Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5721957 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Kombineler eğer bi açılış olursa geçmeyebilir
Çünkü açılış için çok fazla davetiye gidecektir sağa sola
Sezon içinde lig maçında açarsak o zaman geçer tabii
42 bin davetiye olmaz kardeşim ,davetiye özel yerler için olur ,eğer parayla olacaksa da ilk öncelik kombinelilere olur , 50-100 neyse veririz biz de, bir katkımız olur . eski açık üste hangi davetli gelip benim yerime oturacak ki,davetiye verilecek insanlar sınırlıdır ,bir kısmı zaten loca ve koltuk aldılar.@yiğitcan1903 kardeşim.

Çevrimiçi murat

Murat göebakandan Vurgunum ,yorgunum senin yoluna ölürüm de tam üstüne iyi gidiyor @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Murat göebakandan Vurgunum ,yorgunum senin yoluna ölürüm de tam üstüne iyi gidiyor @ahmetx
denemekte fayda var... :ok:

[ Son Düzenleme: 03 Mart 2015, 18:23:16 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Bizim Yeni açık Imtech Arena'nın kale arkasına benzedi :money:
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2015, 19:49:16 Yusuf Tunaoğlu ]

Çevrimdışı Efe

Varşova yolunda Brugge maçına bilet kalmaz merak etmeyin. Diğer takım taraftarlarıda geliyor
dogu tribunu ve kale arkalari tam olarak biter bana gore ama bati tribunu yari yariya olur gibi geliyor toplamda 50 ila 55 bin kisi arasi bi kalabalik bekliyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BORAN

Bizim Yeni açık Imtech Arena'nın kale arkasına benzedi :money:

ek olarak şunuda ben ekleyeyim çıkış kapıları çok geniş diyenler için resimlerde stat dolunca kapılar bile zor gözüküyor biraz kafalarında yer edinebilmesi için  :evillol:

Çevrimdışı Musa1903

Sizce koltukların böyle olabilmesi mümkün mü ?

Çevrimdışı sağduyu

Eskiden bu foruma giren inşaatın fotolarını da görürdü. Fotolar gitmiş, forum seyreltik çözeltiye dönmüş.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Serkan7738

Eskiden bu foruma giren inşaatın fotolarını da görürdü. Fotolar gitmiş, forum seyreltik çözeltiye dönmüş.

hayır eskiden bu foruma nadir giren sayfa sayfa fotoğraf arardı şimdi o dertten kurtuldu fotolar tek bi yerde toplandı  :ok: @sağduyu

Çevrimdışı Efe

Sizce koltukların böyle olabilmesi mümkün mü ?

hayır koltuklar alt beyaz üst siyah olacak vip ve loca koltukları siyah bu hemen hemen kesinleşmiş gibi eğer bi değişim olursa yazarız yine :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

stadın yeni açık bölümü aydınlık bugün fazladan ışık koymuşlar galiba  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

bu konu anlaşılan böyle yazı ile olmuyor ,şu anda bir arada olup tartışmayı çok isterdim ,yazı ile olunca herkes konuyu başka bir tarafından tutarak tartışıyor .bu konunun çok fazla sebep sonuç ilişkisi var .onun için ben bu konudan çekiliyorum .

Çevrimdışı ZEKI

Konu gerçekten çok derin.Çeyrek final buluşmasında forum olarak toplandığımızda bu konuyu hep beraber konuşuruz @ahmet türker @Yunus @ZEKI abilerim  :)
sabaha kadar konusuruz, zaten otoparktan sabaha dogru cikariz :D
Bu arada yeni acik cidden isil isil bir sey mi yapiyorlar diyecegimde ne yapacaklar

Çevrimdışı martin40

stadın yeni açık bölümü aydınlık bugün fazladan ışık koymuşlar galiba  :)

Yeni açikta beton dökümü olucak her halde abicim o bos kalan bölümde. Yani bu bittikten sonra, son kat kaliyor  :money:

Çevrimdışı ZEKI

Yeni açikta beton dökümü olucak her halde abicim o bos kalan bölümde. Yani bu bittikten sonra, son kat kaliyor  :money:
:ok: dogru bayagi bir calisiyorlardi arkada tesekkurler @martin40

