanacağına dair şüphelerim var :nerd:

acılıs macının olma ihtimalini ben bastan beridir imkan vermiyorum hakikaten cok acauip olacak
zaten lige baslayamayız bilmiyorum o sinerjiyi etkilicekmi.. benim uzun zamandır kafamı kurcalıyor bu
özlem var evet ama tam olmayan detaylardan dolayı sinerjiyi yakalayamazsak
misal acılıs ve hoca gibi etkenler hatta ileride yonetimde eklenebilir.. malum sabır yok
yavastan bu konuları konusmakta fayda var diyorum...
Yakalarız Yakalarız , Biliç Gider Dertler biter :ishock: :ishock: :ishock: Kalırsaaa :s20: :s20: :bawling: :bawling:

ilk maçın bile tamamlanacağına dair şüphelerim var :nerd:
Sen gel hele Geel Gel 20 Numara :akuma: :bandit: :bandit:

Bu arada Yeni Açıkta Vinçin sokulecegi yer hariç Prekast takılacak yer kalmadı , Yarından itibaren Paletli Numaralıya Geçermi acaba yavaştan :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi düşünsenize renklilerden biri milli maçta gelip spreyle küfekiye yazı yazmış :akuma:
Gavura vurur gibi vururum  :steamed: :steamed: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Bu arada Yeni Açıkta Vinçin sokulecegi yer hariç Prekast takılacak yer kalmadı , Yarından itibaren Paletli Numaralıya Geçermi acaba yavaştan :icool:
Söküldüğü yer hariç diyecektim :bandit:

Abi düşünsenize renklilerden biri milli maçta gelip spreyle küfekiye yazı yazmış :akuma:
Gavura vurur gibi vururum  :steamed: :steamed: :evillol:
Yakalayabilirsen vurursun :by2:
Benim önerim , Maçlarda görev yapan Sozleşmeli Güvenlik şirketinden Ekstra Guvenlikçi talep ederek 24 Saat Koruma altında tutmak , Hem kameralarla hemde özel güvenlik elemanlarıyla :iscrewy: :busted_cop:

Çevrimiçi murat

hiç gerek yok. kamerayla kayıt altına alırsın ve faturayı evine yollarsın. :D

hiç gerek yok. kamerayla kayıt altına alırsın ve faturayı evine yollarsın. :D
Abi öyle Diyorsunda , Yeni takılanla Eskisi arasında Renk farkı olacak , Yama gibi duracak :by2:
Özel Güvenlikle korumak Şart @MURAT abi

Çevrimiçi murat

aslında rakip tribün tuvaletlerinide en narininden ve pahalı  olanlarından kullanmakta fayda var :lol:

Çevrimiçi murat

Abi öyle Diyorsunda , Yeni takılanla Eskisi arasında Renk farkı olacak , Yama gibi duracak :by2:
Özel Güvenlikle korumak Şart @MURAT abi
yapacak birşey yok.gazetede bir haber çıktımı bir daha kimse cesaret edemez.sen onlarla uğraşacağına onlar uğraşsın.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yakalayabilirsen vurursun :by2:
Benim önerim , Maçlarda görev yapan Sozleşmeli Güvenlik şirketinden Ekstra Guvenlikçi talep ederek 24 Saat Koruma altında tutmak , Hem kameralarla hemde özel güvenlik elemanlarıyla :iscrewy: :busted_cop:
Prekasta tekme bile atsa ben deliririm abi :s20:
Atacaksa kendi taraftarım atsın :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

aslında rakip tribün tuvaletlerinide en narininden ve pahalı  olanlarından kullanmakta fayda var :lol:
Zaten öyle yapacaklar buyuk ihtimalle , Bana Kalsa En adilerini kullanırım , Dolaşım alanlarını daraltarak kısıtlarım , Koltukları birbirine yapıştırırım , Merdivenleri daraltırım , Etrafınıda Çelik tellerle çeviririm :bandit:
Kendilerini Hapiste hissetsinler :icool:

Prekasta tekme bile atsa ben deliririm abi :s20:
Atacaksa kendi taraftarım atsın :D
Yok Bizim Taraftarda Atmasın :tabe: Ama Yapan olacaktır , Bir Derbi maglubiyeti sonrası sinir , Gerilim vsvs ile kufekiye tekme atıp kıran, Spreyle yazı yazan 100%100 Olacaktır , Bizim Taraftrada bu Potansiyel Fazlasıyla var maalesef :by2:
En büyük tehlike kendi taraftarımız zaten...

Çevrimdışı Deniz

küfekilerin ilk 4-5 sırasının arkasını derz ile doldursalardı sağlamlığı artardı

küfekilerin ilk 4-5 sırasının arkasını derz ile doldursalardı sağlamlığı artardı
Spreye nasıl onlem alacaksın, Neresinden baksan sıkıntı , Süleyman Seba nın Cenazesinde Prekastlara Spreyle yazı yazanlar oldu :by2:
Cümleten iyi Geceler :uyucam: :uyucam:

Çevrimdışı ozan062

bozuldugunda bu sefer sokemezsin buyuk risk

Çevrimdışı Deniz

Kıra kıra yine sökersin zaten kırılmış  :D

Çevrimdışı samet67

Bağlantılara ulaşabilmek için en üstten başlayarak sökmek gerekir zaten.