Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717685 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Benim de anlamadigim su cikis kapisini yillardir neden kapatmayip koltuk koymadiklari... Futbolcular yillardir maratondan cikmiyor...
düşünün tribünleri bu kadar saçma bir statta GS FB yi 16 senedir yenemiyor. Neymiş mesele çıkış kapısı tribün yüksekliği değilmiş. Mesele bir evinin olması.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

düşünün tribünleri bu kadar saçma bir statta GS FB yi 16 senedir yenemiyor. Neymiş mesele çıkış kapısı tribün yüksekliği değilmiş. Mesele bir evinin olması.
en büyük kaybımız o zaten abi iç sahada cok puan kaybettik

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta 1 hafta içinde atılacak tabla kalmayacak sadece eski açık rampa bölümündeki 2 tabla kalacak 1 hafta içinde numaralıdaki vincin söküleceğini tahmin ediyorum iş kalmadı yapacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sağduyu

Vodafone Arena 08.03.2015 (09:30) - (10:00) arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Kardeş, şu fotoların direk koysanız mesaja. :bandit: :bandit: haber portalinde resimlere açmak bakmak Ömür törpüsü :s20: Açılıyor, açılmıyor, sıkıntılı...
Ayrıca fotolar üzerinden yapılan kritiklerde pek çok bilgi ve yorum ile forum ilgi ve değer buluyordu forum. Fotolar gittiğinden bu yana 5 kişinin sohbeti ağırlıklı diyaloglarla yavanlaşan Bir durum var. Forumu severek ziyaret eden birisinin dostane bir eleştiriisi olarak bakınız lütfen.
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2015, 23:47:52 sağduyu ]
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı sağduyu

yeni açıkta 1 hafta içinde atılacak tabla kalmayacak sadece eski açık rampa bölümündeki 2 tabla kalacak 1 hafta içinde numaralıdaki vincin söküleceğini tahmin ediyorum iş kalmadı yapacak  :)
Mesela, eskiden efe bunları yazar, altına da eski Açığın fotosunu koyardı, bilgi daha anlaşılır olurdu.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı aviator

Kardeş, şu fotoların direk koysanız mesaja. :bandit: :bandit: haber portalinde resimlere açmak bakmak Ömür törpüsü :s20: Açılıyor, açılmıyor, sıkıntılı...
Ayrıca fotolar üzerinden yapılan kritiklerde pek çok bilgi ve yorum ile forum ilgi ve değer buluyordu forum. Fotolar gittiğinden bu yana 5 kişinin sohbeti ağırlıklı diyaloglarla yavanlaşan Bir durum var. Forumu severek ziyaret eden birisinin dostane bir eleştiriisi olarak bakınız lütfen.

+1

Siteler arası slaloma döndü iş. Foto dışında haber sitesini açan kaç kişi var?

Çevrimdışı Ersan

45 sayfa okudum beynim döndü yemin ediyorum  :D işten güçten fırsat bulup bakamadım pek foruma telefondan fotoğraflara baktım işe gelip giderken bursada yeni açılan kartal yuvasında çok yoğunuz az kişiyiz ürün yetiştiremiyoruz kendimi oraya adadım 3 haftadır :)
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Anıl

Ben de katılıyorum... Mobilden fotoğraflara bakmak çok zor oluyor :iblush:

Çevrimdışı Tolga

Ben de aynı fikirdeyim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

@sağduyu oraya atmamızın bir çok nedeni var birincisi insanlar fotoları sayfalar içinde bulmakta zorlanıyor orda direk arşiv oluyor zamanı olmayanlar oraya bakıp resimleri görüp çıkıyor forum sayfaları içinde kaybolmuyor ikincisi takiplerimize göre mobil girenlerin sayısı pc den girenlerden daha fazla ve koto sorunları var sayfaya yükleyip her seferinde koto kaybına uğramasınlar diyoruz birde burası ufak bir forum değil resimler yüklenince aynı anda çok büyük veri transferi oluyor buda forumun yavaşlamasına neden oluyor
forum 15 gigabyte lık bir büyüklüğe ulaştı ve her geçen gün büyümeye devam ediyor ve her gece yedeğini alıyoruz bu büyüklükte bir datanın yedeğini almak giderek güçleşiyor hem yedekleri tutacak alan sorunu yaşıyoruz hemde yedekleme yapacak zaman sorunu yaşıyoruz zaten buraya gün içersinde bir çok resim düşüyor ayriyetten stad resimleriyle datayı daha fazla şişirmek yerine onları farklı bir bölümde tutmak daha pratik ve bizi daha az uğraştırıyor aslında bilmediğiniz ama perde arkasında sizin forumdaki paylaşımlarınızı daha hızlı ve daha kolay hale getirmek için alınmış bir önlem bu yani sizlerin işinizi zorlaştırmıyor tam tersi kolaylaştırıyor :)

Çevrimdışı merttt935

İyi akşamlar
kusura bakmayın belki daha önce konusulmustur ama ben kaçırdım
acaba eski acık tarafındaki müzenin  restorasyonu  ne zaman başlıyacak bilgisi olan var mı ?
şimdiden tesekkurler
iyi akşamlar

