Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5713795 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi abinin dediği gibi Buzul çagı olsa , Deniz Buz tutsa da Üsküdar'dan kayarak stada gelsek :ishock: :ishock: :halay: :halay:
Israrla Eylül 15-20 arası diyorum...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Necmi

ilk 6 hafta deplasmanda oynarsak 7. haftaya yetişir :D
sezon başı bütün maçlarımızı deplasman yapmazlarsa 2 veya 3 maç kaçırırız eylül başında milli arada olacak
13 Ekimdeki izlanda maçı büyük ihtimal vodafone arenada oynanır

Çevrimdışı sallapati

Statta beni en çok heyecanlandıran teknolojik altyapı olacak.. Ortak alanlardaki led tvler , bilgi ekranları , ışıklı tabelalar vs.. diğer stadlardan en büyük farkımız bu olacak

Çevrimdışı sallapati

sezon başı bütün maçlarımızı deplasman yapmazlarsa 2 veya 3 maç kaçırırız eylül başında milli arada olacak
13 Ekimdeki izlanda maçı büyük ihtimal vodafone arenada oynanır

ilk maç Milli maç olmasın Necmi abi aman

Çevrimdışı Necmi

artık kara sıvamı kaldı @MURAT  alçı sıvayı basıp geçiyorlar bizim staddada alçı sıva çekiliyor direk

Çevrimdışı keremfrat1

artık kara sıvamı kaldı @MURAT  alçı sıvayı basıp geçiyorlar bizim staddada alçı sıva çekiliyor direk
@Necmi abi fiskirtiyolar sivayi cok ozel bi makinasi var krema gibi geldi bana valla super bi teknolaji :)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

@Necmi abi fiskirtiyolar sivayi cok ozel bi makinasi var krema gibi geldi bana valla super bi teknolaji :)
bir videosunu çeksen kerem bizde görsek.

Çevrimdışı Necmi

ilk maç Milli maç olmasın Necmi abi aman
bellimi olur ya ilk maç milli maç olur yada milli maç tatilinde açılış töreni yapılır gibi geliyor bana ama gerçek açılış sanırım lig maçıyla olur ligler devam ederken açılış yapmak zor iş

Çevrimdışı TØLGA

sürecen prekastların üstüne keyifle yiyecen dimi abi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı keremfrat1

bir videosunu çeksen kerem bizde görsek.
ben vidyoya cekersem yollayamiyiz ki :) abi 2 dk vidyo cekiyorum 1.5 gb oluyo 4k cekiyo :) telefon galaxy s5 farki iste @Efe

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bunu söyleyeceğim Hiç aklıma gelmezdi , Bütün Milliyetçi duygularıma rağmen soyluyorum , Milli takım Vodafone Arenada oynamasın !!
Biz Bu Ülkede hep itilip kakıldık , Bu Federasyon Türkiye Cumhıriyetinin İlk kurulan Kulubune , 112 Yıllık asırlık Çınara , Armasında Türk Bayaragı taşıma Şerefi Verilmiş tek Türk takımına , Maç Yapacak Stadyum tahsis edemiyorsa , Bu Başta Devlet daha sonra Tff ve Renklilerin Suçudur , Bu Utanç hepsinin!!!! Bu mu Vefa Bu mu Ezeli rekabet Ebedi dostluk, Fb ve Gs Yıllarca İnonu stadında oynadılar maçlarını ama Bize Sahalarında 2 Maç Oynamamızı çok gördüler, Keser döner Sap döner Gün gelir hesap döner !
Vodafone Arena hariç Nerede oynarsa oynasın Milli takım , Konyada , Mersinde oynanabilir Gayet güzel stadlar...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı keremfrat1

sürecen prekastların üstüne keyifle yiyecen dimi abi  :evillol: :evillol:
ilk defa soyluyirum kokladim valla alciyi :) :)

Çevrimiçi murat

ben vidyoya cekersem yollayamiyiz ki :) abi 2 dk vidyo cekiyorum 1.5 gb oluyo 4k cekiyo :) telefon galaxy s5 farki iste @Efe
sen çek maçta bakarız :D

Çevrimiçi murat

alçı sıvanın yerini tutmuyor.alçı biraz narin oluyor.

Çevrimdışı ZEKI

wifi ne gune duruyor wifi elinin altinda

Çevrimdışı keremfrat1

wifi ne gune duruyor wifi elinin altinda
destekleyen codec vidyo yok abi 1.5 gb kac saat surer :) wifiyle oo dusunemiyorum :)

Çevrimdışı keremfrat1

Necmi abiye yollasam Media player acmiyor denedim cok vidyo da 3vde olmuyor @ZEKI

Çevrimdışı Necmi

evet işide çok hızlandırıyor :tabe:  @keremfrat1

Çevrimdışı FARUK

destekleyen codec vidyo yok abi 1.5 gb kac saat surer :) wifiyle oo dusunemiyorum :)

kamera ayarlarından düşük çözünürlükte çekmesini sağlarsan problem olmaz  :ok:

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Necmi

alçı sıvanın yerini tutmuyor.alçı biraz narin oluyor.
elbette öyle kara sıvanın yerini tutmaz ama hem inşaata gereksiz yük yüklememek açısından hemde daha hızlı iş daha düşük maliyetler nedeniyle tercih ediliyor sonuçta kara sıvada yapsan gene üzerine alçı sıva yapıyorsun böyle iki işi tek iş haline getirmiş oluyorsun @MURAT