Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5732174 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Caner

İşte bende kesin bilemediğim ve öğrenemediğim için kendi fikrimi söylüyorum.
Tamamen bana ait bir düşünce ama şartlar değerlendirildiğinde ihtimalin yüksek olduğu.

Abi sen muhakkak biraz daha iyi bilirsin, kendi düşüncen olduğunu da söylemişsin. Ben zaten çatıda beşiktaş yazmış yazmamış pek umrumda değil, ama başkanın kendi sözleri var özellikle demirören'e olan borcun bir kısmını tribün sponsorluğu şeklinde ödemek ile ilgili. TRT'de söylemişti hatta Erman Toroğlu sormuştu. Mantıken başka markanın stadyumda görünmesini istemezler ama Fikret Başkan'ın da var böyle bir lafı, yani başka bir tribün olmadığına göre farklı bir yere de çekilemez gibi lafı.
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 14:54:46 Caner ]

Çevrimdışı Kadir G.

doğru millet bitmiş stadına 300 M luk sponsor buluyor ya bizde bulurduk sen bayernin falan isim haklarına bir bak ondan sonra 300 M u telafuz et kim verir Türkiyeden bir takıma 300 M az mantıklı olun o parayı alabilecek dünyada kaç takım var belki real ve barselona bir nebzede MU olabilir kendimizi dev aynasında görmeyelim millet formasına isim sponsoru bulamadı siz bir şeylerin farkında değilsiniz uçak biletine forma reklamı alıyorlar :D büyük ihtimal havuzda patlayacak o paralarla yayın geliride olmayacak önümüzdeki sene çok şeye gebe Demirören bir dönem daha Başkanlık yaparsa renkliler bitti demektir bize bir şey olmaz biz şerbetliyiz :kop:

Bayerni mi vericez örnek olarak adamlar 1 euro kazansa 30 centini devlete veriyor ne kazanacaklar?? Anlaştığımız firmanın onların sponsorundan az mı parası var? Hayır. Dünyanın 2. si gsmde. Manu sadece formadan 40-50 milyon alıyor yıllık onların sponsorlarıyla karşılaştırılamaz bizimkiler.

Marka değeri sıfır olan başarısı olmayan kulübe 150 milyon veriliyorsa ve stad takımın kurtuluşuysa stad bittikten sonra gelecek başarıların ardından yine 150 milyona falan mı anlaşılacağını sanıyorsunuz? Allah ın dağındaki arenayla bizim stadımız nerdeyse aynı paraya geliyorsa bu sadece zor durumda olmaktandır. Yönetimi sevebilir ya da sevmeyebilir insanlar. Ben seviyorum ve kalmasını istiyorum. Fakat istiyorum diye de Beşiktaşın bir lira daha az kazanmasına seyirci kalamam. Fikirlerime karşı haklı ve haksız olduğumu belirtirken keşke daha sıcak davranabilsek. Neyse önemli olan ortak payda Beşiktaştır.

İyi günler.

Çevrimdışı Caner

He bir de savuşturmak için de söylemiş olabilir tabi. Çünkü rahmetli başkanımız Seba'nın da vefatından sonra Vodafone ile konuşucaz isim ile ilgili dedi ama görüldüğü üzere bir şey değişmedi. Bunu da o zamanki beklentileri yumuşatmak için söyledi muhtemelen. Bu demirören'e tribün sponsorluğu meselesi de bunun gibi bir şey olabilir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bayerni mi vericez örnek olarak adamlar 1 euro kazansa 30 centini devlete veriyor ne kazanacaklar?? Anlaştığımız firmanın onların sponsorundan az mı parası var? Hayır. Dünyanın 2. si gsmde. Manu sadece formadan 40-50 milyon alıyor yıllık onların sponsorlarıyla karşılaştırılamaz bizimkiler.

Marka değeri sıfır olan başarısı olmayan kulübe 150 milyon veriliyorsa ve stad takımın kurtuluşuysa stad bittikten sonra gelecek başarıların ardından yine 150 milyona falan mı anlaşılacağını sanıyorsunuz? Allah ın dağındaki arenayla bizim stadımız nerdeyse aynı paraya geliyorsa bu sadece zor durumda olmaktandır. Yönetimi sevebilir ya da sevmeyebilir insanlar. Ben seviyorum ve kalmasını istiyorum. Fakat istiyorum diye de Beşiktaşın bir lira daha az kazanmasına seyirci kalamam. Fikirlerime karşı haklı ve haksız olduğumu belirtirken keşke daha sıcak davranabilsek. Neyse önemli olan ortak payda Beşiktaştır.

İyi günler.

MUTD Alır formadan okadar çünkü 1 milyon küsür satış oranı var adamların..

Çevrimdışı Melekcik

Vodafone 15 yil icin 120 m dolar veriyo yani yillik 8 m dolar.catida iki taraflı vodafone yazısı stad disi reklam yerleri eski acik kapali arasi cep shop.4 tribünün onunde vodefone yazisi.
Bence besiktas kulubu vodafone para versin biz sponsor olalim.hee konserlere filan parada vermez bu sirket bedavaya yapar cunki stad onlarin.
15 yıl için değil 10 yıl +5 yıl yani on yıl 120 milyon dolar biz ile vodafon isterse 5 yıl daha aynı şartlarda devam edecek   :tabe: :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 21.02.2015 (14:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1 ve @Mehmet  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Kadir G.

MUTD Alır formadan okadar çünkü 1 milyon küsür satış oranı var adamların..

Karşılaştırılamayız onlarla. Yazmıştım.

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Fatih

Vodafone çok tartışılıyor yazma gereği duydum.

Alacağımız para 150 milyon dolar.

Bu paranın kredibilitesi en az bu kadar. Bundan sonraki sponsorun vereceği bedele bile etki edecek.

Global anlamda konserler, turnuvalar, sponsoru olduğu takımlarla partnerlik, pazarlama, iletişim.

Ben saymaktan yorulurum siz dinlemekten.

Çok takıyorsunuz bazı şeylere. Sahanın içinde ne olduğu önemli top çatının üstünde oynanmayacak. Daha önce hiç yazı yoktu çatıda.

Güzel bir iş yapılıyor. Bu sponsor bize en güvenilmediğimiz zamanda geldi bunu unutmayın. Bitiktik marka değeri olarak.

Spor programlarında son 2-3 dk bazen hiç konuşulmuyorduk ona rağmen verildi bu para. Potansiyelimize ödediler bu parayı. Karşılığını da alacaklar.

İstanbul'un en güzel yerinde çok güzel bir stad yapılıyor zaten ilk maçtan sonra bunların hepsini unutup atmosferin keyfini çıkaracaksınız.

O yüzden sıkıntı yapmayın kendinize şimdiden hayal edin sadece tezahüratlarınızı.
Iste bu kadar ya... Stadin her yerinde Vodafone yazsin, umrumda olmaz...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Burak

Anlaşma yapıldığından beri aklımda bir soru var, daha önce belki konuşuldu ama ben rastlayamadım bir yerlerde. Şimdi statda Vodafone sponsorluğu ile düzenlenecek konserlerden bizim gelirimiz nasıl olacak acaba? Satılan biletlerden % olarak pay mı alacağız yoksa her konser için kira parası mı alacağız?

Çevrimiçi Necmi

İyi günler.
üzümü çöpünü birbirine karıştırıyorsunuz dağ başındaki stada devlet sponsor oldu ve bizim aldığımız paranın yarısına sponsor oldular. öyle salladıkları gibi değil işler adamlar sürekli algı operasyonu yapıyorlar sürekli kendilerini büyük gösterme operasyonu yapıyorlar sizde yiyorsunuz bu sene bizim forma satışlarımız her ikisinide geçmiş adamların bütün gücü devlet desteğiyle geliyordu şimdi o destek gitti karşılığı büyük sponsorlarının çekilmesi oldu ülker çekildi resmi olarak açıkladı formalarına reklam alamadılar bekledikleri kombineyi satamadılar forma satışları düştü bekleyin görün dahada kötü olacaklar devlet kapısında çok yalvarırlar daha :D 300 M € luk isim hakkı fenerin borçları sıfırlar versin o zaman kapıda bekliyorlarsa neden vermiyor yarısına bile hamuda kalkarlar propagandaya okadar kolay inanıyorsunuzki anlam veremiyorum biraz araştırma yapın algı yönetmelerine izin vermeyin bakın o kadar kazanan kulüpler ama ara transfer döneminde transfer yapamadılar neden acaba yazın transfer dönemini takip edin ne kadar güçlü olduklarını göreceksiniz :D boş verin tadını çıkartın önümüzdeki yıllar siyah beyaz geçecek

Çevrimdışı src35

Vodafone çok tartışılıyor yazma gereği duydum.

Alacağımız para 150 milyon dolar.

Bu paranın kredibilitesi en az bu kadar. Bundan sonraki sponsorun vereceği bedele bile etki edecek.

Global anlamda konserler, turnuvalar, sponsoru olduğu takımlarla partnerlik, pazarlama, iletişim.

Ben saymaktan yorulurum siz dinlemekten.

Çok takıyorsunuz bazı şeylere. Sahanın içinde ne olduğu önemli top çatının üstünde oynanmayacak. Daha önce hiç yazı yoktu çatıda.

Güzel bir iş yapılıyor. Bu sponsor bize en güvenilmediğimiz zamanda geldi bunu unutmayın. Bitiktik marka değeri olarak.

Spor programlarında son 2-3 dk bazen hiç konuşulmuyorduk ona rağmen verildi bu para. Potansiyelimize ödediler bu parayı. Karşılığını da alacaklar.

İstanbul'un en güzel yerinde çok güzel bir stad yapılıyor zaten ilk maçtan sonra bunların hepsini unutup atmosferin keyfini çıkaracaksınız.

O yüzden sıkıntı yapmayın kendinize şimdiden hayal edin sadece tezahüratlarınızı.
ben bi kaç şey ekleyim.

öyle bir sponsorki takımın potansiyeline yatırım yapmış, elindeki başarıya degil

tvde sürekli reklamların dönüyor. diger sponsorlarında görünürlüklerini artırıyor. yüksel Beşiktaş reklamında vodafone kadar bekoda görünüyor kaldede görünüyor. o markalarda mutlu..

efsane sponsor gaza gelip tvye Beşiktaş özelinde reklam yapıyor. (gerçekten çokta güzel bi reklam)

vodafone karakartal gibi bir projeyle karşılıksız kulübün insanlara ulaşıp destek almasını sağlıyor.

totalde Beşiktaş markasına inanılmaz bir katkı sağlıyor. bir dahaki sponsorlar için çıtayı daha yukarı çıkarıyor.

karşılıgında çatıya iki tane kendi ismini yazmış, yani bundan daha dogal ne olabilirki hayır kurumu mu adamlar? hilal-i ahmer cemiyeti mi?

olacak o kadar. bence övünün bu kadar iyi bir sponsorumuz olduguna...

Çevrimdışı Hakan K.

bayern münih allianz arenadan senelik  6 milyon € alıyor. üstelik o stad 1860 münih ile ortak kullanıyor. başkan stad ismini gerçekten iyi pazarlamış. @Necmi
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 15:49:46 Hakan K. ]
Aslolan Hayattır Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Tamam örnekler olmamış olsun :D
Ama günü kurtarmak olsaydı işi, şuan buralarda olamazdık bence.
O (Hakaret Yasak)₂ nün işiydi.
(Hakaret Yasak) kim burda renkli ağzıyla konuşma Beğeniriz beğenmeyiz ama kimseye hakaret edemeyiz birine hakaret ettiğinde onun kalitesi düşmez senin kaliten düşer @Yutek71 bu forumda kim olursa olsun Beşiktaşın Başkanlık makamında oturmuş birine hakaret edilmez eleştirini doğru üslupta yapacaksın
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 15:45:52 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

Anlaşma yapıldığından beri aklımda bir soru var, daha önce belki konuşuldu ama ben rastlayamadım bir yerlerde. Şimdi statda Vodafone sponsorluğu ile düzenlenecek konserlerden bizim gelirimiz nasıl olacak acaba? Satılan biletlerden % olarak pay mı alacağız yoksa her konser için kira parası mı alacağız?
masraflar çıktıktan sonra gelirleri bize kalıyor bildiğim kadarıyla

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

(Hakaret Yasak) kim burda renkli ağzıyla konuşma Beğeniriz beğenmeyiz ama kimseye hakaret edemeyiz birine hakaret ettiğinde onun kalitesi düşmez senin kaliten düşer @Yutek71 bu forumda kim olursa olsun Beşiktaşın Başkanlık makamında oturmuş birine hakaret edilmez eleştirini doğru üslupta yapacaksın
Adamın mesleği bu. Renkli ağzı ne alaka? Çoğu kişi var bunu Beşiktaşlı olup söyleyen.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 15:52:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Adamın mesleği bu. Renkli ağzı ne alaka? Çoğu kişi var bunu Beşiktaşlı olup söyleyen.

Ben sadece bundan değil bu tarz tüm söylemlerden sıkıldım çok.

Bakıyorum adamların forumlarına 8jk, kargalar, tinerciler, şikeciler bunlar 15-16 yaşında eğitim almamış ergenlerin kullanacağı kelimeler. Gerek yok.

Fenerbahçe, Galatasaray, Demirören demek daha kolay. Senin öznelinde söylemiyorum yanlış anlama ama bu tarz şeyleri yazanların ne yazdığını okuyorum ne cevap veriyorum.

Eleştirmek başka böyle çocukça söylemler başka.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

üzümü çöpünü birbirine karıştırıyorsunuz dağ başındaki stada devlet sponsor oldu ve bizim aldığımız paranın yarısına sponsor oldular. öyle salladıkları gibi değil işler adamlar sürekli algı operasyonu yapıyorlar sürekli kendilerini büyük gösterme operasyonu yapıyorlar sizde yiyorsunuz bu sene bizim forma satışlarımız her ikisinide geçmiş adamların bütün gücü devlet desteğiyle geliyordu şimdi o destek gitti karşılığı büyük sponsorlarının çekilmesi oldu ülker çekildi resmi olarak açıkladı formalarına reklam alamadılar bekledikleri kombineyi satamadılar forma satışları düştü bekleyin görün dahada kötü olacaklar devlet kapısında çok yalvarırlar daha :D 300 M € luk isim hakkı fenerin borçları sıfırlar versin o zaman kapıda bekliyorlarsa neden vermiyor yarısına bile hamuda kalkarlar propagandaya okadar kolay inanıyorsunuzki anlam veremiyorum biraz araştırma yapın algı yönetmelerine izin vermeyin bakın o kadar kazanan kulüpler ama ara transfer döneminde transfer yapamadılar neden acaba yazın transfer dönemini takip edin ne kadar güçlü olduklarını göreceksiniz :D boş verin tadını çıkartın önümüzdeki yıllar siyah beyaz geçecek

300 milyonu fenere kimse vermez zaten. Avrupaya arada bir giden takıma büyük sponsor bulamazlar. Bizim anlaşma marka değeri sıfırken yapıldı ben bunu savundum iyi olduğunu söyledim. Fakat bu stadı biz yapmış olsaydık elle tutulur başarımız olsaydı bu paraların çok üstüne anlaşırdık. Denize sıfır istanbulun en değerli arazilerinden birinde bu stad öyle ki devlet elimizden almaya çalışıp gelin size dağ başında son teknolojik(!) 60 bin kişilik stad yapalım dedi. Neyse ki emeğe geçenlerden Allah razı olsun kaptırmadık. Demem o ki vodafonela 10 yıllık anlaşma bitince bu paraya kesinlikle yenilemeyeceklerdir ya istenilen parayı verenle anlaşılır ya da vodafone gereken parayı getirir bir 10 yıl daha imzalarız. Gönlümden ikincisi geçiyor iyi, nüfuzlu bir sponsorla Beşiktaş adı özdeşleşmeli.

Renkli kardeşler meselesine gelirsek onların borcu çok fazla... bizim de fazla evet ama gelirlerimiz sürekli artacak bu avantaj. Borsada şişirme artışlarla taraftarın gazını alıyor fener bakalım ne zaman çakılacaklar. İyice yükselsinler şişsinlerde düşüşleri daha sert olsun.

gs nin geliri normalde çok iyiydi onu da ünal aysal bitirdi her şeyleri temlikte. İşadamlarına hisse alın diye yalvarıyorlar.

Kısacası akıllı işlere devam edip şampiyon olursak gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Gelecek sene de avrupa için iyi transferler lazım onu konuşma yeri de burası değil.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bakıyorum adamların forumlarına 8jk, kargalar, tinerciler, şikeciler bunlar 15-16 yaşında eğitim almamış ergenlerin kullanacağı kelimeler. Gerek yok.

Fenerbahçe, Galatasaray, Demirören demek daha kolay. Senin öznelinde söylemiyorum yanlış anlama ama bu tarz şeyleri yazanların ne yazdığını okuyorum ne cevap veriyorum.

Tamam abi neyse kusura bakmayın. Hakaretten çok, lakap olarak kalmış o aklımda. Dikkat ederim bundan sonra
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

burda söyleyemezsin sen dua et maç günü ben forumda değildim o gece attığın her mesaj bu forumdan kayıt silme sebebi @Çağrı yumuşak davranmış benim bu forumda Beşiktaş değerlerine küfür ve hakarete tahammülüm yok en yumuşak davransam bundan sonra atacağın tüm mesajları moderasyon onayına düşürürdüm :D iyi yırttın ama her zaman bu kadar şanslı olamazsın @Yutek71 o yüzden kullandığın kelimelere dikkat et şimdi başka yerlerde Başkanımıza sövüyorlar başka yerde söyleniyor diye burdadamı izin verelim savunma şeklin bile yanlış

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle.

Şu laf sokacam diye ergenleşen tipler her takımın taraflarının içerisinde var maalesef.

@Yutek71 hocam yanlış anlama sana değil sözüm.

Genel bir sıkıntıdan bahsetmek istedim sadece.

Kullanılan lakaplar ya da tanımlamalar hoş olmuyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

300 milyonu fenere kimse vermez zaten. Avrupaya arada bir giden takıma büyük sponsor bulamazlar. Bizim anlaşma marka değeri sıfırken yapıldı ben bunu savundum iyi olduğunu söyledim. Fakat bu stadı biz yapmış olsaydık elle tutulur başarımız olsaydı bu paraların çok üstüne anlaşırdık. Denize sıfır istanbulun en değerli arazilerinden birinde bu stad öyle ki devlet elimizden almaya çalışıp gelin size dağ başında son teknolojik(!) 60 bin kişilik stad yapalım dedi. Neyse ki emeğe geçenlerden Allah razı olsun kaptırmadık. Demem o ki vodafonela 10 yıllık anlaşma bitince bu paraya kesinlikle yenilemeyeceklerdir ya istenilen parayı verenle anlaşılır ya da vodafone gereken parayı getirir bir 10 yıl daha imzalarız. Gönlümden ikincisi geçiyor iyi, nüfuzlu bir sponsorla Beşiktaş adı özdeşleşmeli.

Renkli kardeşler meselesine gelirsek onların borcu çok fazla... bizim de fazla evet ama gelirlerimiz sürekli artacak bu avantaj. Borsada şişirme artışlarla taraftarın gazını alıyor fener bakalım ne zaman çakılacaklar. İyice yükselsinler şişsinlerde düşüşleri daha sert olsun.

gs nin geliri normalde çok iyiydi onu da ünal aysal bitirdi her şeyleri temlikte. İşadamlarına hisse alın diye yalvarıyorlar.

Kısacası akıllı işlere devam edip şampiyon olursak gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Gelecek sene de avrupa için iyi transferler lazım onu konuşma yeri de burası değil.
neyse on yıl sonraki olayı o zaman konuşalım on yıl uzun zaman bizim şu an kazandığımız önemli şimdilik her şey iyi gidiyor içerden dışardan saldırılara bakılırsa bildiğimizdende iyi gidiyor :D

Çevrimdışı Kadir G.

neyse on yıl sonraki olayı o zaman konuşalım on yıl uzun zaman bizim şu an kazandığımız önemli şimdilik her şey iyi gidiyor içerden dışardan saldırılara bakılırsa bildiğimizdende iyi gidiyor :D

Stad bitsin şampiyon olalım şu istenilen transferler gelsin çok mu şey istiyorum :) şampiyonlar ligi müziğini stadta hayal ederek uyuyorum artık başarıyı haketti bu takım.