Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5692959 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

bende aynısını dedim ama bizimkiler hayır etkilemez diyorlar:)

tamamen kendi görüşümdür
abi geçen sene ramazan da farklı şeyler oldu sadece ramazanda değil bayram bayram sonrası derken 1.5 ay dan fazla gitti
o dönem sorunun esas olarak parasal olduğunu düşünüyorum
zaten zorluk yaşanıyordu ama o dönem transfer dönemiydi ve ciddi bir para çıkışı oldu
transfere o an için 4.5 töre 1.5ba 1 motta 2 sosa olmak üzere 9m avro yani 30 milyona yakın çıkış oldu
ayrıca futbolcuların yıllık garanti ücretleride dahil değil buna

bu sene etkiler mi etkilemeyecek demek saçma
ama geçen sene gibi olmayacaktır

Çevrimdışı Efe

Çukurda stad yapmanın sıkıntısından çok o rampayı aylar önceden yapmamanın sıkıntısını çekiyoruz.Böyle komik bir hata yapılır mı elimizi kolumuzu bağladı en kritik dönemde.Çoktan o bölgeden kurtulmuş olmalıydık.Diyorum ya hata üstüne hata

o rampa olmasaydı tablaları nasıl atacaktın deniz tek giriş çıkış orasıydı kabayı dahada geciktirecektin şuan geciken bişey yok en azından devam ediyorlar öbürtürlü 1 ay  stada beton dökemezdin  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

@Deniz efendi saha içerisinde vinçler nasıl çıkartacaksın ? yada vinç nasıl sokacaksın ? prekast koymak kolay deliği del içine sok yuvayı ama kirişler uyumlu değil salla pati hazır kalıpsız olursa böyle olur...! tek tek düzeltiyorlar...! çatı işleri ilerliyor bu gece de 2 parça takılacak olmadı yarın takılır...!
O rampayı nisan ayına bırakırlarsa tabi ki vinç sokamazsın
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

tamamen kendi görüşümdür
abi geçen sene ramazan da farklı şeyler oldu sadece ramazanda değil bayram bayram sonrası derken 1.5 ay dan fazla gitti
o dönem sorunun esas olarak parasal olduğunu düşünüyorum
zaten zorluk yaşanıyordu ama o dönem transfer dönemiydi ve ciddi bir para çıkışı oldu
transfere o an için 4.5 töre 1.5ba 1 motta 2 sosa olmak üzere 9m avro yani 30 milyona yakın çıkış oldu
ayrıca futbolcuların yıllık garanti ücretleride dahil değil buna

bu sene etkiler mi etkilemeyecek demek saçma
ama geçen sene gibi olmayacaktır

dogru cnk stadda insan yoktu artık bunun iki sebebi var ya gittiler ailelerin yanına yada paradan dolayı cıkmadılar dısarı
ki bana gore ailelerin yanına gittiler
sonra donduler geldiler bu sefer hersey silbastan mobilitemiydi neydi uyum süreci var 1 hafta o surdu derken bunlar hep zamanı kalın kalın yedi
parada sıkıstırdıgı vakit tuzu biberi oldu  :ok: :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

o rampa olmasaydı tablaları nasıl atacaktın deniz tek giriş çıkış orasıydı kabayı dahada geciktirecektin şuan geciken bişey yok en azından devam ediyorlar öbürtürlü 1 ay  stada beton dökemezdin  :)
Hayır şu an işleri daha da yavaşlattı aylar öncesinden o rampa yapılsaydı daha fazla işçimiz olduğundan çok daha hızlı yapılırdı,prekastı çatıyı yapacağın zaman en çok vince ihtiyaç duyarsın vinçler de girip çıkamazsa o çatı işlerinde bir arpa boyu yol alamazsın.Sadece sorun rampa değil zincirleme düzinelerce hata yapıldı bu aylarca gecikmenin sebebi de bunlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Hayır şu an işleri daha da yavaşlattı aylar öncesinden o rampa yapılsaydı daha fazla işçimiz olduğundan çok daha hızlı yapılırdı,prekastı çatıyı yapacağın zaman en çok vince ihtiyaç duyarsın vinçler de girip çıkamazsa o çatı işlerinde bir arpa boyu yol alamazsın.Sadece sorun rampa değil zincirleme düzinelerce hata yapıldı bu aylarca gecikmenin sebebi de bunlar.

