Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5734253 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yalçın

Gec olsun, eksik olmasin; yarim yamalak olmasin. Acildiginda dunyanin sayili stadlarindan birisi olacak. Ben bu yuzden ille de Agustos olsun diye bir beklentide degilim. Iyiki de kendimiz yapiyoruz. En azindan tasina, malzemesine karar verip secme hakkini kullanabiliyoruz. Obur turlu Toki'nin vesaire yaptigi stadlar gibi ortaya birsey ciksin da ne cikarsa ciksin olacakti. Adamlarin yaptiklari konutlar bile Allah'a emanet. Yani #sabret.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Gec olsun, eksik olmasin; yarim yamalak olmasin. Acildiginda dunyanin sayili stadlarindan birisi olacak. Ben bu yuzden ille de Agustos olsun diye bir beklentide degilim. Iyiki de kendimiz yapiyoruz. En azindan tasina, malzemesine karar verip secme hakkini kullanabiliyoruz. Obur turlu Toki'nin vesaire yaptigi stadlar gibi ortaya birsey ciksin da ne cikarsa ciksin olacakti. Adamlarin yaptiklari konutlar bile Allah'a emanet. Yani #sabret.
:claps: :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

geç değil normali bu hemen paniğe kapılma @Yunus Emre Dökmeci  :icool:
boşver @Efe kardeşim biz kombinelerimizi aldık ,ne zaman açılırsa açılsın ,gidip yerimize oturur bir sene maçımızı seyrederiz ,kombine almayanlar düşünsün kardeşim. :)

Çevrimdışı src35

Beşiktaş'ın Kalbi ‏@akaretlerhaber  5 sn.6 saniye önce
Vodafone Arena'nın çatısı için germe işlemlerine Mayıs ayı başında başlanacak.
mayıs gayet iyi, germe diyor imalat/kurma demiyor yani haziranda catı havada olcak diger işlere geçilebilecek

Çevrimdışı Deniz

Yd nin senelerce mayista kazmayi vuracaz yalanlarindan sonra gecen sene eski mabedimizi yiktik ve yenisini yapmaya basladik.

Oyle bir stad yapiliyor ki hemen hemen herşey 1. Sinif.stad tepeden tirnaga kalite kokuyor.

Bu da bazi maliyet sıkıntılarıni ortaya cikartiyor.unutmayalim bu kulubun milyonlarca dolar borcu varken bu stadi yapiyor.

Herkesin temennisi agustosa yetismesi.ama 2 ay sarkabilir mi?sarkabilir.

tabi bu da benim acimdan sorun degil sonucta biz yillarca bu stadi bekledik iki ay daha beklesek ölmeyiz :).hepimiz son derece sabirsiziz bu da stadin heyecanindandir :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

boşver @Efe kardeşim biz kombinelerimizi aldık ,ne zaman açılırsa açılsın ,gidip yerimize oturur bir sene maçımızı seyrederiz ,kombine almayanlar düşünsün kardeşim. :)

aynen abi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

geç değil normali bu hemen paniğe kapılma @Yunus Emre Dökmeci  :icool:
Vallaha Çok Rahatladım abi @Efe Ben Mayısta Kaplamaya geçilmesi gerekiyor diye hatırlıyorum oyuzden Panikledim :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Vallaha Çok Rahatladım abi @Efe Ben Mayısta Kaplamaya geçilmesi gerekiyor diye hatırlıyorum oyuzden Panikledim :icool:

yok tahmini nisan sonu mayıs başı gibi bekliyordum ben kaldırma işlemini normal 2 ay yapım sürecek mart-nisan mayıstada kaldıracaklar görünen o sonrasına bakarız  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

o zaman @Efe germe mayısta ise mayıs içerinde zemin işlemleri de başlar... 20 gün ekim işlemi sürer haziranda biter ise çim işleri başlar agustos ayında zemin hazır olur...
o süre zarfında ışıklandırma işlemleri kablolama PFTE işlemleri biter...

Çevrimiçi Kartal Ç

o zaman @Efe germe mayısta ise mayıs içerinde zemin işlemleri de başlar... 20 gün ekim işlemi sürer haziranda biter ise çim işleri başlar agustos ayında zemin hazır olur...

sentetik çimin zemine çakılması saha tohumlanıp çimler uzadıktan sonra mı yapılıyor yoksa önce de yapılsa olur mu? bir de sıcak yazın ortasında ekilen çim ne kadar sağlıklı olur kışı atlatabilir mi?

Çevrimdışı arda

Güzel haber, havaya alma işlemi öyle bir ay sürmez heralde Mayıs başı gibi başlarlarsa Mayıs ortası hadi diyelim 20 si gibi yükselse, havalarda daha tatlı olur o zamanalr günler uzun. Nerden baksan yaklaşık 3 ay var koltuktur PTFE dir. Birde Şampiyonluk gelirse  :halay: işte o zaman  :halay: :halay:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Serkan7738

diğer taraf sarpa sarıyor gitgide kaçtım buraya geldim bu liverpool stadının çimleri sanırım hibrit değil ben ona takıldım ingiltere gibi biyerde daha güzel çim beklerdim açıkçası dakikalar geçtikçe dahada bozuldu zemin biz hibritimizi yapalım yarı geçirgen çatımızla güneşide iyice bi yedirelim herkes görsün halı gibi zemin nası olurmuş

Çevrimdışı Efe

30 ağustosa herşey biter bence saha izin verirse açarlar stadı  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

30 ağustosa herşey biter bence saha izin verirse açarlar stadı  :)
o zaman kadar saha biter nemli yerde gayet uygun zeminde... 2,5 ay saha cim çıkması ve birbirini tutması için stat konumunu hesaplarsak süper zamanlama da biter

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

o zaman kadar saha biter nemli yerde gayet uygun zeminde... 2,5 ay saha cim çıkması ve birbirini tutması için stat konumunu hesaplarsak süper zamanlama da biter
Abi dev yapılar'da avustralyadaki bi stadı gösteriyodu. Orda da hibrit çim kullanılmıştı ama oranın bir firmasından.
Adamlar 1 sene evvelden yetiştirmişler, sahaya getirip rulo halinde sermişlerdi. Keşke bizde de öyle bir imkan olsaydı çünkü adamlar 3 günde 4'te 3'ünü bitirmişlerdi zeminin..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı arda

Abi dev yapılar'da avustralyadaki bi stadı gösteriyodu. Orda da hibrit çim kullanılmıştı ama oranın bir firmasından.
Adamlar 1 sene evvelden yetiştirmişler, sahaya getirip rulo halinde sermişlerdi. Keşke bizde de öyle bir imkan olsaydı çünkü adamlar 3 günde 4'te 3'ünü bitirmişlerdi zeminin..

Hangi stad?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı FARUK

sentetik çimin zemine çakılması saha tohumlanıp çimler uzadıktan sonra mı yapılıyor yoksa önce de yapılsa olur mu? bir de sıcak yazın ortasında ekilen çim ne kadar sağlıklı olur kışı atlatabilir mi?

2 şekildede yapılıyor ama bizde önce zemine sentetikler ekilecek sonra tohumlama

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın ufak ufak hareketlenme görünüyor bugün. Hava hızla ısınacak hızla eriyecek kar. Zemin zorlar hem emekçileri hem takımı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Anfield Road ın zemini Hibrit Çim değil sanırım :alala: :alala: Maç içinde Yağışında etkisiyle Zeminde yer yer bozulmalar ve kalkmalar oluştu :iscrewy:
Bu Arada Günaydınlar.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı erzurum1903

acaba stadın içinde çalışma yapılıyor mu.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 09:15:26
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
çalışmalar bugün tekrar başlayacakmış deniyor.
izleyen varsa söylesin çalışma var mı...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı SDemirsoy

çalışmalar bugün tekrar başlayacakmış deniyor.
izleyen varsa söylesin çalışma var mı...
ufak tefek hareketlilik var şantiyede dolaşanlar gözüküyor

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Az önce vinçlerin başında  hareketlilik  vardı.

Çevrimdışı keremfrat1

Gunaydin :) içeride calisma olmasaydi gitmezdik yoldayiz :)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 09:35:31
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Az önce vinçlerin başında  hareketlilik  vardı.
where is the hareket
there is the bereket
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana