Ahmet abi burda stad konuşmayacağızda ne konuşacağız
eleştiren arkadaşların haklılık payları var yada bazı şeyleri ön bakışla göremiyorlar diyelim herkes inşaat işinden anlamaz konuşmasınlarmı burda bilenlerin işide onları aydınlatmak iki yıldır forumlarda aynı soruları bıkmadan cevapladık evet haklısın bazen aynı şeyleri okumak sıkıntılı oluyor ama hoş görmek lazım ben diyorum bu stad bize sabrı öğretti burda Beşiktaşlı kardeşlerimiz bırakalım özgürce konuşsun bunu başka platformlarda yapamıyorlar buranın bir farkı olsun biz Beşiktaşlıyız Beşiktaşlı kardeşlerimize sabır gösteririz genç arkadaşlar dahada sabırsız bitmeye yaklaştıkça bu zirve yapacak bizede hoşgörü göstermek düşecek yapacak bir şey yok katlanacağız her şey Beşiktaş için
Abi stadın ne zaman biteceğini bu başlıkta konuşuruz bence bi sıkıntı yok, ha bitmeyecek savları benim de canımı yakıyor ama haklılık payı olan tahminler bunlar. Hele Necmi abi neredeyse saat verecek kadar keskin tahmin yapıyor. Bankada sık sık müşteriler beklemekten şikayetçi olur hep aynı şeyi söylerim, tüm personelim çalışıyor ancak her işlemin de belli süreleri var. Aynısı burada da mevcut prekast çatı kaba ince her yerde çalışma var kimse yatmıyor. En azından keyfi bir durum yok. Sabır
@Yunus ve
@Necmi kardeşlerim ,burada stad konuşulmasın diye bir şey söylemem söz konusu bile değil ,burayı okuyan insanların azıcık dahi olsa umutlarını kırmak hoş bir şey de değil ,hayat umuttur. burada stad ile ilgili her şey tabi ki de konuşulur .başkanı sevmeyenlerin ,birsine kızanların yada morali bozuk olanların ya da başka bir sebebi olanların ,hıncını çıkarır gibi buraya yazıp insanları negatif etkilemeleri can sıkıcı , şu zaman bitmez diyenlerin ne soru sorduğu ne de sebebini söylediklerini göremiyorum ,üstelik stadın ne zaman biteceği ile ilgili bır başlık hakikatten de var .neyse daha fazla uzatmayacağım ,son söyleyeceğim stadın bitmesi ile ne zaman maç yapılır hale geleceği arasında çok fark var .