tam tersi maalesef yanlış düşünüyorsun tablalar atılmazsa beton dökülmezse kaba bitmezse şuan hiç birşey yapamazdın o 1 aylık rampa yapımı stadın 2-3 ayını çalardı yapılan bence doğru sonuçta sadece rampaya beton atılmıyor bunun perdesi tablası var ön taraftaki tablalar kirişler yapılamdan rampayı ve tablalarını nasıl yapacaktın bence karar doğru ve işler yürüyor yakın zamanda açacaklar zaten  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şuan @Deniz abi;
Hücuummm Allah Allah Allah Allah Allah Allah!!  :hiho:  :ranting2: :hiho: :ranting2:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

tam tersi maalesef yanlış düşünüyorsun tablalar atılmazsa beton dökülmezse kaba bitmezse şuan hiç birşey yapamazdın o 1 aylık rampa yapımı stadın 2-3 ayını çalardı yapılan bence doğru sonuçta sadece rampaya beton atılmıyor bunun perdesi tablası var ön taraftaki tablalar kirişler yapılamdan rampayı ve tablalarını nasıl yapacaktın bence karar doğru ve işler yürüyor yakın zamanda açacaklar zaten  :icool:
Hayır ben hepsinin hesaplamasını yaptım sadece strateji hatalarından 3 aya yakın kaybettik bakın parasızlık demiyorum strateji diyorum şu şantiyenin başında işi bilen bir mühendis olsaydı emin olun şu an çatı halatları kuruluyordu gecenin şu saatinde onların hesabını yapıyorduk.

Bence artık şu hataları savunmayı bırakalım ekim ayına bu stad yetişmezse o kadar kombine loca alan,stada topraktan giren taraftara da yazık olur en önemlisi takıma yazık olur.

Çevrimdışı Tolga

@Deniz birçok Beşiktaş'lının duygularına tercüman oluyor bırakın konuşsun :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

O rampayı nisan ayına bırakırlarsa tabi ki vinç sokamazsın
Eee Ne zaman yapılacaktı peki ? içerde beton işi olmadan mı yapacaksın o harfiyat kumları saha ortasında  ne diye duruyor acaba ? nerden geldi rampadan gelecektirde...
Rampa üstünde 2 tabla daha atılaca...! 2 tabla diyorum
1. tabla tüne üstü giriş
2. tabla yürüyüş yolu...!
stat araç girişi alanı işleri var orada işler devam ediyor
iç taraf resimleri atamıyorum içerde işler hala loca yapılı loca işleri daha var... Dizayn bitmemiş elektrik havalandırma ağ sistemi yangın boruları işleri yapılıyor...!

Çevrimdışı Efe

Hayır ben hepsinin hesaplamasını yaptım sadece strateji hatalarından 3 aya yakın kaybettik bakın parasızlık demiyorum strateji diyorum şu şantiyenin başında işi bilen bir mühendis olsaydı emin olun şu an çatı halatları kuruluyordu gecenin şu saatinde onların hesabını yapıyorduk.

Bence artık şu hataları savunmayı bırakalım ekim ayına bu stad yetişmezse o kadar kombine loca alan,stada topraktan giren taraftara da yazık olur en önemlisi takıma yazık olur.

hata savunmuyoruz deniz eldeki imkanlarla en iyisinin yapıldığını söylüyoruz hatalar olabilir ama ona  iten nedenlerde var işin içindekiler bizim kadar düşünemiyor yapamıyor demek biraz düşüncesizce konuşmak oluyor evdeki hesap her zaman çarşıya uymaz hele şantiyede hiç uymaz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

yavv prekast işleri yavaş işte neyini zorluyorsunuz göz var nizam var  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

yavv prekast işleri yavaş işte neyini zorluyorsunuz göz var nizam var  :evillol: :evillol:

tolga yavaşta neye göre nereye göre yavaş söyle bakalım  :money:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

tolga yavaşta neye göre nereye göre yavaş söyle bakalım  :money:
abi şimdi şöyle bir durum var çok iyi hatırlıyorum obitaş yattığında nasıl söylendiysek
bunlarda yattı zamanında şimdi yetiştirmeye çalışıyorlar tarih uzuyor o kadar açık  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

