bencede besiktasa yapılanların hiçbiri dışardan yapılmadı hep içimizden oldu biliyorum gerçek Beşiktaşlı hiç kimse unutmaz ve unutmamalı da ama abi bizim stad projesi ile 3. Köprü ve havaalanın projesinin karşılaştırılması bana pek gerçekçi bi karşılaştırma gibi gelmiyor stadın belki 20.000.000 meraklısı vardır o yüzden stadın albenisi fazla misal ben stadı önemserim hani beni pek alakadar etmediği için köprü veya havaalanı umrumda olmuyor pek ve eminim burda aynı düşünen 10 larca insan vardır ya şimdi yazıyorum bunları gerçekten yanlış anlaşılmaktan korkuyorum yani anlatmak istediğim bukadar gizlilik bence abartı misal çatı ile alakali kim ne diyebilir çatının üstünde tarihi esermi var denilecek neden çatıyla ilgili bitmiş görseller paylasilmiyor mesela stad kapasitesi kimine gore 50.000 kimine gore 45.000 kimine gore 48.000 ama resmi rakamin disinda birseyi soylenmemesini gayet iyi anliyorum ve en iyisini yapiyolar ama bazi seyleri bu kadar gizliyormus gibi yapmamak lazım neyse abi kusura bakmayın yanlış birsey de soylediysem
yok neden yanlış anlaşılasın normal işin iç yüzünü bilmeyen bir insanın doğal tepkisini veriyorsun bizimde buna mantıklı cevap veremediğimiz bir gerçek bazı şeyleri bilmiyoruz bazılarınıda biliyoruz ama asla söylememek üzerine söz verdiğimiz için konuşamıyoruz bazende aslında dillenmemesi gereken bir şeyi uzun zamana yayarak yumuşak geçişle söylüyoruz aaa bu zaten böyleydi sen kaçırmışsın ayaklarına yatıyoruz

ama bir şekilde bilgiyi usulünce anlatıyoruz ama bazı şeylerde sıcağı sıcağına söylenmiyor malesef bazı konulardada yönetim atlatıyor herkesi mesela linnes transferinde 3 kaynaktan bilgi aldım transferin yapıldığını şimdi kaynakları isim olarak açıklamayayım ama yalan olması imkansız birbirinden farklı üç kaynak bu kesin haber gece haberi yaptık sabah opareyi açıkladılar

yani bazen burda yazılanlarda doğru çıkmıyor kaynağa güvenip yazıyoruz