Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5710115 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

ayrıca dikkat ederseniz numaralı tarafında merdiven var gibi duruyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat_

belki her şey göründüğü gibi değildir bazı şeyler vardır ulu orta yapılmaz bu stadda yeni açık üst tribün yıkılırken tarihi eser çıktı diye şikayet edilerek inşaatın durdurulduğunu ne çabuk unutuyorsunuz ve işin ilgincide şikayet edenlerde Beşiktaşlıymış ve ben bizzat içimizden yapılan inşaatı durdurmaya yönelik bir kaç şikayetide biliyorum birde bilmediğimiz neler var kimbilir merak etme dünyada Türkiye düşmanından çok bu ülkede Beşiktaş düşmanı var hemde bu düşmanların bir kısmı içimizde belki Başkan bir gün şu bahsettiği kitabı yazarda aydınlanırız ama yazabileceğinide sanmıyorum en azından yakın zamanda :D @bjkdortmund  zaten bilgi verilmez şantiyelerle ilgili bu güne kadar en fazla bilginin çıktığı şantiyedir burası mesela şu anda havaalanı şantiyesi var üçüncü köprü şantiyesi var körfez geçişi şantiyesi var bak bakalım onlarla ilgili bilgiye ulaşabilecekmisin burası Türkiye hiç bir şeyi abartmıyoruz sen yurt dışında havaalanlarına elini kolunu sallayarak girersin burda kaç defa polis kontrolünden geçersin kemerine kadar çıkartmadan içeri almazlar burda bir AVM ye girerken bile aranırsın o yüzden bazı şeyleri Türkiye gerçekleriyle düşünmek gerekir
bencede  besiktasa yapılanların hiçbiri dışardan yapılmadı hep içimizden oldu biliyorum gerçek Beşiktaşlı hiç kimse unutmaz ve unutmamalı da ama abi bizim stad projesi ile 3. Köprü ve havaalanın projesinin karşılaştırılması bana pek gerçekçi bi karşılaştırma gibi gelmiyor stadın belki 20.000.000 meraklısı vardır o yüzden stadın albenisi fazla misal ben stadı önemserim hani beni pek alakadar etmediği için köprü veya havaalanı umrumda olmuyor pek ve eminim burda aynı düşünen 10 larca insan vardır ya şimdi yazıyorum bunları gerçekten yanlış anlaşılmaktan korkuyorum yani anlatmak istediğim bukadar gizlilik bence abartı misal çatı ile alakali kim ne diyebilir çatının üstünde tarihi esermi var denilecek neden çatıyla ilgili bitmiş görseller paylasilmiyor mesela stad kapasitesi kimine gore 50.000 kimine gore 45.000 kimine gore 48.000 ama resmi rakamin disinda birseyi soylenmemesini gayet iyi anliyorum ve en iyisini yapiyolar ama bazi seyleri bu kadar gizliyormus gibi yapmamak lazım  neyse abi kusura bakmayın yanlış birsey de soylediysem

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı KUMANOVALI

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7
Perde betonu dökülüyor - Vodafone Arena
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı GÖRKEM

arkadaslar maclara giden taraftar acisindan sizce yeni Stadimizin en büyük artilari nelerdir?

merak ediyorum  :)

Çevrimdışı Mehmet92

Aklıma ilginç bi konu takıldı.Bu yeni açık otopark tarafında yeni çizilen sınırlara göre obitaş duvar örüyo ya hani,o duvarlar için filiz bırakmamışlardı beton döküldükten sonra örmeye başladılar.beton o duvarları tutucak mı devrilmesin sakın 2 metreden yüksek duvarlar?

Çevrimdışı KUMANOVALI

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7 
Kaplama ve çatı işleri - Vodafone Arena Beşiktaş
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

heyecendan ( çok yoğunum bu arada ) ne geldiyse attım

önceden atıldıysa hakkınızı helal edin  :iblush:
iyide bana bu çizimlerde çatı transparanmış gibi geldi :alala: ve görsellerdeki gibi düz dalgalı değil :alala:

Çevrimdışı ozan062

eveet bursadaki gibi o halatlar için up uzun tahtaya ebnzeyen birseyler bizdede olacak ben ikinci katın yuksek olmasından doalyı boyle birsey olmaz diye bekliyordum ama demekki yanılmısım

ama suan bizde uzun iskeleler var onlara ne oturtulcakki o zaman?? yada yere tahta serilmicek bu iskelelerin üstünde duracak bu halatlar valalhi kafa karıstı
bu arada sızmanın kralıydı bu cook tskler emegi gecenlere :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı megiddo

çatının malzemesi kafamı karıştırdı acaba bu çizimler nihai proje midir? hafif şeffaflık gözüküyor sanki bu önemli bir kanıt.

