Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5732111 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Bayagi bir incelediler. Acaba bunlar kim? @keremfrat1 @bjk_mabet @Necmi Abi
buyuk ihtimalle üniversite öğrencileri bende gordum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bilgiye ulaşmak zahmet ister :bandit: biraz zahmet et  :evillol:
Estağfurullah abi severek okuyoruz :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

foursquare den fotolar
köşede yerdeki beyaz parçalar ne acaba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@Oktay abinin imzasında da belirttiği gibi bir atasözü der ki .. okuduguna her şeye  inanacaksan , hiçbir şey okuma..

Bazı konular böyle oluyor , dün bir arkadaş çıktı bir şey söyledi  10 sayfa herkes hayal kırıklığı yok o yalancı  yok bu yalancı , bu bunu dedi böyle  oldu vs. vs ..

Estağfurullah abi severek okuyoruz :evillol:
Kesinlikle :ok: @Necmi abiden daha bilgili , Sakin , Öngörülü birini bulamazsın, Bazen kızıyor ama Haklı yere kızıyor , Hiçbir yazdıgını atlamadan okumak gerekir :ok: Yazılarını okuduktan sonra otomatikmen bir rahatlama geliyor insana , Sanki terapi gibi geliyor yazdıkları :tabe:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ozan062

@Oktay abinin imzasında da belirttiği gibi bir atasözü der ki .. okuduguna her şeye  inanacaksan , hiçbir şey okuma..

Bazı konular böyle oluyor , dün bir arkadaş çıktı bir şey söyledi  10 sayfa herkes hayal kırıklığı yok o yalancı  yok bu yalancı , bu bunu dedi böyle  oldu vs. vs ..

simdi nasıl soyleyim bilemiyorum herturlu farklı algılanıyor ama
okumayacaksam burda birseyler donmeyecekse forum olmanın ne anlamı var:)
sadece bilgi almaksa amac o zaman yorumsuz sadece haber portalında paylasır geceriz boyle yaklasımda yanlıs
inanma işine gelirsek ya illaki simdi kafada bi tartıyorsun bakıyorsun birkaç yeri tutarlı ha tamam bu dogrudur diyebiliyorsun:)
cnk bilgiler kısıtlı sende buldugunu sahipleniyorsun hak ver simdi bizim gibliere:)

belki haddinden fazla sahipleniyoruz ondan baska dogru yoktur gibilerinden bak oyle dersen maalesef yapıyoruz yani bunu :lol:
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 13:31:38 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı rubi_tobin

Taraftarımızı 2 guruba ayrılıyor. Bunlar Duygusallar ve Mantıksallar.
Duygusal olarak bakınca tribünlerden birine bir amigonun ismi verilebilir.
Mantıksal olarak bakınca kesinlikle verilemez.
Duygusal bakınca mutlaka Beşiktaş adı statta heryerde baskın olmalıdır.
Mantıksal bakınca şartlar ne gerektiriyorsa öyle olmalıdır.
Şu durumda da anlaşmak mümkün değildir.
Şimdi çatının da,stat çevresinde ve içerisinde de her reklam alanı belirlenmiş ve karşılıklı anlaşılmış, yazılmış imzalar atılmış.
(Atanlar Beşiktaş'ın seçimle gelmiş yasal yetkilileri) Dünyanın sayılı şirketlerinden biri esnek, şartları değiştirilebilir bir anlaşmaya imza atar mı?
En ince ayrıntısına kadar herşey belirlenmiş durumda. Belirlenmiş durumlarda tüm lansman ve tanıtımlarda açıkça görülmüştü. Her yerde Vodafone yazıyor.
Öyle olmama ümidimizi bir anda gerçek gibi yaşamak duygusalların en büyük zaafı. Adamlar her alanda adımız en önde yer alsın diye milyon dolarlar verecekler. Ayrıca bu ortaklıktan o kadar mutlular ki anlaşmada geçen rakamlar dışında kendi inisiyatifleri ve bütçeleri ile reklamlar çekip, alt yapı harcamalarını 3 katına çıkarıyorlar. Kusura bakmayın ama duygusallığın bu ortamda değerlendirilmesi mümkün değil. Hele ki "kabul edilemez", "abartmasınlar" demek çok tuhaf, çünkü sen bunları öğrenip tepki verdiğinde herşey çoktan değerlendirilmiş ve karara varılmıştır.
Ama bu söylediklerim duygusallar hatalıdır olarak değerlendirilmesin. Onlarında üstün oldukları alanlar var ama ticaret o alanlardan biri değil.
Şimdi son zamanlar sıkça duyduğum (ama detaylarını henüz öğrenemediğim) tribün sponsorluğu mevzusu için naçizane fikrim şudur ki; bu işi unutun.
Büyük ihtimal böyle büyük bir isim sponsorluğunda stat içerisinde ayrı bir marka telaffuzu mümkün olmayacaktır. Tıpkı Süleyman Seba yada Şeref Bey isimlerinin olamayacağı gibi.

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

simdi nasıl soyleyim bilemiyorum herturlu farklı algılanıyor ama
okumayacaksam burda birseyler donmeyecekse forum olmanın ne anlamı var:)
sadece bilgi almaksa amac o zaman yorumsuz sadece haber portalında paylasır geceriz boyle yaklasımda yanlıs
inanma işine gelirsek ya illaki simdi kafada bi tartıyorsun bakıyorsun birkaç yeri tutarlı ha tamam bu dogrudur diyebiliyorsun:)
cnk bilgiler kısıtlı sende buldugunu sahipleniyorsun hak ver simdi bizim gibliere:)

belki haddinden fazla sahipleniyoruz ondan baska dogru yoktur gibilerinden bak oyle dersen maalesef yapıyoruz yani bunu :lol:

Her söylenene resmi bir bilgiymiş gibi algılanmayıp , onun  üzerine hayal kırıklıkları yasanılmasa cok daha güzel olur..

Çevrimdışı ALBATROS

isim sponsorluğu aıd altında herşeyi vermişiz anlaşılan

Çevrimdışı Deniz

Taraftarımızı 2 guruba ayrılıyor. Bunlar Duygusallar ve Mantıksallar.
Duygusal olarak bakınca tribünlerden birine bir amigonun ismi verilebilir.
Mantıksal olarak bakınca kesinlikle verilemez.
Duygusal bakınca mutlaka Beşiktaş adı statta heryerde baskın olmalıdır.
Mantıksal bakınca şartlar ne gerektiriyorsa öyle olmalıdır.
Şu durumda da anlaşmak mümkün değildir.
Şimdi çatının da,stat çevresinde ve içerisinde de her reklam alanı belirlenmiş ve karşılıklı anlaşılmış, yazılmış imzalar atılmış.
(Atanlar Beşiktaş'ın seçimle gelmiş yasal yetkilileri) Dünyanın sayılı şirketlerinden biri esnek, şartları değiştirilebilir bir anlaşmaya imza atar mı?
En ince ayrıntısına kadar herşey belirlenmiş durumda. Belirlenmiş durumlarda tüm lansman ve tanıtımlarda açıkça görülmüştü. Her yerde Vodafone yazıyor.
Öyle olmama ümidimizi bir anda gerçek gibi yaşamak duygusalların en büyük zaafı. Adamlar her alanda adımız en önde yer alsın diye milyon dolarlar verecekler. Ayrıca bu ortaklıktan o kadar mutlular ki anlaşmada geçen rakamlar dışında kendi inisiyatifleri ve bütçeleri ile reklamlar çekip, alt yapı harcamalarını 3 katına çıkarıyorlar. Kusura bakmayın ama duygusallığın bu ortamda değerlendirilmesi mümkün değil. Hele ki "kabul edilemez", "abartmasınlar" demek çok tuhaf, çünkü sen bunları öğrenip tepki verdiğinde herşey çoktan değerlendirilmiş ve karara varılmıştır.
Ama bu söylediklerim duygusallar hatalıdır olarak değerlendirilmesin. Onlarında üstün oldukları alanlar var ama ticaret o alanlardan biri değil.
Şimdi son zamanlar sıkça duyduğum (ama detaylarını henüz öğrenemediğim) tribün sponsorluğu mevzusu için naçizane fikrim şudur ki; bu işi unutun.
Büyük ihtimal böyle büyük bir isim sponsorluğunda stat içerisinde ayrı bir marka telaffuzu mümkün olmayacaktır. Tıpkı Süleyman Seba yada Şeref Bey isimlerinin olamayacağı gibi.

Abi yazını okudum güzel de yazmışsın da koyu kısmı anlayamadım?

Vodafone stada sponsor oldu diye tribünlere sponsor alamayacaz mı ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Evet orasını ben de anlayamadım :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı rubi_tobin

İşte bende kesin bilemediğim ve öğrenemediğim için kendi fikrimi söylüyorum.
Tamamen bana ait bir düşünce ama şartlar değerlendirildiğinde ihtimalin yüksek olduğu.

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Vodafone Cep tarife tribünü
.            Vodafone Red Tribünü
.            Vodafone iş ortagım Tribünü
             Vodafone Kamu tribünü :evillol: :evillol:
Şaka bi yana bende takıldım veya anlamadım diyeyim @Deniz

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı keremfrat1

Cok kalamadim stada iyi degilim atesim cikti izin aldim eve gidiyorum oyuzden kusura bakmayin az cekebildim ama vol geliyo :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cok kalamadim stada iyi degilim atesim cikti izin aldim eve gidiyorum oyuzden kusura bakmayin az cekebildim ama vol geliyo :)
Canın sağolsun, geçmiş olsun :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Geçmiş olsun :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Easthanbool

Geçmiş olsun Kerem dikkat et kendine fotolar önemli değil :tabe:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Deniz

İşte bende kesin bilemediğim ve öğrenemediğim için kendi fikrimi söylüyorum.
Tamamen bana ait bir düşünce ama şartlar değerlendirildiğinde ihtimalin yüksek olduğu.

Böyle birşey olursa skandalın daniskası olur abi,tribünlerden ciddi anlamda gelir elde edilecek.
bunu vodafone a peşkeş çekeceklerini sanmıyorum.
Vodafone sadece stadın isim sponsoru dendi öyle de olmalı.
Tribünlere sponsor olacaksa parasını verip olur yoksa karışamaz.
Umarım yapılan anlaşmada böyle bir hata yapılmamıştır..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba