Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5734768 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şimdi baktim herangi bi sıkıntı yok stadta  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar sen dili ben dili diye bir şey var psikolojide. Ağustos'ta bitmez demek yerine Eylül'de bitebilir falan diyin bu olumsuz dil değildir. Tahmine karşı kendi tahminini söylersin. Ama Ağustosta bitmez demek sen yanlışsın ben doğruyum diye direkt bir sataşma oluyor :)

Sanırım böyleydi. Evde eşim kpss mağduru olarak çalışıyor da bir sürü saçmalık arasından aklımda bunlar kalmış doğru olmayabilir fazla dikkate almayın  :icool:
bu akşam psikolojimiz düzelir inşallah.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı umutdogan62

Merhaba arkadaşlar toplamda tamamen biten loca sayısını bilen var mı?
1
9
0
3JK

Çevrimdışı ErsinA.

o duman komançi haberleşme taktiği..yarın herkes kalın giyinsin çalışma başlıyor ,diyolar :evillol: :evillol:

:evillol: :evillol:  Vodafone Arena'dan  Anfield Road'a mesaj gönderiliyor da olabilir. Yenmeden gelmeyin diye

Çevrimdışı SDemirsoy

senin canın sağolsun al sezonun koplesi senin olsun @SDemirsoy
hoaydaaaa adamsın Abim eyvallah :)

Çevrimdışı ozan062

:evillol: :evillol:  Vodafone Arena'dan  Anfield Road'a mesaj gönderiliyor da olabilir. Yenmeden gelmeyin diye

Yakarız sen iste
Yakarız bu alemi
Kartalım yoksan eğer
Yakarız bu dünyayı
Yakarız sen iste
Yakarız bu alemi
Kartalım yoksan eğer
Yakarız bu dünyayı
Her zaman korkmayız yılmayız
Zorluklardan sapmayız çünkü KARAKARTALIZ
Her zaman korkmayız yılmayız
Zorluklardan sapmayız çünkü BEŞİKTAŞLIYIZ...

gibi bir mesajda olabilir:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Şubat 2015, 16:20:18
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ErsinA.

@ozan062 Bu daha iyiymiş evet.   ama duman kısa sürdü. Kısa ve net bir mesaj gönderdi muhtemelen :evillol:

Çevrimdışı onurturan

@ozan062 Bu daha iyiymiş evet.   ama duman kısa sürdü. Kısa ve net bir mesaj gönderdi muhtemelen :evillol:
Mesaj şu bence..
Baba iyileşti stop.
Baba'ya hazır olun stop.  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Merhaba arkadaşlar toplamda tamamen biten loca sayısını bilen var mı?
Sadece prototip olarak yapılan bildiğim 2 veya 3 loca var. Onun dışında şu anda dış iskeletleri yapılıyor. @umutdogan62
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı umutdogan62

Sadece prototip olarak yapılan bildiğim 2 veya 3 loca var. Onun dışında şu anda dış iskeletleri yapılıyor.

Teşekkür ederim.
1
9
0
3JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı happy_

Çevrimdışı ahmet türker

bursa maçında olan arkadaşlar ,tff küfür edildiğinden doğu ve kuzey tribünü kapatma ve para cezası vermiş ,ben maçta küfür duymadım ,acaba heyecanımdan farkında mı değilim .bursa maçında küfür duyan var mı.? :alala:  :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Eski açık tarafındaki araç girişi veya çıkışı için yapılacak olan çalışmada mevcut vinçlerden mavi olan mı(Eski açıktaki) kullanılacak ? Yoksa başka bir çözüm mü bulunacak? vinç gerekmeden halledilebilir mi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı murat_

Abi neden hemen alınganlık yapıp birileri fikirlerini dile getirince suçluyorsunuz? Bu stadın yapımı sırasında bir şey öğrendiysem o da "yetkili ağızların açıklamalarına inanmamaktır". Kombinelerin satışa çıktığının ertesi günü koşa koşa gidip aldım o statta bir an önce maç izlemek hevesiyle. Buradaki herkes kadar yeni sezonla birlikte açılması için dua ediyorum ve elimden geldiğince maddi olarak destek sağlamaya çalışıyorum ama işin bir de öbür tarafı var gerçekler ve realite. İnsanlar bunları dile getirdiği zaman hemen suçlanıyor veya dalga geçiliyor. Lütfen tutumlarınıza ve davranışlarınıza dikkat edin. Ağustos'ta bitmeyecek dediğimiz zaman kimseyi zor durumda bırakmıyoruz veya suçlamıyoruz. Karşı saldıraya geçmenin bir mantığı yok.
  iyide arkadaşım bak taa gerilerden okuyup geliyorum yahu senin bitanemi olumlu yorumunu okuyamadim bir laf atıyorsan ortaya belgesi ile konusacaksin herkesin içini karartmaya calisiyosun neden birinci ağizin açıklamalarını takmiyorsun ha takmiyorsun eyer elinde fimanin vermiş olduğu bir belge ile gelir söylersin o zaman sana kim ne diyebilir ....

Çevrimdışı Kemal

Saha ısıtmasını ilk başta en dibe koysaydıkta şimdi @bjk_mabet düğmeye bassaydı şu karlar eriseydi :busted_cop: :icool:

Çevrimdışı Kadir G.

bursa maçında olan arkadaşlar ,tff küfür edildiğinden doğu ve kuzey tribünü kapatma ve para cezası vermiş ,ben maçta küfür duymadım ,acaba heyecanımdan farkında mı değilim .bursa maçında küfür duyan var mı.? :alala:  :alala:

Oley oley Beşiktaşım oley oley diye başlayan marşın devamında küfür var ondan vermişlerdir.

