Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717503 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Gunaydin Ahali bugun Besiktaskimizin maci var, bayan uyelerimizinde Kadınlar gunun kutlarim.
@MURAT yeniden nice senelere
Teşekkür ederim @ZEKI abi.inşallah bugün güzel bir hediye verir beşiktaşımız bana.

Çevrimiçi Rasim

Günaydın camia bol prekastli ve puanlı bir gün olsun :sevinc :sevinc :sevinc
Beşiktaş!

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

arkadaşlar kim ne derse desin ben hesabımı yaptım . kapasite benim için standartlara uyarak 48 -50 bin arası bu stad konya stadından 8 sıra fazla istayen kıyaslar , ekseni daha geniç olsada bu ancak 1000 kişi fark eder .dediğim gibi stadımız kim ne derse desin 48- 50 bin aralığında hemde uefa standartlarına uygun olarak ,bu arada fb nin stadının dört köşesinde apartman olduğunu hesaplayın ,en az 2 bin koltuk kayıpları var .
Hesaplamaların tamamen Doğru @ahmet türker abi :ok: Benim hesaplarına göre de aynı rakamlar çıkıyor..
Ayrıca Hem burada hemde başka sayfa ve forumlarda birçok Arkadaşın Hesaplamalarıda ortaya 46-48.000 arası bir rakam çıkarıyor , Bu hesapları yapan İnsanların Çogu Üniversite okuyan veya bitirmiş insanlar, Yanılma payları Gerçekten çok az En fazla 1-2.000 lik yanılma payı vardır , Cm Cm hesap yapıyoruz hepimiz...
Gerçek kapasite Bana göre Minimum 45.000 , Maksimum 48.000 dir !! Bütün 42.000 lik stadları inceledim, Juve Arena , Konya , S.Biridge , Espanyol stadı , Bizim stadımız Bu stadlardan Sıra olarak da Goruntu olarakda Çok net bir şekilde daha büyük Bunu Anlamak için Mühendis olmaya gerek yok....
Ben Konya stadının Maksimum 38.000 kişilik olduğunu düşünüyorum , Fazlası mümkün değil , Eğer gerçekten Konya Stadı 42.000 ise bizim Stad 48.000 dir Ama eğer bizim stad 42.000 ise Konua stadı en fazla 36.000 dir açık ve net !! Bu arada İlerleyen Yıllarda Tadilat Adı altında Kapasite Artışı yapılacaktır bu kaçınılmaz Sondur , Tıpkı inonude yaptıgımız gibi ama Açılışta 41.903 Kesin gibi maalesef :by2:
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2015, 10:22:03 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

O stat kimin anlamadım Atletico Madrid değil mi Realle maçını izledim o statta oynamadılar  :alala: :alala: Anlamadım gitti onlarda bizim gibi göçebe mi acba ? Onların stat ile karıştırmayalım bizim lick tv sağolsun kamera öyle alakasız yere yerleştiriyorlar ki Sırf orayı göstermek için uğraşırlar...! Olumsuz bakıyorlar ama Ses çıkartamıyorlar  :kop: :kop: :kop:
:kop: :kop: :kop:
San mames Athletico Madridin değil Athletic Bilbao nun stadı @ALI RIZA
Sen isimleri karıştırmışsın :kop: :kop:

Çevrimdışı serti67

gunaydın guzel bırgun ınsaat ıcın hersey uygun bol kalıplı prekaslı bırgun dılerım tabı once lıgı koyalım lıgı 3 puan gelır ınsallh
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

beyaz vınc calısırken gormek ne buyuk lutuff bızım ıcın ızlemeyen cok sey kacırır ::::::))))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Anıl

Athletic Bilbao yönetimi Bilbao Çarşı kapalı üste gelmesin diye tam ortaya çıkış kapısı koymuş @ALI RIZA abi :evillol::evillol:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Deniz

Beyaz vinc bugun calismaya karar vermis tarihi not alalim :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

Başkan da bir röportajda söylemişti:
"-Stadımız 42 bin kişilik. Bundan daha yüksek olamaz mı? Olamaz. Çünkü bunun belli bir sınırı var."
Ben de bu stadın kapasitesinin artıcağını hiç sanmıyorum. Belki eski açıkta ilerki yıllarda düzenleme yapılırsa ancak.
Stat ölcülerine bakın bursa konya sivasa bakın anlarsınız 42.000 den büyük olduğunu
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi murat

