Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5721918 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar Y.Dnin bu projesi niye iptal olmuştu ?  :alala:
böyle bir projemi vardı :alala:
bu sadece bir grafikere yaptırılmış bir çizim taraftar gazı almak için mayıs ayı taraftar kandırma operasyonu o çizimin hiç bir olabilitesi yoktu

Çevrimdışı ahmet türker

O projelerin hiçbiri doğru düzgün işleme bile konmadı.Seçim öncesi oy almak için yaptırılan projeler..
@Deniz sen amerikaya gidip geliyorsun belki de görmüşsündür ,şimdi konuyu şöyle anlatayım geçenlerde amerikanın diğer yüzünü anlatan belgesel bir fim izledim ,öyle mahalleler var ki afrika gibi ,anlatıcı diyor ki size amerikanın bu yüzünü asla göstermezler ,siz gökdelenleri ve çok iyi kasabalarını görürsünüz . evet gerçekten de öyle kardeşim . amerika vahşi kapitalızm in en koyu yaşandığı bir ülke ,avrupada bu mahalleleri göremezsiniz ,amerikada avrupadaki gibi ,yüzyıllarca ölümüne ,emek sermaye çatışması olmadı ,avrupanın en büyük farkı budur .bizim ülkemizde, amerikanın arka bahçelerini sefaletin kol gezdiği insanların aç kaldığı yerleri göremezsiniz .benim amerikada ,amerikan vatandaşi olan arkadaşlarım var ,neler anlatıyorlar neler ..

Çevrimdışı Tolga

Bizim yaptırdığımız yeni stad da aslında bu düzene göre yapılıyor.Yoksa yapardık 4 tribünü locasız olurdu sana 55.000 kapasite ama çağımızın düzenine uyum sağlayamadığımız için büyük zarar görürdük.
Ben bu düzeni belli bir yere kadar kabul ettim.2 kat locayı neden 1 kat yapmadık demedim.Gerekiyordu ve yapıldı.Ama bu düzenin de bir sınırı olmalı.
Bu düzen bugün stadyumlardan öğrenci ve işçi kesimi atacaksa,yarın memuru atar,ertesi gün mühendisi doktoru da atar.En zengin kalana kadar herkesi atar sonra bir bakmış ki kimseler kalmamış.
Tamam zenginlere daha çok yer ayrılsın,stadlarda onlara uygun yerler yapılsın da;
Bıraksınlar da kale arkalarında cebinde çok parası olmayan ama kalbinde Beşiktaş aşkı olan insanlar maçını izlesin..
:claps: :claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Melekcik

@Melekcik bi şekilde sisteme karşı çıkmalıyız. Yoksa Club Brugge deplasmanında olduğu gibi Vodafone Arenadaki maçlara da sadece BJK Travel ile gitmek zorunda kalabiliriz.
O maç bununla alakası yok kulüb oraya bilet vermek zorunda dernekler var isteselerde bize verilen alan kısıtlı bunda zaten bize duşürmden gurbetciler bitirirdi
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Deniz

@Deniz sen amerikaya gidip geliyorsun belki de görmüşsündür ,şimdi konuyu şöyle anlatayım geçenlerde amerikanın diğer yüzünü anlatan belgesel bir fim izledim ,öyle mahalleler var ki afrika gibi ,anlatıcı diyor ki size amerikanın bu yüzünü asla göstermezler ,siz gökdelenleri ve çok iyi kasabalarını görürsünüz . evet gerçekten de öyle kardeşim . amerika vahşi kapitalızm in en koyu yaşandığı bir ülke ,avrupada bu mahalleleri göremezsiniz ,amerikada avrupadaki gibi ,yüzyıllarca ölümüne ,emek sermaye çatışması olmadı ,avrupanın en büyük farkı budur .bizim ülkemizde, amerikanın arka bahçelerini sefaletin kol gezdiği insanların aç kaldığı yerleri göremezsiniz .benim amerikada ,amerikan vatandaşi olan arkadaşlarım var ,neler anlatıyorlar neler ..
@ahmet türker  abi amerikada neler gördüm neler..Yemin ediyorum Türkiyede görmediğim,daha büyük açlık orda var.
Geçen yaz Kuzenimin patronunu karısı ve çocuğu fırtınadan dolayı Queenste araçları bozulmuş mahsur kalmıştı.Kuzenimin işi vardı benden gidip almamı rica etti.
Oaraya giderken Navigasyon beni öyle bir sokağa soktu ki ben böyle açlık böyle sefalet görmedim.Adamlar market arabalarının içinde uyuyor üstlerinde 2. Yüzyıldan kalma yırtık elbiseler,özellikle afroamerikan çocuklar gördüm ki açlıktan kemikleri sayılıyor.O sokaktan nasıl çıktığımı inan ben de bilmiyorum.
Açlık her yerde var maalesef..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

benim düşüncem değil bu :bandit: sistem bu şekilde işliyor benimde severek söylediğim şeyler değil ama birde gerçekler var gerçekleri öncelikle doğru tespit etki sonra bulacağın çözümler doğru temellere otursun sistemi doğru tahlil ettiğin sürece sisteme karşı verdiğin mücadeleyi doğru temeller üzerinde yaparsın ben @Fatih ede katılmıyorum her şey önce bir kişiyle başlar sonra diğerleri o bir kişinin peşinden gelir şimdi bu konuları açmayalım Ahmet abiyi tutamayız yok esas önemlisi Ali Rıza gelecek zaten psikolojik dayak yiyoruz işi fiziksele dökmeyelim :evillol:
tabiki de yaşadığımız gerçekleri göz ardı edemeyiz ,ben her insanın annesinden insan olarak doğduğu için eşit olduğuna inanıyorum, bir eşitlik aşığıyım, herkesin her şeyde hakkı olduğuna inanırım ,ama bu beni gerçeklere karşı kör ya da şaşı yapmaz @Deniz kardeşimin anlatmaya çalıştığı gibi fiyatlarda yumuşak davranıp garibanların da maç seyretmesi fikrine kesinlikle katılıyorum ,bunu sadece bizim klübün değil bütün klüplerin yapmasını isterim .ama realiteyi de unutmam tabi ki @Necmi kardeşim.

Çevrimdışı ontariokartallari

@ahmet türker  abi amerikada neler gördüm neler..Yemin ediyorum Türkiyede görmediğim,daha büyük açlık orda var.
Geçen yaz Kuzenimin patronunu karısı ve çocuğu fırtınadan dolayı Queenste araçları bozulmuş mahsur kalmıştı.Kuzenimin işi vardı benden gidip almamı rica etti.
Oaraya giderken Navigasyon beni öyle bir sokağa soktu ki ben böyle açlık böyle sefalet görmedim.Adamlar market arabalarının içinde uyuyor üstlerinde 2. Yüzyıldan kalma yırtık elbiseler,özellikle afroamerikan çocuklar gördüm ki açlıktan kemikleri sayılıyor.O sokaktan nasıl çıktığımı inan ben de bilmiyorum.
Açlık her yerde var maalesef..

Deniz bende 23 senedir yasiyorum navigasyon beni hic oralara sokmuyor :) buradaki fakirleri bizim ulkemizin fakirleriyle karistirmakta yanlis olur gibi geliyor .
Remzin KARTALLARI Gibi Manileri Yen Aş, Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı Beşiktaş .

Çevrimiçi Necmi

rica ederim abi. Yalnız bildiğim kadarıyla 1-2 sene içinde mecidiyeköyden kabataşa metroyla tramwayı birleştirecekler. O zaman metrobüsten mecidiyeköyde inip oradan aktarma yapmak daha kolay olur. Durak sayısı bayağı az olur. Yolculuk daha kısa sürer. Ama bunu için #sabret demekten başka bir şey düşmüyor.  Fakat ben olimpiyatı özleyecem. Millet çok uzak diyor neden öyle diyorlar anlamış değilim oysa bana 3 dakka :evillol:
madem 3 dakika neden karadeniz üzerinden gidiyorsun :kop: @ahmet türken

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Statta çok güzel oluyo haa maşallah :bandit: :D (1 saate yakındır ses seda yok :D ) (Geçmiş hatta baya :evillol: )
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Rizzi

Stadin kapasitesinin kac oldugunun onemi yok. 40 da olur 60 da.
Cagimizda bir stadin gelir getirip ekmeginden sutunden fayda saglanmasi futbol takimina optimum etki edebilmesi icin doluluk oraninin ortalama %80 ni gecmesi gerekiyor.
Bu konuda klupte cok siki arastirmalar yapilmis raporlar satin alinmis. Bende onlarca ulke ve stadyuma dayanan bu arastirmalari okudugum icin bilgi sahibiyim. Kisaca ortalamamizin 32 bini gecmesi gerekiyor.
Biz 50 binlik yapariz, ortalama 40 bini yakalariz, stad ne kadar buyuk olursao kadar cok seyirci gelir. Bilet fiyatini dusuk tutariz diye bir mantik yok.
Bu matematik.. Ispatlanmis. Hepsi raporlarda mevcut.
Anadoludaki stadyumlari goruyoruz. Bilet fiyatini 5 lira yapiyorlar gene tek macta dolmuyor ki, dedigim gibi doluluk oraninin butun sezon boyunca ortalama %80 olmasi gerekiyor..
Bu yuzden Juventusun 42 binlik stadyumu var.
Isteseler 70binlikde yapamazlarmiydi?
Yapmadilar iste..
GS nin stadyumu haddinden fazla buyuk. Derbilerde bile dolmuyor. Keza Fenerinde.
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2015, 03:57:35 Rizzi ]

Çevrimdışı Rizzi

Bilet fiyatlari malesef her butceye uygun olmayabilir.
Bu klubun degil endustriyel futbolun sucu.
Bu kurallar yazili degil ama uymazsaniz uefa kapilarinda dolasirsiniz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Juventus yeni stadı yapıldıktan sonra evinde tam 47 maç yenilmemiş.. Darısı ve daha fazlası bizim başımıza :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin herkese, havada cok guzel bugun prekast isleri hizlanir, belkide cati bilezigini yukari kaldirirlar belli mi olur.

Çevrimdışı yavvuzz

Günaydınlar , bol prekastlı bir gün dileğiyle . Herkese kolay gelsin.

Çevrimdışı SDemirsoy

Gunaydin herkese, havada cok guzel bugun prekast isleri hizlanir, belkide cati bilezigini yukari kaldirirlar belli mi olur.
günaydın abi belkide kaldırıyorlardır :D @ZEKI

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı demir_kArtAl

günaydın abi belkide kaldırıyorlardır :D @ZEKI

dur allahını seversen diego adamı heyecanlandırma, günaydın herkese.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ahmet türken

madem 3 dakika neden karadeniz üzerinden gidiyorsun :kop: @ahmet türken
Arkadaş kurbanıyım diyelim :kop: Gazozuma ilaçmı kattılar anlamadım. Birden kendimi kırklareli 5 km tabelasının önünde gördüm.Ama bunada şükür. Karadeniz üzerinden geldiğime şükrediyorum. Allah muhafaza önce içanadolu ordan doğu anadolu ordan karadenize sonra tekrar marmara ordan olimpiyata  şeklinde daha da kısa yoldanda bulabilirdim.

Çevrimdışı Altuğ

@ahmet türken abi günaydın biz o tarafları çok sevdik bahar gelsin de bir pikniğe gidelim  :icool:

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı ahmet türken

@ahmet türken abi günaydın biz o tarafları çok sevdik bahar gelsin de bir pikniğe gidelim  :icool:
Süper olur valla.Aslında oraları avrupa yakasını mesire alanları. En azından eskiden öyleydi. Kamyonetlere doluşup pikniğe giderdik çocukken.

Çevrimdışı yldrmaydn

bu çatı bilezik yapımı için kurulan iskeleler fileler vs. küfeki kaplı kolonlarda sıkıntı yaratır mı? kaplamalar başladı ama bunu dikkate aldılar mı??
Seninle Başladı Hayat..