arkadaşım niye geçen seneye gidiyorsun senin fikrin seni ilgilendirir sana göre eylül veya ekimde bana göre ağustosta o kendi fikirlerimiz ama sen diyosun ki çatı ödemelerinde sorun olmuş o yüzden gecikme olabilir başkan diyo ödemelerini düzenli yaptık diye başkanın teorisini curutecek elinde sağlam delilin varmı örneğin iz inşaatta sana açıklamıştır sende onu görsel yada yazı halinde belgelersin gelir lafını solersin elinde varmı ole bilgi ..???
Hocam yeter adam art niyetli bir şey demedi ne diye üsteliyorsunuz? 2016ya anca biter diyenler var onlar artniyetli hepimiz biliyoruz ama Eylül'de bitme ihtimali de çok yüksek bunu dile getirmek gayet gerçekçi bir yorumdur. Buna neden çok karşı çıkıyorsunuz anlamıyorum. Ağustosta bitmesi için harıl harıl çalışılması gerekiyor her şeyin acele ile devam etmesi gerekiyor. Ağustosta toplam işin en az 100de 90'ı bitmiş olur ama Eylül ve Ekime sarkma ihtimali de yüksek. Bu karamsarlık değil bunu kabullenmek ve olasılıklar arasında mantıklı bir tarih olarak algılamak gerekiyor. Ben Eylül'de biter diyorum ve bu asla olumsuzluk olsun diye değil. Stadın sorunsuz bir şekilde bitmesi önemli, Eylül'de bitmesi kötü bir şey değil ki sanki Eylüle Ekime sarkar diyenlere art niyetli gözüyle bakıyorsun.

Adam gayet mantıklı yorumlar yapıyor. Eylülde biter diyince moraliniz niye bozuluyor gayet makul bir tarih. Ne önemi var bitiyor ya işte bittiği gün yakılacak meşaleler bizden mutlusu olmayacak. Sürekli Ağustos muhafazakarlığı yapmayın diyorum bu kadar. Biz Eylül Ekim'e göre ayarlayalım kendimizi Ağustosa yetişirse zaten daha bir seviniriz. Arkadaşa niye bu kadar tepki verdiniz şaşıyorum.