abi şimdi şöyle bir durum var çok iyi hatırlıyorum obitaş yattığında nasıl söylendiysek
bunlarda yattı zamanında şimdi yetiştirmeye çalışıyorlar tarih uzuyor o kadar açık  :biggrinking:

yatmıyorlar adamları sınırlandırmışlar ne yapsın adamlar vinçler içeride hareket edemiyor herherde hafriyat var kabaacıların malzemeleri çatıcılar sıkışmış kalmışlar öyle kolay değil ellerinden geldiğinde sıkıntıdan çıkmaya çalışıyorlar yoksa onlarda biran önce bitirip gitmek isterler şu raampa bi bitsin kule vinçler ve hafriyat sahadan çıksın daha rahatlayacaklar çatıcılarda rahatlayacak onlarda sınırlı çalışıyor 1 vinç eksik şuan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Bizim başkan ne iş yapıyor mühendis değil mi sence  :evillol: :evillol:
Yahu ben o kadar eleştiriyordum ha söyle ha böyle 4 gün oradayım 4 günde işler full...!
içerde dışarda iş yapılıyor...! bak bu gece çatı kirişi takılacak tahmini o demir parçası 22 ton...!
prekastlar 8 ton büyük kocaman onu yeni açıktan paletli alıyor saha ortasına bırakıyor oradan beyaz alacalı alıyor numaralıya bırakıyor sarı vinç monte ediyor al sana 3 iş..!
gün boyu yap günde 20 ile 40 arası takılıyor...!
Çatı işler parçalar geliyor montajlanıyor...!
İçerde loca demirleri kaynaklanıyor aralarına kaplanıyor...!
Youtoung denen tuğla örülüyor
Şap için temizlik yapılıyor
Dışarda Küfeki takılıyor...!
Otopark altı işler yapılıyor...!
içerde 5 vinç çalışıyor...!

Çevrimdışı Deniz

hata savunmuyoruz deniz eldeki imkanlarla en iyisinin yapıldığını söylüyoruz hatalar olabilir ama ona  iten nedenlerde var işin içindekiler bizim kadar düşünemiyor yapamıyor demek biraz düşüncesizce konuşmak oluyor evdeki hesap her zaman çarşıya uymaz hele şantiyede hiç uymaz :)
Haşa bizim kadar düşünemiyor demiyorum kimseden de fazla bildiğimi iddia etmiyorum ama bazı yanlışların yapıldığını görmek için de çok da  üstün bilgilere ihtiyaç yok.

Bu köprüyü yapan pardon yapamayan ekipte eminim 50 den fazla mühendis ve mimar çalışıyordur :).Hatayı herkes yapar,bizde zincirleme yapılıyor ve hala devam ediyor canımı da sıkan bu.

Çevrimdışı TØLGA

yatmıyorlar adamları sınırlandırmışlar ne yapsın adamlar vinçler içeride hareket edemiyor herherde hafriyat var kabaacıların malzemeleri çatıcılar sıkışmış kalmışlar öyle kolay değil ellerinden geldiğinde sıkıntıdan çıkmaya çalışıyorlar yoksa onlarda biran önce bitirip gitmek isterler şu raampa bi bitsin kule vinçler ve hafriyat sahadan çıksın daha rahatlayacaklar çatıcılarda rahatlayacak onlarda sınırlı çalışıyor 1 vinç eksik şuan
peki abi şimdi sana bir soru sorucam numaralı alt prekastları takılmadan önce burda söylüyorduk neden takılmıyor diye
vinçler yüzünden güvenlik nedeniyle takılmıyor dendi kule vinçler şimdi ne değiştide numaralı alt nerdeyse bitti kule vinçler varken??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Haşa bizim kadar düşünemiyor demiyorum kimseden de fazla bildiğimi iddia etmiyorum ama bazı yanlışların yapıldığını görmek için de çok da  üstün bilgilere ihtiyaç yok.