Çevrimiçi Necmi

bencede  besiktasa yapılanların hiçbiri dışardan yapılmadı hep içimizden oldu biliyorum gerçek Beşiktaşlı hiç kimse unutmaz ve unutmamalı da ama abi bizim stad projesi ile 3. Köprü ve havaalanın projesinin karşılaştırılması bana pek gerçekçi bi karşılaştırma gibi gelmiyor stadın belki 20.000.000 meraklısı vardır o yüzden stadın albenisi fazla misal ben stadı önemserim hani beni pek alakadar etmediği için köprü veya havaalanı umrumda olmuyor pek ve eminim burda aynı düşünen 10 larca insan vardır ya şimdi yazıyorum bunları gerçekten yanlış anlaşılmaktan korkuyorum yani anlatmak istediğim bukadar gizlilik bence abartı misal çatı ile alakali kim ne diyebilir çatının üstünde tarihi esermi var denilecek neden çatıyla ilgili bitmiş görseller paylasilmiyor mesela stad kapasitesi kimine gore 50.000 kimine gore 45.000 kimine gore 48.000 ama resmi rakamin disinda birseyi soylenmemesini gayet iyi anliyorum ve en iyisini yapiyolar ama bazi seyleri bu kadar gizliyormus gibi yapmamak lazım  neyse abi kusura bakmayın yanlış birsey de soylediysem
yok neden yanlış anlaşılasın normal işin iç yüzünü bilmeyen bir insanın doğal tepkisini veriyorsun bizimde buna mantıklı cevap veremediğimiz bir gerçek bazı şeyleri bilmiyoruz bazılarınıda biliyoruz ama asla söylememek üzerine söz verdiğimiz için konuşamıyoruz bazende aslında dillenmemesi gereken bir şeyi uzun zamana yayarak yumuşak geçişle söylüyoruz aaa bu zaten böyleydi sen kaçırmışsın ayaklarına yatıyoruz :kop: ama bir şekilde bilgiyi usulünce anlatıyoruz ama bazı şeylerde sıcağı sıcağına söylenmiyor malesef bazı konulardada yönetim atlatıyor herkesi mesela linnes transferinde 3 kaynaktan bilgi aldım transferin yapıldığını şimdi kaynakları isim olarak açıklamayayım ama yalan olması imkansız birbirinden farklı üç kaynak bu kesin haber gece haberi yaptık sabah opareyi açıkladılar :bandit: yani bazen burda yazılanlarda doğru çıkmıyor kaynağa güvenip yazıyoruz

Çevrimdışı Anıl

Tüm koltuklar beyaz olsa çok güzel olucaktı ya :money:

Çevrimdışı Efe

Çatinin fotolarda dahi ne kadar guzel oldugu ortada arkamiza yaslanip dunyanin en guzel stadinin bitmesini bekleyecegiz son 5 ay diyelim oylede olsun :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eveet bursadaki gibi o halatlar için up uzun tahtaya ebnzeyen birseyler bizdede olacak ben ikinci katın yuksek olmasından doalyı boyle birsey olmaz diye bekliyordum ama demekki yanılmısım

ama suan bizde uzun iskeleler var onlara ne oturtulcakki o zaman?? yada yere tahta serilmicek bu iskelelerin üstünde duracak bu halatlar valalhi kafa karıstı
bu arada sızmanın kralıydı bu cook tskler emegi gecenlere :ok:
tahtalar olacak orta yuvarlak iskelerde olacak asil kalaslar ust kata ve ilk katin son siralarina konacak cok pratik yapilacak hizlica biter insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çatı örtüsü epey geniş neredeyse üstü kapalı stad gibi olacak :icool:

Çevrimdışı megiddo

çatı dışa doğru da biraz çıkıntılı sanki, tam sütunların üzerinde bitmiyor boylece en son sıralarda oturanlar da dışardan gelebilecek yağmurda ıslanmazlar.

Çevrimdışı GÖRKEM

Çati üst tribünle birlesik olsa hem rüzgar kesilirdi hem stattaki atmosfer daha iyi olurdu. oranin neden acik birakilacagini cözemedim.

Çevrimdışı SDemirsoy

samet silermiyiz cam :D
abi hertürlü sileriz sabah çıkarsınlar akşam indirsinler bütün gün sileriz :D @Efe

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çati üst tribünle birlesik olsa hem rüzgar kesilirdi hem stattaki atmosfer daha iyi olurdu. oranin neden acik birakilacagini cözemedim.
Çatı uçacakmış abi başkan söyledi :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2015, 19:24:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alllllaaaaah Çatı böyle mi olacak  :saeek: :saeek: :saeek: :saeek:

Bu kez de render olmasın ama böyle mi olacak içi gözüksün diye mi böyle  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tedd

Bu görseller daha önce görülmemiş değil ki... Niye böyle heyecan yaptınız?:)

Artı ciddiyetsizliğe bakın. Daha sponsorun adı doğru düzgün yazılmamış!
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı asi_kartal

Cati cok guzel gorunuyor sanki baya bi seffaf havasi var.  :alala: @KUMANOVALI Hocam cati malzemesi hakkinda bilginiz var mi ve ajaniniza ambiyans icin ozel bir uygulama olmus mu sorabilir misini.  :evillol:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı SDemirsoy

@Necmi abi stada sızıyoruz sonra fırça yiyoruz  :evillol:

@KUMANOVALI abi ajan iyi iş çıkarmış
yanlız bu projeler sanki saatçiden kalma gibime geldi

Çevrimdışı BRK

Cati bence beyazi olucak yani seffaf degil