Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717925 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı MamiReyiz_39

rampa tarafının 1 aylık işi var galiba..
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı BORAN

hayır

Peki eski açığın üst kısmındaki boşluğun nedeni ne acaba yeni açık gibi komple kapalı değil merdivenlerin bittiği yer yani en üst katın

Çevrimiçi Necmi

Peki eski açığın üst kısmındaki boşluğun nedeni ne acaba yeni açık gibi komple kapalı değil merdivenlerin bittiği yer yani en üst katın
anıtların kuleleri geçemez sınırı orası eski açıkta anıtların koyduğu tribün kuleleri geçemez sınırı var o yüzden orda tribün kule hizasında bitirildi

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler Juventus Arena da mı yerin biraz altına inilerek yapıldı?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

İlerleyen zamanlarda Çıkış kapısı değiştirilir mi ?  :alala: :alala:  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı martin40

Gelecek hafta, otopark bitmis hale gelir her halde, en fazla iki hafta sonra vinçler kalkar diye umuyorum.

Çevrimdışı SDemirsoy

Abi o uçan kalıp çok iyi ya nası yakalamışlar

Çevrimdışı Anıl

İlerleyen zamanlarda Çıkış kapısı değiştirilir mi ?  :alala: :alala:  :evillol: :evillol:
Çıkış kapıları minimum seviyede ve yerleşim olarak gayet iyiler. Bence sadece yeni açıktaki çatal merdivenleri projedeki gibi değil de ters çatal yapsak daha güzel olur :tabe:

Çevrimdışı yigitcan1903

Samet o dayılar nası bakmışlar sana öyle  :evillol: Ne dedin adamlara

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet o dayılar nası bakmışlar sana öyle  :evillol: Ne dedin adamlara
birden daldım foto şipşak dedim anlık o

Çevrimdışı ALI RIZA

Çıkış kapıları minimum seviyede ve yerleşim olarak gayet iyiler. Bence sadece yeni açıktaki çatal merdivenleri projedeki gibi değil de ters çatal yapsak daha güzel olur :tabe:
Kapalının tam ortasında Ve Saha çizgisinin tam orasına denk gelen çıkış kapısı gayet normal mi  :alala: Normal olmasa orası Eski kapalı kutu tabir edilen yeni yeri olur... ?  Eee başkan istemez oraya kutu gibi yer olsun Mimara talimat gelmiştir oraya bir çıkış yapısı yapmıştır... Orada çıkış kapısı ile sağında solundaki arasına 1 sıra prekast kaydırılsa problem olmaz...! 

Çevrimdışı yigitcan1903

birden daldım foto şipşak dedim anlık o

Adamları korkutma prekastla döverler  :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

geçenlerde sen yazdıktan sonra dikkatimi çekti . bu gerçekten de acayip bir durum ,tam ortaya denk getirmek için uğraşmış sanki.mimardan mı kimden kaynaklandıysa tebrik etmek lazım ,bu gerçekten de fahiş bir hata .

Çevrimdışı SDemirsoy

Adamları korkutma prekastla döverler  :evillol:
yalnız rampa gözükmüyor çok uğraştım çekemedim :(

Çevrimdışı ALI RIZA

geçenlerde sen yazdıktan sonra dikkatimi çekti . bu gerçekten de acayip bir durum ,tam ortaya denk getirmek için uğraşmış sanki.mimardan mı kimden kaynaklandıysa tebrik etmek lazım ,bu gerçekten de fahiş bir hata .
Emnim Kasten yapılmış birşey... Eski açık Yeni açık kale hizalarına... üst kat alt kat çıkış kapıları nasıl yakın birbirine ve Kale hizaları boş oraya Yeni Kutu tabiri yapma derdinde Demek ki Uefa lık bir durum değilŞahsi bir durum... Sende Kapalı alta ve üste tam ortaya Çıkış kapısı yaparsan Demek ki kapalı altta ve üstte tam orta da birilerini istemiyorsundur... Mimar mı yaptı Yönetim isteğiyle mi belirsiz... Ayrıca Statın en modern güzel yerini gruba vs vermek sitemez temiz para kazanmak ister...! İşin içinde Para varsa Bu Başkandan kaynaklıdır...!
Bakın 3 foto ya
1. Orijinal hali 2. ve 3. Resimler Photoshop ile Çıkış Kapıları 1 sıra kaydırma...! Madem Öyle ise kale arkalarında Foto vak Çıkış kapıları nasıl yakın... @ahmet türker abi

Çevrimdışı yigitcan1903

Esasında ben de hoşlanmıyorum ortada çıkış ve dolayısıyla merdiven olmasından
Yalnız toki arenadaki gibi orta çizgiye tribün bloğu denk gelsin istiyorsak ya 4 çıkış olacaktı-ki olmazdı-ya da sayıyı artıracak 6 yapacaktık

Çevrimiçi Necmi

Yalnız toki arenadaki gibi orta çizgiye tribün bloğu denk gelsin istiyorsak ya 4 çıkış olacaktı-ki olmazdı-ya da sayıyı artıracak 6 yapacaktık
:tabe:

