Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717933 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Kasten birileri isteği ile birileri kaçırmak için yapılmış birşey UEFA kriteri vs değil hikaye yani... uefa sana sahanın ortasına çıkış kapısı bırak demiyor... ? ya 4 yap ya 6 yap... 4 yaparsan bir durum yok Çıkış sağlarsın... Ambulans çıkış üstüne çıkış kapısını da Uefa yapmış sanırım :) Ambulans çıkarken üstünde çıkış kapısı yapın diye... Mimar bizim statta resmen Eğlence yaşamış... Düzenlenir Zor bir durum değil... Saha için işlem başlatmamışsın... 3-5 günlük iş...! Yeterki istesinler... @Serkan_KaNaDa
söylediklerinin büyük bir kısmına katılıyorum ama bir merdiven ve çıkiş kapısı ile birilerini kaçırmak pek makul gelmedi . :alala:  :alala:

Çevrimdışı Yucel11

Yeni bir çalışma :)

http://i.hizliresim.com/Dl55El.jpg

çimi @Yucel11 yerleştirir buralardaysa.....
Abi biraz geç gördüm ama ilk fırsatta o resimede eklemeye çalışırım.  :ok:

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

dediğin gibi ankraj plakası mıdır bilmiyorum ama kolonlarda böyle bir şey vardı ,hatta ben bunlar nedir diye sorduğumda ,@Necmi kardeşim çok makul gelen bir cevap vermişti ama şimdi ne söylediğini hatırlamıyorum ,belkide bu söylediğini söylemişti ,tam olarak hatırlamıyorum.

Kirislerde ve karsisindaki kolonlarda ayni plakalar mevcut hocam

Çevrimdışı ALI RIZA

söylediklerinin büyük bir kısmına katılıyorum ama bir merdiven ve çıkiş kapısı ile birilerini kaçırmak pek makul gelmedi . :alala:  :alala:
Sen kapalı tam ortasında çıkış kapıyı yapmasan diğer çıkış kapısını 1 sıra yana alırsan Kapalı orta "Eski statta Kapalı kutu gibi durar" sen oraya çıkış kapısını bırakırsan orayı bozmuş olursun... Oraya elit kesimi çekmiş olursun Ki bunu başkan demişti Kapalı Çarşı yeni açığa oraya güzel yer yapacagız demişti... Yeni açık Kale arkası hizasına bak abi iyice yanlardaki çıkış kapıları bir birine yakın yani yeni açık kale hizasında alanı taraftara verdiler orada çıkış kapısı yapmadan birbirne kaydırdılar... Sende Statın en güzel yerini Taraftar grubuna vermezsin Oradan para kazanır Seyirci kaçırtmak istemezsin... Başkan Para hesabına göre Kapalıyı harcadı resmen... Mimar da diyecek birsey yok...!  :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı ahmet türker

Kirislerde ve karsisindaki kolonlarda ayni plakalar mevcut hocam

evet ben de bunları söylemiştim. :ok:  :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimiçi Necmi

Ben de istesem oraya 10 tane yapardık... İstemekle alakalı o zaman 6 tane yap... Tam Ortaya Çıkış kapısı yapmak Birileri grupları vs istememektir... O zaman Aynı şeyi Eski açık İle yeni açığa yapmadı Orada da Kişi sayısı fark ediyor...! Neden Yeni Açık kale arkasına Çıkış kapısı Yapmadın ? Neredeyse Kapalı gibi Kişi sayısı orada daha fazla ? gibi...! Bu birilerin isteğiyle bizzat yapılmış bir iş Açık Açık belli stersen oraya 6 çıkış kapılısını yapayım öyle de görün...!
tek kelime anlamadım ikimetre beriye oturunca gruplarmı kayboluyor :alala: yeni açık çıkış kapısı olmaz gerek yok çünkü orda loca yok söylediklerinin hiç mantık çerçevesine oturmadığının farkındamısın kapalıda orta yerine sağlı sollu altı tane koyarsan fazladan bir çıkış demektir fazladan merdiven demektir bir yeri beş değil altıya bölmek demektir en az yüz koltuk daha kaybetmek demektir ortaya çıkış konunca gruplara içeri girme yasağımı geliyor hiç bir mantık kuramadım orda tek kaybedilen tam orta çizgiye hakim yüz koltuktur onun dışında hiç bir şey kayıp değil olimpiyata geldiğinde göreceksin bıraktıkları merdiven boşluklarından tır geçer ama o boşlukları maçta görebiliyormusun olayı gruba neden getirdiğinide hiç anlamadım parasını ödeyen herkes orda istediği koltuğa oturur bırakın artık tribünleri bölme kafasını o stada giren herkes tek bir guruptur onunda adı Beşiktaş taraftarıdır. Ayrıştırmaya bu kadar neden meraklısınız hiç bir grup Beşiktaşın üzerinde değildir yada hiç bir gruba dahil olmak Beşiktaş taraftarı olmaktan daha önemli değildir. Çarşıda Karagümrüklülerde Asya kartallarıda UNIBJK de Antipatide Deplasman kartallarıda Arena kartallarıda Derneklerde hepsi Beşiktaş taraftarıdır hiç birimizin diğerinden farkı yok ayrıştırmayalım Aslolan Beşiktaşlı olmaktır gerisi teferuattır

Çevrimdışı ahmet türker

tek kelime anlamadım ikimetre beriye oturunca gruplarmı kayboluyor :alala: yeni açık çıkış kapısı olmaz gerek yok çünkü orda loca yok söylediklerinin hiç mantık çerçevesine oturmadığının farkındamısın kapalıda orta yerine sağlı sollu altı tane koyarsan fazladan bir çıkış demektir fazladan merdiven demektir bir yeri beş değil altıya bölmek demektir en az yüz koltuk daha kaybetmek demektir ortaya çıkış konunca gruplara içeri girme yasağımı geliyor hiç bir mantık kuramadım orda tek kaybedilen tam orta çizgiye hakim yüz koltuktur onun dışında hiç bir şey kayıp değil olimpiyata geldiğinde göreceksin bıraktıkları merdiven boşluklarından tır geçer ama o boşlukları maçta görebiliyormusun olayı gruba neden getirdiğinide hiç anlamadım parasını ödeyen herkes orda istediği koltuğa oturur bırakın artık tribünleri bölme kafasını o stada giren herkes tek bir guruptur onunda adı Beşiktaş taraftarıdır. Ayrıştırmaya bu kadar neden meraklısınız hiç bir grup Beşiktaşın üzerinde değildir yada hiç bir gruba dahil olmak Beşiktaş taraftarı olmaktan daha önemli değildir. Çarşıda Karagümrüklülerde Asya kartallarıda UNIBJK de Antipatide Deplasman kartallarıda Arena kartallarıda Derneklerde hepsi Beşiktaş taraftarıdır hiç birimizin diğerinden farkı yok ayrıştırmayalım Aslolan Beşiktaşlı olmaktır gerisi teferuattır
ben aslında @ALI RIZA nın ne demek istediğini anladım, tribün liderleri kapalının tam ortasından tribünleri yönetiyordu şimdi o imkan ortadan kalktı demek istiyor herhalde . ama bu ona hak verdiğim anlamına gelmet tabi . :)

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimiçi Necmi

Sen kapalı tam ortasında çıkış kapıyı yapmasan diğer çıkış kapısını 1 sıra yana alırsan Kapalı orta "Eski statta Kapalı kutu gibi durar" sen oraya çıkış kapısını bırakırsan orayı bozmuş olursun... Oraya elit kesimi çekmiş olursun Ki bunu başkan demişti Kapalı Çarşı yeni açığa oraya güzel yer yapacagız demişti... Yeni açık Kale arkası hizasına bak abi iyice yanlardaki çıkış kapıları bir birine yakın yani yeni açık kale hizasında alanı taraftara verdiler orada çıkış kapısı yapmadan birbirne kaydırdılar... Sende Statın en güzel yerini Taraftar grubuna vermezsin Oradan para kazanır Seyirci kaçırtmak istemezsin... Başkan Para hesabına göre Kapalıyı harcadı resmen... Mimar da diyecek birsey yok...!  :akuma: :akuma: :akuma:
gerçekten saçmalıyorsun ne alaka parasını ödeyen istediği yere oturur sözlere neden takılıyorsunuzki yeni açığa loca konmamasının tek nedeni oranın konser alanı olmasından kaynaklanıyor locaya göre konserler daha fazla kazandıracağı içinde feragat edildi parasını ödeyen istediği yere oturur hiç kimse sen buraya oturacaksın diyemez elit dedğin kesimde Beşiktaş taraftarı bu kulüp parayla dönüyor transfer sezonu geldiğinde yıldız isteniyorsao yıldızın parasıda ordaki koltuklardan çıkıyor ne yapacaklardı bedavamı versinler kapalıyı stadın en değerli yeri orası oturmak isteyen parasını öder oturur kimseyi seni buraya almıyoruz demezler merak etme

Çevrimdışı altan0348

birileri fotoşopla kapalı eski açık ve yeni açık kısmının yarısını diğer tarafa yapıştırsa, çimi de serse bi zahmet :) çok merak ettim vallahi:)

Çevrimdışı ahmet türker

Ben de merak ettim ne ki bunlar?
bilgisayarda ancak yazı yazacak kadar bilgim var resimde işaretlemeyi beceremem ,ama şöyle anlatayım . testere kirişlerinin bittiği yerde dörtken şeklinde kahverengi yerler var onları kastettim.

Çevrimdışı keremfrat1

evet ben de bunları söylemiştim. :ok:  :ok:
onlar ız ınşaat guvenlık için yapıyo yukarıda çatı kırışlerı ıçın guvenlık havuzu :D

Çevrimdışı ahmet türker

onlar ız ınşaat guvenlık için yapıyo yukarıda çatı kırışlerı ıçın guvenlık havuzu :D
işler iyice karıştı resimde işaretleyip atabilirmisin @keremfrat1 kardeşim.

Çevrimdışı keremfrat1

işler iyice karıştı resimde işaretleyip atabilirmisin @keremfrat1 kardeşim.
gaşıba resımler karıitı :D ben yanlış anladım havuzu sandım guvenlık ama konu başkaymış abi
 :D :D @ahmet türker
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2015, 19:39:15 keremfrat1 ]

Çevrimdışı ahmet türker

gaşıba resımler karıitı :D ben yanlış anladım havuzu sandım guvenlık ama konu başkaymış abi
 :D :D @ahmet türken
evet benim de ondan kafam karıştı @keremfrat1 kardeşim.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

mimar bir arkadaşım burada 2016'dan önce top oynanmaz dedi moralim bozuldu baya...Önce ağustos 2014 dediler,sonra ligin 2.yarısı ondan sonra yeni sezon...bakalım daha ne kadar sarkacak çocuk kandırıyorlar sanki  :akuma:

Çevrimdışı ALI RIZA

Konuyu Başka yerden vuruyorsun kelimelere takılma yapıya bak sadece şu yapıda Kapalının orta çıkış kapısının saha orta çizgine denk gelmesi neye göre kıyaslıyorsun UEFA kararımı Yoksa Mimar veya Yönetim kararı mı  ? Gruplar felan geçelim Gruplar eski statta göre verilen örnek idi...! @Necmi abi 

Çevrimdışı BORAN

mimar bir arkadaşım burada 2016'dan önce top oynanmaz dedi moralim bozuldu baya...Önce ağustos 2014 dediler,sonra ligin 2.yarısı ondan sonra yeni sezon...bakalım daha ne kadar sarkacak çocuk kandırıyorlar sanki  :akuma:

stadın en kötü ihtimali ilk 1 ay dışarıda oynayacak şekilde açılır merak etme burada hergün inşaatın nasıl ilerlediğini takip ediyor insanlar elbet kafalarında bir tarih oluşuyor dışarıdan bakmak ile hergün inşaatı takip edenin tarih vermesi arasında fark var

Çevrimdışı ALI RIZA

gerçekten saçmalıyorsun ne alaka parasını ödeyen istediği yere oturur sözlere neden takılıyorsunuzki yeni açığa loca konmamasının tek nedeni oranın konser alanı olmasından kaynaklanıyor locaya göre konserler daha fazla kazandıracağı içinde feragat edildi parasını ödeyen istediği yere oturur hiç kimse sen buraya oturacaksın diyemez elit dedğin kesimde Beşiktaş taraftarı bu kulüp parayla dönüyor transfer sezonu geldiğinde yıldız isteniyorsao yıldızın parasıda ordaki koltuklardan çıkıyor ne yapacaklardı bedavamı versinler kapalıyı stadın en değerli yeri orası oturmak isteyen parasını öder oturur kimseyi seni buraya almıyoruz demezler merak etme
Ne demek istediğimi alttaki Link te 3 foto göre yorumla abi
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-4-%28seref-bey-stadyum-projesi%29/10425/

Yeni açığa  Loca derdinde değilim Yeni açıkla üst katının eski açıkla aynı olmadığın biliyoruz.. Sıra farkı vs Sen yeni açık çıkış kapıları ile Eski açıgın çıkış kapıları neden simetrik ? Neden tam kale arkası hizasına Çıkış kapısı koymadında sağlık sollu çıkış kapılarını birbirine yakın tutup ortayı boş bıraktın ? Eğer Göz estetiği ise yaptım yada Taraftar grubu rakibe baskısı vs dersen ise Kapalı üst veya altın tam saha çizgisi hizasına çıkış kapısı niye yaptın derim mimar denen ZAT a ?
Bana 100 kişi loca deme Şu an Kapalı Orta da çıkış kapısına ve Yeni açık ile Eski açık çıkış kapısına odaklan Neye göre ne için yapıldıgını sorgula abi ondan sonra fırçala  :money: @Necmi abi

Çevrimiçi Necmi

Ne demek istediğimi alttaki Link te 3 foto göre yorumla abi
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-4-%28seref-bey-stadyum-projesi%29/10425/

Yeni açığa  Loca derdinde değilim Yeni açıkla üst katının eski açıkla aynı olmadığın biliyoruz.. Sıra farkı vs Sen yeni açık çıkış kapıları ile Eski açıgın çıkış kapıları neden simetrik ? Neden tam kale arkası hizasına Çıkış kapısı koymadında sağlık sollu çıkış kapılarını birbirine yakın tutup ortayı boş bıraktın ? Eğer Göz estetiği ise yaptım yada Taraftar grubu rakibe baskısı vs dersen ise Kapalı üst veya altın tam saha çizgisi hizasına çıkış kapısı niye yaptın derim mimar denen ZAT a ?
Bana 100 kişi loca deme Şu an Kapalı Orta da çıkış kapısına ve Yeni açık ile Eski açık çıkış kapısına odaklan Neye göre ne için yapıldıgını sorgula abi ondan sonra fırçala  :money: @Necmi abi
maraton 105 metre kale arkaları 68 metre o yüzden 4 çıkış yetiyor buda ortanın tribün olarak kalmasını sağlıyor eğer baskıdan bahsediyorsan baskının en düşük olduğu yer maraton ortadır en yüksek olduğu yerde kale arkalarıdır ama bunları düşündüklerinden değil sadece koymaları gerektiği çıkış kapısını asgari olarak koydukları için böyle oluyor 5 çıkış koyarsan biri ortaya gelmek zorunda 4 çıkış veya altı çıkış koymak zorundasın kale arkalarında dört çıkış var istesende ortaya getiremezsin aynı standartta tribünmükü birbirleriyle mukayese ediyorsun :alala:

Çevrimdışı ZEKI

Yahu kimsnein kimseyi fircaladigi yok... bugun loca resimleri diyorsunuz ben neden goremiyorum haber protalinda da goremiyorum.. sabahtan beri calistik gel gorki resimleir goremedik  :steamed: :steamed:

Çevrimiçi Necmi

Yahu kimsnein kimseyi fircaladigi yok... bugun loca resimleri diyorsunuz ben neden goremiyorum haber protalinda da goremiyorum.. sabahtan beri calistik gel gorki resimleir goremedik  :steamed: :steamed:
:D ne locası :alala:

Çevrimdışı ZEKI