Çevrimdışı ahmet türken

koy da gel kartalım demiş mesajda. kısa ve net

Çevrimdışı ahmet türker

Oley oley Beşiktaşım oley oley diye başlayan marşın devamında küfür var ondan vermişlerdir.
maçda mıydın.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iyide arkadaşım bak taa gerilerden okuyup geliyorum yahu senin bitanemi olumlu yorumunu okuyamadim bir laf atıyorsan ortaya belgesi ile konusacaksin herkesin içini karartmaya calisiyosun neden birinci ağizin açıklamalarını takmiyorsun ha takmiyorsun eyer elinde fimanin vermiş olduğu bir belge ile gelir söylersin o zaman sana kim ne diyebilir ....
Ağustos ayında bitmeyecek demek olumsuzluk negatiflikse git sen bi kendini sorgula arkadaşım. Al aşağıda birinci ağızların açıklamaları var. Git onlara çemkir, burada eldeki verilerle mevcut şartlarla Ağustosa yetişmesi zor Eylül Ekim gibi açılır diyen birilerini olumsuzlukla yaftalamayın diye elli kere söyledim. Polyannacılık oynamak istiyorsanız açın Başkanın, İhsan Coşkun'un eski demeçlerini okuyun. Şimdi siz bu cümlemden sonra Başkana laf attığımı da düşünürsünüz o yüzden onunda açıklamasını yapayım; Başkan'ın bu söylemlerinin stratejik birer açıklamalar olduğunun farkındayım ama burası taraftar forumu herkes elindeki verilerle istediğini yorumlamakta ve dile getirmekte serbest.

http://www.posta.com.tr/spor/HaberDetay/Stadi-2014-Agustos-ta-acacagiz.htm?ArticleID=203311

http://www.fanatik.com.tr/2013/11/05/fikret-orman-stadi-2014-agustosta-acacagiz-341491

http://www.dha.com.tr/ve-kartal-yuvasina-iniyor_784402.html

http://spor.internethaber.com/spor/super-lig/vodafone-arena-ne-zaman-acilacak-207483.html
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

maçda mıydın.
@ahmet türker Abi ben tv dan izledim iki gelsin iki .... böyle işi tezarühatını duydum. Bundan olabilir belki.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı murat_

Ağustos ayında bitmeyecek demek olumsuzluk negatiflikse git sen bi kendini sorgula arkadaşım. Al aşağıda birinci ağızların açıklamaları var. Git onlara çemkir, burada eldeki verilerle mevcut şartlarla Ağustosa yetişmesi zor Eylül Ekim gibi açılır diyen birilerini olumsuzlukla yaftalamayın diye elli kere söyledim. Polyannacılık oynamak istiyorsanız açın Başkanın, İhsan Coşkun'un eski demeçlerini okuyun. Şimdi siz bu cümlemden sonra Başkana laf attığımı da düşünürsünüz o yüzden onunda açıklamasını yapayım; Başkan'ın bu söylemlerinin stratejik birer açıklamalar olduğunun farkındayım ama burası taraftar forumu herkes elindeki verilerle istediğini yorumlamakta ve dile getirmekte serbest.

http://www.posta.com.tr/spor/HaberDetay/Stadi-2014-Agustos-ta-acacagiz.htm?ArticleID=203311

http://www.fanatik.com.tr/2013/11/05/fikret-orman-stadi-2014-agustosta-acacagiz-341491

http://www.dha.com.tr/ve-kartal-yuvasina-iniyor_784402.html

http://spor.internethaber.com/spor/super-lig/vodafone-arena-ne-zaman-acilacak-207483.html
arkadaşım niye geçen seneye gidiyorsun senin fikrin seni ilgilendirir sana göre eylül veya ekimde bana göre ağustosta o kendi fikirlerimiz ama sen diyosun ki çatı ödemelerinde sorun olmuş o yüzden gecikme olabilir başkan diyo ödemelerini düzenli yaptık diye başkanın teorisini curutecek elinde sağlam delilin varmı örneğin iz inşaatta sana açıklamıştır sende onu görsel yada yazı halinde belgelersin gelir lafını solersin elinde varmı ole bilgi ..???

Çevrimdışı Serhat Akkaya

arkadaşım niye geçen seneye gidiyorsun senin fikrin seni ilgilendirir sana göre eylül veya ekimde bana göre ağustosta o kendi fikirlerimiz ama sen diyosun ki çatı ödemelerinde sorun olmuş o yüzden gecikme olabilir başkan diyo ödemelerini düzenli yaptık diye başkanın teorisini curutecek elinde sağlam delilin varmı örneğin iz inşaatta sana açıklamıştır sende onu görsel yada yazı halinde belgelersin gelir lafını solersin elinde varmı ole bilgi ..???
İz inşaat yetkilisine kağıda imzalatıp getirecem birazdan sana gösteririm. Dalga mı geçiyorsun sen? Başkan'ın söylememinin doğru olduğunu nerden biliyorsun? Başkan ödemeleri düzenli yapsaydı biz hala çatı bileziği ne zaman biter diye konuşmazdık.  Bir arkadaş bir haber duymuş ben de böyle bir şey duyduğumu dile getirdim, detaya da inmedim öğrenmek isteyen olursada özelden mesaj atabilir dedim. Gecikme olursa da 1-2 ay gecikir dedim. Bu kadar büyütülen ne anlayamıyorum. Her duyumumuzu sana özel belgendirip getirmemiz mi gerekiyor? Mahkemede miyiz?
Korku akıl katilidir.