Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5709721 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

arkadaslar maclara giden taraftar acisindan sizce yeni Stadimizin en büyük artilari nelerdir?

merak ediyorum  :)

üşümeyeceğiz :D kimse olimpiyata giden kadar bu stadın kıymetini bilemez birde eski inönü gibi değil sahaya taraftar çok hakim olacak

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi stada sızıyoruz sonra fırça yiyoruz  :evillol:

@KUMANOVALI abi ajan iyi iş çıkarmış
yanlız bu projeler sanki saatçiden kalma gibime geldi
olsun biraz fıçadan bir şey olmaz :kop: gizli tutarız :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

olsun biraz fıçadan bir şey olmaz :kop: gizli tutarız :evillol:
abi ne gizlisi içerde ki kameralara yakalanıyorum sonra :D @Necmi ertesi gün telefonum çalıyor  :kop:

Çevrimiçi murat

çılgın yağmur başladı. bugün daha iş olmaz.
ben yine arabayı yıkatmıştım. :D

ysariusta

• Ziyaretçi

heyecendan ( çok yoğunum bu arada ) ne geldiyse attım

önceden atıldıysa hakkınızı helal edin  :iblush:
:claps: eyvallah kardeşim ne demek helal olsun tabi. Birde tuvaletlerin projesi olaydı iyiydi. Onlar yok deliriyorum   :by2:

Çevrimiçi murat

:claps: eyvallah kardeşim ne demek helal olsun tabi. Birde tuvaletlerin projesi olaydı iyiydi. Onlar yok deliriyorum   :by2:
olimpiyat stadının tuvaletlerinden sonra beğenmeme gibi bir durum olmaz @Yunus. bu arada eline sağlık @KUMANOVALI

Çevrimdışı Fatih

üşümeyeceğiz :D kimse olimpiyata giden kadar bu stadın kıymetini bilemez birde eski inönü gibi değil sahaya taraftar çok hakim olacak
Sahayi gorup fitbolculari secebilecez  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi murat

@Fatih ankarada maç seyrediyoruz @Necmi abi toplar ne kadar büyükmüş dedi. :lol:

Çevrimdışı GÖRKEM

Olimpiyat degil Inönüyle kiyaslama bekliyordum.

Çevrimdışı SDemirsoy

inönüyle kıyaslarsak görüş açısı kat be kat iyi olacak

Çevrimdışı Efe

kıyas olmaz en uzak bolum sahaya yeni acik ust ama en guzel gorus acilarindan biri var hele kapali ust inanilmaz en guzel blok ise 121.blok :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

tahtalar olacak orta yuvarlak iskelerde olacak asil kalaslar ust kata ve ilk katin son siralarina konacak cok pratik yapilacak hizlica biter insallah

evet oyle gorunuyor insallahh
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

kıyas olmaz en uzak bolum sahaya yeni acik ust ama en guzel gorus acilarindan biri var hele kapali ust inanilmaz en guzel blok ise 121.blok :D
niye ordan kombine aldık diyemi :D

Çevrimdışı ozan062

ben yine arabayı yıkatmıştım. :D

bizim burası full camur yine sizin oralar iyi:))
hepde bizi bulur zaten  :nargile: :iohmygod: :yerlerde:

Çevrimdışı GÖRKEM

inönüyle kıyaslarsak görüş açısı kat be kat iyi olacak

almanyada yasadigim icin inönüye gitme firsati bulamadigimdan dolayi soruyorum. son defa cocukken gitmistim ama cok iyi hatirlamiyorum.

görüs acisi Inönüde kötüydü diyorsun ama resimlere baktigim zaman kale arkalarinin Inönüde sahaya daha uzak olmasi haricinde cok büyük bir fark göremiyorum.

Çevrimdışı Kemal

@Necmi abi 1 asırlık usudün zulumpiyattaki maçlara gide gele , kalan yarım yüzyıllik hayatında seni sıcacık sahiller ateşli yanarli dönerli kokteyller bekliyor besiktas sahillerinde  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

almanyada yasadigim icin inönüye gitme firsati bulamadigimdan dolayi soruyorum. son defa cocukken gitmistim ama cok iyi hatirlamiyorum.

görüs acisi Inönüde kötüydü diyorsun ama resimlere baktigim zaman kale arkalarinin Inönüde sahaya daha uzak olmasi haricinde cok büyük bir fark göremiyorum.
inönüde kötüydü demedim ki daha iyi olacak dedim :)

Çevrimdışı Fatih

@Fatih ankarada maç seyrediyoruz @Necmi abi toplar ne kadar büyükmüş dedi. :lol:
Ahahahahaahaah çok iyimiş @MURAT abi  :D :D :D

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı Anıl

İnönüde tribünler yataydı. Şimdi ise çok dik bundan kaynaklanan bir görüş açısı farkı olucak. Tuvaletler büfeler koridorlar herşey modern olucak. İnönü Stadının kapasitesi kadar kombine satıcaz. Yılda 40 milyon dolar daha fazla kazanıcaz. Kötü hava koşullarından asla etkilenmicez. Ve en önemlisi taraftar yapımız değişicek. :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ozan062

Çevrimdışı GÖRKEM

İnönüde tribünler yataydı. Şimdi ise çok dik bundan kaynaklanan bir görüş açısı farkı olucak. Tuvaletler büfeler koridorlar herşey modern olucak. İnönü Stadının kapasitesi kadar kombine satıcaz. Yılda 40 milyon dolar daha fazla kazanıcaz. Kötü hava koşullarından asla etkilenmicez. Ve en önemlisi taraftar yapımız değişicek. :)

:ok:

Çevrimdışı kyiv

Muhtemelen daha önce çok defa konuşulmuştur ancak ben kusura bakmayacağınızı umarak  giriş turnikelerinin nereye yerleştirileceğini sormak istiyorum. Dış kolonların arasına konulmayacağı açık ama iç tarafta tam olarak nerede olacak?

Çevrimdışı Fatih

@anilt Insallah dedigin gibi olur...Ama en sonda ki olmazsa saydigin hic birsey olmaz...