Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5692948 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Melekcik

Canım öyle dediğin gibi -3 kotuna indim sahada  gezdim resimim twiiter vodafone arena da emekçilerle çekildi sol en baştaki benim ama düşüm...! stat çalışma her adım başında vardı...! @Melekcik
Başkan çalışmayan adamı statdan kovalar  :upto: :upto: :upto: :upto:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Deniz

Canım öyle dediğin gibi -3 kotuna indim sahada  gezdim resimim twiiter vodafone arena da emekçilerle çekildi sol en baştaki benim ama düşüm...! stat çalışma her adım başında vardı...! @Melekcik
-3 kotuna indin demek :kop: :kop: :kop:.@bjk_mabet gösterdin mi hediyemizi orada @ALI RIZA beye :upto: :upto:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Haldun

forza beşiktaşın facebook sayfasında stad inşaatında çalışan işçi stad 1 ocakta bitecek ama agustosta bir maç yapılacak demiş :) manası ne analamadım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

şimdik arkadaşlar stat koşuna gelice öncelikle X
1) Benim gördüğüm prekast sistemi 45 dün  daha devam edece 3 aşağı 5 yukarı sarkmAlarda olabilir...!
2) Orta çıkışlar laflarını geri alıyorum...Çünkü küçük değil Bugün stat foot çekimlerinde ben vardım hep...!
3) Yarın üst katlar bende sorulur sabah erken saatlerinde çekeceğim resimleri...! her taraf @ahmet türker  @Yusuf Tekeli  resimleri çektim... Yayımlandı hepsi
4) 11 gibi stattan ayrılım etilere geçeceğim...! :)
5) gün boyu süper geçti mabet yerinde olmazsınız...! olmak istemezsiniz...! 500 işçi ile uğraşmak cabası...! hangi alana koşacağınızı bilemezsiniz... Emin olun karışıya geçişte başını kaşıyor..!
6)Cuma günü süprizler olur...!
7) Rampa Belirsiz hala çalışma var... ( bana söylenenler dolayısıyla) :)
.
.
.
.
Eline sağlık abi :) Yorulmuşsundur in çık in çık :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Melekcik

forza beşiktaşın facebook sayfasında stad inşaatında çalışan işçi stad 1 ocakta bitecek ama agustosta bir maç yapılacak demiş :) manası ne analamadım
Öyle işmi olur ağustosta maç oynanacak ise bitmiştir ocakta açılacak ise ağustosu bırak kasımda maç oynanmaz
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Haldun

Öyle işmi olur ağustosta maç oynanacak ise bitmiştir ocakta açılacak ise ağustosu bırak kasımda maç oynanmaz
ben de anlamadım agustostaki maçtan kasıtı acaba sembolik bir maç mı yapay çim getirerekten öyle eski futbolcular falan  :alala:

Çevrimdışı Melekcik

ben de anlamadım agustostaki maçtan kasıtı acaba sembolik bir maç mı yapay çim getirerekten öyle eski futbolcular falan  :alala:
Millet zaten vurmaya yer arıyor o iş olmaz bitmemiş statda organizasyon yapmak arkadaş ayları karıştırdı heral :alala: :kop:

Çevrimdışı Haldun

ben stadın  29 ekimden önce açılmasının imkansız oldugunu düşünenlerdenim;fakat 1 ocak falan da baya ütüpya olmuş sanki

Çevrimdışı Haldun

Millet zaten vurmaya yer arıyor o iş olmaz bitmemiş statda organizasyon yapmak arkadaş ayları karıştırdı heral :alala: :kop:
olabilir rumi takvim , 12 hayvanlı türk takvimine göre falan söylemiş olabilir  :lol: 1 ocak çok çünkü  :)

Çevrimiçi murat

iyiki varsın BEŞİKTAŞ.nice sinelere.

doğum günün kutlu olsun @Kartal Ç
[ Son Düzenleme: 19 Mart 2015, 00:20:39 MURAT ]

