Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717603 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yucel11

Teşekkür ederim.   Çimleri Old trafforddan söküp getirdim.:lol:   Koltukları belki ileride ekliyebiliriz.

Çevrimdışı Deniz

Teşekkür ederim.   Çimleri Old trafforddan söküp getirdim.:lol:   Koltukları belki ileride ekliyebiliriz.
çok güzel olmuş :claps: :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

koltuklar, prekastlar tam bitince inşallah :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi ben onu projeyi ilk gördüğümde araştırmıştım :D bende rastlamadım orda ciddi sacmalamışlar ama benim ali rızaya takıldığım şey bunu başka yere çekmesi  :evillol: yani bu projedeki saçmalamayla yönetim taraftar ilişkisini nasıl birbirine bağladı onu çıkaramadım bir buçuk yıldan fazla oldu insanlar projeye bakıyorlar bunu anca farkettiler emin ol o detayı projeyi onaylarken ne başkan ne yönetimden biri farketmiştir. Burda yanlış olan bir yanlışı söylemek değil bunu ilgisiz şeylere bağlamaya çalışmak benim ilk farkettiğimde düşündüğüm şey en değerli koltukları merdivene kurban etmişler oldu :bandit:
ben de bağladığı yeri onaylamadım zaten duygusal davranıyor, orada olan bir taraftar grubunun atıldığını düşünüyor aslında her isteyen oradan kombine alabilir o grup da alabilir alsınlar otursunlar önlerinde bir engel yok , fakat @ALI RIZA kardeşimi kutlamak lazım çok önemli bir detayı yakalamış düşünürmüsün tam karşıda kamera ,onunda tam karşısında merdiven ve çıkış kapısı ,hiç olmamış @Necmi kardeşim .

Çevrimdışı Melekcik

herşey dahil toplam kapasite 42 binden yukarı olmayacak şuanki gelişme bu yönde ilerleyen aylarda 45 bin olurmu inşallah olur :)
Benimde bldiğim duyduğum o bakalım zaman ne gösterecek
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi Necmi

ben de bağladığı yeri onaylamadım zaten duygusal davranıyor, orada olan bir taraftar grubunun atıldığını düşünüyor aslında her isteyen oradan kombine alabilir o grup da alabilir alsınlar otursunlar önlerinde bir engel yok , fakat @ALI RIZA kardeşimi kutlamak lazım çok önemli bir detayı yakalamış düşünürmüsün tam karşıda kamera ,onunda tam karşısında merdiven ve çıkış kapısı ,hiç olmamış @Necmi kardeşim .
olmadığı konusunda hem fikirim ama taraftar doldurur orayı  :D stadın en güzel yerini merdivene kurban vermez yönetimde yaptığı hatanın karşılığını her maç 5000 lira ceza vererek öder :bandit:

Çevrimiçi Necmi

paletliyi kaldırsaydın bari cimlere zarar verir :o_o:

Çevrimdışı Geovani

@Yucel11 ellerine sağlık gerçekten çok iyi yapıyorsun bu işleri...
Gerçekten büyük bir camiayız gese gibi teslimiyetçi bir camia olsaydık kazlıçeşmede stad yapılıyor olacaktı...Sırf bu nedenle bile Beşiktaşlı olmanın ayrıcalığını ve gururunu yaşıyoruz....
Medya tarafından yapılan algı operasyonları bazı BEŞİKTAŞlıları bile buna inandırdı sevgili @ahmet türker abimin dediği gibi bizim taraftar sayımız iddia ederimki sarışınlardan az değildir,gidip gelmesi maç izlemesi,çamuru pisliği bol olan olimpiyatı bile tek başına dolduran sadece büyük Beşiktaşımızdır,demem odurki hazır seçimlerde yaklaşırken ve hali hazırda stadın kabasıda bitmişken kapasite konusunda mutlaka diretilmelidir...
Burada konuşulan ve matematiksel olarakta doğrulanan maksimum kapasite kullanılmalıdır,ulaşılması her türlü kolay olan konumu paha biçilemez bu stada şartlar elverdiği sürece Beşiktaş taraftarı her zaman dolduracaktır...Ömrünü tamamlamış hertürlü konfordan uzak inönümüzde bile kii takım son on yılda gözle görülür başarılar yakalayamamış olmasına rağmen her zaman yüksek ortalamalara oynadık,giriş çıkışları,dolaşım alanları kısaca türkiyedeki en konforlu stadı bu taraftar her zaman doldurur...10 yaşından beri maçlara giden son 12 senedir düzenli kombine sahibi biri olarak bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ahmet türker

