@Yunus kardeşim sana bir soru .bir forma 130 tl ve bundan diyelim 200 bin forma sattık . aynı forma 260 tl olursa 100 bin mi satarız.
yok abi öyle bir şey. Şöyle açıklanabilir. Mesela Fenerbahçe Diego forması sattı, Van Hoydonk sattı, GS Dorgba sattı. Ama biz Guti satmadık mesela (ben aldım ama o başka) Q7 satmadık mesela. Bu sene Ba forması kadar Seba forması satılmıştır. Ben uzun süre 7 numaranın arkasına ne yazdırsam diye düşündüm. Feyyaz yazdıracaktım son anda adımı yazdırdım. Bizim alma isteğimizi başka faktörler belirliyor. Tabi bu yıl için Vodafone katkısını unutmamak lazım.
Vodafone'nun reklam çalışmaları, mesela "Stat Abi" projesi falan çok etkiledi. Kulüpten birinin onlarla birlikte sohbet etmesi tıpkı burada
@bjk_mabet gibi. Oda insanları burada buluşturmakta çok etkili oldu, statta çalışan birinin bizim sorularımızı yanıtlaması sıcak geldi.
Aslında Stat abi yok tabi. Reklam şirketinde kim önüne gelirse o kullanıyor hesabı. Neyse dağıtmayayım. Başka bir faktörde tabi stadın yapımında katkı vermek istenilmesi. Koşullar her kulübe göre değişiyor. Aslında Deniz'in söylediklerinin bir kısmına bu noktada katılıyorum. Herkes maça gelemeyebilir belki ama ne biliyim hani orjinal alamayacak insanlar için 50 60 tl lik formalar yapılabilir. Çünkü gidip maç öncesi seyyardan alıyor insanlar 25 30 liraya. sen 50 liraya koy bakalım adam 2 maç bekler senden alır. Neyse ürün gamına girmiyim akşam akşam iyiden ukalalığı aldık ele.