Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5693033 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Uyanık  ALi  Rıza.   :lol:
öyle Demeyelim ciddiyim...! hayalimden çok farklı heleki sahala çıkıştan veya eski açıktan girirş...!b Etik altında kalmam gördüğümü açık sekilde belirtirim...! açık sözlüyüm...! @keremfrat1 bilir:)
stadı canlı görmek 1 gün yetmez 2 gün ancak...! düşünün güvenlik bile mabet ile tanıdı sormuyordu extrada... Ancal İş güvenliği güvenlik satat içince 10000 cidddi seviyede... izinsiz girilemez...!
Her foto aynı ciddiyette güveble çekilir... İizin alınak...
hayal ettiğim gibi mi kadıköyde mabet ile gezerken alex + lefter önünde foto çekdim saygı ellerini öperim extradan Tüm takım saygı duyar 2 oyuncuya biz lefteri izlemedik ama kişilikği duruşu yeterli...! fener stat gidince (Kardeşim koyu fenerli aradım orada iken :) )
fener stat görenlar dıştan yüksekliği kadar...! İşi olanlar kombine alsın ektradan...! fırsatı kaçırmasın...! @Coşkun Mevsim
[ Son Düzenleme: 19 Mart 2015, 00:36:04 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

öyle Demeyelim ciddiyim...! Etk altında kalmam gördüğümü açık sekilde belirtirim...!
Hayal ettiğim gibi mi kadıköyde mabet ile gezerken alex + lefter önünde foto çekdim saygı ellerini öperim extradan Tüm takım saygı duyar 2 oyuncuya biz lefteri izlemedik ama kişilikği duruşu yeterli...! fener stat gidince (Kardeşim koyu fenerli aradım orada iken :) )
fener stat görenlar dıştan yüksekliği kadar...! İşi olanlar kombine alsın ektradan...! fırsatı kaçırmasın...! @Coşkun Mevsim
Valla  Fenerin stadı seni  fena etkilemiş.Ama bizimkinin  farklı  özellikleri  olacak.

Çevrimiçi Necmi

Valla  Fenerin stadı seni  fena etkilemiş.Ama bizimkinin  farklı  özellikleri  olacak.
Maça gelecekmisin @Coşkun Mevsim abi

Çevrimdışı ALI RIZA

@Coşkun Mevsim  abi inşaatta nede sıkılmazsın seversin dersen
1) Barajlar
2) Statlar Hastasıyım.. devasa yapılar muazzam yapılar...! bizim stat Kadıköy izlerken  göremezsim yağmur vs dersin bu aylarda (mart ayında) yaklaştıkça gözünü dıştan alamazsın aklın stattta konu başka yerde zaman yaşka yerde dersin

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Maça gelecekmisin @Coşkun Mevsim abi
Çok isterdim  Necmi  kardeşim  sizinle  beraber  maç izlemeyi.Ama  inan içimde  kaldı.Gelemiyorum.Eğer  turu  geçersek  her  türlü zorlayacağım  şartları.Çünkü  bu sefer hem oğlan  hemde  hanım  gelmek  istiyor.Artık kredi  filan çekip gelcez  çare  yok.  :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

Çok isterdim  Necmi  kardeşim  sizinle  beraber  maç izlemeyi.Ama  inan içimde  kaldı.Gelemiyorum.Eğer  turu  geçersek  her  türlü zorlayacağım  şartları.Çünkü  bu sefer hem oğlan  hemde  hanım  gelmek  istiyor.Artık kredi  filan çekip gelcez  çare  yok.  :lol: :lol:
doğru izmirden gelmek zor hayırlısı bence biraz daha dişini sık final maçına polonya yapalım :D

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

doğru izmirden gelmek zor hayırlısı bence biraz daha dişini sık final maçına polonya yapalım :D
Ahhhhhhh.Yarama parmak  bastın.Pasaportum  yok  hala.   :lol: :lol: Tmm biz  yarı  final  maçına  kuzeye  gelelim.Anlaştıkmı???  :D

Çevrimdışı Ersan

Şerefinle
Hakkınla
GururLan
Beşiktaş 112 Yaşında

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bize her türlü gururu, sevinci, hüznü, heyecanı yaşatan..
Bize sevmeyi, kızmayı, hırsı, sabrı, azmi öğreten..
Bize şeref, haysiyet, hak, gurur, namus, vicdan gibi şeylerin, ne demek olduğunu öğreten..
Bize bu hayatın Siyah-Beyaz olduğunu öğreten..
Kısacası bize yaşamayı öğreten Beşiktaş'ımın, 112. yaşı kutlu olsun!
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARININ DÜNYA BEŞİKTAŞ'LILAR GÜNÜ KUTLU OLSUN....