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus kardeşim sana bir soru .bir forma 130 tl ve bundan diyelim 200 bin forma sattık . aynı forma 260 tl olursa 100 bin mi satarız.
yok abi öyle bir şey. Şöyle açıklanabilir. Mesela Fenerbahçe Diego forması sattı, Van Hoydonk sattı, GS Dorgba sattı. Ama biz Guti satmadık mesela (ben aldım ama o başka) Q7 satmadık mesela. Bu sene Ba forması kadar Seba forması satılmıştır. Ben uzun süre 7 numaranın arkasına ne yazdırsam diye düşündüm. Feyyaz yazdıracaktım son anda adımı yazdırdım. Bizim alma isteğimizi başka faktörler belirliyor. Tabi bu yıl için Vodafone katkısını unutmamak lazım.
Vodafone'nun reklam çalışmaları, mesela "Stat Abi" projesi falan çok etkiledi. Kulüpten birinin onlarla birlikte sohbet etmesi tıpkı burada @bjk_mabet gibi. Oda insanları burada buluşturmakta çok etkili oldu, statta çalışan birinin bizim sorularımızı yanıtlaması sıcak geldi.
Aslında Stat abi yok tabi. Reklam şirketinde kim önüne gelirse o kullanıyor hesabı. Neyse dağıtmayayım. Başka bir faktörde tabi stadın yapımında katkı vermek istenilmesi. Koşullar her kulübe göre değişiyor. Aslında Deniz'in söylediklerinin bir kısmına bu noktada katılıyorum. Herkes maça gelemeyebilir belki ama ne biliyim hani orjinal alamayacak insanlar için 50 60 tl lik formalar yapılabilir. Çünkü gidip maç öncesi seyyardan alıyor insanlar 25 30 liraya. sen 50 liraya koy bakalım adam 2 maç bekler senden alır. Neyse ürün gamına girmiyim akşam akşam iyiden ukalalığı aldık ele. 
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2015, 23:22:54 Yunus ]

Çevrimdışı ahmet türker

yok abi öyle bir şey. Şöyle açıklanabilir. Mesela Fenerbahçe Diego forması sattı, Van Hoydonk sattı, GS Dorgba sattı. Ama biz Guti satmadık mesela (ben aldım ama o başka) Q7 satmadık mesela. Bu sene Ba forması kadar Seba forması satılmıştır. Ben uzun süre 7 numaranın arkasına ne yazdırsam diye düşündüm. Feyyaz yazdıracaktım son anda adımı yazdırdım. Bizim alma isteğimizi başka faktörler belirliyor. Tabi bu yıl için Vodafone katkısını unutmamak lazım.
Vodafone'nun reklam çalışmaları, mesela "Stat Abi" projesi falan çok etkiledi. Kulüpten birinin onlarla birlikte sohbet etmesi tıpkı burada @bjk_mabet gibi. Oda insanları burada buluşturmakta çok etkili oldu, statta çalışan birinin bizim sorularımızı yanıtlaması sıcak geldi.
Aslında Stat abi yok tabi. Reklam şirketinde kim önüne gelirse o kullanıyor hesabı. Neyse dağıtmayayım. Başka bir faktörde tabi stadın yapımında katkı vermek istenilmesi. Koşullar her kulübe göre değişiyor. Aslında Deniz'in söylediklerinin bir kısmına bu noktada katılıyorum. Herkes maça gelemeyebilir belki ama ne biliyim hani orjinal alamayacak insanlar için 50 60 tl lik formalar yapılabilir. Çünkü gidip maç öncesi seyyardan alıyor insanlar 25 30 liraya. sen 50 liraya koy bakalım adam 2 maç bekler senden alır. Neyse ürün gamına girmiyim akşam akşam iyiden ukalalığı aldık ele.
yani alim gücü ve fiyatın yüksek olmasının ürkütücülüğü , fiyata olan tepkiyi hesaba katmayalım ...stad abi yok mu ?  bir değil çok stad abimi var?. messi yi alsak 500 liradan forma satarmıyız , bence işin psikolojik yanı da var ,130 tl ye adam 3 forma alır ama 250 tl ye bir tane bile almayabilir.