arkadaşlar kim ne derse desin ben hesabımı yaptım . kapasite benim için standartlara uyarak 48 -50 bin arası bu stad konya stadından 8 sıra fazla istayen kıyaslar , ekseni daha geniç olsada bu ancak 1000 kişi fark eder .dediğim gibi stadımız kim ne derse desin 48- 50 bin aralığında hemde uefa standartlarına uygun olarak ,bu arada fb nin stadının dört köşesinde apartman olduğunu hesaplayın ,en az 2 bin koltuk kayıpları var .

Çevrimdışı ahmet türker

@Yucel11 ellerine sağlık gerçekten çok iyi yapıyorsun bu işleri...
Gerçekten büyük bir camiayız gese gibi teslimiyetçi bir camia olsaydık kazlıçeşmede stad yapılıyor olacaktı...Sırf bu nedenle bile Beşiktaşlı olmanın ayrıcalığını ve gururunu yaşıyoruz....
Medya tarafından yapılan algı operasyonları bazı BEŞİKTAŞlıları bile buna inandırdı sevgili @ahmet türker abimin dediği gibi bizim taraftar sayımız iddia ederimki sarışınlardan az değildir,gidip gelmesi maç izlemesi,çamuru pisliği bol olan olimpiyatı bile tek başına dolduran sadece büyük Beşiktaşımızdır,demem odurki hazır seçimlerde yaklaşırken ve hali hazırda stadın kabasıda bitmişken kapasite konusunda mutlaka diretilmelidir...
Burada konuşulan ve matematiksel olarakta doğrulanan maksimum kapasite kullanılmalıdır,ulaşılması her türlü kolay olan konumu paha biçilemez bu stada şartlar elverdiği sürece Beşiktaş taraftarı her zaman dolduracaktır...Ömrünü tamamlamış hertürlü konfordan uzak inönümüzde bile kii takım son on yılda gözle görülür başarılar yakalayamamış olmasına rağmen her zaman yüksek ortalamalara oynadık,giriş çıkışları,dolaşım alanları kısaca türkiyedeki en konforlu stadı bu taraftar her zaman doldurur...10 yaşından beri maçlara giden son 12 senedir düzenli kombine sahibi biri olarak bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim...
çok şükür benim söylediğim gerçeklere inanan ve aynı şekilde düşünen bir delikanlıya rastladım ,bu gün sıvastaki beşiktaşın karşılanışını görün mü ,eğer renkliler böyle karşılansaydı seyirci oranlarını %50 olarak ilan ederlerdi zavallı basın bunu asla görmez ....beşiktaşlılar artık ayağa kalktı kendilerini göstermeyi öğrenmaya başladı , herkes kimin ne olduğunu görecek ,biz asla renklilerden az değiliz en az onlar kadar varız ,senelerdir söylüyorum söylemeyede devam edeceğim zaman beni ve seni haklı çıkaracak sevgili @Geovani kardeşim .

Çevrimdışı ahmet türker

olmadığı konusunda hem fikirim ama taraftar doldurur orayı  :D stadın en güzel yerini merdivene kurban vermez yönetimde yaptığı hatanın karşılığını her maç 5000 lira ceza vererek öder :bandit:
tamam da 4000 lira veren adam gidip merdivene oturur mu bilemem ,yanlardan gelip oturan olursa buna izin verilirmi onu da bilemem ,ama hiç bir şeyn eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum @Necmi kardeşim. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benimde bldiğim duyduğum o bakalım zaman ne gösterecek
Başkan da bir röportajda söylemişti:
"-Stadımız 42 bin kişilik. Bundan daha yüksek olamaz mı? Olamaz. Çünkü bunun belli bir sınırı var."
Ben de bu stadın kapasitesinin artıcağını hiç sanmıyorum. Belki eski açıkta ilerki yıllarda düzenleme yapılırsa ancak.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

