Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5721845 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Tam konu dışı demeyelim.YEni staddaki bilet fiyatlarını konuşuyoruz  :D
gerekli cevabı yunus vermiş :kop: üstüne laf söylenmez

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi dediklerinde haklısın.Analizlerin doğru.Ancak ben olaya farklı bir pencereden bakacam:
"Düşük gelirli insanları dışarda bırakan bir futbol düzeni ne kadar ayakta durabilir?"
Şimdi biz diyoruz ki yeni stadımız bitince talep çok yüksek olduğundan fiyatlar da yüksek olacak.kale arkaları 70-80 liradan başlayacak.
Doğru,muhtemelen de böyle olacak.Ancak,

Düşük gelirli insanlar bu parayı veremeyeceği için dışarda kalacak.Bu da bu insanları ister istemez futboldan uzaklaştıracak.Futbol bir nevi maddi durumu iyi olan insanların izleyebildiği,diğerlerini dışarıda bırakan bir sektör olacak.
Böyle bir sektör kısa vadede çok para kazanıp ayakta duracaktır ama uzun vadede çok büyük zararları olacaktır.

Bizim ülkemizin insanının gelir dağılımı,maddi durumu belli.Adam çocuğunu dersaneye yollayacak taksiti zor bulurken,çocuğuna harçlık verecek parayı zor bulurken bir de 90 dklık bir futbol maçı için bu kadar parayı veremez.
Ülkede oynanan futbol da ortada.Bir ingiltere,almanya,ispanya ligine bakıyorsun bir de süper lige,onlarınki futbolsa bizimki ne,bizimki futbolsa onlarınki ne?

Ülkedeki rezil futbol düzeni düzelmeden bu "parası olana hitap eden futbol düzeni" ,"parası olan" insanı sıktığı zaman maçları kim izleyecek?Bu tehlike çok büyük bence..

Biz bir İngiltere değiliz,biz Türkiyeyiz.Onların kültürünü "endüstriyel futbol" adı altında bize getirmeye çalışıyorlar ama bu büyük riskleri de beraberinde getiriyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Bu sefer hayret yani tff bi güzellik yaptı bize..
Seneye stadımız ilk maçlara yetişmezse o maçları deplasmana ayarlarmı acep :upto:
Bence hayır :evillol:
zaten 1 maci deplasman yapmalari yetecektir 3 haftada 2 deplasman 1 iceride oynayacagimizi tahmin ediyorum sonra milli takim arasi var eger stad 30 agustosa yetismez ise 13 eylul olarak guzel bi tarih var 2.haftadaki icerideki maci sadece deplasmana almalari yetecek ama 3 haftanin 2 si iceride 1.ve 3. Haftalar iceride oluyor ilk haftayi deplasman 2.haftayi deplasman 3.haftayida vodafone arenada acmaliyiz olabilecek en iyi senaryolar bunlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Beni @ahmet türker gaza getirdi. (Ayrıca bunu silme şerefini bana bırakır mısın Ali Rıza bey)  :kop:
kapalının en üşt prekastlarını niye hala takmıyorlar . (sırf yazın silinmesin diye yazdım ,suçu başkalarının üstüne at kurtul vaziyetinin örneği olsun  :lol:  :lol: ) bu günkü tırda gelenler çatı yüzüğümüymüş.?

Çevrimdışı Melekcik

Almanya ile Türkiyeyi kiyaslamak bencede yanlış bizim futbola baktigimiz gibi onlar futbola bakmiyorlar. Bircok kez almanyada bundesliga maci izledim. Onlar biz nasil tiyatroyu alisverisi nasil haftasonu etkinligi gibi goruyorsak onlarda futbolu öyle goruyorlar bu bazen avantaj bazen dez avantaj.stadların doluruk oranı kombine yüksek dortmut bayern gibi takimlar malum sezon oncesi cogu kombineyi satiyor digerleride bunu ister gelirseviyesine baglayin ister lig kalitesine. Bizdeki durum artik kimse kimseye guvenmiyor. Arada bizlerde soyluyoruz bizi sampiyon yapmazlar diye. Guvenilmez bir tff adam olamayan milli takim kulüp yöneticilerin anlamsiz güc gosterileri hakemleri etkilemek icin kirk takla atmaları ayni sekil hakemlerinde istikrarsiz dudukleri artik eskisi gibi izleyiciyi ekrana cekmiyor kaldiki statlara ceksin.lig kaliteli olsa ayni sekil statlar emin olun dolar bunun gelirle pek alakası yok benim fikrim
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Fatih

@Necmi abi dediklerinde haklısın.Analizlerin doğru.Ancak ben olaya farklı bir pencereden bakacam:
"Düşük gelirli insanları dışarda bırakan bir futbol düzeni ne kadar ayakta durabilir?"
Şimdi biz diyoruz ki yeni stadımız bitince talep çok yüksek olduğundan fiyatlar da yüksek olacak.kale arkaları 70-80 liradan başlayacak.

Düşük gelirli insanlar bu parayı veremeyeceği için dışarda kalacak.Bu da bu insanları ister istemez futboldan uzaklaştıracak.Futbol bir nevi maddi durumu iyi olan insanların izleyebildiği,diğerlerini dışarıda bırakan bir sektör olacak.
Böyle bir sektör kısa vadede çok para kazanıp ayakta duracaktır ama uzun vadede çok büyük zararları olacaktır.

Bizim ülkemizin insanının gelir dağılımı,maddi durumu belli.Adam çocuğunu dersaneye yollayacak taksiti zor bulurken,çocuğuna harçlık verecek parayı zor bulurken bir de 90 dklık bir futbol maçı için bu kadar parayı veremez.
Ülkede oynanan futbol da ortada.Bir ingiltere,almanya,ispanya ligine bakıyorsun bir de süper lige,onlarınki futbolsa bizimki ne,bizimki futbolsa onlarınki ne?

Ülkedeki rezil futbol düzeni düzelmeden bu "parası olana hitap eden futbol düzeni" ,"parası olan" insanı sıktığı zaman maçları kim izleyecek?Bu tehlike çok büyük bence..

Biz bir İngiltere değiliz,biz Türkiyeyiz.Onların kültürünü "endüstriyel futbol" adı altında bize getirmeye çalışıyorlar ama bu büyük riskleri de beraberinde getiriyor..
Kanka sen kapitalist bir sistem de yasadiginin farkinda degilsin galiba...  :bandit: Bu isin kurali bu... Yapacak birsey yok kimsenin... Sistemi tek basina degistirmeye kalkamazsin, ezilirsin...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Kanka sen kapitalist bir sistem de yasadiginin farkinda degilsin galiba...  :bandit: Bu isin kurali bu... Yapacak birsey yok kimsenin... Sistemi tek basina degistirmeye kalkamazsin, ezilirsin...
Ben kapitalizmin başkentinde yaşıyorum her yılın 5 ayı @Fatih  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

tam tersine kapitalist futbol düzeninin kendi kendini yok etme ihtimalini anlatıyor bence .@Fatih kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

sen merak etme @Deniz silme kombine satışı olacağı için ve düşük gelirli Beşiktaşlılar bu kombineleri alamayacağı için dışarda kalacak zaten ne olursa olsun içerde 42000 kişi olacak diğerleri dışarda kalacak parası olanda olmayanda o yüzden çok şey farketmiyor hiç olmazsa kulüp kazansın sen bilet ucuza satılınca o biletlerle düşük gelirlilerinmi gireceğini sanıyorsun anında karaborsaya düşer ve gene yüksek paralarla gelir düzeyi yüksek kişiler alır burda kazanan karaborsacılar olur kaybeden kulüp olur vede üstüne birilerini nemalandırmış olursun pahalı bilet büyük oranla karaborsayı önler artı kombine satışlarını arttırır sonuçta bileti kaça satarsan sat bir artı değer oluşacak esas sorun bu artı değerin kimin cebine gireceği

Çevrimiçi Necmi

Ben kapitalizmin başkentinde yaşıyorum her yılın 5 ayı @Fatih  :evillol: :evillol:
yanlış emperyalizmin başkentinde yaşıyorsun onların orda aldığı kararlar orayı değil burayı vurur yani orda bir şey göremezsin etkiyi görmen için burda olman gerekir onlar kendi ön bahçelerine güzel bakarlar bedelini arka bahçeye ödetirler @Deniz

Çevrimdışı Deniz

tam tersine kapitalist futbol düzeninin kendi kendini yok etme ihtimalini anlatıyor bence .@Fatih kardeşim.
Aynen öyle Ahmet abi.Bu kapitalist futbol düzeni bir yerde kendini çıkmaza sokacak.Ve yürüyemez hale gelecek.Benim düşüncem bu yönde..

Çevrimdışı tedd

Konuyla alakasız ama bir şey dikkatimi çekti.
Mustafa'nın fotolar neden burada paylaşılmıyor artık?
Ayrıca Mustafa kendisine neden ayrı bir forum sitesi açtı?
Benim kaçırdığım bir husumet mi yaşandı?
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı ahmet türker

yanlış emperyalizmin başkentinde yaşıyorsun onların orda aldığı kararlar orayı değil burayı vurur yani orda bir şey göremezsin etkiyi görmen için burda olman gerekir onlar kendi ön bahçelerine güzel bakarlar bedelini arka bahçeye ödetirler @Deniz
amerikada 40 milyon yoksul ve açlıkla mücadele eden insan varmış bence etkileri orada da çok kuvvetle hissedilir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

zaten 1 maci deplasman yapmalari yetecektir 3 haftada 2 deplasman 1 iceride oynayacagimizi tahmin ediyorum sonra milli takim arasi var eger stad 30 agustosa yetismez ise 13 eylul olarak guzel bi tarih var 2.haftadaki icerideki maci sadece deplasmana almalari yetecek ama 3 haftanin 2 si iceride 1.ve 3. Haftalar iceride oluyor ilk haftayi deplasman 2.haftayi deplasman 3.haftayida vodafone arenada acmaliyiz olabilecek en iyi senaryolar bunlar :)
İnşallah be abi :) Tribünden izleyecek için oranın atmosferi, benim gibi tvden izleyecekler için de o pilot kamera görüntüsü hasret içimizde :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Melekcik

Konuyla alakasız ama bir şey dikkatimi çekti.
Mustafa'nın fotolar neden burada paylaşılmıyor artık?
Ayrıca Mustafa kendisine neden ayrı bir forum sitesi açtı?
Benim kaçırdığım bir husumet mi yaşandı?
Herkez kendi yoluna ayrilma karari aldi diyelim konu dallanıp budaklanmasın kimseye fayda sağlamaz
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Deniz

sen merak etme @Deniz silme kombine satışı olacağı için ve düşük gelirli Beşiktaşlılar bu kombineleri alamayacağı için dışarda kalacak zaten ne olursa olsun içerde 42000 kişi olacak diğerleri dışarda kalacak parası olanda olmayanda o yüzden çok şey farketmiyor hiç olmazsa kulüp kazansın sen bilet ucuza satılınca o biletlerle düşük gelirlilerinmi gireceğini sanıyorsun anında karaborsaya düşer ve gene yüksek paralarla gelir düzeyi yüksek kişiler alır burda kazanan karaborsacılar olur kaybeden kulüp olur vede üstüne birilerini nemalandırmış olursun pahalı bilet büyük oranla karaborsayı önler artı kombine satışlarını arttırır sonuçta bileti kaça satarsan sat bir artı değer oluşacak esas sorun bu artı değerin kimin cebine gireceği
Aslında öyle değil @Necmi abi tam olarak.

Sen 1000 tlye bilet satarsan sadece zenginler alır.
300 tlye bilet satarsan zenginler ve maddi durumu iyi olanlar alır.
100 tlye bilet satarsan zenginler,maddi durumu iyi olanlar,memur kesimin belli bir bölümü alır.
30 tlye bilet satarsan zenginler,maddi durumu iyi olanlar,memur kesim ve öğrenci,işçi kesim alır.

Yani fiyat düştükçe her kesimden taraftar bilet alacak imkanı bulur.Stadlara localar falan bunun için yapılıyor zaten.Her kesimden insan izlesin diye.
Zengin olan gitsin locadan izlesin,maddi durumu çok iyi olan VİP ten izlesin,maddi durumu iyi olan maraton tribünlerin güzel yerinden izlesin,memur ve orta sınıf maraton tribünlerin kenarlarına doğru izlesin,işçisi öğrencisi ve her türlü insanı da kale arkasından izlesin.

Bu düzenin normal hali budur.Ama düzen o kadar aç gözlü bir düzen ki kale arkasından da zengin izlesin istiyor.İşte orada sıkıntı var.Bu yanlış.Öğrenciyi,işçiyi,orta gelirlinin ayağını futboldan kesersen yarın bu futbol düzeni daha büyük darbeler alacaktır.

Çevrimdışı Gokhan_1903

@Necmi abi bence yanlış düşünüyorsun düşük gelirli Beşiktaşlılar maçları da izlemesin, forma da almasın yada lisanslı bir üründe.

Çevrimdışı Melekcik

@Necmi abi bence yanlış düşünüyorsun düşük gelirli Beşiktaşlılar maçları da izlemesin, forma da almasın yada lisanslı bir üründe.
Bu bence düşünce degil dünyanın gittiği nokta. Gecen gormustum haberlerde abd de beyzbol finali bileti dudak ucuklatiyor fiyati aklimda kalmadi ama gidisat o yonde ya bu düzene karsi cikip yok olacagiz yada bu sistemin kolesi olacagiz baska care yok

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Arkadaşlar Y.Dnin bu projesi niye iptal olmuştu ?  :alala:

Çevrimdışı Deniz

O projelerin hiçbiri doğru düzgün işleme bile konmadı.Seçim öncesi oy almak için yaptırılan projeler..

Çevrimdışı Melekcik

Kurullarin belirledigi sartları tasımadı icindir yada y.d nin bizi 9 senedir maketlerle kandirdigi maketten biridir

Çevrimiçi Necmi

benim düşüncem değil bu :bandit: sistem bu şekilde işliyor benimde severek söylediğim şeyler değil ama birde gerçekler var gerçekleri öncelikle doğru tespit etki sonra bulacağın çözümler doğru temellere otursun sistemi doğru tahlil ettiğin sürece sisteme karşı verdiğin mücadeleyi doğru temeller üzerinde yaparsın ben @Fatih ede katılmıyorum her şey önce bir kişiyle başlar sonra diğerleri o bir kişinin peşinden gelir şimdi bu konuları açmayalım Ahmet abiyi tutamayız yok esas önemlisi Ali Rıza gelecek zaten psikolojik dayak yiyoruz işi fiziksele dökmeyelim :evillol:

Çevrimdışı Gokhan_1903

Bu bence düşünce degil dünyanın gittiği nokta. Gecen gormustum haberlerde abd de beyzbol finali bileti dudak ucuklatiyor fiyati aklimda kalmadi ama gidisat o yonde ya bu düzene karsi cikip yok olacagiz yada bu sistemin kolesi olacagiz baska care yok
@Melekcik bi şekilde sisteme karşı çıkmalıyız. Yoksa Club Brugge deplasmanında olduğu gibi Vodafone Arenadaki maçlara da sadece BJK Travel ile gitmek zorunda kalabiliriz.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

O projelerin hiçbiri doğru düzgün işleme bile konmadı.Seçim öncesi oy almak için yaptırılan projeler..

Kurullarin belirledigi sartları tasımadı icindir yada y.d nin bizi 9 senedir maketlerle kandirdigi maketten biridir

Malasef , bakıyorumda kulüp tarihinin boşa geçen 9 senesi , altyapıya yatırım yapsak o 9 senede dortmund gibi olurduk  :steamed:

Çevrimdışı Deniz

Bizim yaptırdığımız yeni stad da aslında bu düzene göre yapılıyor.Yoksa yapardık 4 tribünü locasız olurdu sana 55.000 kapasite ama çağımızın düzenine uyum sağlayamadığımız için büyük zarar görürdük.
Ben bu düzeni belli bir yere kadar kabul ettim.2 kat locayı neden 1 kat yapmadık demedim.Gerekiyordu ve yapıldı.Ama bu düzenin de bir sınırı olmalı.
Bu düzen bugün stadyumlardan öğrenci ve işçi kesimi atacaksa,yarın memuru atar,ertesi gün mühendisi doktoru da atar.En zengin kalana kadar herkesi atar sonra bir bakmış ki kimseler kalmamış.
Tamam zenginlere daha çok yer ayrılsın,stadlarda onlara uygun yerler yapılsın da;
Bıraksınlar da kale arkalarında cebinde çok parası olmayan ama kalbinde Beşiktaş aşkı olan insanlar maçını izlesin..