Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717814 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı KUMANOVALI

1-2 saate Stada gidicem var mı gelen cengaver

Dun akşam giden varmı dedim
Ses çıkmadı

Şimdi gelmem 2 saat

Neyse
Fotolarını bekliyoruz...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmet türker

stadın ne zaman biteceği ile ilgili başlık var ,stadın ne zaman biteceğini o başlıkta yazın.bunu yazmak bana düşmez ama kimse uyarmadığı için yazdım sıktı artık .

ysariusta

• Ziyaretçi

stadın ne zaman biteceği ile ilgili başlık var ,stadın ne zaman biteceğini o başlıkta yazın.bunu yazmak bana düşmez ama kimse uyarmadığı için yazdım sıktı artık .
Abi stadın ne zaman biteceğini bu başlıkta konuşuruz bence bi sıkıntı yok, ha bitmeyecek savları benim de canımı yakıyor ama haklılık payı olan tahminler bunlar. Hele Necmi abi neredeyse saat verecek kadar keskin tahmin yapıyor. Bankada sık sık müşteriler beklemekten şikayetçi olur hep aynı şeyi söylerim, tüm personelim çalışıyor ancak her işlemin de belli süreleri var. Aynısı burada da mevcut prekast çatı kaba ince her yerde çalışma var kimse yatmıyor. En azından keyfi bir durum yok. Sabır

Çevrimiçi Necmi

25 yıllık omru varmıs membranların illaki o zaman gelince revizyonlar olur
ben 35 biliyorum :naughty: @ozan062

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Ahmet abi burda stad konuşmayacağızda ne konuşacağız :D eleştiren arkadaşların haklılık payları var yada bazı şeyleri ön bakışla göremiyorlar diyelim herkes inşaat işinden anlamaz konuşmasınlarmı burda bilenlerin işide onları aydınlatmak iki yıldır forumlarda aynı soruları bıkmadan cevapladık evet haklısın bazen aynı şeyleri okumak sıkıntılı oluyor ama hoş görmek lazım ben diyorum bu stad bize sabrı öğretti burda Beşiktaşlı kardeşlerimiz bırakalım özgürce konuşsun bunu başka platformlarda yapamıyorlar buranın bir farkı olsun biz Beşiktaşlıyız Beşiktaşlı kardeşlerimize sabır gösteririz genç arkadaşlar dahada sabırsız bitmeye yaklaştıkça bu zirve yapacak bizede hoşgörü göstermek düşecek yapacak bir şey yok katlanacağız her şey Beşiktaş için

Çevrimdışı martin40

Samet yeni aciktanda foto bekliyoruz :icool:

InshAllah bugün tablalar bitme asamasina gelirde yarin tamamen biter ve yarin aksam beton dökülür.

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi burda stad konuşmayacağızda ne konuşacağız :D eleştiren arkadaşların haklılık payları var yada bazı şeyleri ön bakışla göremiyorlar diyelim herkes inşaat işinden anlamaz konuşmasınlarmı burda bilenlerin işide onları aydınlatmak iki yıldır forumlarda aynı soruları bıkmadan cevapladık evet haklısın bazen aynı şeyleri okumak sıkıntılı oluyor ama hoş görmek lazım ben diyorum bu stad bize sabrı öğretti burda Beşiktaşlı kardeşlerimiz bırakalım özgürce konuşsun bunu başka platformlarda yapamıyorlar buranın bir farkı olsun biz Beşiktaşlıyız Beşiktaşlı kardeşlerimize sabır gösteririz genç arkadaşlar dahada sabırsız bitmeye yaklaştıkça bu zirve yapacak bizede hoşgörü göstermek düşecek yapacak bir şey yok katlanacağız her şey Beşiktaş için
Abi stadın ne zaman biteceğini bu başlıkta konuşuruz bence bi sıkıntı yok, ha bitmeyecek savları benim de canımı yakıyor ama haklılık payı olan tahminler bunlar. Hele Necmi abi neredeyse saat verecek kadar keskin tahmin yapıyor. Bankada sık sık müşteriler beklemekten şikayetçi olur hep aynı şeyi söylerim, tüm personelim çalışıyor ancak her işlemin de belli süreleri var. Aynısı burada da mevcut prekast çatı kaba ince her yerde çalışma var kimse yatmıyor. En azından keyfi bir durum yok. Sabır
@Yunus ve @Necmi kardeşlerim ,burada stad konuşulmasın diye bir şey söylemem söz konusu bile değil ,burayı okuyan insanların azıcık dahi olsa umutlarını kırmak hoş bir şey de değil ,hayat umuttur. burada stad ile ilgili her şey tabi ki de konuşulur .başkanı sevmeyenlerin ,birsine kızanların yada morali bozuk olanların ya da başka bir sebebi olanların ,hıncını çıkarır gibi buraya yazıp insanları negatif etkilemeleri can sıkıcı , şu zaman bitmez diyenlerin ne soru sorduğu ne de sebebini söylediklerini göremiyorum ,üstelik stadın ne zaman biteceği ile ilgili bır başlık hakikatten de var .neyse daha fazla uzatmayacağım ,son söyleyeceğim stadın bitmesi ile ne zaman maç yapılır hale geleceği arasında çok fark var .

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:alala: :alala: :alala:
Ozgurce konuşmak bi tek bana yasak galiba :tabe: :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

Çatının diğer parçaları neden takılmıyor acaba Bayrak dikmek için mi takıldı bu ? Taraftara sus payımı bak çatı ilk sütünlarıda taktık demek için mi der Pası sizlere atarım  :super:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

Çatının diğer parçaları neden takılmıyor acaba Bayrak dikmek için mi takıldı bu ? Taraftara sus payımı bak çatı ilk sütünlarıda taktık demek için mi der Pası sizlere atarım  :super:
parçalar gelmediğinden olabilir mi . :lol:  :lol:

Çevrimiçi murat

aramızda en özgürce konuşan sensin yunus emre.hatta çoğu zaman abartıyorsun :D

Çevrimdışı ALI RIZA

parçalar gelmediğinden olabilir mi . :lol:  :lol:
@ahmet türker abi gele gele 1 tır mı 1 parca mı geldi ? dışardan takıyorlar saha içinde değil... o parca saha için de miydi ?

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 07 Mart 2015, 16:20:54
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Rampa açılana kadar eski açıktaki hariç tüm kule vinçlerin işi bitmiş olur gibi sanki   :nargile:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmet türker

özgürce zaten her yazıyı yazıyorsun ,yazmaya da devam etmelisin . ara sıra @Necmi abin sana kızıyor  :lol:  :lol:  hepsi bu ,bence bunda alınacak bir şey yok . zaman zaman herkes birilerine kızıyor ,bu insanın en doğal yapısı .  :tabe:  :tabe:

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abi gele gele 1 tır mı 1 parca mı geldi ? dışardan takıyorlar saha içinde değil... o parca saha için de miydi ?
senden daha çok merak ediyorum ,parçaların gelip gelmediğini bir bilsem hemen söyleyeceğim .  :)

Çevrimdışı ahmet türker

@SDemirsoy stada gitti keşke parça gelmişmi diye bakmasını söyleseydik.

Çevrimdışı ALI RIZA

senden daha çok merak ediyorum ,parçaların gelip gelmediğini bir bilsem hemen söyleyeceğim .  :)
Gelmedi ise Niye gelmiyor ? 1 günde takıldıgını gördük gelsin 2 saat arayla çok zor birsey değil hepsi zaman kaybı... 42 çatı kolonu takılı diğerleri takmıyorlar engel olan prekast değil ? Mukavemet diyorsun Numaralıya neden takılmıyor diyorsun... Zaman kaybı... Zaman kaybı zaman kaybı Stat Agustos istiyorsak bunları yapmalıyız... Yoksa Eylüle sarkar Eylül olur Ekim Ekim olur Kasım...

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 07.03.2015 (15:30) arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimiçi Necmi

özgürlük dediğin başkalarının özgürlüklerini ihlal etmediği sürece özgürlüktür

Çevrimdışı ozan062

bakın localar tanıtıldıgı gibi neredeyse birebir :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı martin40

Fotograflar harika, ellerinize saglik. Locayi begenmedim ama.

Çevrimdışı ALI RIZA