Çevrimdışı İhsan

Eski açık kulelerin yüksekliğini aşamayacak şekilde ruhsat verilmiştir.
Statik açıdan Eski açık ilerki zamanlarda Yeni açık gibi kapasitede olacak şekilde tasarlanmıştır. Bunun için eski açık ve Dış kolonlarda ankraj plakaları yerleştirilmiştir. Buralara kiriş kaynatılarak eski açık yükseltilebilecek.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben de istesem oraya 10 tane yapardık... İstemekle alakalı o zaman 6 tane yap... Tam Ortaya Çıkış kapısı yapmak Birileri grupları vs istememektir... O zaman Aynı şeyi Eski açık İle yeni açığa yapmadı Orada da Kişi sayısı fark ediyor...! Neden Yeni Açık kale arkasına Çıkış kapısı Yapmadın ? Neredeyse Kapalı gibi Kişi sayısı orada daha fazla ? gibi...! Bu birilerin isteğiyle bizzat yapılmış bir iş Açık Açık belli stersen oraya 6 çıkış kapılısını yapayım öyle de görün...!

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Emnim Kasten yapılmış birşey... Eski açık Yeni açık kale hizalarına... üst kat alt kat çıkış kapıları nasıl yakın birbirine ve Kale hizaları boş oraya Yeni Kutu tabiri yapma derdinde Demek ki Uefa lık bir durum değilŞahsi bir durum... Sende Kapalı alta ve üste tam ortaya Çıkış kapısı yaparsan Demek ki kapalı altta ve üstte tam orta da birilerini istemiyorsundur... Mimar mı yaptı Yönetim isteğiyle mi belirsiz... Ayrıca Statın en modern güzel yerini gruba vs vermek sitemez temiz para kazanmak ister...! İşin içinde Para varsa Bu Başkandan kaynaklıdır...!
Bakın 3 foto ya
1. Orijinal hali 2. ve 3. Resimler Photoshop ile Çıkış Kapıları 1 sıra kaydırma...! Madem Öyle ise kale arkalarında Foto vak Çıkış kapıları nasıl yakın... @ahmet türker abi

Bende hep ayni seyi soyleyip durdum.

Hatta ust kat kavislerdeki birbirine dipdibe olan kapilari da anlamis degilim.  Cikis kapilarinin sayisinda degil sorun. Niye boyle asimetrik yapildigini anlamiyorum. Senin dedigin gibi kasitli yapilmis olma ihtimali yuksek.

Ama artik cok gec, bu saatten sonra yapabilecekleri tek sey ortadaki kapiyi kaldirmak olur. O zamanda cok buyuk bir alan kapisiz kaliyor.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Kavislerdeki cikis kapilari birbirine cok yakin. Sanki kapilar 2 ser 2 ser konulmus. Aralarindaki mesafeler 1'er prekast uzunlugunda arttirilsa her alana esit sayida kapi dusuyor.   

Ozellikle eski acik kavis, yeni acik kavisinin yarisi kadar ama ayni sayida kapi var.

Çevrimdışı ALI RIZA

Bende hep ayni seyi soyleyip durdum.

Hatta ust kat kavislerdeki birbirine dipdibe olan kapilari da anlamis degilim.  Cikis kapilarinin sayisinda degil sorun. Niye boyle asimetrik yapildigini anlamiyorum. Senin dedigin gibi kasitli yapilmis olma ihtimali yuksek.

Ama artik cok gec, bu saatten sonra yapabilecekleri tek sey ortadaki kapiyi kaldirmak olur. O zamanda cok buyuk bir alan kapisiz kaliyor.
Kasten birileri isteği ile birileri kaçırmak için yapılmış birşey UEFA kriteri vs değil hikaye yani... uefa sana sahanın ortasına çıkış kapısı bırak demiyor... ? ya 4 yap ya 6 yap... 4 yaparsan bir durum yok Çıkış sağlarsın... Ambulans çıkış üstüne çıkış kapısını da Uefa yapmış sanırım :) Ambulans çıkarken üstünde çıkış kapısı yapın diye... Mimar bizim statta resmen Eğlence yaşamış... Düzenlenir Zor bir durum değil... Saha için işlem başlatmamışsın... 3-5 günlük iş...! Yeterki istesinler... @Serkan_KaNaDa
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2015, 18:38:08 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Statik açıdan Eski açık ilerki zamanlarda Yeni açık gibi kapasitede olacak şekilde tasarlanmıştır. Bunun için eski açık ve Dış kolonlarda ankraj plakaları yerleştirilmiştir. Buralara kiriş kaynatılarak eski açık yükseltilebilecek.

Aynen. :claps:

Ne kadar inkar edilsede eski acik ilerde izin alinir ve imkan olursa yukseltilecektir. Tadilati zor bir bolge de degil.

Çevrimdışı ahmet türker

dediğin gibi ankraj plakası mıdır bilmiyorum ama kolonlarda böyle bir şey vardı ,hatta ben bunlar nedir diye sorduğumda ,@Necmi kardeşim çok makul gelen bir cevap vermişti ama şimdi ne söylediğini hatırlamıyorum ,belkide bu söylediğini söylemişti ,tam olarak hatırlamıyorum.