Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5709932 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

@KUMANOVALI  adamım Bombayı patlatmış,işte bu yahu bilgi bilgidir,saçları beyazlattım çatı ve koltuk dizaynı yüzünden. Süper, teşekkürler @KUMANOVALI .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Bence yine 3'er yıllık satılır @Efe abi. Loca gibi ciddi para olan şeyleri yıllık kiralama gibi bir riske girmezler :tabe:

yıllık daha fazla para kazanmak varken niye 3 yıllık satsınlar bu 3 yıl olayı acil para ihtiyacından ortaya çıktı kombinelerde 2 yıllık satıldı farkındaysan bence senelik satılması lazım ama bilemeyiz tabi sadece tahmin benim ki @ZEKI abi seni mi kıracağım 6 ay olsun ama 5 ayda bitirsinler :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı carsi

Numaralıda çalışma mı var kamerada 4-5 kişi gördüm :iscrewy:

Çevrimiçi Necmi

yıllık daha fazla para kazanmak varken niye 3 yıllık satsınlar bu 3 yıl olayı acil para ihtiyacından ortaya çıktı kombinelerde 2 yıllık satıldı farkındaysan bence senelik satılması lazım ama bilemeyiz tabi sadece tahmin benim ki @ZEKI abi seni mi kıracağım 6 ay olsun ama 5 ayda bitirsinler :biggrinking:
6 iyidir iyi

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı ahmetx

Şeffaf iç halka için ekstradan malzeme kullanılmayacak olması işi hızlandıracak,iç halkanın üst kısmı alt kısma göre uzun olacağından bu kısma muhtemelen Konya stadındaki gibi şeffaf membran gelecek.
Ayrıca numaralıdaki protokol girişi inönüdeki gibi görünüyor top view de.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

kafaya bir bere tak kar maskeside olur şimdi benmi söylüyeyim sen işini bilirsin olmadı kameraları kır :busted_cop: oda olmazsa mabeti kaçıralım sen staddayken staddan uzak tutalım sen sızacağın saati söyle gerisine karışma @SDemirsoy
abi bir şekilde kulağına gidiyor akşam raporlarına düşüyorum sonra

Çevrimiçi Necmi

Şeffaf iç halka için ekstradan malzeme kullanılmayacak olması işi hızlandıracak,iç halkanın üst kısmı alt kısma göre uzun olacağından bu kısma muhtemelen Konya stadındaki gibi şeffaf membran gelecek.
Ayrıca numaralıdaki protokol girişi inönüdeki gibi görünüyor top view de.
hiç bir şey anlamadım :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Necmi

abi bir şekilde kulağına gidiyor akşam raporlarına düşüyorum sonra

ya o iş kolay sen takma kafana bir hamam yaparız havuzda boğarız onu :D yada o bizi boğar balık gibi yüzüyor :alala:
ama her halukarda konu kapanır :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

@SDemirsoy  bende personel kartı var sana resmini çekem yollayıyayım çıktısını al  :bandit: :bandit:
son 5 dk

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Statla ilgili tek korkum ne biliyor musunuz Küresel ısınma Buzullar eriyor stat ne olacak acaba  :alala: araziyi satsamıydık acaba  :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmetx

Mobildeyim,bilgisayarın başına geçince foto üzerinden anlatırım.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Statla ilgili tek korkum ne biliyor musunuz Küresel ısınma Buzullar eriyor stat ne olacak acaba  :alala: araziyi satsamıydık acaba  :kop: :kop:

dev krikolarla yukarı yükseltiriz ne olacak  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

dev krikolarla yukarı yükseltiriz ne olacak  :D
Diyorsun Başkan herşeyi düşünmüş...! verdiği para yılı dolmadan kendini kurtarmadıkça orayı sular altında bırakmaz  :kop: :kop: :kop: @Efe
Yada stat çevresine perde beton atar taraftarı yukardan alırız dehşet akustik olur  :kop: :kop:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

De  gidin  yatın artık.  :D  Hadi  herkese  iyi  geceler.

Çevrimiçi Necmi

belki küresel ısınma değilde buzul çağı olur stada üsküdardan yürüyerek gideriz :bandit: @ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

De  gidin  yatın artık.  :D  Hadi  herkese  iyi  geceler.
iyi geceler kendimizi fişin çekilmesine hazırlamıştık birden hayatımızda boşluk oldu
ne konuşacağımı bilemedim şimdi

Çevrimdışı ALI RIZA

belki küresel ısınma değilde buzul çağı olur stada üsküdardan yürüyerek gideriz :bandit: @ALI RIZA
@Necmi abi Biz o buzu eritir gemi ile geçeriz  :kop: :kop:
O zaman varya hemen denizden arsa alalım dehset buz  pisti olur  :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA