Ben de istesem oraya 10 tane yapardık... İstemekle alakalı o zaman 6 tane yap... Tam Ortaya Çıkış kapısı yapmak Birileri grupları vs istememektir... O zaman Aynı şeyi Eski açık İle yeni açığa yapmadı Orada da Kişi sayısı fark ediyor...! Neden Yeni Açık kale arkasına Çıkış kapısı Yapmadın ? Neredeyse Kapalı gibi Kişi sayısı orada daha fazla ? gibi...! Bu birilerin isteğiyle bizzat yapılmış bir iş Açık Açık belli stersen oraya 6 çıkış kapılısını yapayım öyle de görün...!
tek kelime anlamadım ikimetre beriye oturunca gruplarmı kayboluyor

yeni açık çıkış kapısı olmaz gerek yok çünkü orda loca yok söylediklerinin hiç mantık çerçevesine oturmadığının farkındamısın kapalıda orta yerine sağlı sollu altı tane koyarsan fazladan bir çıkış demektir fazladan merdiven demektir bir yeri beş değil altıya bölmek demektir en az yüz koltuk daha kaybetmek demektir ortaya çıkış konunca gruplara içeri girme yasağımı geliyor hiç bir mantık kuramadım orda tek kaybedilen tam orta çizgiye hakim yüz koltuktur onun dışında hiç bir şey kayıp değil olimpiyata geldiğinde göreceksin bıraktıkları merdiven boşluklarından tır geçer ama o boşlukları maçta görebiliyormusun olayı gruba neden getirdiğinide hiç anlamadım parasını ödeyen herkes orda istediği koltuğa oturur bırakın artık tribünleri bölme kafasını o stada giren herkes tek bir guruptur onunda adı Beşiktaş taraftarıdır. Ayrıştırmaya bu kadar neden meraklısınız hiç bir grup Beşiktaşın üzerinde değildir yada hiç bir gruba dahil olmak Beşiktaş taraftarı olmaktan daha önemli değildir. Çarşıda Karagümrüklülerde Asya kartallarıda UNIBJK de Antipatide Deplasman kartallarıda Arena kartallarıda Derneklerde hepsi Beşiktaş taraftarıdır hiç birimizin diğerinden farkı yok ayrıştırmayalım Aslolan Beşiktaşlı olmaktır gerisi teferuattır