Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5693601 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Brugge macinda turu gecerske belki sizintilar olabilir. Elemenin serefine ama o anda beklemeyin mac 12 de bitiyor.
ohohoo abi bizim pazarlığımız farklıydı onla bir kere el sıkıştın mı pazarklık değişmez bidaha  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

yarın olimpiyatta donacağız goller ısıtır inşallah :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Brugge macinda turu gecerske belki sizintilar olabilir. Elemenin serefine ama o anda beklemeyin mac 12 de bitiyor.
sızıntıyı kim yapacak herkes maçta :evillol: hem ne sızacak :alala: sen bu gün stad civarında dolanıyordun :naughty: hatta bir ara kulelerde dolanıyormuşsun diye duydum Ali Rızayımı kovalıyordun yoksa başka bir şeymi :alala: @ZEKI  yada Ali Rızayı kovalarken kaynakmı buldun :busted_cop:

Çevrimiçi murat

sızıntıyı kim yapacak herkes maçta :evillol: hem ne sızacak :alala: sen bu gün stad civarında dolanıyordun :naughty: hatta bir ara kulelerde dolanıyormuşsun diye duydum Ali Rızayımı kovalıyordun yoksa başka bir şeymi :alala: @ZEKI  yada Ali Rızayı kovalarken kaynakmı buldun :busted_cop:
Yarın zeki abiyi sıkıştıracaksın anlaşılan :lol:

Çevrimdışı Türkay

1-2 saat sonra okul gezisi için İstanbul'a gitmek üzere yola çıkıyorum  :biggrinking: Belki Dolmabahçe sarayını gezmeye giderken stada ucundan kıyısından bakarım en son gittiğimde kapalı yıkılıyordu  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ZEKI

Kim görmüş ner zaman görmüş stada giriş yasak guvenlikciler sokmuyor.. kedi olmasin onlar...
Yarın zeki abiyi sıkıştıracaksın anlaşılan :lol:
benim gibi derbeder adamda sizinti ne arasin @MURAT  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Anıl

@anilt görmezden gelme   :fkr: :olmaz
Yok görmezden gelmedim sadece sızıntı için onay bekliyorum :evillol: @Tolga

Çevrimdışı Efe

Kim görmüş ner zaman görmüş stada giriş yasak guvenlikciler sokmuyor.. kedi olmasin onlar...benim gibi derbeder adamda sizinti ne arasin @MURAT  :kop: :kop: :kop:

aha söyleyene bak sen bilmezmiyim çok derbeder adamsın @ZEKI abi sızıntı ne arar sende :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

aha söyleyene bak sen bilmezmiyim çok derbeder adamsın @ZEKI abi sızıntı ne arar sende :D
:money: :money:

Çevrimdışı Efe

onayı ben verdim sızdır gitsin  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

yarın olimpiyatta donacağız goller ısıtır inşallah :icool:
zaten Ali Rıza geliyor ya dedim soğuk olsun görsün burda neler çekiyoruz @Efe herkes bir gün olimpiyatı tatacak

Çevrimiçi Necmi

:alala: ortada sızacak bir şey var ben neden bilmiyorum :bandit:

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Efe

zaten Ali Rıza geliyor ya dedim soğuk olsun görsün burda neler çekiyoruz @Efe herkes bir gün olimpiyatı tatacak

evt abi daha vodafone arenaya kimse laf atmez yarından sonra :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

boşuna onay bekleme şimdi Ali Rızayla birlikte alemlere aktı dönüşte yakalarsan ne desen he der :D  @anilt

Çevrimdışı martin40

Konuyu açmisken, Vodafone Arenada tribün isitma sistemi olacakmi ?

Çevrimdışı ZEKI

:bigstar: :pes
:D 9 da stadtayim diyor sanbahtan dikecekti bizi stada suna 21:00 desene... gece gece stadimi dolastin..icerisi karanliktir..
Bu arada su prekast boylari ne kadar genis oyle..

Çevrimiçi Necmi

evt abi daha vodafone arenaya kimse laf atmez yarından sonra :biggrinking:
zaten sallayanlar bir kez bile olimpiyatta maç izlememişlerdir izleyen limon sandıklarından çatıp yapalımda içinde oynayalım der

Çevrimdışı Efe

Konuyu açmisken, Vodafone Arenada tribün isitma sistemi olacakmi ?

olacağını tahmin ediyoum ama kesin bi bilgim yok bu konuda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yusuf koca

necmi bey yarınki organizasyon belli olmadımı

Çevrimdışı Efe

zaten sallayanlar bir kez bile olimpiyatta maç izlememişlerdir izleyen limon sandıklarından çatıp yapalımda içinde oynayalım der

beşiktaşta herangibi sokakta oynasak kafi derler dağ başında stada gidiyoruz ama zevkli oluyor :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

EyvAllah Efe abi, yarin maçi alinda cosalim  :)

Çevrimdışı Efe

necmi bey yarınki organizasyon belli olmadımı

abi vodafone arenaya gelinir heralde ben yarın bütün gün oralarda olurum bi bebeğe giderim gezmeye sonra stada geçerim
Şampiyon Beşiktaş JK