Çevrimdışı ALI RIZA

İyi akşamlar
acaba eski acık tarafındaki müzenin  restorasyonu  ne zaman başlıyacak bilgisi olan var mı ?
şimdiden tesekkurler
iyi akşamlar
:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin 

Çevrimdışı Deniz

İyi akşamlar
şimdiden tesekkurler
iyi akşamlar
:hosgeldin .Müze restorasyonunun ne zaman olacağı belirsiz.Acelesi yok önce stadı yetiştirmeye çalışıyorlar bir de müze tarafı fazladan iş çıkartır.
Benim tahminim gelecek sezon 2. devre oynanırken müze işleri yapılır
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

İyi akşamlar
şimdiden tesekkurler
iyi akşamlar
daha bi gelisme yok bekliyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

İyi akşamlar
şimdiden tesekkurler
iyi akşamlar
bu arada :hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BORAN

Stadın içinden geniş açı resim aradım bulamadım yeni açıktan eski açığa yada eski açıktan yeni açığa dogru , hatırlayan yada arşivde olan varsa bir atabilirmi acaba

Çevrimiçi Necmi

+1

Siteler arası slaloma döndü iş. Foto dışında haber sitesini açan kaç kişi var?
@aviator şimdilik fotolar hariç günlük 7000 ile 10000 arası giriş oluyor haber sitesine yüklenen her haber 1500 2000 arası okunma değerine ulaşıyor forumada 50000 civarı IP girişi oluyor bu noktada büyük sitelerde bazı şeyleri farklı sunuculara bölmek zorundasınki trafiği sağlıklı sağlayabilesin bilgi sahibi olmadan yorum yapmak yanlış orda resimleri slayder olarak gösterebildiğimiz için hem ağırlık olmuyor hem bakma açısından daha hızlı ve kolay oluyor hemde bizim arka plandaki işlerimizi daha kolay ve hızlı yapmamızı sağlıyor
biz oraya yüklenen resimleri önce kalitesini bozmadan boyutlarını küçültüyoruz ve kendi kontrolümüzde yayınlıyoruz buraya bir arkadaşımızın çektiği resimleri yayınlaması demek 100 resim yayınladığında o sayfada yaklaşık 400-500 Mb arası bir resim yüklemiş oluyorlar ve buda mobilden girenler için resimleri açmasalar bile küçük halleriyle bile büyük koto kaybına neden oluyor haber sitesine aynı resimleri biz işleyerek yüklediğimizde bu 6 ile10 Mb arası bir dosyaya dönüşüyor bu da büyük oranda tasaruf sağlıyor hem sunucularımızda hemde giren kardeşlerimizin kotolarında buda tabiki bize artı değer olarak dönüyor kotoları tükenmeyince bu sefer forumda daha fazla online kalabiliyorlar buda forumun popilitesini arttırıyor sonuçta domain aynı olduğu için buraya girmekle haber sitesine girmek bizim için değişen bir durum değil yani hit yükselmesi sağlamıyor sonuçta giren Beşiktaşarena.com a giriyor sayfalar arasında geçiş yapmış oluyor ama forumu hafifletmek ve forum içindeki data transferini ciddi anlamda düşürüyor yedek almamızı kolaylaştırıyor yedekleri depolama imkanlarımızı daha kolaylaştırıyor bazı şeyler sırf sizin kullanım kolaylığınız için yapılmaz forumun sağlıklı ve stabil çalışmasını sağlamak içinde yapılır son bir ayda resimleri haber portalına yükleyerek forumu 7-8 Gb lik bir data şişmesinden kurtardık ve buraya yüklendiğinde her ay bunun üstüne koyarak büyüyordu zaten bir kaç ay sonra yedek alamaz duruma gelecektik bizde bunun önüne geçebilmek için böyle bir çözüm bulduk bunda bizim hem iş yükümüzü hemde sunucu yükümüzü oldukça rahatlattı

Çevrimiçi Necmi

Ben de katılıyorum... Mobilden fotoğraflara bakmak çok zor oluyor :iblush:
neden @anilt biz ios android windows mobille her gün test ediyoruz ve bir sıkıntı görmüyoruz sadece son bir haftadır bir sıkıntı var buda bizden kaynaklanmıyor telekom alt yapısında 4G çalışmaları var ve internet rezil durumda cumartesi sametin on tane resmini foruma atabilmek için 3 saat uğraştım yani şu anki açılamama sorunları bizden kaynaklanmıyor malesef bölgesel olarak çalışmalara göre belli insanlar etkileniyor ama biz genede bu hafta iyileştirme çalışmaları yapalım aşağıdaki link ios testimizi gösteriyor göründüğü gibi bir zorluk yaşanmıyor

Çevrimdışı fatih06

arkadaşlar kim ne derse desin ben hesabımı yaptım . kapasite benim için standartlara uyarak 48 -50 bin arası bu stad konya stadından 8 sıra fazla istayen kıyaslar , ekseni daha geniç olsada bu ancak 1000 kişi fark eder .dediğim gibi stadımız kim ne derse desin 48- 50 bin aralığında hemde uefa standartlarına uygun olarak ,bu arada fb nin stadının dört köşesinde apartman olduğunu hesaplayın ,en az 2 bin koltuk kayıpları var .

