Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5692620 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

necmi bey yarınki organizasyon belli olmadımı
saat 17;00 gibi gazilerden haraket edeceğiz  :ok:

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimiçi Necmi

yarın buluşma nerde saat kaçta :icool:
hayırdır geliyormusun  :bandit: gelirsinde staddan geri dönebilirmisin bilmiyorum :alala:  @Serkan7738

Çevrimdışı ZEKI

Konuyu açmisken, Vodafone Arenada tribün isitma sistemi olacakmi ?
Benim bildigim de olmayacagi yonunde zaten kutu gibi yerin altindayiz. İstanbuldaki hava sicakliklarini dusununce ve maca denk gelme olasiligini bu maliyete gerek var mi ?

Çevrimdışı Serkan7738

hayırdır geliyormusun  :bandit: gelirsinde staddan geri dönebilirmisin bilmiyorum :alala:  @Serkan7738

döneriz ya karşıya geçen biri yolu gösterir elbet  :evillol: @Necmi

Çevrimiçi Necmi

Benim bildigim de olmayacagi yonunde zaten kutu gibi yerin altindayiz. İstanbuldaki hava sicakliklarini dusununce ve maca denk gelme olasiligini bu maliyete gerek var mi ?
var :bandit: kimse boğaz havası yemedimi

Çevrimiçi murat

necmi bey yarınki organizasyon belli olmadımı
Kim görmüş ner zaman görmüş stada giriş yasak guvenlikciler sokmuyor.. kedi olmasin onlar...benim gibi derbeder adamda sizinti ne arasin @MURAT  :kop: :kop: :kop:
derbeder nickine en zıt kişi sen olursun zeki abi.ilk tanışmamızda müslüm gürses fanı bekliyordum :lol:
evet yarın saat 14 civarı gaziler büfede toplanmaya başlıyoruz.saat 17.00 civarlarında olimpiyata doğru harekete geçiyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Serkan7738

cidden geliyormusun @Serkan7738

sabah belli olacak ama ihtimal çok düşük sabah 8 30 a kadar çalışıyorum şuan işteyim yarın geceyede mesai koyarlarsa gelemem böyle böyle hiçbi maça gelemedim zaten bu sene

Çevrimiçi murat

döneriz ya karşıya geçen biri yolu gösterir elbet  :evillol: @Necmi
karşıya dönmesi sorun değilde kötü bir sonuçta hedef tahtasına konursun :D gerçi yarın maça beşiktaşın maçlarına gidipte galibiyet görmemiş bir arkadaş gelecek oradan biraz yırtarsın :D tek maçta galibiyet görmüş oda trömsö maçı ondada avrupadan men yedik :lol:

Çevrimiçi Necmi

sabah belli olacak ama ihtimal çok düşük sabah 8 30 a kadar çalışıyorum şuan işteyim yarın geceyede mesai koyarlarsa gelemem böyle böyle hiçbi maça gelemedim zaten bu sene
ne güzel işte sayende şampiyon olacağız :bandit:

Çevrimdışı martin40

Stat ne kadar kutu olsun, yer alti olsun, soguk olur, bence olur, belki hemen koymazlar, TT Arenadaki gibi bir kaç zaman sonra takilir belki projede yoksa bile.

Çevrimdışı Serkan7738

karşıya dönmesi sorun değilde kötü bir sonuçta hedef tahtasına konursun :D gerçi yarın maça beşiktaşın maçlarına gidipte galibiyet görmemiş bir arkadaş gelecek oradan biraz yırtarsın :D tek maçta galibiyet görmüş oda trömsö maçı ondada avrupadan men yedik :lol:

Bu sezon en iyi oynadığımız maç olan trabzon maçında tribündeydim okadarda uğursuz değilim  :evillol: @MURAT abi

Çevrimiçi Necmi

kim olduğunu söyle stada girerken onu bir ağaca bağlayalım :bandit:

Çevrimdışı Deniz

birileri bir hesabı yanlış yapıyor @Deniz 600 prekast kalmadı sayıyorum o kadar çıkmıyor en fazla 360 prekast çıkıyor belki basamaklar falan buna dahil ediliyordur yoksa 600 çıkmıyor kaldıki 360 prekastında 1/3 ü ufak
@Necmi abi ufak tefek şeyler de mi hesaplanıyor acaba bu konu hakkında pek bilgim yok ama vardır bir keramet herhalde..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Bu sezon en iyi oynadığımız maç olan trabzon maçında tribündeydim okadarda uğursuz değilim  :evillol: @MURAT abi
bozuk saat gibi :D

Çevrimdışı Serkan7738

bozuk saat gibi :D
inonude ilk izledigim macta sergen atti sampiyonluk geldi maciydi :)

Çevrimiçi murat

kim olduğunu söyle stada girerken onu bir ağaca bağlayalım :bandit:
abi transfer bile yaptın :D suça ortak oldun  :lol: ilk galibiyetini alsın diye uğraşıyoruz.adanademirspor maçına beraber gittik tek pozisyon ve golle 1-2 yenildik.