NİCE 112 SENELERE....
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Ahhhhhhh.Yarama parmak  bastın.Pasaportum  yok  hala.   :lol: :lol: Tmm biz  yarı  final  maçına  kuzeye  gelelim.Anlaştıkmı???  :D
Abi pasaport çıkartmakta ne var bir kaç günde çıkartırsın yeter ki finale çıkalım  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Abi pasaport çıkartmakta ne var bir kaç günde çıkartırsın yeter ki finale çıkalım  :)
Bil  bakalım  esas  sorun  ne  Deniz??   :lol: :lol:

Çevrimdışı Deniz

Bil  bakalım  esas  sorun  ne  Deniz??   :lol: :lol:
Sorun neyse halledilir abi gün doğmadan neler doğar demişler  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

:tabe:

Çevrimdışı Balasagun

öyle Demeyelim ciddiyim...! hayalimden çok farklı heleki sahala çıkıştan veya eski açıktan girirş...!b Etik altında kalmam gördüğümü açık sekilde belirtirim...! açık sözlüyüm...! @keremfrat1 bilir:)
stadı canlı görmek 1 gün yetmez 2 gün ancak...! düşünün güvenlik bile mabet ile tanıdı sormuyordu extrada... Ancal İş güvenliği güvenlik satat içince 10000 cidddi seviyede... izinsiz girilemez...!
hayal ettiğim gibi mi kadıköyde mabet ile gezerken alex + lefter önünde foto çekdim saygı ellerini öperim extradan Tüm takım saygı duyar 2 oyuncuya biz lefteri izlemedik ama kişilikği duruşu yeterli...! fener stat gidince (Kardeşim koyu fenerli aradım orada iken :) )

Hocam yanlış anlama da önce başka bir dilde yazıp sonra Google Translate'dan mı Türkçeye çeviriyorsun?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hocam yanlış anlama da önce başka bir dilde yazıp sonra Google Translate'dan mı Türkçeye çeviriyorsun?
Abi hakkatten bende zorlandım anlamakta :alala: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Tolga

Abi hakkatten bende zorlandım anlamakta :alala: :evillol:
Galiba hızlı yazmaya çalışıyor o yüzden bazı harfleri arada yutuyor :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Geovani

TARİHİ ŞAN ŞEREF VE GURURLA DOLU OLAN BÜYÜK BEŞİKTAŞIMIZIN 112.YILI KUTLU OLSUN NİCE 112 YILLARA BÜYÜK SEVDAMIZ.....
@rubi_tobin güzel dost yeni yaşın güzellikler getirsin....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Önümüzde 4 gün Allahın izniyle çok güzel günler olacak :)
Hep beraber tarihe tanıklık ediyor olucaz abiler :)

Çevrimdışı Haldun

404 not found  :alala:

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı ZEKI

sorun değil benim için battım çamura paket oldum @bjk_mabet söz ettirmem can dost kendisi her daim abi kardeş dost ilişkisi..1 FIRSATI OLANLAR GELSİNLER...1 pazar ve ya Pazartesi yorum yazacağım extra dan @Necmi @bjk_mabet @AdemG @keremfrat1 @Altuğ @MURAT abi hakkındaki görüşümü...
Diyarbakıra dönüşte yazacağım.....!
Gunaydın olm @ALI RIZA  bugun 10 larca insan tanıyacaksın onlarıda yaz beni yazmiyorsun sevineyim mi bilemedim
[ Son Düzenleme: 19 Mart 2015, 10:46:47 ZEKI ]

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Günaydın arkadaşlar...

Ve tabi ki BEŞİKTAŞ ım iyi ki varsın şerefli ve musmutlu yıllar...
TURSAN

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Arkadaşlar ben maça gelemiyorum bugün... Afyon dan zor oluyor...

Ama forumdan tanıdık vasıtası ile gidecek arkadaşımıza kombine devri yapabilirim...
Simsarların eline geçmesini istemiyorum. Tanıdık ile olursa daha iyi olur..
TURSAN