Herkesin ortak kabulü stadın 42.000'den daha büyük olduğu ama standartlara uyarak 50.000 demek hayal kırıklığı yaşatır.Şükrü Saraçoğlu stadı ile kıyaslamak pek doğru değil,farklı bir tribün yapısı var.Kıyasladık diyelim,bizim eski açık sınırı,alt kattaki seyirci kapıları ve dönemeçlerden kaybedilen sayılar Ş.S'da mevcut değil.
Bizim kıyasta örnek almamız gereken stadyum TT Arena'dır.TT Arena'nın kocaman ara katı mevcut,alt ve üst katların basamak sırasıda Vodafone Arena'dan fazla diye biliyorum.Şimdi Vodafone Arena sizin hesabınıza göre 50.000 kişilik yapıyorsa TT Arena 60-70.000 arasında birşey yapar heralde.Şuan ki kapasitesi 52.652.

Seyir zevki ve konforu,kriterler,kurallar vs.bunlardan zaten ödün vermiyecekler Vodafone Arena'da.Fikret Orman bir röportajda 43-44.000 demişti.Bende 40.000 seyirci + loca,vip diye düşünüyorum.

O güzelim yerde herşeye rağmen stad yapmak en büyük başarıdır.Koltuk sayısı işin fantazi kısmını teşkil etmekte.

Bir arkadaş Uefa finali verilirse bir çalışma yapılabilir demiş.Bende ona katılıyorum.Euro 2020'i bize vermemek adına böldüler,onu bize vermiş olsalardı kısa vadede bazı şeyler değişebilirdi stadyumla ilgili.
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2015, 02:40:58 fatih06 ]

Çevrimdışı ahmet türker

Herkesin ortak kabulü stadın 42.000'den daha büyük olduğu ama standartlara uyarak 50.000 demek hayal kırıklığı yaşatır.Şükrü Saraçoğlu stadı ile kıyaslamak pek doğru değil,farklı bir tribün yapısı var.Kıyasladık diyelim,bizim eski açık sınırı,alt kattaki seyirci kapıları ve dönemeçlerden kaybedilen sayılar Ş.S'da mevcut değil.
Bizim kıyasta örnek almamız gereken stadyum TT Arena'dır.TT Arena'nın kocaman ara katı mevcut,alt ve üst katların basamak sırasıda Vodafone Arena'dan fazla diye biliyorum.Şimdi Vodafone Arena sizin hesabınıza göre 50.000 kişilik yapıyorsa TT Arena 60-70.000 arasında birşey yapar heralde.Şuan ki kapasitesi 52.652.

Seyir zevki ve konforu,kriterler,kurallar vs.bunlardan zaten ödün vermiyecekler Vodafone Arena'da.Fikret Orman bir röportajda 43-44.000 demişti.Bende 40.000 seyirci + loca,vip diye düşünüyorum.

O güzelim yerde herşeye rağmen stad yapmak en büyük başarıdır.Koltuk sayısı işin fantazi kısmını teşkil etmekte.

Bir arkadaş Uefa finali verilirse bir çalışma yapılabilir demiş.Bende ona katılıyorum.Euro 2020'i bize vermemek adına böldüler,onu bize vermiş olsalardı kısa vadede bazı şeyler değişebilirdi stadyumla ilgili.
değerli kardeşim , 16 temmuz 2014 de kayıt olmuşsun ,2 ileti atmışsın . ileti sayısı senin isteğine bağlı bir şey ,orası beni ilgilendirmiyor beni ilgilendiren ne yazdığın. aslında sana cevap yazacaktım ama önceki iletini de okuyunca vaz geçtim . söylediklerin zaten daha önce defalarca tartışılmıştı ve cevaplanmıştı . iyi geceler . :)

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Stad kesinlikle 42 binden fazla kapasiteye sahip. Izin cikana kadar bu kapasiteyi maksimum olarak kullanamayacagiz.

Uefa'nin minimum kriterlerine uyarak kesinlikle 50,000 kapasiteye ulasamayiz.

Stadin ebatlari ortada, senin dedigin gibi TT arena bizim staddan 5-6 sira daha buyuk. Buda nerden baksaniz 6 bin kisilik fark yapar.

Eski acik yukselir konulabilecek heryere koltuk koyulursa 48,000 zorlar.  Kapasite siniri kalkarsa 45-46 bine rahat ulasilir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydın herkese bugun hava yagıslı gibi ama insallah prekastlarda sıkıntı cıkarmaz

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Herkese Günaydın !!!Nihayet bugün dört koldan prekast hücumu başladı bütün vinçler fora...Özlediğimiz tablo bu.Çok güzel böyle giderse 10 güne prekastlar tamam :ishock: :halay: :halay: :ishock:

Çevrimdışı ilhan