"-Stadımız 42 bin kişilik. Bundan daha yüksek olamaz mı? Olamaz. Çünkü bunun belli bir sınırı var."
Ben de bu stadın kapasitesinin artıcağını hiç sanmıyorum. Belki eski açıkta ilerki yıllarda düzenleme yapılırsa ancak.
o oyle konusmak zorunda  ama yapilan yapiya gayet tabi 45 bin civarinda koltuk takabilirsin 42 bin sadece verilen izinlere gore soylenen bir rakamdir fb stadi kadar buyuk bir stada 42 bin koltuk konulmasi sadece sınırlamalardan kaynaklaniyor simdilik beklemedeyiz degisiklik olursa burdan paylasim olacak yaz aylarini bekleyelim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

ne demesini bekliyordun kıymetli kardeşim ,bize 42 bine izin verdiler ama biz ileriyi düşünerek 50 bin yaptık mı diyecekti , herkes inanmak istediğine inanabilir ,karışmaya da niyetim yok . :)

Çevrimdışı Yucel11

Herkese teşekkür ederim.Elimden geldiğince ara ara çalışma hazırlamaya gayret ediyorum.Sizlere faydalı olabiliyorsa o mutluluk bana yetiyor :)

paletliyi kaldırsaydın bari cimlere zarar verir :o_o:
Abi yeter ki sen iste :)

http://i.hizliresim.com/ZLzlg0.jpg

Çevrimdışı Geovani

@ahmet türker abim bu algı olayı özellikle lick tv olayı başladığından beri böle kii şöyle açıklayayım benim fikrimce iki büyük yaratma sevdasında olan ve bunu açıkça uygulayan sisteme zaten yapısal olarak muhalif olan Beşiktaş taraftarı tepki olarak (gözlemlediğim kadarı ile) evlerine lick tv sokmamaya başladı buna en güzel örnek @Necmi abidir sanırım..Azizin havuzdan ayrılırım tehditinden sonra başkanımızın açıklaması aslında çok güzel cevaptı,biz bütün takımlardan daha yüksek meblağaya maçlarımızı pazarlarız oldu...
Biz Türkiyedeki potansiyeli ve dinamikleri en yüksek olan camiayız,işte bu yüzden kapasite konusunda bürokratik anlamda seçim arifesinde gereken diretme yapılmalıdır,sevgili başkanımız çok zor şartlar altında bu stadı bu hale getirdi eminimki kapalı kapılar ardında bunun içinde mücadeleler veriliyordur...Başkanımız zeki ve kafasına koyduğunu yapan sağlam bi karakter gerekeni gerektiği zaman yapacağına en ufak kuşkum yok...

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi @ahmet türker abi orayı değiştirmek 1 hafta 10 gün sürer...! Zorr bir durum değil ki prekast işlemi bitmesi de yaklaşık 20 -30 gün süreceğini hesaplarsak...!
Kimse demesin fark etmemişler Fark etmişlerdir Mimar da mı fark etmemiş yönetim de mi fark etmemiş...! Hikaye hepsi...! Geçiniz...!

Çevrimdışı Deniz

Ben de kapasite konusunda bir fırsat varsa tam da bu fırsat diye düşünüyorum.Önümüz seçim,
Bugün stadın önünde ve bilet satış noktalarında kmlerce kuyruk oldu,Olimpiyat gibi dandik ötesi yere sahip bir stada hafta içi maçı için bu kadar kuyruk oluyor,vodafone arenadaki maçları varın siz düşünün.
40.000 kişilik konya stadından daha fazla sıra sayısına sahibiz.Bu da yaklaşık 4000-5000 kişi yapıyor.
5000 deyip geçmemek lazım her maç minimum 250.000 tl gelir yapar hepsinden önemlisi 5000 taraftarımız da kapıda kalmamış olur.
Kapasite konusunda yönetimin bastırması lazım.Kimse bu izini vermeyen direncini kırması lazım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abim bu algı olayı özellikle lick tv olayı başladığından beri böle kii şöyle açıklayayım benim fikrimce iki büyük yaratma sevdasında olan ve bunu açıkça uygulayan sisteme zaten yapısal olarak muhalif olan Beşiktaş taraftarı tepki olarak (gözlemlediğim kadarı ile) evlerine lick tv sokmamaya başladı buna en güzel örnek @Necmi abidir sanırım..Azizin havuzdan ayrılırım tehditinden sonra başkanımızın açıklaması aslında çok güzel cevaptı,biz bütün takımlardan daha yüksek meblağaya maçlarımızı pazarlarız oldu...
Biz Türkiyedeki potansiyeli ve dinamikleri en yüksek olan camiayız,işte bu yüzden kapasite konusunda bürokratik anlamda seçim arifesinde gereken diretme yapılmalıdır,sevgili başkanımız çok zor şartlar altında bu stadı bu hale getirdi eminimki kapalı kapılar ardında bunun içinde mücadeleler veriliyordur...Başkanımız zeki ve kafasına koyduğunu yapan sağlam bi karakter gerekeni gerektiği zaman yapacağına en ufak kuşkum yok...
bütün söylediklerine katılıyorum sevgili kardeşim ben de lig tv varken bu numaraların döndüğünü anladım anda kapattırdım kendi param ile düşmana cephane vermem ( bu bir deyimdir ,kimseyi düşman görmüyorum)başkanımızın çok zeki olduğunu hep söylüyorum ve oğullarıma da inşallah bu zekasını doğru yolda kullanır da türkiyenin tek büyüğü oluruz diyorum sevgili @Geovani kardeşim , bu arada burugge maçına gelecekmisin .

Çevrimdışı ahmet türker

@Necmi abi @ahmet türker abi orayı değiştirmek 1 hafta 10 gün sürer...! Zorr bir durum değil ki prekast işlemi bitmesi de yaklaşık 20 -30 gün süreceğini hesaplarsak...!
Kimse demesin fark etmemişler Fark etmişlerdir Mimar da mı fark etmemiş yönetim de mi fark etmemiş...! Hikaye hepsi...! Geçiniz...!
seviyorum seni@ALI RIZA  hepimiz beşiktaş için çırpınıyoruz ama ,bunun değişmesi en azından şimdilik zor görünüyor . :)

Çevrimdışı Geovani

@ahmet türker abim ölüm kalım olmassa ordayım,istanbulda maçımız varsa ölmediysem ordayım abi,izin günlerimi maça göre ayarlıyorum  :)

Çevrimdışı Deniz

orası değişmez artık, prekastlar ona göre üretildi,ona göre konuldu,bugün çıkış kapılarını değiştirmeye çalışsan o giriş çıkışları yıkacaksın,prekast ürettireceksin,çıkış kapılarının mukavemetini bekleyeceksin,prekast yerleştireceksin... keşke değişse ama %1 ihtimal bile vermiyorum değişmesine @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

seviyorum seni@ALI RIZA  hepimiz beşiktaş için çırpınıyoruz ama ,bunun değişmesi en azından şimdilik zor görünüyor . :)
Bende öyle görüyorum ama ilerde o zemine yazık diye bugunden yapılması daha iyi görüyorum... varsın ora için 1 hafta geç açılsın sorun değil...! Kapalı alt ve üst tam orta kamera açısın da Her Tv de öyle görüdümde Fikret Orman ve Bünyamin Dermanın Ölmüşlerini Anacağım...! Sağolsunlar Harika yapı için uğraşıyorlar ama malesef Kendi keyflerine göre iş yapıyorlar...!  :ok: @ahmet türker abi

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abim ölüm kalım olmassa ordayım,istanbulda maçımız varsa ölmediysem ordayım abi,izin günlerimi maça göre ayarlıyorum  :)
:ok:  :ok:  :ok:

Çevrimiçi Necmi

sen bir buçuk yılda anca farkettin @ALI RIZA orayı değiştirmek imkansız gidip kapalı tribünü yıksan yine aynı şekilde yapılır hem bak forumda bir itiraz eden sensin orayı değiştirsinler girişleri 5 den altıya çıkartsınlar bütün Türkiyedeki Beşiktaş taraftarı ayağa kalkar 5 girişe bile fazla diyorlar sanki stada uçarak girecekler artı senelik 200000 lira minimum kayıp demektir. fazladan bir çıkış yaparak kaybettiğin koltuk yüzünden kaldıki burda değişiklik için beni bile ikna edemiyorsun yönetimden kimi ikna edeceksin :kop: :kop: