Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5732053 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Ek olarak , Yeni açıkta ki Bjk yazısı ilk projede ve gorsellerde kuçuktu , Mabetin paylaştığı kesitte ise daha buyuktu o sonradan degişmiş mesela @anilt :D
Ufak tefek değişiklikler olmuştur tabii ki ve daha da olacaktır. Ama koltuk dizilimi ve çatıda ki yazı olayı pek ufak değişiklikler değil. Hele ki gerçekten yazı membranla yazılacaksa ona göre üretim olmalı zaten. Koltuklarda planlanan dizilime göre alınmıştır. O yüzden bu stadda nerde ne yapılacak herşey bellidir şuan. Ama biz yavaş yavaş öğreniyoruz :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ufak tefek değişiklikler olmuştur tabii ki ve daha da olacaktır. Ama koltuk dizilimi ve çatıda ki yazı olayı pek ufak değişiklikler değil. Hele ki gerçekten yazı membranla yazılacaksa ona göre üretim olmalı zaten. Koltuklarda planlanan dizilime göre alınmıştır. O yüzden bu stadda nerde ne yapılacak herşey bellidir şuan. Ama biz yavaş yavaş öğreniyoruz :)
Alt tribünler beyaz olacağına göre , Yeni açıkta ki Bjk yazısı keşke siyah olsaydı , Kırmızı biraz sırıtacak gibi geldi bana @anilt sen ne düşünüyorsun, Bence Beyaz koltuk üzerine Siyah yazı daha Asil durur :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

Hep söylüyorum Yiğitcan abi bu stadla ilgili merak ettiğimiz birçok şeyi stad açıldığında maça gittiğimizde öğrenicez :D
Aynen dediğin gibi olacak
Vay demek burası da böyleymiş diyecez maç günü
Ne diyelim güzel olur inşallah
Olmasa da evdir,biz güzelleştiririz bir şekilde

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimiçi Kartal Ç

kameranın önünden bir adet çatı kolonu geçti az önce  :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

@yigitcan1903 biz birşey açıklarsak bize inan ama  :evillol:
Açıkçası merakım azaldı oldukça
Her şeyin planlı olduğunu düşünüyorum
Yalnızca bilmediklerimiz var henüz
Esasında iyi bir durum bu uygulama açısından
Sorun az olur,olursa da çabuk giderilir
Dediğim gibi inşallah güzel olur,olmasa da biz bir şekilde güzelleştiririz @Altuğ

Çevrimdışı Altuğ

Merakını azaltan nedir ki asıl şimdi artması gerekiyor bence içerdeki ince işler ilerledikçe göreceksin herşey tam istediğimiz gibi çok güzel olacak.

Çevrimdışı Easthanbool

Numaralıdaki prekastlar için ne bekleniyor acaba? Kaçırdığımız bir şey mi var  :)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Türkay

Gece bununla ilgili sorular görmüştüm. Bizden birisi merak edip sordu sanırım.

Bizim @Türkay sanırım Altuğ abi :tabe:

Evet benim  :D ss almıştım buraya niye atmamışım ben fotoyu :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Koltuk dizilimi ve merdivenlerin boyanmayacak olmasi guzel gelismeler sevinelim bence bjk yazisi kirmizi yazilsa dahi ileride siyah koltukla degisebilir cok onemli degil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Numaralıdaki prekastlar için ne bekleniyor acaba? Kaçırdığımız bir şey mi var  :)
vinc calisiyor orda tehlike arz ediyor vincin kalkmasi lazim ama arakaya yardim ediyor vinc eski aciktaki kalksa ordan numaraliya dogru gitseler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sutlas

vinc calisiyor orda tehlike arz ediyor vincin kalkmasi lazim ama arakaya yardim ediyor vinc eski aciktaki kalksa ordan numaraliya dogru gitseler

Eski açıktaki vinç rampa için lazım mı?

Çevrimdışı Efe

Eski açıktaki vinç rampa için lazım mı?
olabilir o yuzden bekletiyor olabilirlar rampa yapimi bugun baslamistir heralde o bitince vincte sokulur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

çatı kirişlerine sıra ne zaman gelecek. epey bir iş te orada var aslında şuan hazır olan tarafları takabilirler. sonuçta hepsi bir iş ve 1 günde olsa zaman alacak.
Çatı için geleceği söylenen 4 adet paletli vinç vardı. Onlar gelince takılacak olabilir o kirişler...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ozan062

Aynen dediğin gibi olacak
Vay demek burası da böyleymiş diyecez maç günü
Ne diyelim güzel olur inşallah
Olmasa da evdir,biz güzelleştiririz bir şekilde

zaten cogunluga gore stadın işlevi onemli mac kazandıracak atmosferi saglasın yeter:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı yigitcan1903

Merakını azaltan nedir ki asıl şimdi artması gerekiyor bence içerdeki ince işler ilerledikçe göreceksin herşey tam istediğimiz gibi çok güzel olacak.
İnşallah olur
Merakımı azaltan sonucun belli olması
Yani maç canlı oynanmış sonuç belli ben banttan izliyormuş gibi hissediyorum
Bu durumda normalde doğrudan maç sonucuna bakarım önce :D
O gün de açılış günü olacak benim için
Yoksa gidişatla ilgili takipteyim yine,zamanlama konusundaki merakımı koruyorum mesela  :)

Çevrimdışı yigitcan1903

zaten cogunluga gore stadın işlevi onemli mac kazandıracak atmosferi saglasın yeter:)
Bana göre de o önemli esasında

Çevrimiçi Necmi

Yeni gelişme olarak Koltuk diziliminin kararının çoktan verildigini ve çatının her 2 Tarafındada Vodafone yazacagını ogrendik dun gece :s20: :s20:
nasıl öğrendik anlamadım bir arkadaş geldi bazı bilgileri paylaştı belki doğru söylemiştir ama anlamıyorum biraz kendinizi sorgulayın her söyleneni neden doğru kabul ettiğinizi arkadaşın söylediği zaten başından beri bilinen şeylerin tekrarı sanki buraya Başkan geldi açıklama yaptı. Dün akşam hiç bir şey öğrenmedik kardeşim şimdi bunu doğru kabul edersiniz sonra tersi olduğunda vay efendim başkan bizi kandırdı dersiniz aslında en başından beri kendi kendinizi kandırıp duruyorsunuz tamam arkadaşın kaynağı sağlam olabilir ama ben ne sağlam kaynaklar gördüm söyledikleri çıkmadı. Açık söyleyeyim Başkanla sohbet etsem onun ağzından öğrendiğim bilgiyi bile burda kesin doğru bilgi diye yazmam siz bu kadar nasıl net olabiliyorsunuz tamam bilgi geldi aldık kenara koyduk bakacağız sonrasına bakın 3 ayrı kaynaktan linnes transferi oldu diye bilgi geldi gece kaynakları açıklasam şoke olursunuz üçüde birbirinden farklı kaynaktı bizde gece haber yaptık ertesi gün uçaktan opare indi o yüzden boşverin Başkan bile söylese inanmayın yaydıkları her haber şaşırtma haber oluyor bu yönetimden bilgi sızmıyor bütün basını kararttılar kimse bir şey öğrenemiyor bir senedir Türkiyenin gözü önünde inşaat yapıyorlar ama tek bir bilgi bile sızdırmıyorlar Mabet de öğrendiğini söylüyor ama zaman zaman onun bilgileride yanlış çıkıyor yani şantiyede çalışanlar bile karanlıktalar bilgiye ulaşamıyorlar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

nasıl öğrendik anlamadım bir arkadaş geldi bazı bilgileri paylaştı belki doğru söylemiştir ama anlamıyorum biraz kendinizi sorgulayın her söyleneni neden doğru kabul ettiğinizi arkadaşın söylediği zaten başından beri bilinen şeylerin tekrarı sanki buraya Başkan geldi açıklama yaptı. Dün akşam hiç bir şey öğrenmedik kardeşim şimdi bunu doğru kabul edersiniz sonra tersi olduğunda vay efendim başkan bizi kandırdı dersiniz aslında en başından beri kendi kendinizi kandırıp duruyorsunuz tamam arkadaşın kaynağı sağlam olabilir ama ben ne sağlam kaynaklar gördüm söyledikleri çıkmadı. Açık söyleyeyim Başkanla sohbet etsem onun ağzından öğrendiğim bilgiyi bile burda kesin doğru bilgi diye yazmam siz bu kadar nasıl net olabiliyorsunuz tamam bilgi geldi aldık kenara koyduk bakacağız sonrasına bakın 3 ayrı kaynaktan linnes transferi oldu diye bilgi geldi gece kaynakları açıklasam şoke olursunuz üçüde birbirinden farklı kaynaktı bizde gece haber yaptık ertesi gün uçaktan opare indi o yüzden boşverin Başkan bile söylese inanmayın yaydıkları her haber şaşırtma haber oluyor bu yönetimden bilgi sızmıyor bütün basını kararttılar kimse bir şey öğrenemiyor bir senedir Türkiyenin gözü önünde inşaat yapıyorlar ama tek bir bilgi bile sızdırmıyorlar Mabet de öğrendiğini söylüyor ama zaman zaman onun bilgileride yanlış çıkıyor yani şantiyede çalışanlar bile karanlıktalar bilgiye ulaşamıyorlar
Abi arada enter'a basıp bide noktalama işareti kullansaydın çok kıyak olurmuş ha :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

olabilir o yuzden bekletiyor olabilirlar rampa yapimi bugun baslamistir heralde o bitince vincte sokulur
vinçlerin bekleme nedeni belli @Efe testerelerin altındaki iskeleler sökülmedikçe vinçler kalkmaz o malzemelerin inmesi lazım :D Numaralıdaki vinçde arka taraftaki perdenin bitmesini bekliyor rampa için eski açıktaki vince pekde ihtiyaç yok aslında sırf onun için vinci tutmazlar ama mukavemet için beklerken arada rampayıda çıkartır zaten rampanın tamamına vinç ulaşamıyor

Çevrimdışı hsyn

STADDAKİ BEYAZ BARETLİ GRUP KİMLER ACABA

Çevrimdışı Oktay A.

Kapalı yeni açık köşede bir kalabalık var stada yine misafirler gelmiş anlaşılan  :alala: :alala:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu konuda kesinlikle haklısın @Necmi abi , Yonetim bu konuda gerçekten çok iyi , Dışarıya hiçbir şekilde bilgi sızmıyor ne yonetimle alakalı gizli bilgiler ne futbolcularla alakalı , Ne stadla alakalı nede Tarnsferle alakalı hiçbir bilgi sızmıyor dışarıya :ok: İnşaattaki küçük bir kazayı bile 1Hafta sonra ogrendi BASIN !! Krizi iyi yonettik.....
Bekleyip görelim Daha neler olacak bakalım..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Abi arada enter'a basıp bide noktalama işareti kullansaydın çok kıyak olurmuş ha :evillol: :evillol:
bilgiye ulaşmak zahmet ister :bandit: biraz zahmet et  :evillol:

Çevrimdışı ucanlaz

Kapalı yeni açık köşede bir kalabalık var stada yine misafirler gelmiş anlaşılan  :alala: :alala:

Bayagi bir incelediler. Acaba bunlar kim? @keremfrat1 @bjk_mabet @Necmi Abi