Çevrimiçi Necmi

şimdik arkadaşlar stat koşuna gelice öncelikle X
1) Benim gördüğüm prekast sistemi 45 dün  daha devam edece 3 aşağı 5 yukarı sarkmAlarda olabilir...!
2) Orta çıkışlar laflarını geri alıyorum...Çünkü küçük değil Bugün stat foot çekimlerinde ben vardım hep...!
3) Yarın üst katlar bende sorulur sabah erken saatlerinde çekeceğim resimleri...! her taraf @ahmet türker  @Yusuf Tekeli  resimleri çektim... Yayımlandı hepsi
4) 11 gibi stattan ayrılım etilere geçeceğim...! :)
5) gün boyu süper geçti mabet yerinde olmazsınız...! olmak istemezsiniz...! 500 işçi ile uğraşmak cabası...! hangi alana koşacağınızı bilemezsiniz... Emin olun karışıya geçişte başını kaşıyor..!
6)Cuma günü süprizler olur...!
7) Rampa Belirsiz hala çalışma var... ( bana söylenenler dolayısıyla) :)
.
.
.
.

orta çıkış lafı derken  :alala:  peki çatal merdivenleri geri almıyormusun  :bandit: @ALI RIZA  uzaktan davulun sesi zurna gibimi geliyormuş

Çevrimdışı ALI RIZA

-3 kotuna indin demek :kop: :kop: :kop:.@bjk_mabet gösterdin mi hediyemizi orada @ALI RIZA beye :upto: :upto:
sorun değil benim için battım çamura paket oldum @bjk_mabet söz ettirmem can dost kendisi her daim abi kardeş dost ilişkisi..1 FIRSATI OLANLAR GELSİNLER...1 pazar ve ya Pazartesi yorum yazacağım extra dan @Necmi @bjk_mabet @AdemG @keremfrat1 @Altuğ @MURAT abi hakkındaki görüşümü...
Diyarbakıra dönüşte yazacağım.....!

Çevrimdışı Melekcik

ben stadın  29 ekimden önce açılmasının imkansız oldugunu düşünenlerdenim;fakat 1 ocak falan da baya ütüpya olmuş sanki
Tarih vermeyi artık bırakalım bu bize zarar veriyor belirlenen iş takvimi var işler yoluda gider tertemiz stadımıza geçeriz. İnşaat işinde sarkma olabilir bu her inşaat için geçerli tarih verip basına malzeme oluyoruz. Kendini bilmez inşaatan anlamayan şahıslar konuşuyor

Çevrimdışı ALI RIZA

orta çıkış lafı derken  :alala:  peki çatal merdivenleri geri almıyormusun  :bandit: @ALI RIZA  uzaktan davulun sesi zurna gibimi geliyormuş
GECEN SABAHA KARŞI PAZARLIK devam abi @Necmi aBİ
MABETE SORUM THE PESDOL YOU HAVE GOT CANNOT  AT rıCH AT MOMET PLEASE rİSE RİADGET AT MOMENT... CEVABINI VERDİ...!
[ Son Düzenleme: 19 Mart 2015, 00:23:54 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Deniz

sorun değil benim için battım çamura paket oldum @bjk_mabet söz ettirmem can dost kendisi her daim abi kardeş dost ilişkisi..1 FIRSATI OLANLAR GELSİNLER...1 pazar ve ya Pazartesi yorum yazacağım extra dan @Necmi @bjk_mabet @AdemG @keremfrat1 @Altuğ @MURAT abi hakkındaki görüşümü...
Benimle ilgili görüşlerini ne zaman yazacaksın acaba  :steamed: :steamed:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Uyanık  ALi  Rıza.   :lol:

Çevrimdışı Deniz

müze tarafı falan ocaktan önce bitmez onları dahil ediyordur.Stad açılır ama müze tarafındaki işler devam eder

Çevrimdışı Deniz

Parası yetenlerin değil HAKKI YETENLER'İN kulübü Beşiktaşımız 112 yaşında.Nice yaşlara..

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

ALi  Rıza  sana  bişey  sorayım.Hayal  ettiğin  gibimiydi  stadyum  yoksa tahmininden  farklı  mı  birşey  buldun inşaatı  gezince.???

Çevrimiçi murat

yaklaşık 50 kişi tanıyacaksın alirıza niye bizi yazıyorsun. :D

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimiçi Necmi

neden diyarbakır :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

Benimle ilgili görüşlerini ne zaman yazacaksın acaba  :steamed: :steamed:
Görüşüm seni görene kadar ama sen kalbimdesşn  :akuma: :akuma: @Deniz efendi

Çevrimiçi Necmi

yaklaşık 50 kişi tanıyacaksın alirıza niye bizi yazıyorsun. :D
isterseniz ne yazacağını beklemiyelim yarın gereken yapılsın :bandit: kuş elden kaçtıktan sonra dizimizi dövmeyelim

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...