Bu köprüyü yapan pardon yapamayan ekipte eminim 50 den fazla mühendis ve mimar çalışıyordur :).Hatayı herkes yapar,bizde zincirleme yapılıyor ve hala devam ediyor canımı da sıkan bu.
bu köprüye nasıl bir çözüm bulmuşlar çok merak ettim şimdi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Bizim başkan ne iş yapıyor mühendis değil mi sence  :evillol: :evillol:
Yahu ben o kadar eleştiriyordum ha söyle ha böyle 4 gün oradayım 4 günde işler full...!
içerde dışarda iş yapılıyor...! bak bu gece çatı kirişi takılacak tahmini o demir parçası 22 ton...!
prekastlar 8 ton büyük kocaman onu yeni açıktan paletli alıyor saha ortasına bırakıyor oradan beyaz alacalı alıyor numaralıya bırakıyor sarı vinç monte ediyor al sana 3 iş..!
gün boyu yap günde 20 ile 40 arası takılıyor...!
Çatı işler parçalar geliyor montajlanıyor...!
İçerde loca demirleri kaynaklanıyor aralarına kaplanıyor...!
Youtoung denen tuğla örülüyor
Şap için temizlik yapılıyor
Dışarda Küfeki takılıyor...!
Otopark altı işler yapılıyor...!
içerde 5 vinç çalışıyor...!

iyide sen soyluyorsun hersey gidiyor fakat hepsinin ayrı adamları var
tabiki yürücek:) ama en temel ihtiyacı sen sona bırakırsan yada aksatırsan hepsini birsekilde engeller
belkide sen yogun haftaya denk geldin:D yılbasında geleydin burada neler derdin dusunemiyorum :evillol: :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

bizim mühendislerimiz iyidir bu köprüyü yapanda tam salakmış bi tane beyaz ip gerselerdi en başta yine birleşirdi 2 yaka al sana çözüm çok basit herşey bizim düşündüğümüz şekilde değil maalesef çok büyük emek var onlara ayıp oluyor bazı konuşulanlar neyse şuan işler iyi düzeyde gidiyor bi haziranı bekleyelim bakalım neler olacak ona göre tekrar tahminlerimizi yenileriz  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Köprüye baya güldüm :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

tabiki yürücek:) ama en temel ihtiyacı sen sona bırakırsan yada aksatırsan hepsini birsekilde engeller
belkide sen yogun haftaya denk geldin:D yılbasında geleydin burada neler derdin dusunemiyorum :evillol: :evillol:
Yorumsuz...  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Bu kadar kızmamın sebebi aynı hataların inatla tekrar edildiğini görmek.
Bahane sunmaya bahane çok ama zaman bahane sunacak değil çözüm üretecek zaman.
Matematikte 2+2=4 tür matematik asla yanılmaz sonuca ister numerik yaklaş ister istatistiksel yaklaş ister diferansiyel yaklaş nasıl yaklaşırsan yaklaş hataların olduğu düpedüz ortada.Evdeki hesap çarşıya uymadı bunu çok net görebiliyoruz.
Geçmişi unutmaya gerek yok 1 sene önce şubatta kaba tamamen biter dediğimde forumda şamar oğlana döndüm,en uzak tarih verenlerden biri olan ben de bu kadar gecikeceğini tahmin edemedim nisana dayandık hala rampaymış kabaymış uğraşılıyor.
Kabadan yedik 2 ay tokat prekastçı da atarsa 1 ay ,çatıcı da koyarsa 15 gün,çimci de koyarsa 15 gün bakın bakalım tarih nerelere dayanıyor.
Ki bu kafayla gidersek o tokatların süresi de epey bir artar.Sonra takvime bir bakmışsın ki bazı şeyler için çok geç olmuş.
Bu stada çok büyük emekler verildi ama bu kadar emeğin karşılığı saçma sapan komik strateji ve taktik hatalarıyla çöpe giderse hepimiz üzülürüz en çok da gece gündüz bu stadı takip eden bizler üzülürüz.

Çevrimdışı Efe

temel ihtiyaç demişsin en temel ihtiyaç beton ve demirdi onlarda rampa olmadan gram içeri giremezdi en sona bırakılması bence mecburiydi aksini idda edende olabilir ama benim görüşüm şuana bakarak doğru yapıldığı yönünde artık açılsada içerideki malzemeler dışarı çıksa  :)
Şampiyon Beşiktaş JK