Hesaplamaların tamamen Doğru @ahmet türker abi :ok: Benim hesaplarına göre de aynı rakamlar çıkıyor..
Ayrıca Hem burada hemde başka sayfa ve forumlarda birçok Arkadaşın Hesaplamalarıda ortaya 46-48.000 arası bir rakam çıkarıyor , Bu hesapları yapan İnsanların Çogu Üniversite okuyan veya bitirmiş insanlar, Yanılma payları Gerçekten çok az En fazla 1-2.000 lik yanılma payı vardır , Cm Cm hesap yapıyoruz hepimiz...
Gerçek kapasite Bana göre Minimum 45.000 , Maksimum 48.000 dir !! Bütün 42.000 lik stadları inceledim, Juve Arena , Konya , S.Biridge , Espanyol stadı , Bizim stadımız Bu stadlardan Sıra olarak da Goruntu olarakda Çok net bir şekilde daha büyük Bunu Anlamak için Mühendis olmaya gerek yok....
Ben Konya stadının Maksimum 38.000 kişilik olduğunu düşünüyorum , Fazlası mümkün değil , Eğer gerçekten Konya Stadı 42.000 ise bizim Stad 48.000 dir Ama eğer bizim stad 42.000 ise Konua stadı en fazla 36.000 dir açık ve net !! Bu arada İlerleyen Yıllarda Tadilat Adı altında Kapasite Artışı yapılacaktır bu kaçınılmaz Sondur , Tıpkı inonude yaptıgımız gibi ama Açılışta 41.903 Kesin gibi maalesef :by2:
En az için bir sınır koyamazsın yunus emre.koltuk araları fatih terim stadı gibi olursa 37 - 38 binde kalır.benim hesap ettiğim gibi olursa en az 43 bin oluyor .eksik sıralar koyulursa 45 bin koltuk araları 2 cm azaltılırsa 47 bin hiç koltuk arası boşluk olmazsa 48 bin olabiliyor.

Çevrimiçi murat

Stat ölcülerine bakın bursa konya sivasa bakın anlarsınız 42.000 den büyük olduğunu
bu stadların dıştan dışa ölçüleri nedir.?@Melekcik

Çevrimdışı serti67

evet beyaz vınc ıcın ayrılan surenın sonuna geldık yalancı baharmıs bu beyaz vınc sevdası:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı smtcglr

günaydın stad bitti mi  :alala:

stadın içinde durumlar ne alemde acaba

Çevrimdışı Melekcik

bu stadların dıştan dışa ölçüleri nedir.?@Melekcik

Tam ölçüleri bilmiyorum ama kesinlikle konya torku arena bizim statdan küçük keza sivas. torku arenada maç izledim sivasıda gezme şansım oldu bursada malum 45.000 diye söylendi 43.000 olacakmıs birileri dedi ama aklımda kalmadı burada
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ozan062

kapasite sınırını ilk kültür bakanlığı sonra emniyet ve valilik vede Belediye koydu yıllarca bas bas bağırdılar 35 binin üzerinde izin vermiyoruz diye hatta çok değerli kültür bakanımız 32000 kişinin orda tepinmesinin saraya zarar verdiğini daha fazla kapasitenin onun bakanlık dönemimde onay almayacağını her gün tv lere çıkıp söylerken nerdeydiniz bu stadın yapım süreci iki bakan götürdü ve anıtlarda bu işin içinde hatta bakanlığından sonra bile eğer anıtlar bu projeyi 32000 in üzerinde onaylasın işi mahkemeye götüreceğim anıtlar kurulunu dava edeceğim diyende kendisi ne oldu gezi olayları patlak verdi Beşiktaş taraftarının gezi olaylarındaki tutumu bütün ishal olmuş ağızlara tıpa taktı o günlerden sonra hiç kimse açık açığa stadyumla ilgili tek laf edemedi tabiki perde arkasından kim bilir neler oldu bilemeyiz ama gerçek birşeyde varki Beşiktaş taraftarı kolay kolay karşına alcağın bir taraftar gurubu değil sadece ülkede değil dünya çapında attığı her adım ses getirir

burdan su cıkar abi

istendiği zaman  kararlar esnetilebilir..
keske bu baskının benzerini yeni acık arkaya yapaydık oraya bi avm patlatsaydık cok iyi olacaktı:(
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

her mac full cekeceksek varsin 42 olsun bize yeter. onemli olan rakibi bogabilmek, taraftarin iyi bir atmosfer yaratabilmesi.

city chelsea da bu civarlarda zaten maclarını oynuyor fakat

ikiside yeni stadlarına gecicekler projelendiriyorlar
yani artık bizim dayanagımızda kalmadı 48binden asagısı olursa veya buna en yakını cok iyi olur cnk dile kolay 40 yıl en az buradayız dusunun yani)=)  40 yıl hep aynı parayı alıcaz gelir olarak:))
boyle dar acıdan bakınca insan istiyor 50bin 60-70bin simdi yalan değil
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2015, 12:14:20 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sozkul

En az için bir sınır koyamazsın yunus emre.koltuk araları fatih terim stadı gibi olursa 37 - 38 binde kalır.benim hesap ettiğim gibi olursa en az 43 bin oluyor .eksik sıralar koyulursa 45 bin koltuk araları 2 cm azaltılırsa 47 bin hiç koltuk arası boşluk olmazsa 48 bin olabiliyor.

UEFA'nın minimum koltuk arası standardına göre ne oluyor @MURAT ?

:D :D
Bu Arada Nice Senelere @MURAT abi...

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı baro19

Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlu Olsun ...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK