Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5734771 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat_

İz inşaat yetkilisine kağıda imzalatıp getirecem birazdan sana gösteririm. Dalga mı geçiyorsun sen? Başkan'ın söylememinin doğru olduğunu nerden biliyorsun? Başkan ödemeleri düzenli yapsaydı biz hala çatı bileziği ne zaman biter diye konuşmazdık.  Bir arkadaş bir haber duymuş ben de böyle bir şey duyduğumu dile getirdim, detaya da inmedim öğrenmek isteyen olursada özelden mesaj atabilir dedim. Gecikme olursa da 1-2 ay gecikir dedim. Bu kadar büyütülen ne anlayamıyorum. Her duyumumuzu sana özel belgendirip getirmemiz mi gerekiyor? Mahkemede miyiz?
elinde ole bişey yoksa burda sallayamassin bir arkadaşlar duydum gel lafı at ortaya arkadaş sonra yok başkan eskiden bole bole demişti Tr de meşhur bir laf vardır dün Dündur bugün bugündür başkanının eski açıklamalarına dayanarak onu şimdi yalancı konumuna dusuremessin o yalancı konumuna düşürmeye çalıştığın kişi koskoca besiktas başkanı senin mahalleden veya benzeri bi yerden edindiğin arkadaşın deyil eyer onun tezini curutecek Belgen yoksa burda ona sallayamassin  evet burası taraftar forumu aksini belgeleyemedigin sürece koskoca besiktas başkanını yalancı konumuna sokamassin. ..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

arkadaşım niye geçen seneye gidiyorsun senin fikrin seni ilgilendirir sana göre eylül veya ekimde bana göre ağustosta o kendi fikirlerimiz ama sen diyosun ki çatı ödemelerinde sorun olmuş o yüzden gecikme olabilir başkan diyo ödemelerini düzenli yaptık diye başkanın teorisini curutecek elinde sağlam delilin varmı örneğin iz inşaatta sana açıklamıştır sende onu görsel yada yazı halinde belgelersin gelir lafını solersin elinde varmı ole bilgi ..???
Geçen sene dediğin 3-4 ay önceki açıklamalar var orada. İnsanları ağustos ağustos diye beklentilere sokuyorlar sonra burada bir kaç kişi Ağustosa zor diyince hayal kırıklığına uğrayıp o kişilere sallıyorsunuz. Sallamak istiyorsanız gidin Başkan'a sallayın İhsan Coşkun'a sallayın. Burada kendi yorumlarını belli çerçeveler içerisinde yapan insanlara değil. Ayrıca stadın Ağustosa yetişmemesinde çatıdan daha farklı etmenlerin olduğunu da yazdım başka iletilerimde, cımbızla çekip istediğiniz gibi yorumlayıp, hemen yaftalıyorsunuz. Ne güzel memleket valla. Detayını öğrenmek istesen bana özelden mesaj atardın buradan olumsuzlukla suçlayacağına. Ama amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

arkadaşım niye geçen seneye gidiyorsun senin fikrin seni ilgilendirir sana göre eylül veya ekimde bana göre ağustosta o kendi fikirlerimiz ama sen diyosun ki çatı ödemelerinde sorun olmuş o yüzden gecikme olabilir başkan diyo ödemelerini düzenli yaptık diye başkanın teorisini curutecek elinde sağlam delilin varmı örneğin iz inşaatta sana açıklamıştır sende onu görsel yada yazı halinde belgelersin gelir lafını solersin elinde varmı ole bilgi ..???

Hocam yeter adam art niyetli bir şey demedi ne diye üsteliyorsunuz? 2016ya anca biter diyenler var onlar artniyetli hepimiz biliyoruz ama Eylül'de bitme ihtimali de çok yüksek bunu dile getirmek gayet gerçekçi bir yorumdur. Buna neden çok karşı çıkıyorsunuz anlamıyorum. Ağustosta bitmesi için harıl harıl çalışılması gerekiyor her şeyin acele ile devam etmesi gerekiyor. Ağustosta toplam işin en az 100de 90'ı bitmiş olur ama  Eylül ve Ekime sarkma ihtimali de yüksek. Bu karamsarlık değil bunu kabullenmek ve olasılıklar arasında mantıklı bir tarih olarak algılamak gerekiyor. Ben Eylül'de biter diyorum ve bu asla olumsuzluk olsun diye değil. Stadın sorunsuz bir şekilde bitmesi önemli, Eylül'de bitmesi kötü bir şey değil ki sanki Eylüle Ekime sarkar diyenlere art niyetli gözüyle bakıyorsun. :) Adam gayet mantıklı yorumlar yapıyor. Eylülde biter diyince moraliniz niye bozuluyor gayet makul bir tarih. Ne önemi var bitiyor ya işte bittiği gün yakılacak meşaleler bizden mutlusu olmayacak. Sürekli Ağustos muhafazakarlığı yapmayın diyorum bu kadar. Biz Eylül Ekim'e göre ayarlayalım kendimizi Ağustosa yetişirse zaten daha bir seviniriz. Arkadaşa niye bu kadar tepki verdiniz şaşıyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

elinde ole bişey yoksa burda sallayamassin bir arkadaşlar duydum gel lafı at ortaya arkadaş sonra yok başkan eskiden bole bole demişti Tr de meşhur bir laf vardır dün Dündur bugün bugündür başkanının eski açıklamalarına dayanarak onu şimdi yalancı konumuna dusuremessin o yalancı konumuna düşürmeye çalıştığın kişi koskoca besiktas başkanı senin mahalleden veya benzeri bi yerden edindiğin arkadaşın deyil eyer onun tezini curutecek Belgen yoksa burda ona sallayamassin  evet burası taraftar forumu aksini belgeleyemedigin sürece koskoca besiktas başkanını yalancı konumuna sokamassin. ..
Benim başkanı yalancı konumuna düşürdüğüm yok. Haddim de yok. Özellikle açıkladım bu açıklamaların stratejik açıklamalar olduğunu, özellikle yapıldığını ama sen anlamakta ısrarla zorluk çektiğin için bu yorumdan sonra başka yorum yapmayacağım konuyla ilgili.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı arda

Stres yok beyler hem maça hem ekinoksa az kaldı bu karlar kalkacak günler güneşli günler bulutsuz günler uzayacak. Liverpool maçında 60K yaparsak çatınında parası çıkar çimininde parası çıkar Çeyrek finalde Napoli de çıkar o maç da ayrı bir güzel hasılat yapar. Hepsi olur şu dönemi kazasız belasız atlatalım bahara kalalım hepsi olur. D.kiev ne karamboldü ama aynı şans bugünde yanında olursa hepsi olur. Neden olmasın.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ekinoksa az kaldı bu karlar kalkacak günler güneşli günler bulutsuz günler uzayacak. Liverpool maçında 60K yaparsak çatınında parası çıkar çimininde parası çıkar Çeyrek finalde Napoli de çıkar o maç da ayrı bir güzel hasılat yapar. Hepsi olur şu dönemi kazasız belasız atlatalım bahara kalalım hepsi olur. D.kiev ne karamboldü ama aynı şans bugünde yanında olursa hepsi olur. Neden olmasın.
D.kiev karambolü gözümün önünde olmuştu, eski açık numaralı bileşiminin orada izlemiştim. Öyle bir anı bir daha izleyemem sanırım. Kaskatı kesilmiştim heyecandan.
Liverpool maçından tahminen elimize 4-4,5 milyon tl arası bir para geçecek ve ödemeler için büyük bir katkı sağlayacak :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı murat_

Geçen sene dediğin 3-4 ay önceki açıklamalar var orada. İnsanları ağustos ağustos diye beklentilere sokuyorlar sonra burada bir kaç kişi Ağustosa zor diyince hayal kırıklığına uğrayıp o kişilere sallıyorsunuz. Sallamak istiyorsanız gidin Başkan'a sallayın İhsan Coşkun'a sallayın. Burada kendi yorumlarını belli çerçeveler içerisinde yapan insanlara değil. Ayrıca stadın Ağustosa yetişmemesinde çatıdan daha farklı etmenlerin olduğunu da yazdım başka iletilerimde, cımbızla çekip istediğiniz gibi yorumlayıp, hemen yaftalıyorsunuz. Ne güzel memleket valla. Detayını öğrenmek istesen bana özelden mesaj atardın buradan olumsuzlukla suçlayacağına. Ama amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
Ağustos ayı geldimi geldi de bizmi geride kaldık 30 ağustos gelsin bitmediyse eyer bunları yazarsın daha tam 6 ay var  bide ben senin agustosa yetişme dediğine muhalefet olmadım senin başkanı yalancı durumuna düşürmeye çalışmana muhalefetim  başkan düzenli ödeme yapılıyor dedi senin yok ole bişi bi sorunlar var ödemelerde o yüzden 1 2 ay gecikebilir demenden dolayi yazıyorum bunları elinde delilin yoksa herhangi bi yerden aldığın duyumu buraya gerçekmis gibi yazamassin eyer senin mantıkla gidersek aldigimiz veya okuduklarimiza göre bu stad yapilamazdi altında tarihi eserler vardı yer altı şehirleri vardı şu vardı başkan o zamanlarda diyodu biz bu stadı buraya yapacaz yalanmi solemis niye bunları yazmıyon ....

Çevrimdışı murat_

Ağustos ayı geldimi geldi de bizmi geride kaldık 30 ağustos gelsin bitmediyse eyer bunları yazarsın daha tam 6 ay var  bide ben senin agustosa yetişme dediğine muhalefet olmadım senin başkanı yalancı durumuna düşürmeye çalışmana muhalefetim  başkan düzenli ödeme yapılıyor dedi senin yok ole bişi bi sorunlar var ödemelerde o yüzden 1 2 ay gecikebilir demenden dolayi yazıyorum bunları elinde delilin yoksa herhangi bi yerden aldığın duyumu buraya gerçekmis gibi yazamassin eyer senin mantıkla gidersek aldigimiz veya okuduklarimiza göre bu stad yapilamazdi altında tarihi eserler vardı yer altı şehirleri vardı şu vardı başkan o zamanlarda diyodu biz bu stadı buraya yapacaz yalanmi solemis niye bunları yazmıyon ....
daha fazla birşeyde yazmayacam artık Besiktasimiza akşam başarılar diliyorum  :ok: :ok: :D

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Kardeşim algılayamamışsın adam başkana yalancı demiyor stratejik olarak böyle tarih veriyor biliyorum diyor. O yüzden daha önce yaptığına göre şimdi de erken tarih vermiş olabilir. Bu kimseye yalancı demek anlamına gelmez, daha önce yaptığı bir şeyi tekrar edebileceğini söylüyor. Bunun nesine bu kadar sataşıyorsunuz uzatmayın artık.

Çevrimdışı ErsinA.

Bunlar hep maçın heyecanından oluyor  :evillol:

Dört buçuk saat kaldı.  #Sabret

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı murat_

Hocam yeter adam art niyetli bir şey demedi ne diye üsteliyorsunuz? 2016ya anca biter diyenler var onlar artniyetli hepimiz biliyoruz ama Eylül'de bitme ihtimali de çok yüksek bunu dile getirmek gayet gerçekçi bir yorumdur. Buna neden çok karşı çıkıyorsunuz anlamıyorum. Ağustosta bitmesi için harıl harıl çalışılması gerekiyor her şeyin acele ile devam etmesi gerekiyor. Ağustosta toplam işin en az 100de 90'ı bitmiş olur ama  Eylül ve Ekime sarkma ihtimali de yüksek. Bu karamsarlık değil bunu kabullenmek ve olasılıklar arasında mantıklı bir tarih olarak algılamak gerekiyor. Ben Eylül'de biter diyorum ve bu asla olumsuzluk olsun diye değil. Stadın sorunsuz bir şekilde bitmesi önemli, Eylül'de bitmesi kötü bir şey değil ki sanki Eylüle Ekime sarkar diyenlere art niyetli gözüyle bakıyorsun. :) Adam gayet mantıklı yorumlar yapıyor. Eylülde biter diyince moraliniz niye bozuluyor gayet makul bir tarih. Ne önemi var bitiyor ya işte bittiği gün yakılacak meşaleler bizden mutlusu olmayacak. Sürekli Ağustos muhafazakarlığı yapmayın diyorum bu kadar. Biz Eylül Ekim'e göre ayarlayalım kendimizi Ağustosa yetişirse zaten daha bir seviniriz. Arkadaşa niye bu kadar tepki verdiniz şaşıyorum.
arkadaşım sende Şamdan düşer gibi atlamissin  :D :Dbenim ne anlatmaya çalıştığımi anladinmi ben adama niye ağustos deyil eylül veya ekim diyosun diye elestirmiyorumki ben onun elinde belgesi vb bişey olmadan başkanı yalancı konumuna düşürmesi ni elestirmiyorum başkan divan toplantisinda diyo ödemeleri düzenli yapıyoruz çatı için arkadaş diyo yok ben bi arkadaşlar duydum ödemelerde sorun var 1 2 ay gecikebilir bende diyorumki elinde görsel vb bi delil varmı yoksa buraya o lafı atıp milletin moralini bozma konu bundan ibaret ...

Çevrimdışı ahmet türken

@ahmet türker Abi ben tv dan izledim iki gelsin iki .... böyle işi tezarühatını duydum. Bundan olabilir belki.
eğer bu yzden ceza verdilerse, yada oley oley oley beşiktaşım oley diye yapılan tezahurattan dolayı ceza verdilerse gerçekten şöyle sinkaflı bir küfürü basayımda hiç olmazzsa hakkettik diyeyimm .

Çevrimdışı arda

D.kiev karambolü gözümün önünde olmuştu, eski açık numaralı bileşiminin orada izlemiştim. Öyle bir anı bir daha izleyemem sanırım. Kaskatı kesilmiştim heyecandan.
Liverpool maçından tahminen elimize 4-4,5 milyon tl arası bir para geçecek ve ödemeler için büyük bir katkı sağlayacak :)

Yeni açıktaydım bende :D normalde stadda gol sevinçlerim 3-4 saniye gecikmeli gelirdi yan hakemler ortaya koşmadan ben hoplayıp zıplamaya başlamazdım. Yallah cinler yallah kışkış cinler kışkış hep bize değil birazda onlara şu maçtan istediğimizi alalım gelsin paralar. Sonra şimdi onlar düşünsün.

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker Abi ben tv dan izledim iki gelsin iki .... böyle işi tezarühatını duydum. Bundan olabilir belki.
buna ceza veriliyormu ki @Serhat Akkaya kardeşim .bence gözlemcinin raporuna bakmak lazım .yoksa gözlemciyide mi gözlemek lazım , @ahmet türken kardeşimin dediği gibi bari sinkaflı etseydiler de haketseydik ,biz maçtaydık ve ben böyle bir küfürü hiç hatırlamıyorum . :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı tayfun

satılan bilet sayısı nedir @tayfun kardeşim bir bilgin var mı. :)
@ahmet türker abi twitterda 13 000 batı kaldı diyorlar ama satılan bileti bilmiyorum,lakin hiç batıyı katmasak bile  25 000 doğu,12 000 kuzey,güney 3 500 dedin mi 40 500 yapıyor.kombine - 11 500 desek 29 000 kalıyor ki numaralı kombineleri ve biletlerini hesaba katmadım,bence en az 35 000 bilet satıldı toplamda.güneye ekstra yer açılabilirmiş liverpoollular tam doldurmazsa.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

Batida biter biletler uygun 1 haftada 10 bin bilet daha satilir rahat
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Hele bu aksam iyi bi sonuc alirsak harika olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ziver VARLI

Hele bu aksam iyi bi sonuc alirsak harika olur
Allahin izniyle olucak olucak guzel sonuc alacagiz :)

Çevrimdışı Efe

Bu mactan gelecek parayla catinin parasini odesinler hemen  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arena_t2000

Arkadaşlar eylül veya ekimde stadımız bitse bile federasyon bu tarihlere gelen maçlarımızı deplasman olarak ayarlayamaz mı?.. Böylece hiç maç kaçmamış olur.   :tabe:

Çevrimdışı Ziver VARLI