Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5721953 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı tedd

Herkez kendi yoluna ayrilma karari aldi diyelim konu dallanıp budaklanmasın kimseye fayda sağlamaz
Dallanıp budaklandırmak gibi bir niyetim yok. Sadece merak ettim sordum.
Yorum yapmayı ne kadar da çok seviyorsunuz. Yolları ayırma kararı aldılar dersin olur biter.
Son kısmı gereksiz olmuş.
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı drmmm

bol prekastlı günler bol prekastlı günlerbol prekastlı günlerbol prekastlı günlerbol prekastlı günlerbol prekastlı günlerbol prekastlı günlerbol prekastlı günlerbol prekastlı günlerbol prekastlı günlerbol prekastlı günlerbol prekastlı günlerbol prekastlı günlerbol prekastlı günlerbol prekastlı günlerbol prekastlı günlerbol prekastlı günlerbol prekastlı günlerbol prekastlı günlerbol prekastlı günlerbol prekastlı günler

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2015, 10:22:02
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
numaralı alt bu hafta bitecek gibi prekastlarda oraya yoğunlaşmışlar...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı TALAT

Aslında öyle değil @Necmi abi tam olarak.

Sen 1000 tlye bilet satarsan sadece zenginler alır.
300 tlye bilet satarsan zenginler ve maddi durumu iyi olanlar alır.
100 tlye bilet satarsan zenginler,maddi durumu iyi olanlar,memur kesimin belli bir bölümü alır.
30 tlye bilet satarsan zenginler,maddi durumu iyi olanlar,memur kesim ve öğrenci,işçi kesim alır.

Yani fiyat düştükçe her kesimden taraftar bilet alacak imkanı bulur.Stadlara localar falan bunun için yapılıyor zaten.Her kesimden insan izlesin diye.
Zengin olan gitsin locadan izlesin,maddi durumu çok iyi olan VİP ten izlesin,maddi durumu iyi olan maraton tribünlerin güzel yerinden izlesin,memur ve orta sınıf maraton tribünlerin kenarlarına doğru izlesin,işçisi öğrencisi ve her türlü insanı da kale arkasından izlesin.

Bu düzenin normal hali budur.Ama düzen o kadar aç gözlü bir düzen ki kale arkasından da zengin izlesin istiyor.İşte orada sıkıntı var.Bu yanlış.Öğrenciyi,işçiyi,orta gelirlinin ayağını futboldan kesersen yarın bu futbol düzeni daha büyük darbeler alacaktır.

düzen aslında elindeki üründen en fazla geliri elde etmek için kurgulanmıştır. aslında gelir düzeyi düşük kişilerin maçları izleyememesi de futbola bir şekilde yardım ediyor.

şöyle ki; bilet fiyatları düzen sayesinde yüksek, gidebilenler stadyumda izliyor. gidemeyenler aylık parasını vererek yayın satın alıyor evinde izliyor. hiç gidemeyenler ise kahvehanelere, barlara giderek orada izliyor. gördüğün gibi çok az gelire sahip olup stadyuma gidemeyenler bile futboldaki bu düzene bir şekilde yardım ediyor. bir şekilde maçı izleyerek (düşük ücretlere) yayıncının ürün satmasını sağlıyor. yayıncı ürün sattıkça ligin yayın geliri artıyor.

bu düzenin aslında elindeki otomobili olabilecek en yüksek fiyattan satmak istemekten farkı yok. sen elindeki otomobili düşük gelirlilerde otomobil kullansın diye yüzde 25 daha ucuza satar mısın?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Oktay

@SDemirsoy Süzerden şimdi bi dal çatı fotosu iyi gider..bi cıtlatsana seda hanıma müsayitse yapsın bi güzelliğini :icool: :icool:

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy Süzerden şimdi bi dal çatı fotosu iyi gider..bi cıtlatsana seda hanıma müsayitse yapsın bi güzelliğini :icool: :icool:
abi seda hanım biraz rahatsızmış buradan geçmiş olsun diyelim

Çevrimdışı Oktay

abi seda hanım biraz rahatsızmış buradan geçmiş olsun diyelim

yinemi ...nazar var herhalde seda hanımda bu aralar devamlı rahatsızlanıyor :alala: :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

yinemi ...nazar var herhalde seda hanımda bu aralar devamlı rahatsızlanıyor :alala: :alala:
olabilir abi bayağı rahatsızdı ya

Çevrimdışı yusuf koca

kapalının arkasına vinç gelmiş herhalde çatı için

Çevrimdışı YunusEmre

Sanki halatların altına serilecek olan şeyleri gördüm :D

Çevrimdışı Deniz

düzen aslında elindeki üründen en fazla geliri elde etmek için kurgulanmıştır. aslında gelir düzeyi düşük kişilerin maçları izleyememesi de futbola bir şekilde yardım ediyor.

şöyle ki; bilet fiyatları düzen sayesinde yüksek, gidebilenler stadyumda izliyor. gidemeyenler aylık parasını vererek yayın satın alıyor evinde izliyor. hiç gidemeyenler ise kahvehanelere, barlara giderek orada izliyor. gördüğün gibi çok az gelire sahip olup stadyuma gidemeyenler bile futboldaki bu düzene bir şekilde yardım ediyor. bir şekilde maçı izleyerek (düşük ücretlere) yayıncının ürün satmasını sağlıyor. yayıncı ürün sattıkça ligin yayın geliri artıyor.

bu düzenin aslında elindeki otomobili olabilecek en yüksek fiyattan satmak istemekten farkı yok. sen elindeki otomobili düşük gelirlilerde otomobil kullansın diye yüzde 25 daha ucuza satar mısın?
Hayir ben otomobili ederine satarim.Turkiyede oynanan futbolun,stadyumlarin kalitesi ortadayken bilet fiyatlarinin avrupa liglerinden daha pahali olmasi kabul edilemez bir durum.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

kapalının arkasına vinç gelmiş herhalde çatı için
sarı vinç var orada trafik felç olmuş giremedim oraya

Çevrimdışı ONUR KOLCU

olabilir abi bayağı rahatsızdı ya

beşiktaşımızın adının geçtiği platformlarda bu kadar sevgi ve saygıyla adı anılınca, rahatsızlanması beni hiç şaşırtmadı... daha önce başka bir takımın taraftarı olduğu söylenmişti ama bu durum klasik beşiktaşlılık imtihanı. allah şifa versin.

Çevrimdışı TALAT

Hayir ben otomobili ederine satarim.Turkiyede oynanan futbolun,stadyumlarin kalitesi ortadayken bilet fiyatlarinin avrupa liglerinden daha pahali olmasi kabul edilemez bir durum.
fiyatlar bana göre de göreceli olarak pahalı. ama fiyat neye göre şekillenecek. Almanya'daki fiyatlar daha ucuzdur, futbol da daha kalitelidir. o zaman mantiken bizdeki futbolla Almanya'yı karşılaştırınca bilet fiyatlarının daha düşük olması gerektiği doğrudur. ama unutmamak lazım ki fiyatı belirleyen etken kişilerin o ürüne vermeye razı oldukları bedelle belli olur. Eğer ülkemizde gelir daha düşük, futbol daha düşük olmasına rağmen daha pahalı bilet satılıyorsa demek ki bireyler bu fiyatları vermeye razı olmuşlar.
bende isterim düşük gelirliler daha çok olsun ama nasıl ben ferrariye binemiyorsam yerine bazı nedenlerden dolayı başka şeylere razı oluyorsam futbolda da aynısının olması kaçınılmazdır.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı dogu1903

gökhan türkmen twitterda resim paylaşmış ve çatıya başladığımızı söylemiş  :claps: :claps:

Çevrimdışı ahmet türken

beşiktaşımızın adının geçtiği platformlarda bu kadar sevgi ve saygıyla adı anılınca, rahatsızlanması beni hiç şaşırtmadı... daha önce başka bir takımın taraftarı olduğu söylenmişti ama bu durum klasik beşiktaşlılık imtihanı. allah şifa versin.
evet başka takımlıydı ama artık Beşiktaş lı olduğunu öylemişti. Doğrumu @SDemirsoy

Çevrimdışı ErsinA.

Stad abi yazmış;

Prekastların %85 ini bitirdik. %15i kaldı.

Çevrimdışı KUMANOVALI

Gökhan TÜRKMEN @GkhnTRKMN7  ·  2 sa. 2 saat önce
Herkes hazır mı ? Çatıya başlıyoruz 😃
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı KUMANOVALI

bu beyaz boyalı metallerin orda kullanılacağını beklemiyordum açıkçası

demekki orada kullanılacak olnalar çatı kirişi ile birlikte gelenler  :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Easthanbool

Günaydın :) Gökhan Türkmen'e ait resimlerin büyük halleri
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı İrfan

O beyazlar ne için kullanılacak çatı direklerinin yanına koyulmuş ?  :)
We are Electric..!