ysariusta

• Ziyaretçi

yani alim gücü ve fiyatın yüksek olmasının ürkütücülüğü , fiyata olan tepkiyi hesaba katmayalım ...stad abi yok mu ?  bir değil çok stad abimi var?. messi yi alsak 500 liradan forma satarmıyız , bence işin psikolojik yanı da var ,130 tl ye adam 3 forma alır ama 250 tl ye bir tane bile almayabilir.
Abi dur tek tek.
Messi'yi alalım satarız. 250 tl ye forma olmaz.
Stat abi yok tabi abi. Bunlar stadın reklam çalışmaları. Bildiğim kadarıyla stat reklamlarını ve forma reklamlarımızı Vodafone'nun çalıştığı şirket yapıyor. Sosyal Medya hesaplarını da bunlar yönetir. Şöyle düşün Kadıköy Belediye'si resmi twitter hesabı var. Belediye başkanı mı twit atacak? Bu hesabı muhtemelen bir kaç kişi yönetiyor. Çünkü biri fotoğraf çekip paylaşıyor. Biri maç sonuçlarına göre giydirmeli fotoğraflar paylaşmaya başladı ki çok yaratıcılar. Muhtemelen biri gelen sorulara cevap veriyor. Zaten resmi ve kesin olan konuları yanıtlıyor. Dikkat et mesela soru var Stat abi stat kaç kişilik, decap 41903. Burada biz aylardır neler hesapladık. Bilinmedik bir şey söylediğini ya da ne biliyim bugün ilk prekast geldi, ilk çatı kolonu dikildi vb bilgilendirmeleri yok. Muhtemelen bir yerde özelliklerle ilgili bir kaynakça var oradan alıyor bakıyor orada yazmayanı da açar kulübe telefonu sorar. Ne zaman açılıyor stat abi, en kısa zamanda açıcaz. Yapılan işi küçümsemiyorum, çok zekice ve çok sempatik bir reklam çalışması. Adamlar "stat abi" sayesinde insanların heyecanını sıcak tutuyor. Çok güzel iş. Ama reklam sonuçta. Bu işler artık böyle yürüyor. Bak Çelik bile çıplak Viyolonsel çalıyor.  :evillol: Elinde telefonla statta duran biri olur mu? du bakiyim ne yazmış derken kafasına bi şey düşer adamın. Neyse. Uzattım gene. Düştü çenem

Çevrimdışı yigitcan1903

Arayan bulur

Çevrimiçi Necmi

Bunun ülkelerle bir alakası yok arz talep işi eğer bir üründe arz az talep çoksa fiyat yükselir bu ticaretin ruhunda böyledir seneye avrupa maçlarında biletlerin kaç lira olacağını sanıyorsunuz olimpiyat 80000 e kapalı gişe oynuyor ve giremeyenler var yarın bu 80000 kişi 40000 lik stada bilet talep edecek sadece şu kadarını söyleyeyim satılan kombine sayısına doğru orantılı olarak 80 100 tl gibi kale arkalarını göreceğiz durum onu gösteriyor normal maçlarda eğer 30000 civarı kombine sattıysak ucuz bilet göremeyiz artık bir devir kapanıyor bir kulübün ana gelir kalemlerinden biri buysa burdan azami kâr etmek istemesi doğaldır nihayetinde gelir hedefli bir kurum değildir alınan fahiş paraları gelir gözüyle göremeyiz bu işden kazançlı çıkan kişiler yok kazançlı olan kulüp ve bu kulüp hepimizin yani sonuçta kazanan biz oluyoruz gelir arttıkça kulüpte kalite artar bu gün gelirler yerlerde sürünürken başarılanlara bakıp yarın gelirler yükselince başarılacaklara umutla bakabiliriz bizim ayda iki defa aldığımız bilete 20-30 tl fazla ödemek bizi iflas ettirmez ama bu kulüp için çok şey demektir. işin özeti kimse bizi kazıklamıyor ortada parayı cebine atan kişi yok orda Beşiktaş var verdiğin parayı gönülle verirsin kazıklanma diye bakmazsın tıpkı 30 tl değeri olan bir formaya 135 tl ödediğin gibi yada muadili 60-70 tl olan bir kabana kartal yuvasında 260 tl ödediğin gibi bunları alırken ben bir kez olsun pahalı demedim çünkü zorla almıyorum almamdaki amaç kulübüme katkı sağlamak ama bir gerçekte var en azından kartal yuvalarında ekonomik durumu zayıf olan Beşiktaşlılar içinde uygun ürünler bulundurmaları lazım bazen sadece kasaya girecek para olarak bakılmamalı bu tür ürünlerin satın alınması kulübe bağlılığı arttırır. bu bağlılıkta sana farklı platformlarda para olarak döner

ysariusta

• Ziyaretçi

Beni @ahmet türker gaza getirdi. (Ayrıca bunu silme şerefini bana bırakır mısın Ali Rıza bey)  :kop:

Çevrimiçi Necmi

Abi dur tek tek.
Messi'yi alalım satarız. 250 tl ye forma olmaz.
Stat abi yok tabi abi. Bunlar stadın reklam çalışmaları. Bildiğim kadarıyla stat reklamlarını ve forma reklamlarımızı Vodafone'nun çalıştığı şirket yapıyor. Sosyal Medya hesaplarını da bunlar yönetir. Şöyle düşün Kadıköy Belediye'si resmi twitter hesabı var. Belediye başkanı mı twit atacak? Bu hesabı muhtemelen bir kaç kişi yönetiyor. Çünkü biri fotoğraf çekip paylaşıyor. Biri maç sonuçlarına göre giydirmeli fotoğraflar paylaşmaya başladı ki çok yaratıcılar. Muhtemelen biri gelen sorulara cevap veriyor. Zaten resmi ve kesin olan konuları yanıtlıyor. Dikkat et mesela soru var Stat abi stat kaç kişilik, decap 41903. Burada biz aylardır neler hesapladık. Bilinmedik bir şey söylediğini ya da ne biliyim bugün ilk prekast geldi, ilk çatı kolonu dikildi vb bilgilendirmeleri yok. Muhtemelen bir yerde özelliklerle ilgili bir kaynakça var oradan alıyor bakıyor orada yazmayanı da açar kulübe telefonu sorar. Ne zaman açılıyor stat abi, en kısa zamanda açıcaz. Yapılan işi küçümsemiyorum, çok zekice ve çok sempatik bir reklam çalışması. Adamlar "stat abi" sayesinde insanların heyecanını sıcak tutuyor. Çok güzel iş. Ama reklam sonuçta. Bu işler artık böyle yürüyor. Bak Çelik bile çıplak Viyolonsel çalıyor.  :evillol: Elinde telefonla statta duran biri olur mu? du bakiyim ne yazmış derken kafasına bi şey düşer adamın. Neyse. Uzattım gene. Düştü çenem
stad abi Beşiktaş taraftarının vodafonearena resmi twitter hesabına taktığı isimdir. resmi hesabı vodafone un yetkilendirdiği bir ajans yönetiyor yakın bir zamanda hesap kulübe devredilecek yanlış bilgim yoksa iki kadın iki erkekten oluşan dört kişilik bir ekip tarafından kontrol ediliyormuş kulübe devredildikten sonra hesap daha resmi bir şekil alacak zaten olması gerekende bu bu güne kadar yapılan marka tanıtımı ve markayı sempatik göstermekti bundada başarılı oldu ama sonrasında kurumsal yönetilmek zorunda sosyal medya çok büyük bir silahtır ve doğru şekilde doğru hedeflere yönelmesi gerekir şuanki üslup taraftar platformlarının bir kullanım şekli anladığım kadarıyla biraz şans eseri doğaçlama bu hale geldi tutuncada devam etti ama bu şekilde sürmeyecektir.

ysariusta

• Ziyaretçi

stad abi Beşiktaş taraftarının vodafonearena resmi twitter hesabına taktığı isimdir. resmi hesabı vodafone un yetkilendirdiği bir ajans yönetiyor yakın bir zamanda hesap kulübe devredilecek yanlış bilgim yoksa iki kadın iki erkekten oluşan dört kişilik bir ekip tarafından kontrol ediliyormuş kulübe devredildikten sonra hesap daha resmi bir şekil alacak zaten olması gerekende bu bu güne kadar yapılan marka tanıtımı ve markayı sempatik göstermekti bundada başarılı oldu ama sonrasında kurumsal yönetilmek zorunda sosyal medya çok büyük bir silahtır ve doğru şekilde doğru hedeflere yönelmesi gerekir şuanki üslup taraftar platformlarının bir kullanım şekli anladığım kadarıyla biraz şans eseri doğaçlama bu hale geldi tutuncada devam etti ama bu şekilde sürmeyecektir.
valla abi bu firmada kalsın bence çok başarılılar. Elbette kalmayacak ama bunlar çok başarılı. İki bayan diyorsun yani arada stat ablayla da konuşuyoruz. İyiymiş.  :tabe:

Çevrimdışı Deniz

En üst sıra prekastları koyarken neden bu kadar bekliyorlar ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

valla abi bu firmada kalsın bence çok başarılılar. Elbette kalmayacak ama bunlar çok başarılı. İki bayan diyorsun yani arada stat ablayla da konuşuyoruz. İyiymiş.  :tabe:
aslında mantıken bu şekilde kullanılması espiri yeteneği gelişmiş gençliğimizde iyi tutar ama işin kurumsal bir boyutu var orda sadece gençleri toplarsın diğer taraftan sosyal medyayı bir güç olarak kullanmak var yarın senin stadla ilgili pazarlama yapacağın sosyal medya alanı orasıdır ve pazarlamayı gençlere yapamazsın o yüzden kurumsal olmak zorundasın yani gelecekte o hesap lak lak yapma yeri olmayacak direk kulübün en önemli etkinlik alanlarından biri olacak sırf o hesabı yönetmek için bir birim bile kurulabilir diye tahmin ediyorum Beşiktaş artık internet ağını iyi yönetmeye başladı tabi daha işin başındalar ama bu işde kararlı ve istekli bir ekip var ve bence doğru adımlar atılıyor