Vodafone çok tartışılıyor yazma gereği duydum.
Alacağımız para 150 milyon dolar.
Bu paranın kredibilitesi en az bu kadar. Bundan sonraki sponsorun vereceği bedele bile etki edecek.
Global anlamda konserler, turnuvalar, sponsoru olduğu takımlarla partnerlik, pazarlama, iletişim.
Ben saymaktan yorulurum siz dinlemekten.
Çok takıyorsunuz bazı şeylere. Sahanın içinde ne olduğu önemli top çatının üstünde oynanmayacak. Daha önce hiç yazı yoktu çatıda.
Güzel bir iş yapılıyor. Bu sponsor bize en güvenilmediğimiz zamanda geldi bunu unutmayın. Bitiktik marka değeri olarak.
Spor programlarında son 2-3 dk bazen hiç konuşulmuyorduk ona rağmen verildi bu para. Potansiyelimize ödediler bu parayı. Karşılığını da alacaklar.
İstanbul'un en güzel yerinde çok güzel bir stad yapılıyor zaten ilk maçtan sonra bunların hepsini unutup atmosferin keyfini çıkaracaksınız.
O yüzden sıkıntı yapmayın kendinize şimdiden hayal edin sadece tezahüratlarınızı.
ben bi kaç şey ekleyim.
öyle bir sponsorki takımın potansiyeline yatırım yapmış, elindeki başarıya degil
tvde sürekli reklamların dönüyor. diger sponsorlarında görünürlüklerini artırıyor. yüksel Beşiktaş reklamında vodafone kadar bekoda görünüyor kaldede görünüyor. o markalarda mutlu..
efsane sponsor gaza gelip tvye Beşiktaş özelinde reklam yapıyor. (gerçekten çokta güzel bi reklam)
vodafone karakartal gibi bir projeyle karşılıksız kulübün insanlara ulaşıp destek almasını sağlıyor.
totalde Beşiktaş markasına inanılmaz bir katkı sağlıyor. bir dahaki sponsorlar için çıtayı daha yukarı çıkarıyor.
karşılıgında çatıya iki tane kendi ismini yazmış, yani bundan daha dogal ne olabilirki hayır kurumu mu adamlar? hilal-i ahmer cemiyeti mi?
olacak o kadar. bence övünün bu kadar iyi bir sponsorumuz olduguna...