Çevrimiçi Necmi

abi transfer bile yaptın :D suça ortak oldun  :lol: ilk galibiyetini alsın diye uğraşıyoruz.adanademirspor maçına beraber gittik tek pozisyon ve golle 1-2 yenildik.
şimdi mi söylüyorsun daha öncesinde bilseydim keşke :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

şimdik arkadaşlar stat koşuna gelice öncelikle X
1) Benim gördüğüm prekast sistemi 45 dün  daha devam edece 3 aşağı 5 yukarı sarkmAlarda olabilir...!
2) Orta çıkışlar laflarını geri alıyorum...Çünkü küçük değil Bugün stat foot çekimlerinde ben vardım hep...!
3) Yarın üst katlar bende sorulur sabah erken saatlerinde çekeceğim resimleri...! her taraf @ahmet türker  @Yusuf Tekeli  resimleri çektim... Yayımlandı hepsi
4) 11 gibi stattan ayrılım etilere geçeceğim...! :)
5) gün boyu süper geçti mabet yerinde olmazsınız...! olmak istemezsiniz...! 500 işçi ile uğraşmak cabası...! hangi alana koşacağınızı bilemezsiniz... Emin olun karışıya geçişte başını kaşıyor..!
6)Cuma günü süprizler olur...!
7) Rampa Belirsiz hala çalışma var... ( bana söylenenler dolayısıyla) :)
.
.
.
.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

1) Benim gördüğüm prekast sistemi 45 dün  daha devam edece 3 aşağı 5 yukarı sarkmAlarda olabilir...!
2) Orta çıkışlar laflarını geri alıyorum...Çünkü küçük değil Bugün stat foot çekimlerinde ben vardım hep...!
3) Yarın üst katlar bende sorulur sabah erken saatlerinde çekeceğim resimleri...! her taraf @ahmet türker  @Yusuf Tekeli  resimleri çektim... Yayımlandı hepsi
5) gün boyu süper geçti mabet yerinde olmazsınız...! olmak istemezsiniz...! 500 işçi ile uğraşmak cabası...! hangi alana koşacağınızı bilemezsiniz... Emin olun karışıya geçişte başını kaşıyor..!
.
.
.
.

prekast 45 gün devam ederse o beyaz vinci gidip vuracak adamlar tanıyorum @ALI RIZA en fazla 1 ay daha sürer bence belki merdvenler faln kalır 1 ay sonunda :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

.
.
.
.

Ah @ALI RIZA çok ön yargılısın dedik sana takma kafaya orta çıkışları diye :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

prekast 45 gün devam ederse o beyaz vinci gidip vuracak adamlar tanıyorum @ALI RIZA en fazla 1 ay daha sürer bence belki merdvenler faln kalır 1 ay sonunda :D
ah @Efe ahh keşke öyle saha da görügün vinler yıllık kafadan maliyeti 2 M TL değerind...! işçiler hariç...! gerisini düşün...
sabah izleseydin legolas gibi prekast üstünde uçuyordum...!
Yeni açık prekast boyu benim boyunmdan kısa ki  ben 1.80 civari yım...! bel seviyesinde yüksekliğinde...! extra resim olabilir...!
yer altında dehşet şekilde rüzgarlıydı...!

Kombine almayan 1000000 kere düşünsün...! 900 tl kombine var unutmayın...! iş olursa kombine alıyorum...!

Çevrimdışı ALI RIZA

Ah @ALI RIZA çok ön yargılısın dedik sana takma kafaya orta çıkışları diye :money:
Canım öyle dediğin gibi -3 kotuna indim sahada  gezdim resimim twiiter vodafone arena da emekçilerle çekildi sol en baştaki benim ama düşüm...! stat çalışma her adım başında vardı...! @Melekcik